2020.04. 01.

Tipplap Club 2020.04.01 SZABÁLYMÓDOSÍTÁS ÉS INFORMÁCIÓK 2020 ÁPRILISRA

Tipplap Club 2020.04.01 SZABÁLYMÓDOSÍTÁS ÉS INFORMÁCIÓK 2020 ÁPRILISRA

Eltelt ismét egy hónap. Eközben sajnos ránk zuhant ez az undorító vírus és az ország, sőt a világ rengeteg szegmensében okoz komoly, akár maradandó károkat, nem beszélve az egészségügyről és az áldozatokról. Mint minden vállalkozásnak, úgy nekünk is túl kell vészelni ezt az időszakot, így alapjáratra kellett állítanunk a gépezetet, de mindenképp kitartunk és azon vagyunk, hogy abban a pillanatban, amint ismét több sportverseny lesz és lehet fogadni, azonnal a megszokott számban és minőségben jelentkezünk újra. Természetesen figyeljük a szegényes kínálatot és bármilyen jó tippünk és ötletünk van, megírjuk nektek. És lesz TIPPLAP CLUB is, jövünk a részletekkel, a márciusi játék eredményhirdetése pedig szerdán délután!

hirdetés

A tippadók sorrendjét továbbra is a ROI aránya dönti majd el, Erről korábban olvashattatok egy írást, Erről korábban olvashattatok egy írást.

AZ AKTUÁLIS TIPPSTER TOPLISTA ELÉRHETŐ A FŐMENÜ-TIPPEK GOMBJA ALATTI LENYÍLÓ MENÜBEN!

 

 • A Játék eddig egyértelműen kettéosztódott. Volt egy TIPPSTER-verseny és egy PONTVERSENY. Mindkét játék más-más stílusú játékot igényel, így mindenki megtalálta a számára kedvezőbb tatkikát. A szándékunk az volt, hogy csinálunk egy fejlsztést, amely lehetővé teszi, hogy a két játék külön fusson, külön számolódjon. Ez sajnos a koronavírus-járvány miatt most csúszik. De amint az élet visszatér a normális kerékvágásba, folytatjuk a megkezdett munkát.
 • MOST CSAK EGY VERSENY LESZ, ami egyértelműen a TIPPSTEREK számára lesz kedvezőbb, de remélem, hogy részt vesz rajta az is, aki a sokmeccses tatkikát űzi. Sajnos a járvány miatt nekünk is össze kell húzni a nadrágszíjat, de semmiképp nem akartunk szünetelni a játékban, viszont csökkentenünk kellett a nyereményt. DE LESZ MOST IS és remélhetőleg, a későbbiek folyamán, két játékban tudunk majd szép nyereményeket osztani a nyertesek között. Köszönjük a türelmeteket és nagy szeretettel várunk mindenkit a játékban áprilisban is. A szabályváltozások és a tudnivalók következnek: 

1. Tippek száma:

 • A leadandó tippek száma 15 és 40 között lehet csak az adott hónapban! Akik tartják mindkét határt, azok közül az első két legmagasabb ROI-val bíró játékos nyeri a játék főíjait. (ez a kettő csak most a járványidőszakban van, később visszatérünk a háromra) Most pontverseny nincs, csak egy játék megy, mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Ha valaki túllépi a 40-et és nem éri el a 15-öt, sajnos kiesik a játékból. 

2. Tippek helye:

 • A tippeket bárhova le lehet adni, de célszerű a TIPPLAP CLUB topicba írni. 

3. Tilos a Tippklónozás

Egy meccsre leadhatunk több tippet is, de ugyanazt a tippet csak egyszer! Tehát például, a Bivalybasznád - Ököritófülpös mérkőzésre nem adhatjuk le 10 alkalommal, hogy nyer a Bivalybasznád, csak egyszer! Viszont adhatunk egy meccsre többféle tippet is. Nyilván kötésben ezt nem fogja engedni a rendszer. 

ÚJ SZABÁLY:

Csak SINGLE tippet lehet adni! Vagyis egy tipp egy meccs, vagy egy esemény. (amint visszatér az élet a rendes kerékvágásba, a károktól függően megpróbáljuk minél hamarabb befejezni a fejlsztést és a pontverseny is visszatér! Türelmeteket és megértéseteket kérjük.

