2023.08. 07.

OTP Bank Liga ÉVES játék 2023/2024 - 2.forduló Sztárkereső

OTP Bank Liga ÉVES játék 2023/2024 - 2.forduló Sztárkereső

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka!

Sziasztok!

Kicsi sárga, savanyú, de a miénk! Itt a 2023-24-es szezon OTP Bank Liga játéka! 

 

Játékszabályok:

  • Az idei játkunkban minden meccset górcső alá veszünk, a játék célja, a legjobb futballisták megtalálása.

Fantasy futball-jellegű játék lesz, nem tudom kinek mennyire ismerős ez a dolog. Alapjában véve szezon elején bizonyos virtuális pénz keretből összeválogatsz egy csapatot magadnak, cserékkel mindennel és ezeket variálod fordulóról fordulóra. Anno volt egy magyar oldal, ahol az Európai topligát és a magyar bajnokság is benn volt, hú de imádtam játszani...nem tudom létezik-e még, de ehhez hasonló portál rengeteg van, amerikában megőrülnek ezért a "játékért". Mi máshogy játszuk ezt azért most az NB1-ben, de hasonlít is a két dolog egymásra.

  • Minden mérkőzésen kell választani egy focistát, aki alapján kapod a pontjaidat.
  • A játékosoknak külön pontértékeik és pontszámítási rendszerük van posztok szerint, hozhatsz kapust, védőt, középpályást, csatárt.
  • A POSZTOT MINDIG IS AZ EREDMENYEK.COM besorolása határozza meg. Édes mindegy, hogy az Újpestben Csoboth Kevin éppen védőt vagy kapust játszik, az a mérvadó, hogy az eredmenyek.com oldalon, az Újpest csapatában a "csapat" fül alatt ő csatárként van megjelölve. Szóval Csoboth Kevin pl. a csatár poszt pontszámítási rendszerével lesz kiértékelve.
  • Játékosokat csak az eredmenyek.com csapat listájáról választhattok, esetlegesen betévedő ifisták egyebek, nem rakhatóak, ha nincsenek benn az említett oldal listájában.
  • Regisztráció nem kell, bárki bármikor bekapcsolódhat, ám minden kihagyott mérkőzés -1 ponttal jár, mert az éppen játszók is minuszolhatnak, igazságtalan lenne azzal előnyt szerezni, hogy éppen nem játszol, más meg játszik, de minuszol.
  • A mérkőzések eltérő időpontban vannak, fordulónként egy posztja lesz a játéknak, péntek éjfélkor jön (kivéve hétközi forduló), amit befrissítek mindig a nap elejére szombat és vasárnap is. A tippel lehet várni a kezdőrúgásokig, minden meccsen külön-külön, ám aki nem ér rá, az picit lutri módon előre, kell hogy tippeljen, a kezdő 11 tudta nélkül. A FORMÁTUM VISZONT FONTOS LESZ, MÁR MOST MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY HA BETIPPELI AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSHEZ A NEVET, AKKOR A TÖBBI TIPPET IS A SAJÁT KOMMENTJÉHEZ FŰZZE HOZZÁ, NE ÚGY KELJEN ÖSSZEBOGARÁSZNI, ennyi segítséget kérek tőletek.
  • Egész évben játszunk, év végén lesz csak nyereményhírdetés, hosszú játék, remélem sokan élvezni fogják a végsőkig. A minuszolás és a pontrendszer miatt remélem sokan életben maradnak a végsőkig.
  • Nyeremények: Top 3 hely díjazott, 25-15-10 K pro feltöltés a jutalom. Egy kis extra, amennyiben az első játék győztese DOMLASZ, helyezést ér el, úgy ő dupla díjat kap!
  • Mivel nem kell előre minden tippet leadni, így a csúsztatott meccsekkel sem lesz gond.
  • NAGYON FONTOS, HOGY VÁLTOZTATNI NEM LEHET A BEKÜLDÖTT TIPP UTÁN!!! SZIGORÚ, DE NEM LEHET, HA EGYESÉVEL TIPPELTEK MECCSEKRE, AKKOR EGY TÉVESZTÉS NEM OKOZ AKKORA BAJT, CSAK AZ ADOTT MECCSRE!!! Azért van ez, mert, ha elnézek véletlen hibákat, akkor el kéne néznem olyanokat is ami nem lenne igazságos (pl. jaj nem ezt akartam, elírtam, had tegyek másikat még csak első perc a meccsen- aztán bejön majd mikor első percben sérülés piros vagy gól lesz aztán ott is nézzem el? Nem! Éppen ezért kérek mindenkit, amit beküld azon nem változtathat semmi képpen sem.
  • Külön lesz bontva, ha favorit csapatból teszel játékost vagy esélytelenből (pénteken a poszt kirakásakor megnézem az oddsokat és feltüntetem, hol ki a favorit, az esetleges változások már nem számítanak a poszt után, bármekkorát fordul is az odds akár a vasárnapi mérkőzésig), mindegy, hogy a favorit 1,1-es vagy 2,20-as oddsot ad háromesélyben, mindenki ugyanazt a feltételt kapja, döntsön okosan. Favorit csapat játékosa 4 pontról indul, underdognak 6. Egál oddsnál nincs favorit, hanem középértékről indulunk 5.
  • Példa: EZ CSAK PÉLDA!!! NE EZT TEKINTSÉTEK MÉRVADÓNAK

