Szelvényajánló: Szamurájok utolsó kardcsapása a VB előtt!

2018. Jun. 12.
liguriano

Remek duplázót sikerült összepakolnunk két meccsből. Az egyik a svéd másodosztályból érkezik, ahol két jó formában lévő csapat találkozik egymással és ahol a gólokat helyeztük középpontba, a másik találkozón pedig Japán válogatottja fogadja Paraguay csapatát közvetlen a Világbajnokság előtt. Lássuk.

h i r d e t é s ▼

 

GAIS - Örgryte
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5) - Odds: 1,30

  • A vendégek eddig remekül lépdelnek előre a svéd másodosztályban, jelenleg az a helyzet, hogy ha ma nyerni tudnának, akkor a második helyen találnák magukat. Ez természetes, hogy ösztönzően hathat Askebrand csapatára, viszont a Gais nagy formát kapott el az elmúlt hetekben, így az is egy természetes dolog ilyenkor hogy a lendület is csodákra képes. Az elmúlt három fordulóban 7 pontot gyűjtöttek hat szerzett góllal, s azt gondolom ezzel együtt, illetve a korábban említett motivációs tényezőkkel együtt is a minimum két gól elvárható lehet. 

Japán - Paraguay
Több, mint 2 (Ázsiai Gólszám 2) - Odds: 1,75

  • Innsbruckban találkozik Japán Paraguay válogatottjával, azzal a csapattal mely nem tudta kiharcolni a VB-re való kijutást. A kék Szamurájok ellenben ott lesznek Oroszországban, s nem teljesen esélytelenek a csoportjukból való továbbjutást illetően. A Lengyelország, Szenegál, Kolumbia, Japán négyes első ránézésre rendkívül kiegyensúlyozottnak tűnik, noha Milikéktől  elvárás a továbbjutás, illetve a kolumbiai együttes is robbanthat, de ismétlem magam, nem írnám le Nishino csapatát, annak ellenére sem, hogy a felkészülési találkozókon nem úgy jöttek az eredmények az elmúlt hetekben. Az európai, rutinosnak számító légiósaik vezérletével, egy lendületes futballal akár egy gólerős meccset is összehozhatnak a vélhetően felszabadult játékkal előálló dél-amerikaiak ellen. 

EREDŐ: 2,275

 

 

h i r d e t é s ▼