TIPPLAP CLUB

 • Minden felhasználó, akinek érvényes regisztrációja van a Tipplapra, képes elemzést írni és tippet leadni a TIPP HOZZÁADÁSA gomb megnyomásával. Ez már csak SINGLE meccsek lehetnek (az ajánlat a Tippmixpro oldaláról lett importálva).
 • A játékosok megadhatnak az adott időszakra tetszőleges számú, DE MINIMUM 15 db  és maximum 40 db SINGLE fogadást. A Single tippeket néhány mondatban indokoljuk meg, nem prózaíró-verseny, hanem a tények felsorolása akár. Az elemzésírás nem kötelező, de saját igényes munkánkat növeljük vele és az esetleges holtverseny esetén számít majd. 
 • Nem számít a mondatok helyesírása, szöveg összefüggése, stilisztikai és tartalmi elvárások nincsnenek, de annyit szerintem mindenki oda tud írni egy-két mondatban, hogy miért választotta azt a tippet. Pl: Sok a sérült, felsorolja, edzőváltás, sorozatos vereségek miatt alacsony az önbizalom, a csapat játékoskerete sokkal értékesebb. Aktuális forma, stb. Ezekre vannak segédanyagok (a teljesség igénye nélkül):

  Sérültlisták: www.injuriesandsuspensions.com, www.transfermarkt.com
  Keretek értéke, összeállítások, statisztika: www.transfermarkt.com
  Aktuális forma, statisztikák: www.eredmenyek.com
 • A TIPPEK konkrét topicja a TIPPLAP CLUB, amely nap-mint nap kikerül majd az oldalra, pont úgy, ahogyan a trükkök taktikák is. Természetesen, ahogy eddig sem, úgy ezután sem lesz baj, ha egy szerkesztői cikk után tippeltek, esetleg a Trükkösbe kerül a tipp. De alaphelyzetben legyen cél a TIPPLAP CLUB rovata. 
 • Minden játékos 20.000 ponttal rendelkezik a hónap elején, ennek a száma, a leadott tippek kiemenetelének megfelelően változik. Ha elfogy, akkor az adott hónapban a játékos további tippjei nem vesznek részt a játékban. 
 • A rendszerünk a tippeket automatikusan elszámolja és a játékosok adatlapján a ROI-t számolja. Mindig az aktuális ROI-állás lesz kint, amint megvan a meccsek hivatalos eredménye, máris látható, visszanézhető a tippünk. Az összesítést pedig folyamatosan méri a rendszer. Egyelőre ezek adott pillanatnyi állapotáról, vagyis a játék állásáról hetente fogunk cikkeket, ahogyan eddig, minden KEDDEN! 

HOGYAN TIPPELJÜNK?

 

 • A kommentfelületben megnyomjuk a TIPP HOZZÁADÁSA gombot.
 • Megadjuk a tétet, ez 100 és 1000 között lehet, százasával növelhető. Ez az úgynevezett stake, vagy tipperősség. Minél biztosabbak vagyunk egy tippünkben, célszerű annál feljebb vinni. FONTOS, hogy nem lehet 1000 pont fölötti tipperősséget leadni! Aki így tippel kizárásra kerül!
 • Az összes sportágból kiválasztjuk a tippünk sportágát.
 • Majd a VÁLASSZ ESEMÉNY lehulló menüből máris ki tudjuk választani az eseményüket. TIPP: A CTRL+F keresésre való billentyűkombináció alkalmazható! Elkezdjük begépelni a csapat nevét helyesen, és máris odaugrik a listában. Rá kell bökni.
 • Ezután előjön a 2. számú menü, ahol PIACOT kell választanunk, vagyis a tippünket. 1X2, Hendikep, mindkét csapat gól, gólszám, stb. Minden, ami a TIPPMIXPRO oldalain is megtalálható! Hiszen innen importálja a rendszer az adatokat.
 • Ha megvan és ráböktünk, előjön a 3. ablak, a KIMENETEL választása. Itt is hasonlóképpen kikeressük a tippünket és ráklikkelünk.
 • Ha minden oké, akkor az alul található zöld színű RÖGZÍTÉS gombot nyomjuk meg.
 • Ha szelvényt akarunk vagyis kötést, akkor most újra kezdjük a TIPP HOZZÁADÁSA gombbal és végigcsináljuk ugyanezt megint, újra és újra annyiszor, amekkora szelvényt akarunk!
 • Ha kész a végleges tippünk, legyen szó szelvényről, vagy single itppről, akkor a MENTÉS gombot kell megnyomni és a tippünk megjelenik a kommentfelületen! Ezután következik az utolsó lépés:
 • Az írható mezőbe leírjuk szöveges elemzésünket, érvelésünket és megnyomjuk a KÜLDÉS gombot. Tippünk és elemzésünk bekerült a kommentek közé és a rendszerbe. KÉSZEN VAGYUNK.