Mtk-Paks (Paks a favorit)
DVTK-Puskás (Puskás)
Újpest-Fehérvár (Újpest)
Zte-Kisvárda (Kisvárda)
Debrecen-Mezőkövesd (Debrecen)
Fradi-Kecskemét halasztva, majd akkor amikor lejátszák akkor lehet rá tippelni.

Tippsor: (nem muszáj berakni egybe az egészet, várhattok kezdőrúgásokra külön, ez csak példa, a lényeg, ha vártok külön, akkor is saját komment alá kommenteljetek). NAGYON ÖRÜLNÉK HA MINDENKI A NÉV MELLÉ ÍRNA EGY POSZTOT ÉS EGY CSAPATOT, HOGY A KIÉRTÉKELÉST GYORSABBAN VÉGREHAJTSAM (ELLENŐRIZVE LESZ HOGY HELYES E, AMIT ÍRTOK, DE AKKOR IS SEGÍTENE, BÁR AZ ÁLLOMÁNY MEGVAN MÁR)

Mtk-Paks Demjén Patrik MTK kapus
DVTK-Pafc Bertus Lajos Dvtk középpályás
Újpest-Fehérvár Csoboth Kevin UTE csatár
Zte-Kisvárda Senkó Zsombor Zte kapus
Debrecen-Kövesd Babunski Dvsc csatár

A lényeg, hogy minden mérkőzésen jelöljetek meg egy embert, őt értékeljük ki. A Példa alapján Demjén és Senkó kapus poszt kiértékelést kap, Csoboth és Babunski csatár, Bertus középpályás. Védőt most épp nem raktam.

 

AMENNYIBEN EGY JÁTÉKOS NEM TAGJA A KEZDŐNEK ÚGY  CSAK a játékos gólt lő opciója kerül kiértékelésre és 0 pontról indulsz, mindegy, hogy favorit vagy underdog a csapat!

 

  • Pontrendszer

Játékos gólt lő

Csatár 2 pont
Középpályás 3 pont
Védő 5 pont
Kapus gólért nincs pont, ez egy mákfaktor a 90.percben ennyi erővel a 90.+perces gólokért bárkinek kéne plusz pontot adni. Tizenegyesezést meg felejtsük el.

