2024.01. 17.

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” – 2024.01.17

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” – 2024.01.17

Biztos mindenki ismeri az „Este van már nyolc óra” kezdetű gyermekdalt. Ez ihlette a legújabb sportfogadás-napló címét. A napokban megjelent Fibonacci stratégiával kapcsolatban indítanám el ezt a cikksorozatot, természetesen tippekkel. Mindenről bővebben kattintás után!

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” 

  • A sorozat alapja az a stratégia, amelynek leírása 2024.01.15-én jelent meg a Tipplapon. Ezt ITT OLVASHATJÁTOK! Az már most úgy tűnik, hogy a legalkalmasabban és legbiztosabban a csapatkövetéses döntetlen-szériában lehet alkalmazni. Jó csapatválasztással tulajdonképpen nagyon magas a beválási arány és egy korrekt bankrollmenedzsmenttel összekombinálva profitot termel. Csakhogy van ezzel egy kis probléma! Még az angol Ligabajnokság esetében is, itt amúgy jól alkalmazható a stratégia, 22 csapatos liga esetében egy szezonban csak 42 mérkőzés van! Ez pedig így elég lassúcska menet lenne. 
  • Korábban itt a Tipplapon publikált egy kedves ismerősöm Toro néven, akinek már régóta szenvedélye a sportfogadás és megpróbáltunk agyalni azon, hogyan lehetne akár mindennapos szintre koncentrálva, de eredményességét nem vesztve alkalmazni ezt a Fibonacci-stratégiát. Több gondolat is felmerült, amikor kiforrta magát valami, biztosan jelentkezni fogunk, hogy megmutassuk nektek.
  • Az egyik ilyen ötlet azon alapszik, hogy a statisztikai megfigyelések nem csak csapatokra lebontva, hanem időszakokra vizsgálva is működnek. Például, ha a Wolverhampton meccseit soroljuk fel, biztosan lesz közte döntetlen, jó eséllyel 10-es csoportokon belül egy átlagban. De hogyan lehet ezt nem csapatra vonatkoztatni? Ekkor jött a gondolat, mi lenne, ha nem egy adott csapatra, hanem egy adott időpontra vonatkoztatnánk? Például az esti idősávban a 20:00-ra? Mindez az elmélkedés 2024.01.15-én, hétfőn zajlott délután-kora este. Azonnal megnéztem a megújult TIPPMIXPRO (ha nincs még regisztrációd, kérlek ITT ezen a linken tedd meg, ezzel is segíted munkánkat!) ajánlatát és megkerestem, hogy melyik az esti 20:00-tól számított első labdarúgó mérkőzés! Ez volt, alatta a megelőző szorzókkal:

  • Alapvetően is tökéletesen alkalmas volt a döntetlenre, így kíváncsian vártam, mi történik. Az eredményt láthatjátok a képen! Azt gondolom, hogy a döntetlenek valószínűségének periodikája működik egy adott-, állandó időtartamra vonatkozóan is! Minden este, az első 20:00-ás labdarúgó-mérkőzések eredményei jó eséllyel úgy fognak alakulni, hogy nagyon jó eséllyel lehet rá alkalmazni a Fibonacci stratégiát! Tegyünk egy próbát! A mérkőzéseket minden esetben a megújult TIPPMIXPRO ajánlatából választom, minden nap az első kiajánlott 20:00-ás mérkőzés! Ha éppen pont akkor nem lenne, akkor az első soron következő időrendbe! 
  • De még a szóban forgó Fibonacci-cikk megjelenése előtt megbíztam Miroslav kollégát :D, hogy tesztelje a stratégiát a teniszmeccsekre vonatkozóan. Szabad kezet adtam neki a választásban, csak az volt a kérés, csinálja végig konzekvensen egy jó ideig. Ő ezt elkezdte, a naplózást szintén követhetitek a Tipplap oldalán. Most pedig jöhet a második napló és próba, mégpedig labdarúgó döntetlen-sorozat a 20:00-ás időpontra vonatkozóan!
  • A már ismert táblázat a Fibonacci-sorozat és a szorzók adataival. A táblázat függőleges sorában a Fibonacci-sorozat számai vannak sorban. Minden egyes szám egy új nap, új fogadás, a vízszintes sorban a szorzók. Minden egyes szám mellett zárójelben az addig elköltött egységek vannak, a zölddel kiemelt számok pedig a bejött tipp utáni szorzókat jelenti. Nyilván, ha a 3,0-nál magasabb szorzóval dolgozunk, az megdobja a profitot is.: 

1. sorozat 2. nap.
Virtuális bankroll: 97.000 forint 
1. Egység (tét): 3000 forint (a bankroll 3%-a)
Meccs:

 

3,55 - 3,80 - 1,93 volt a szorzóhármas, itt azért a vendégsiker a legesélyesebb. Az Oostende a második ligában 16. utolsó helyen áll, az RWD pedig az élvonalban 13. Jó bő osztálykülönbség van közöttük. Meglátjuk, jön -e a döntetlen. 

tipp
Oostende - RWD Molenbeek
Döntetlen | 3.80 | (7/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Radar 2024-01-17 21:07:38
Sziasztok,