SZABÁLYOK 2020 áprilisra tehát: 

 • A játék április 1-én, szerdán kezdődik. Ekkor mindenkinek lenullázódik az összes adata és ROI-mutatója. A játék utolsó napja január 30-a, csütörtök. Ezután kirajuk a pontos statisztikát és győztest hirdetünk.
 • A TIPPSTER versenyben az vehet részt, aki az adott játékidőszakban legalább 15 de legfeljebb 40 SINGLE tippet lead, ezeknek a helye javasoltan a TIPPLAP CLUB topicja. LEHET TÖBB TIPPET IS LEADNI, de aki túllépi a 40-es tippszámot, akkor kiesik. Kérjük, figyeljetek oda, mert ha már el lett mentve egy tipp, nem áll módunkban változtatni! 
 • Amíg a tippadó kezdeti pontszáma nem fogy el, tippelhet. 
 • Az első két legmagasabb ROI-t elérő játékosok nyernek. 
 • A győztes csakis a ROI mutató alapján kerül meghirdetésre, DE amennyiben, a kezdeti 20.000 pont, amiből a tippadó gazdálkodik az adott  hónapban, elfogyott, akkor a játékos kiesett az aktuális játékból! Kérünk mindenkit erre figyeljünk oda.
 • Amennyiben holtverseny lenne, akkor a TÖBB NYERESÉGES TALÁLATTAL rendelkező tippadó nyer, vagyis ekkor számít a találati arány. Amennyiben így is holtverseny lenne, akkor a több elemzéssel rendelkező játékos a nyertes, ha pedig így is remi az állás, akkor sorsolunk. 

NYEREMÉNYEK:
Az első két legmagasabb ROI azok között akik 15 és 40 SINGLE tipp között maradnak! FIGYELEM! A nyertesek díjainak feltöltése esetenként több nap, akár 10 nap is lehet. Eddig is mindenki megkapta a díjat, ezután is meg fogja és igyekszünk minél hamarabb megoldani. Köszönjük a türelmet és a megértést! 


1. helyezett: 10.000 forintos Tippmixpró-feltöltés.
2. helyezett: 5.000 forintos Tippmixpró-feltöltés.


AZ AKTUÁLIS TOPLISTA ITT MEGTEKINTHETŐ!

Ha kérdés van, tegyétek föl, válaszolunk. Kívánunk mindenkinek eredményes játékot és jó szórakozást és elsősorban jó egészséget és kitartást ebben a vészterhes időszakban! Várunk mindenkit szeretettel! 
Tipplap szerkesztők

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
tiamomadre 2020-04-23 18:49:36
Adams