Gólpasszt ad (eredmenyek.com megjelölés, nem a legideálisabb, de maradjunk ennél, ne legyen vitatéma)

Csatár 2 pont
Középpályás 1 pont
Védő 3 pont
Kapus 5 pont

Sárga lapot kap

Csatár- Középpályás nem befolyásoló
Védő- Kapus -1 pont (itt változtattam csütörtök este az eredetihez képest, ott -2 volt a szabály)
Amennyiben a védő sárga lap nélkül húzza ki a meccset, azaz szépen tisztán játszik (vagy olyan vak, hogy felrúgni se tudja az ellent) akkor + 1 pont
Piros lap minden játékosnál -2 pont (így ugyanott vagyunk, ha a hátsó alakzatból valaki két sárgát gyűjt, vagy egy csatár egyből pirosat)

 

A csapat lőtt és kapott góljai (akkor is érvényes, ha a játékost már lecserélték)

A Középpályások és csatárok 1 pontot kapnak minden olyan gól után, amit a csapat szerez (azon felül, hogy a betippeld embered is gólt lő)
A védők, kapusok 3 pontot kapnak amennyiben csapatuk nem kap gólt a mérkőzésen.
A védők, kapusok minden két bekapott gól után -1 pontot kapnak.
A középpályások és csatárok -1 pontot kapnak amennyiben a csapatuk nem nyeri meg a mérkőzést (x vagy vereség)
Amennyiben eggy kapus büntetőt hárít, úgy az +3 pontot ér, de csak, ha a kapus a megjelölt játékosod.

 

 

2.forduló (zárójelben a favoritok, favorit játékos 4 pontról indul ehhez párosul a pontszámítás, underdog 6, azonos oddsoknál 5 EZT TANULJÁTOK MEG)

Puskás-Újpest (Puskás favorit)

Mezőkövesd-Dvtk (Mezőkövesd)

Fehérvár-Ftc (Ftc)

ZTE-MTK (ZTE)

Kecskemét-Kisvárda (Kecskemét)

Paks-Debrecen halasztva így ide nem kell tipp

 

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Spitball 2023-08-06 21:40:38
Azért azt nehezen értem, hogy még mindig van olyan, akinek nem világos az a mondat, hogy ha nem egyben adja le az összes meccsre a tippjét, akkor az első tippje alá tegye commentben a következőket. Ez olyan nagy kérés vagy ennyire nehéz megérteni?
Bocs Sean, hogy be(le)szólok, de tényleg nem értem!
seantaylor21 2023-08-06 22:49:53
van amikor rendszerhiba de van amikor nem, de én már feladtam a könyörgést, beletörődtem szomorú sorsomba és szenvedek :D
tibcsi68 2023-08-06 22:04:21
Várható volt, így lesz ez végig.
Niké 2023-08-06 19:15:41
Zalaegerszeg-MTK Thian,Középpályás MTK
Niké 2023-08-06 15:13:26
Fehérvár-FTC Varga Barnabás,csatár Ferencváros
Niké 2023-08-06 20:44:48
Na erre nem számítottam!
Varga játszott,de csereként.
A gólja az tiszta 2 pont és ezzel együtt 6.
Mégis kaptak hármat ami mínusz 1 pont viszont lőtt további 4 gólt a Ferencváros ami elvileg plusz 4 pont azaz összesen 9-cel zárt vagy 6 pont és ezek cserénél nem játszanak.
Melyik fog számítani?
seantaylor21 2023-08-06 21:35:20
két pont a jussod . aki csereként kerül pályára ott egyetlen dolgot értékelünk ki. lő e gólt vagy sem. és 0 pontról indul. így lett 2 pontod nincs favorit vagy underdog cserénél
Ququli86 2023-08-06 10:39:30
Fehérvár FTC Traoré FTC csatár
ZTE MTK Ikobe ZTE csatár
Vác_all_in 2023-08-05 16:26:32
Mezőkövesd Diósgyőr Diósgyőr Lukács Dániel csatár... Remélem a kezdőben lesz
Vác_all_in 2023-08-06 19:45:38
A Fehérvár Ferencváros meccsről sajnos lemaradtam

