Szelvényajánló: Utolsó simítások a VB előtt!

2018. Jun. 12.
liguriano

Lengyelország Varsóban fogadja Litvániát, mielőtt elutaznak a VB-re. A másik mérkőzésen pedig a brazil másodosztályban találtunk egy meccset, ahol a gólokban bízunk. Kötésben 2,38 érdemes lehet kattintani!

h i r d e t é s ▼

 

Lengyelország - Litvánia
Lengyelország -1,25 (Ázsiai Hendikep -1,25) Odds: 1,45

  • Varsóban búcsúzik fanatikusaitól a VB-re készülő lengyel válogatott, mely csapat egy hét múlva már Szenegál ellen tétmeccset vív majd. Chile ellen Lewáék már kettő nullra is vezettek, ám mégsem tudtak győztesen levonulni a pályáról- Ez a mai azonban már kötelező gyakorlatnak számít, elsősorban a szurkolók miatt, illetve a két együttes közötti különbség is, de természetesen Nawalka is egy olyan olajozott gépezetet szeretne már látni, akik akár egy komolyabb erődemonstrációra is képesek. Úgy gondolom a lehengerlő támadójátékuk egy "kellemes" ellenfél ellen lehozhat egy több gólos győzelmet. 
    További információt ITT találtok!

Londrina - Goiás
2-3 (Gólszám) - Odds: 1,70

  • A brazil másodosztály alsó felében tanyázik mindkét gárda, 10 játéknap után 4 egységgel gyűjtöttek többet a hazaiak. Az elmúlt 5 forduló alapján viszont valamivel jobb formában vannak a vendégek, két győzelmet is feltudtak mutatni, miközben a Londrina csak egyet. Ráadásul a frissen, durván egy hónapja kinevezett Ney Franco kerete erősebbnek is számít, köztük a nagy tehetségnek tartott támadóval Carlos Eduardóval. A gyengébb rajt után összekapta magát a Goias, s az utóbbi hetek általuk produkált viszonylag gólerős meccseiből kiindulva úgy gondolom, ez jó irány lehet ma is. 
    További információt ITT találtok!

EREDŐ: 2,38

 

h i r d e t é s ▼