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.23. 19:40
Sco. Mitchell - Mar. Adams
A mérkőzés győztese
Mar. Adams
2.15 5 - 4
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2150
tiamomadre 2020-04-23 18:48:32
Koltsov elég jól játszik az online tornán egyik nap 4/4et hozott.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.23. 19:15
B. Koltsov - J. Askew
A mérkőzés győztese
B. Koltsov
2.15 4 - 5
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2150
luckywinner3000 2020-04-02 08:39:24
Ping-pong v1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.02. 08:55
M. Cherepnin - A. Borodachev
A mérkőzés győztese
M. Cherepnin
1.53 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1530
Darci 2020-04-01 23:56:16
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.02. 00:00
CD Ocotal - Municipal Jalapa
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
4.40 1 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4400
Peter Szalo 2020-04-01 23:30:12
Nagyon vegyes az egymás elleni mérleg. Inkább csak megérzés.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.02. 02:00
Diriangen - Walter Ferreti
1X2 + Gólszám 2,5
Hazai és több
2.35 2 - 1
Tét 900
Nyeremény 2115
ATAMO 2020-04-01 20:46:49
Chinandega hazai pályán hozhat 1 gólos győzelmet Real Madriz és Jalapa ellen sikerült hátha jön a sor minta.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 23:00
Chinandega - Juventus Managua
Hendikep 0:1
Döntetlen
5.75 4 - 0
Tét 500
Kihagyott nyeremény 2875
Jani bá' 2020-04-01 20:00:29
Hát ez jó. A rendszer visszadobta a megjegyzéseket majd kiadta. Nem ide tartoznak Kapi figyelmét köszöntem meg máshol.
Jani bá' 2020-04-01 19:37:17
Köszönöm a figyelmet és a gratulációt.
Jani bá' 2020-04-01 19:29:58
Köszönöm a figyelmet és a gratulációt.
Jani bá' 2020-04-01 19:26:25
Köszönöm a figyelmet és a gratulációt.
Zöldüljenek a tippek mindenkinél :))
Jani bá' 2020-04-01 19:20:55
Köszönöm a figyelmet és a gratulációt.
Jani bá' 2020-04-01 19:15:53
Rangadó a javából! Az első fogadja a másodikat. Jó formában vannak, 4-4 győzelem sorozatban.
Egymás ellen:
mostanában felváltva nyernek
döntetlent egyáltalán nem játszottak
általában 2-3 gólos meccseik vannak
gyakran csak az egyikük talál be

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.02. 03:00
Managua FC - Real Esteli
Ázsiai Gólszám 2,25
Több, mint 2,25
1.80 1 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1800
Jani bá' 2020-04-01 19:07:02
Az Ocotal három vereség után a negyediket próbálja meg elkerülni. A Jalapa ellen ez nem lehetetlen vállalkozás. Otthon az Ocotal győzött a jobb Managua FC ellen is(3-1) és 6 meccs 2-2-2 gólarány 5-4. Az Ocotal gyenge de otthon néha megcsíphet egy-egy győzelmet.A Jalapa pont ilyen ellenfél, otthon szuper, idegenben gyengék 6 meccs 2 döntetlen 4 vereség gólarány 4-9. Óvatosan tippelek mert a Jalapa győzelméhez formajavulás kell.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.02. 00:00
CD Ocotal - Municipal Jalapa
Ázsiai Hendikep -0,25
Municipal Jalapa +0,25
1.85 1 - 2
Tét 1000
Nyeremény 1850
Jani bá' 2020-04-01 18:56:45
Ha a vendégek komolyan veszik magukat és az első hatba kerülést vagyis a rájátszást nyerniük kell a mezőny leggyengébbje ellen. A hazai csapat próbál beerősíteni és az utolsó 5 meccsből megcsíptek 2 döntetlent de 3 vereséget szenvedtek. A Real Madriz 2 hazai győztes meccs után érkezik még gólt sem kaptak. A gond az igen gyenge idegenbeli szereplés. 5 meccs 1 győzelem 4 vereség gólarány 3-10. Győzni kell de ez csak formajavulással megy. Az idegenbeli mérleg miatt óvatos vagyok.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 23:00
Las Sabanas - Real Madriz
Ázsiai Hendikep -0,25
Real Madriz +0,25
1.45 2 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1450
tibcsi68 2020-04-01 18:54:12
Szia Barnamedve!
Ha jól értelmezem, mától csak single (egyedüli) tippet fogadtok el.
Mi van azokkal akik, 2-es vagy 3-as tippeket adnak le, és nyertes a tippjük??
Ezek a tippek kiesnek a számításokból?
Azért kérdezem mert ma már láttam ilyet...
ThreeDaysGrace 2020-04-01 18:43:03
PP

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 19:30
V. Smaglyukov - S. Kuzmin
A mérkőzés győztese
S. Kuzmin
1.48 3 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1480
Jani bá' 2020-04-01 18:42:56
indoklás lent