Zalaegerszeg MTK ; IKOBE Zalaegerszeg támadó
Vác_all_in 2023-08-07 19:18:58
Kecskemét Kisvárda Kecskemét Majer Milán támadó
Feketelo 2023-08-05 16:18:21
Mezőkövesd-DVTK, favorit a Mezőkövesd, S. Drazic (csatár, Mezőkövesd)
Feketelo 2023-08-06 08:50:48
Vidi-FTC, favorit az FTC, Varga Barnabás (csatár, FTC)
ZTE-MTK, favorit az MTK, Németh Krisztián (csatár, MTK)
seantaylor21 2023-08-05 16:05:25
Ljujic értékelő kedvcsináló

Underdog csapat tagja így 6 pontról indult, 9 pont a három gólja után középpályásként, +3 pont a három Újpest gólért, nem nyertek így -1, azaz Ljujic 17 pontot termelt.

Colley 4 pontról indult favoritként, 4 pont a 2 góljáért az 8 viszont a csapata nem nyert az -1, mellé +3 a 3 puska gól miatt, Colley 10 pontos
seantaylor21 2023-08-05 16:01:44
Pontozás bemutató Almaspite első körén keresztül.

Amúgy úgy csinálom meg a fordulót, hogy sorban nézem résztvevőnként a játékoslisát és egy tabellába beírom a csapat mellé hogy pl Dvtk- Bobál 8 pont
a kiértékelésnél már csak össze kell adogatni az embernek a választott játékosok pontértékét.

Almaspite.
Mtk-Paks Bobál D Védő 8 pont
Undedog csapat játékos így 6 pontról indul, gólt nem rúgott de gólpasszt adott az védőnél +3 pont, kapott sárgát így az -1, a csapat gólt kapott így az extra 3 pontot nem húzta bobál viszont minusz se volt a kapott gólok miatt mert védőnek/kapusnak 2 kapott gólonként jár minusz
Azaz Bobál 6+3-1 8 pontos Bobál D

Dvtk-Puskás- Puska fav, Farkad D Dvtk védő 7pont
6 pontról indul mert underdog csapat embere, 1 gólt kaptak így se plusz se minusz nincs ott. sárgát nem kapott így +1 pont, azaz 7 pontot Farkas annak ellenére hogy vesztettek nem egy rossz választás, mert igazából a vereség a gyenge támadójátékon ment el.

Ute-Vidi Ute fav. Csongvai vidi védő 6 pont
6 pontról indul de lapot nem kapott így van 7 pontja, viszont kaptak 2 gólt az -1 pont, semmi egyéb történés

Zte-Várda VÁrda favorit, Cipetic várda védő 11 pont
4 pontról indul mint underdog. Gólt nem kaptak az már +3, sárgát nem kapott az +1, gólpasszt adott az védőként +3 szóval Cipetic 11 pontot ér

Debrecen-Kövesd Debrecen favorit . Drazic kövesd csatár 8 pont
6 pontról indul mint underdog, Rúgtak egy gólt az +1 pont, az hogy Drazic rúgta az még +2 mint csatárgól, azaz van 9 pontja, viszont nem nyertek így -1 azaz maradt 8

Bobál D 8 pont
Farkas 7 pont
Csongvai 6 pont
Cipetic 11 pont
Drazic 8 pont

Almaspite - 40 pont


A kör legértékesebb embere Loncar volt a Debrecenben.
Loncar 4 pontról indult mint esélyes csapat tagja. Rúgott két gólt az +3,+3, nyertek így levonás nem volt, viszont a csapat gurÍtott 3 gólt mert középp-csatár minden csapat gól után kap 1 pontot pluszba az megint csak +3 pont így Loncar értéke 13 pont

Cipetic mellett Mesanovic volt még értékes a Várdában
4 pontról indult, 2 gólt rugott csatárként +4 és +2 mert a várda két gólt ért el, azaz Mesanovic 10 pont