Látom idénként visszatérő téma a Fibonacci stratégia kielemzése.
Én is megosztanám a tapasztalataimat. Összeségében azzal értek egyet, aki szerint hosszútávon bukta az egész. Igen, mert előbb vagy utóbb jön egy bukó széria. Képzeljetek el egy majdnem teleírt A4-es spirálfüzetet.
És ebben van minden sportág, különféle variációkkal. De a leginkább a foci és hoki döntetlenes stratégiák érdekeltek.
Szóval sokat kipróbáltam és azt kell mondjam, hogy rövid távon működik. De természetesen folyamatos jövedelemszerzésre nem lehet számítani, viszont aki okosan csinálja meg lehet belőle a havi fizu kiegészítés.
A legfontosabb, hogy időnként szünetet kell tartani és érdemes változtatni.
Például elég veszélyes lehet egy csapatra ráállni. Még akkor is, ha olyan csapattal kezdünk, amelyik régen ikszelt.
Csak két példa a közelmúltból.
A Blackburn egy 26, a Stuttgart egy 27 meccses döntetlen nélküli sorozatot produkált.
Szóval, pl. ha valaki 15-nél kezdte el a Fibonacci-t, akkor is bukta volna.
Az hokiról nem is beszélve, nem ritka a 20 körüli döntetlen nélküli sorozat, pedig igen csábítóak a 4-es körüli szorzók.
Én mindenesetre sok szerencsét kívánok mindenkinek aki kipróbálja, de azt javaslom, hogy előtte nagyon sok tesztet csináljon.
incy 2024-01-17 22:23:56
Hosszútávon, főleg konkrét csapattal döntetlent megjátszva valamikor biztos bukta. Ezért nem szabad azt csinálni. Első nekifutáskor én is megjártam, akkor még konkrét csapatokkal (de már akkor is egyszerre 20-al) és a Hansa Rostock megszivatott még a 2000-es évek elején. Ezért kell kombinálni az eseményeket, folyamatosan kivenni a nyereséget és a kezdeti szinten tartani a bankrollt, akkor nem fog fájni. Hogy nem éri meg? kb. 7-8 évig csináltam, csak nyereségekből lakást berendeztem, autót fenntartottam és havi szinten repültem Dublinba az asszonyhoz. Egy 2. fizu. Majd jöttek a gyerekek és inkább velük töltöttem az estéket, hétvégéket.
Barna, felejtsd el a belga-holland meccseket. Tegnap írtam:
Holnapi pl.: Kongó-Zambia X és a 90. percben cash out, addigra nagyjából elérjük a 2,7 köröli oddsot és/vagy Olympiakos-Pana X. De kötésben FA kupa és a Blackpool - Forrest és a Bristol - Norwich BTTS is esélyes lehet, kb. 2,45 szorzó, amit esetleg 2,75-re növelhetünk de Minaur győzelmével vagy egy Istanbulspor Basaksehir továbbjutásal. Kb. így érdemes.
Carlos64 2024-01-17 14:54:39
Sziasztok!
Nem régen olvastam egy elemzést a Fibonacci stratégiáról.
A lényege az volt, hogy öngyilkosság, tuti bukta hosszú távon. Miért???
A legnagyobb butaság " futni a pénzünk után" tétemeléssel, még nagyobb bukta lehetőséget előidézni.
Fontos a szigorú bankroll kezelés!!! Ha a példa szerint 3% a tét, akkor a bukta után a tét 2910 Ft, tétemelés akkor következik be, ha nyertünk. (Pl. 110000 Ft esetén a 3% 3300 Ft).
Egy meccs esetén a 2,5-3 odds rizikós, két meccs esetén nagyobb az esély, hogy az egyik elmegy. Senkit nem akarok befolyásolni, engem meggyőzött arról, hogy kicsi az esély a nyerésre.
Kíváncsi vagyok rá, hogy, hogyan fog itt sikerülni a stratégia?
incy 2024-01-17 09:24:06
Kizárólag saját vélemény: szerintem túl bátor meccsválasztás egy tétemeléses stratégiához. Nyilván bejöhet, főleg hogy kupameccs, de nincs sok értelme pl. csakazértis módon konkrét időponthoz kötni a kiválasztott meccset. 5-6 rossz választás és villámgyorsan megnő a tét (tudom, itt virtális, de másnál nem feltétlenül) és felesleges stresszhez vezet, annyit meg nem ér meg a dolog. Érdemes "tutira" menni, ha ma nincs olyan, kihagyjuk, majd lesz pénteken, szombaton.
GABIBUSZ 2024-01-17 09:53:51
Kezdési időponthoz igazítani egy stratégiát?? Na ekkora marhaságot se hallottam még pedig láttam már láttam pár őrült fogadást!
Baggio 2024-01-17 20:21:19
A Jazz zene is olyan, hogy sokan nem értik, nem is tartják jónak, aztán mégiscsak az. Mindennek megvan a maga célcsoportja, ennek a cikknek, nem te vagy. De nincs ezzel baj, minden ember más.

további tippjeink a Foci világából

Emmenben noha kétszer is vezetett a házigazda, a Dordrecht mindkétszer egyenlíteni tudott. Fotó: pixabay.com
Emmenben noha kétszer is vezetett a házigazda, a Dordrecht mindkétszer egyenlíteni tudott. Fotó: pixabay.com
A Fehérvár számára nagyon fontos az utolsó bajnoki, hiszen az ezüstérem forog kockán! A DVTK pedig elsősorban a szégyenteljes 0-7 miatt kell, hogy törlesszen a szurkolóinak.
A Fehérvár számára nagyon fontos az utolsó bajnoki, hiszen az ezüstérem forog kockán! A DVTK pedig elsősorban a szégyenteljes 0-7 miatt kell, hogy törlesszen a szurkolóinak.
A Puskás Akadémia jelenleg a 4. helyen áll 52 ponttal, míg előttük a Fehérvár van 53 egységgel a harmadik helyen. Ez azt jelenti, hogy szerencsés esetben bronzérmet akasztanak a felcsúti legények nyakába!
A Puskás Akadémia jelenleg a 4. helyen áll 52 ponttal, míg előttük a Fehérvár van 53 egységgel a harmadik helyen. Ez azt jelenti, hogy szerencsés esetben bronzérmet akasztanak a felcsúti legények nyakába!