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 23:00
Chinandega - Juventus Managua
Pontos végeredmény
Döntetlen 1:1
7.75 4 - 0
Tét 500
Kihagyott nyeremény 3875
Jani bá' 2020-04-01 18:40:15
A hazai csapat egy 0-1után hatalmas, 0-7es gázolásba szaladt bele legutóbbi meccsén. Ez a gólarány egyedi ebben a bajnokságban. A Chinandega néha kap egy-egy négy-öt gólos veréstaztán a következő meccsüket nyerik. Hazai mérlegük hullámzó 6 meccs 3-1-2 gólarány 7-4. Mostani ellenfelük idegenben nem valami acélos: 6 meccs 2 döntetlen 4 vereség.Gólarány 3-11. Egymás ellen legutóbb kétszer 1-1. A Chinandega számára elsőleges asorok rendezése két vereség után a harmadikat mindenképp elkerülni és gólt kell lőni. A Juventus Managua ellen ez akár sikerülhet is. A vendégek otthon gyűjtögetik a pontokat van mit javítani az idegenbeli eredményeken ezért max minimális győzelem jöhet vagy 1-1 .

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 23:00
Chinandega - Juventus Managua
Nyertes különbség
Vendégcsapat 1 góllal nyer
3.50 4 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3500
petr 2020-04-01 18:26:37
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 19:00
Sandsbro - Wexio FK
1. félidő - Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
2.90 4 - 1
Tét 1000
Nyeremény 2900
petr 2020-04-01 18:26:11
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 20:15
Sollentuna FK - Farsta
1. félidő - Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
2.50 (0 - 0)
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2500
tberey 2020-04-01 18:25:15
A hazaiak szerintem behúzzák kapott gól nélkül, a kérdés csak az, hogy ők mennyit rúgnak. A 2 reális lehet.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.02. 02:00
Diriangen - Walter Ferreti
Pontos végeredmény
Diriangen 2:0
5.50 2 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 5500
tberey 2020-04-01 18:20:50
Az első és a máodik helyezett találkozóján gólokban gazdag meccsre van kilátás. A hazaiak az összes hazai meccsüket megnyerték, de rendszerint kapnak gólt, most is erre számítok, hogy a hazaiak győznek, de a vendégek is betalálnak egyszer.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.02. 03:00
Managua FC - Real Esteli
Pontos végeredmények
Managua FC 2:1, 3:1, 4:1
5.75 1 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 5750
pannon 2020-04-01 18:15:58
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 20:15
Sollentuna FK - Farsta
1X2
Sollentuna FK
1.34 (0 - 0)
2020.04.01. 20:00
Kungsangens IF - Lidingö
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
1.45 (0 - 0)
Eredő odds 1.94
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1940
svettel 2020-04-01 17:52:57
Esni fognak a gólok, de óvatos vagyok.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 20:00
Kungsangens IF - Lidingö
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.18 (0 - 0)
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1180
luckywinner3000 2020-04-01 17:40:00
Ping pong v8

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:05
A. Scherbak - V. Vakhrushev
A mérkőzés győztese
V. Vakhrushev
2.85 3 - 1
Tét 600
Kihagyott nyeremény 1710
luckywinner3000 2020-04-01 16:38:17
Ping-pong v7

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 16:40
I. Hudushyn - O. Ponomarenko
A mérkőzés győztese
I. Hudushyn
2.70 3 - 2
Tét 700
Nyeremény 1890
Gazza 2020-04-01 16:35:35
tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
1. harmad - 1X2
Sahtar Szoligorszk
3.55 0 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3550
Gazza 2020-04-01 16:35:02
tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
Hendikep 0:1
Döntetlen
6.25 0 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 6250
Gazza 2020-04-01 16:34:37
tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
Gólszám 4,5
Több, mint 4,5
2.05 0 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2050
Gazza 2020-04-01 16:34:18
tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
1X2
Sahtar Szoligorszk
3.30 0 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3300
Gazza 2020-04-01 16:32:22
tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.22 0 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1220
Gazza 2020-04-01 16:31:36
tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
1. harmad - Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
2.35 0 - 3
Tét 1000
Nyeremény 2350
Gazza 2020-04-01 16:31:16
tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
1X2 + Gólszám 5,5
Vendég és több
5.25 0 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 5250
Gazza 2020-04-01 16:30:53
tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 17:00
Reactivatory - Armored Fighters (3x10 perc)
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
1.22 7 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1220
Bognár Zalán 2020-04-01 16:09:30
Tipp2