így fest a pontszámítás kérdezzetek bátran
Cimpi 2023-08-06 10:01:21
Köszi szépen! Igy mar átláthato!
davidbuffon 2023-08-05 15:15:34
Mezőkövesd-DVTK DVTK Kállai Kevin védő
Fehérvár-FTC FTC Dibusz Dénes kapus
ZTE-MTK MTK Németh Krisztián csatár
Kecskemét -Kisvárda Kisvárda Dominik Kovacic védő
gamestar16 2023-08-05 15:03:21
Mezőkövesd-DVTK DVTK Dániel Farkas védő
Fehérvár-FTC FTC Dibusz Dénes kapus
ZTE-MTK MTK Németh Krisztián csatár
Kecskemét-Kisvárda Kisvárda Vida Kristopher csatár
tibcsi68 2023-08-05 12:41:51
Mezőkövesd-Dvtk Klimovich Vladislav középpálya
tibcsi68 2023-08-06 11:54:08
Fehérvár-Ftc (Ftc) Zachariassen - középpályás
ZTE-MTK (ZTE) Németh Krisztián- csatár
Kecskemét-Kisvárda (Kecskemét) Szuhodovszki Soma középpálya
Gyurka72 2023-08-05 12:30:25
Mezőkövesd - DVTK Mezőkövesd Drazic csatár
Fehérvár - FTC FTC Adama Traore csatár
ZTE - MTK MTK Németh Krisztián csatár
Kecskemét - Kisvárda Kecskemét Pálinkás csatár
1_Petipp 2023-08-05 11:15:13
Buenos Dias!
Puskás A. - Újpest ---
Mezőkövesd - DVTK / Mezőkövesd / Kállai Kevin Mezőkövesd védő
1_Petipp 2023-08-06 11:21:29
Fehérvár - FTC / FTC / Dibusz Dénes FTC kapus
Zalaegerszeg - MTK / ZTE / Antonov Nemanja MTK védő
1_Petipp 2023-08-07 13:53:58
Kecskemét - Kisvárda / Kecskemét / Mesanovic Jasmin Kisvárda csatár
Niké 2023-08-05 09:39:40
Mezőkövesd-Diósgyőr Brtan,Középpályás,Mezőkövesd
Mark'yhennon 2023-08-05 08:51:28
Mezőkövesd - DVTK / Stefan Drazic csatár Kövesd
Fehérvár - FTC / Varga Barna csatár FTC
ZTE - MTK / Németh Krisztián csatár MTK
Kecskemét - Kisvárda / Pálinkás Gergő csatár Kecsó
Ququli86 2023-08-05 08:13:55
Mezőkövesd Diósgyőr (Diósgyőr) Lukács Dániel csatár
László Czihat 2023-08-04 19:54:01
Puskás-Újpest Slagveeer csatár Puskás
László Czihat 2023-08-05 17:23:33
Mezőkövesd-Diosgyőr STEFAN DRAZIC csatár Mezőkövesd
László Czihat 2023-08-07 19:51:14
Kecskemét-Kisvárda Mesanovic csatár Kisvárda
László Czihat 2023-08-06 17:41:45
Fehérvár-FTC Adame Traore csatár FTC
Fakutya 2023-08-04 19:44:47
Puskàs - Újpest ( Puskás) Stronàti védő.
Fakutya 2023-08-05 11:15:51
Mezőkövesd - Diósgyőr ( Mezőkövesd) Drazic csatàr
Szasa 2023-08-04 19:41:43
Sziasztok!
Puskás - Újpest, Puskás(favorit) Marius Corbu középpályás
Szasa 2023-08-05 17:40:01
Mezőkövesd-Diósgyőr(Mezőkövesd favorit) Drazic csatár
Szasa 2023-08-06 19:41:46
ZTE-MTK(ZTE) Ikoba(csatár)
Szasa 2023-08-07 19:41:27