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 16:40
I. Hudushyn - O. Ponomarenko
A mérkőzés győztese
I. Hudushyn
2.85 3 - 2
Tét 1000
Nyeremény 2850
KapiPro 2020-04-01 16:05:43
Meglepi lehet mindig a ping pongba...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 16:05
E. Semenov - V. Vakhrushev
A mérkőzés győztese
E. Semenov
2.45 0 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2450
ThreeDaysGrace 2020-04-01 15:36:23
Jobb formában van Hudushyn.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 15:40
I. Hudushyn - O. Pereguda
A mérkőzés győztese
I. Hudushyn
2.40 3 - 0
Tét 1000
Nyeremény 2400
luckywinner3000 2020-04-01 15:33:51
Ping-pong v6

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 15:40
I. Hudushyn - O. Pereguda
A mérkőzés győztese
I. Hudushyn
2.40 3 - 0
Tét 1000
Nyeremény 2400
Romulus 2020-04-01 15:19:52
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 19:30
FF Södertälje - Assyriska Utd.
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
3.15 (0 - 0)
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3150
Romulus 2020-04-01 15:19:00
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 20:00
Kungsangens IF - Lidingö
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
3.70 (0 - 0)
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3700
Romulus 2020-04-01 15:18:31
A meglepik mellett a gólok dominálnak még a svéd alsóbb osztályú csapatoknál. Ezekből osztok meg párat.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 19:00
Sandsbro - Wexio FK
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
3.20 4 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3200
Romulus 2020-04-01 15:16:08
Számos meglepetést láthattunk márciusban a svéd barátságos meccseken. A Farsta az 1. félidő után akár a találkozót is megnyerheti.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 20:15
Sollentuna FK - Farsta
Döntetlennél a tét visszajár
Farsta
6.00 (0 - 0)
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 6000
Romulus 2020-04-01 15:14:38
bari meccs

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 20:15
Sollentuna FK - Farsta
1. félidő - 1X2
Farsta
6.25 (0 - 0)
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 6250
tomi65 2020-04-01 15:12:33
hoki...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
Gólszám 6,5
Kevesebb, mint 6,5
1.12 0 - 3
2020.04.01. 17:00
Reactivatory - Armored Fighters (3x10 perc)
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
1.22 7 - 3
Eredő odds 1.37
Tét 1000
Nyeremény 1370
Peter Szalo 2020-04-01 15:02:43
Elseje van, akkor, 1-es.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 19:00
Sandsbro - Wexio FK
1X2
Sandsbro
1.71 4 - 1
Tét 500
Nyeremény 855
pannon 2020-04-01 14:50:39
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 17:00
Reactivatory - Armored Fighters (3x10 perc)
1X2
Döntetlen
4.65 7 - 3
Tét 500
Kihagyott nyeremény 2325
luckywinner3000 2020-04-01 14:47:44
Ping-pong v5

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 15:05
V. Vakhrushev - O. Obrazkov
A mérkőzés győztese
V. Vakhrushev
1.63 2 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1630
bartművek 2020-04-01 14:37:40
Sziasztok!
-- A Jalapa nyolc legutóbbi meccsén kevesebb, mint 2,5 gól született - a védelmük 12 meccsen 11 gólt kapott. Mivel a hazai csapat lőtte eddig a legkevesenbb gólt a bajnokságban (12 meccs - 7 lőtt gól), várhatóan sok gól most sem lesz.
-- Mivel a legutóbbi négy idegenbeli meccsén a Jalapa még gólt sem lőtt, bízom benne, hogy most egy csak sikeredik végre nekik, amire ha nem érkezik válasz akár meg is szerezhetik az első idegenbeli győzelmüket....

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.02. 00:00
CD Ocotal - Municipal Jalapa
Pontos végeredmény
Municipal Jalapa 1:0
8.75 1 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 8750
prigioni 2020-04-01 14:31:34
Erre megy fel a mai nyerő. Hét találat remélhetőleg nem lesz.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 20:00
Kungsangens IF - Lidingö
Gólszámok
4-6
1.95 (0 - 0)
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1950
Habor 2020-04-01 14:21:48
Bazilevsky tegnap ketszer verte Rutkot, az utobbi meccsen Rutko csak labdat szedett ellene.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 22:30
D. Rutko - V. Bazilevsky
A mérkőzés győztese
V. Bazilevsky
1.53 3 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1530
Habor 2020-04-01 14:17:29
Smirnov az elmult napokban hetszer verte Bychkovot, hibatlan ellene. Utobbi ot meccsebol negyet nyert mig ellenfele mind bukta.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 22:00
S. Bychkov - I. Smirnov
A mérkőzés győztese
I. Smirnov
1.43 3 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1430
Habor 2020-04-01 14:09:20
Aronov eddig ötször verte Smaglyukovot elég siman, hibátlan ellene.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 20:30
A. Aronov - V. Smaglyukov
A mérkőzés győztese
A. Aronov
1.38 1 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1380
Interfan 2020-04-01 20:55:42
És itt volt az ideje neki kikapni! :)
Nagy vicc!
Habor 2020-04-01 14:01:05
Kolesnikov az első meccset elvesztette Petrov ellen, azóta zsinórban hatszor verte. A formája is jó, utóbbi őt meccséből négyet hozott míg ellenfele mind bukta.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 15:30
D. Kolesnikov - A. Petrov
A mérkőzés győztese
D. Kolesnikov
1.43 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1430
jacksly 2020-04-01 14:00:01
Ivanov nagyon ingadozó formában van, Kapinus viszont jóban. Épp Ivanovtól kapott ki legutóbb...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 14:00
R. Kapinus - Vik. Ivanov
A mérkőzés győztese
R. Kapinus
2.60 2 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2600
Bognár Zalán 2020-04-01 13:58:05
Mai tippem ramsensky ma elég jó formát fogott ki 4/4 nyert ma.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 14:30
I. Ramenskiy - A. Ermilov
A mérkőzés győztese
I. Ramenskiy
2.30 3 - 2
Tét 1000
Nyeremény 2300
luckywinner3000 2020-04-01 13:37:55
Ping-pong v4

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 13:55
T. Yemelianov - A. Peretiatko
A mérkőzés győztese
A. Peretiatko
2.50 2 - 3
Tét 500
Nyeremény 1250
luckywinner3000 2020-04-01 12:54:41
Ping-pong v3

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 13:05
V. Kobets - I. Evgeniy
A mérkőzés győztese
I. Evgeniy
1.53 2 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1530
jacksly 2020-04-01 12:29:49
Rutko eddig 3-ból 3-szor nyert Merkushin ellen, Bychkov pedig borzasztó formában van. Ha nem csalják el a meccset, akkor mindkettőnek jönnie kell.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 12:30
D. Rutko - Y. Merkushin
A mérkőzés győztese
D. Rutko
1.48 3 - 1
2020.04.01. 12:30
S. Myagkov - S. Bychkov
A mérkőzés győztese
S. Myagkov
1.38 3 - 0
Eredő odds 2.04
Tét 1000
Nyeremény 2040
ThreeDaysGrace 2020-04-01 12:22:25
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 12:30
S. Myagkov - S. Bychkov
A mérkőzés győztese
S. Myagkov
1.38 3 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1380
ThreeDaysGrace 2020-04-01 12:21:38
Pingpong

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 12:30
D. Rutko - Y. Merkushin
A mérkőzés győztese
D. Rutko
1.48 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1480
Noodles94 2020-04-01 11:46:38
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 12:00
Vik. Ivanov - A. Yanshaev
A mérkőzés győztese
A. Yanshaev
1.89 3 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1890
K&K 2020-04-01 11:31:45
Sziasztok! Gólok!
Hajrá gólok, hajrá Mindenki!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
Gólszám 4,5
Több, mint 4,5
2.00 0 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2000
svettel 2020-04-01 11:22:26
Pingpong

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 11:35
V. Kobets - D. Ivchenko
A mérkőzés győztese
D. Ivchenko
1.53 1 - 3
Tét 500
Nyeremény 765
luckywinner3000 2020-04-01 11:03:58
Ping-pong v2