Kecskemét-Kisvárda Mesanovic(Várda) csatár
Timo 2023-08-04 19:41:20
Puskás - Újpest: G. Ganea Újpest csatár
Timo 2023-08-05 17:14:04
Mezőkövesd - DVTK: S. Drazic Mezőkövesd csatár
Timo 2023-08-06 16:52:58
Fehérvár - FTC: Lisztes Krisztián FTC középpályás
Timo 2023-08-06 19:22:58
ZTE - MTK: Bobál Dávid MTK védő
Timo 2023-08-07 19:48:48
Kecskemét - Kisvárda: Szuhodovszki Soma
Kecskemét középpályas
tutisanya 2023-08-04 19:35:45
Puskás - Újpest : (Puskás) Batik B. védő
tutisanya 2023-08-07 19:42:14
Kecskemét-Kisvárda: (Kecskemét) Májer M. csatár
tutisanya 2023-08-06 17:05:45
Fehérvár -FTC: Traoré A. (FTC) csatár
tutisanya 2023-08-05 17:01:41
Mezőkövesd - Diósgyőr: (Diósgyőr) Vallejo A. K. pályás...
Dombi89 2023-08-04 19:35:23
Puskás- Újpest/Ljujic M.(Újpest középpályás)
Dombi89 2023-08-05 17:13:06
Mezőkövesd -Diósgyőr: Mezőkövesd Prudnikov N. csatár
Dombi89 2023-08-06 17:22:49
FEHÉRVÁR -FTC / TRAORE FTC csatár
Niké 2023-08-04 19:26:34
Puskás-Újpest Stronati,védő Puskás
Spitball 2023-08-04 19:16:27
Puskás - UTE, Ljujic UTE középpályás
Spitball 2023-08-05 17:26:15
Mezőkövesd-Diosgyor: Obounet csatár DVTK
Spitball 2023-08-06 17:33:22
Fehérvár-FTC Owusu FTC csatár
Spitball 2023-08-06 19:48:26
ZTE - MTK Németh csatár MTK
Spitball 2023-08-07 19:02:29
Kecskemét - Kisvárda D. Kovacic védő Kisvárda
prigioni 2023-08-04 19:14:36
Puskás-UTE Plsek középpályás Puskás
prigioni 2023-08-05 17:10:30
Mezőkövesd-DVTK Stephen Godfrey DVTK-védő
prigioni 2023-08-06 15:46:49
Fehérvár-FTC Ramirez védő-FTC
ZTE-MTK Antonov védő-MTK
prigioni 2023-08-07 19:48:04
KTE-Kisvárda Ötvös Kisvárda-középpályás
cool36 2023-08-04 19:13:07
Puskás- Újpest: Kiss Tamás / Újpest / csatár
szkata 2023-08-06 17:40:34
Fehérvár-FTC: Zachariassen /FTC/ Középpályás
cool36 2023-08-06 18:21:27
Lemaradtam egy pár meccsről, de miért hozzám irtad? Külön bejegyzésbe kell :)
Cimpi 2023-08-04 19:09:45
Puskád- Ujpest Markel (puskás kapus)
Cimpi 2023-08-05 12:41:34
Mezőkövesd-Diosgyőr Bényei Á. (DVTK középpályás)
Cimpi 2023-08-06 17:10:32
Fehérvár-FTC Traoré (Ftc csatár)
Cimpi 2023-08-06 19:42:34
ZTE-MTK Ikoba (Zte csatár)
Cimpi 2023-08-07 19:36:34
Kecskemét- Kisvárda Mesanovic ( Kisvárda csatár)
Giuseppe1974 2023-08-04 19:07:12
Puskás-Újpest, Batik Bence védő Puskás
Giuseppe1974 2023-08-05 15:18:17
Mezőkövesd-Diósgyőr, Stefan Drazic csatár Kövesd