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 11:35
V. Kobets - D. Ivchenko
A mérkőzés győztese
D. Ivchenko
1.53 1 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1530
prigioni 2020-04-01 10:58:35
Az előző fürdött, ez triplatéttel megy.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 11:10
Sickle And Hammer - Kings Town (3x10 perc)
1X2
Sickle And Hammer
2.17 3 - 2
Tét 1000
Nyeremény 2170
papaas 2020-04-01 10:22:30
Vendégek jobb formája miatt esett erre a választásom, és az odds is elég csábító!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 23:00
Las Sabanas - Real Madriz
1X2
Real Madriz
2.75 2 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2750
luckywinner3000 2020-04-01 10:02:13
Sose volt még ekkora ping-pong őrület mint most.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 10:05
V. Kobets - V. Polusmuak
A mérkőzés győztese
V. Polusmuak
1.53 0 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1530
prigioni 2020-04-01 09:57:44
Ezeken a meccseken nincs olyan, hogy esélyes, de az utóbbi egy hétben eléggé jól fogtam ezeket. Ez is jó lehet!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 10:10
Armored Fighters - Reactivatory (3x10 perc)
1X2
Reactivatory
2.23 5 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2230
Kapi 2020-04-01 09:27:44
Sziasztok!

Gratulálok a győzteseknek! Szép volt!

Jani bá' és Aloha44! Nektek is gratulálok. Kizárólag szingli tippekből jól összehoztátok.
aloha44 2020-04-01 09:49:49
Köszönjük!!!
Zöldüljenek a tipekk mindenkinél.. :)
Jani bá' 2020-04-01 19:38:14
Köszönöm a figyelmet és a gratulációt.
Habor 2020-04-01 08:30:34
Myagkov eddig ötször verte Bychkovot és egy kivételtől eltekintve simán.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 12:30
S. Myagkov - S. Bychkov
A mérkőzés győztese
S. Myagkov
1.33 3 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1330
Habor 2020-04-01 08:28:00
Öt meccsükből négyet nyert Ivanov és a legutóbbi őt meccset tekintve a sorozatban Ivanov 4-0-1-et hozott, Merkushin pedig fordítva.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 11:30
Y. Merkushin - Vik. Ivanov
A mérkőzés győztese
Vik. Ivanov
1.84 3 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1840
koverpeti 2020-04-01 08:19:03
Bízom benne, hogy mindkét csapat motívált lesz, ezért a gólváltásra szavazok.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 23:00
Las Sabanas - Real Madriz
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.80 2 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1800
Celtic86 2020-04-01 08:06:50
Sziasztok! Tegnap ugyanezt tettem az összecsapásra. Az 54. percben a vendégek kihagyták a büntetőt, amivel jó eséllyel jött is volna a tipp... Úgy gondolom ma felszívják magukat és már rendes játékidőben eldöntik a meccset. 1:3 körüli eredményre számítok. Meglátjuk...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
1X2 + Gólszám 5,5
Vendég és kevesebb
2.50 0 - 3
Tét 1000
Nyeremény 2500
svettel 2020-04-01 07:37:11
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 08:30
M. Teteruk - A. Kozachenko
A mérkőzés győztese
A. Kozachenko
1.43 2 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1430
koverpeti 2020-04-01 07:11:02
Sziasztok! Köszönjük a lehetőséget áprilisban is. JÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK!
A mérkőzésen várok legalább 2 találatot.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 23:00
Las Sabanas - Real Madriz
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.30 2 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1300
Betwinner 2020-04-01 00:33:01
Petrov elég rossz formában van és ezt ellenfele ki is fogja használni. Pontos végeredmény tippem 1-3

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 02:30
A. Petrov - T. Arteev
A mérkőzés győztese
T. Arteev
1.74 1 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1740
Romulus 2020-04-01 00:22:42
A Junoszt egyértelműen jobb, tapasztaltabb együttes. Tegnap sorra puskázták el a lehetőségeket, pedig rengeteg "hátszelet" is kaptak ahhoz képest, hogy idegenben játszottak. Ma viszont ki fog jönni a két csapat közti különbség és a gólok sem maradnak el.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 18:30
Sahtar Szoligorszk - Junoszt Minszk (4.m.)
1X2 + Gólszám 5,5
Vendég és több
5.75 0 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 5750
Romulus 2020-04-01 00:18:53
Ping-pong :)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 00:30
A. Yanshaev - D. Rutko
A mérkőzés győztese
A. Yanshaev
1.94 3 - 2
Tét 1000
Nyeremény 1940
petr 2020-04-01 00:07:30
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.04.01. 01:10
Ice Warriors - Rockets (3x10 perc)
1X2
Döntetlen
4.75 3 - 6
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4750

további témák a rovatból

friss 4 órája Tipplap Club 2020.09.25
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!