Giuseppe1974 2023-08-06 12:35:31
Fehérvár-Ferencváros Kristoffer Zachariassen középpályás FTC
Zalaegerszeg-MTK, Ikoba Eduvie csatár ,ZTE
Giuseppe1974 2023-08-07 18:15:12
Kecskemét-Kisvárda,Mesanovic, csatár Kisvárda
kissbela83 2023-08-04 18:01:36
Puskás-Újpest , Mack Luca Újpest középpályás nem favorit
kissbela83 2023-08-05 13:36:44
Mezőkövesd -DVTK Bárdos Bence DVTK védő nem favorit
kissbela83 2023-08-06 13:50:32
Fehérvár -FTC Varga Barnabás csatár FTC favorit
ZTE- MTK Németh Krisztián csatár MTK nem favorit
kissbela83 2023-08-07 05:55:13
Kecskemét -Kisvárda Aleksandar Jovicic védő Kisvárda nem favorit
Almaspite 2023-08-04 17:39:00
Puskás-Újpest, Tim Hall (védő Újpest)
Almaspite 2023-08-05 16:17:34
Mezőkövesd-DVTK: Obounet M.-Diósgyőr csatár
Almaspite 2023-08-06 16:46:42
Fehérvár - FTC Ramirez védő Fradi
Almaspite 2023-08-06 19:51:54
ZTE - MTK Antonov védő MTK
Almaspite 2023-08-07 18:56:05
KTE-Kisvarda Jasmin Mesanovic csatár Várda
Liverpool67 2023-08-04 17:15:12
Puskás-Újpest / Jakub Plsek középpályás Puskás
Mezőkövesd - DVTK / Vladislav Klimovich csatár DVTK
Fehérvár - FTC / Sigér Dávid középpályás FTC
ZTE - MTK / Bojan Sankovic középpályás ZTE
Kecskemét - Kisvárda / Dominik Kovacic védő Kisvárda
Lulemin 2023-08-04 17:07:22
Puskás-Újpest. Slagveer-Puskás- csatár
Lulemin 2023-08-05 11:25:49
Mezőkövesd - DVTK. Stefan Drazic-Mezőkövesd- csatár
Lulemin 2023-08-06 13:08:04
Fehérvár - FTC . Varga Barna - FTC- csatár
ZTE - MTK. Németh Krisztián - MTK - csatár
Lulemin 2023-08-07 16:33:55
Kecskemét-Kisvárda. Mesanovic - Kisvárda - csatár
tozso001 2023-08-04 16:49:30
Puskás-Újpest Lamin Colley (Puskás csatár)
tozso001 2023-08-05 09:57:05
Mezőkövesd-DVTK Stefan Drazic (Mezőkövesd csatár)
tozso001 2023-08-05 11:49:22
Fehérvár - FTC Adama Traore (FTC csatár)
ZTE - MTK Németh Krisztián (MTK csatár)
Kecskemét - Kisvárda Pálinkás Gergő (Kecskemét csatár)
sdave.93 2023-08-04 16:45:13
Puskás - Újpest - Puskás, Batik B., védő
Mezőkövesd - DVTK - Mezőkövesd, S. Drazic, csatár
Fehérvár - FTC - FTC, Varga B., csatár
ZTE - MTK - MTK, Németh K., csatár
Kecskemét - Kisvárda - Kisvárda, J. Mesanovic, csatár
szeretlekandi 2023-08-04 16:41:02
Puskás - Újpest : Puskás Marius Corbu középpályás
szeretlekandi 2023-08-05 13:41:16
Mezőkövesd - Diósgyőr : Mező Vajda Sándor védő
szeretlekandi 2023-08-06 15:19:55
Fehérvár - Fradi : Fradi Marquinos csatár

Zte - Mtk : Mtk Nemaja Antonov védő
szeretlekandi 2023-08-07 11:07:52
Kecskemét - Kisvárda : Kisvárda Branimir Cipetic védő
seantaylor21 2023-08-04 15:45:04
Amugy az első kör egyik titkos nyerő embere Batik volt a maga 8 pontjával sokan választották ki jól őt
pisti75 2023-08-04 15:37:34
Puskás-ute Batik Bence védő puskás
pisti75 2023-08-05 15:51:31
Mezőkövesd-Dvtk Babunski David középpályás
pisti75 2023-08-06 07:02:32
Frhérvát-Ftc Traore csatár Ftc
Zte-Mtk Gergényi védő zte
Kecskemét-Kisvárda Katona védő kecskemét
Domlasz 2023-08-04 14:22:46
Puskás-Újpest: L. Colley (Puskás) csatár
Domlasz 2023-08-07 16:43:00
Kecskemét-Kisvárda: Mesanovic (Kisvárda),csatár
Domlasz 2023-08-05 22:04:24
Fehérvár-FTC: K. Kodro(Fehérvár) csatár
ZTE - MTK: Németh K.(MTK) csatár
Domlasz 2023-08-05 13:02:24
Mezőkövesd-DVTK: A. Vallejo(DVTK,középp.)
thumy 2023-08-04 13:29:06
Egyáltalán nem követem a magyar focit, talan epp ezert sikerult jol az 1.fordulo?😂
Puskás-ujpest Tim Hall ujpest vedo
thumy 2023-08-05 07:39:14
Mezőkövesd-dvtk Vallejo dvtk középpályás
thumy 2023-08-06 07:41:05
Fehérvár-ftc Zachariassen ftc középpályás
Zte-mtk Kádár védő mtk
thumy 2023-08-07 17:40:58
Kecskemet-kisvarda Mesanovics csatar kisvarda
AC Milan 2023-08-04 13:22:40
Puskás-Újpest (Puskás): Újpest Kiss Tamás csatár
Mezőkövesd-DVTK (Mezőkövesd): DVTK Vallejo Alex középpályás
Fehérvár-FTC (FTC): FTC Lisztes Krisztián középpályás
ZTE-MTK (ZTE): MTK Németh Krisztián csatár
Kecskemét-Kisvárda (Kecskemét): Kisvárda Mesanovic csatár
bartművek 2023-08-04 13:21:55
🙂
Puskás - Újpest --- (Újpest) Matija Ljujic - középpályás
Mezőkövesd - DVTK --- (DVTK) Rudi Pozeg - csatár
Fehérvár - FTC --- (FTC) Kristoffer Zachariassen - középpályás
ZTE - MTK --- (ZTE) Meshack Izuchukwu Ubochioma - csatár
Kecskemét - Kisvárda --- (Kecskemét) Vágó Levente - középpályás
pantin 2023-08-04 12:55:24
Puskás-Újpest : Puskás Levi Jonathan csatár
Mezőkövesd-DVTK: DVTK Jurina Marin csatár
Fehérvár-FTC: Fehérvár Csörgő Viktor védő
ZTE-MTK: ZTE Sajbán Máté csatár
Kecskemét-Kisvárda: Kisvárda Körmendi Kevin védő
happy13 2023-08-04 12:11:08
Puskás-Újpest : Puskás: Levi Jonathan csatár
szkata 2023-08-06 18:06:00
Zalaegerszeg-Mtk: Ikoba ( ZTE ) csatár
happy13 2023-08-05 16:00:57
Mezőkövesd-DVTK (Mezőkövesd): DVTK Kállai Kevin védő
Fehérvár-FTC (FTC): FTC Lisztes Krisztián középpályás
ZTE-MTK (ZTE): MTK Németh Krisztián csatár
Kecskemét-Kisvárda (Kecskemét): Kecskemét Vágó Levente középpályás
Cisco 2023-08-04 12:07:26
Puskás-Újpest: Újpest Nikolic kapus
Mezőkövesd-DVTK: DVTK Gera csatár
Fehérvár-FTC: FTC Lisztes csatár
ZTE-MTK: ZTE Tajti kp-
Kecskemét-Kisvárda: Kisvárda Mesanovics csatár
surda64 2023-08-04 11:34:47
Puskás-Újpest ../Puskás/.....Ljujic Újpest.....
surda64 2023-08-05 05:35:31
Mezőkövesd - DVTK.../Matyóföld/...Drazic S....csatár
surda64 2023-08-06 10:08:19
Fehérvár - FTC...../Ftc/..... Varga Barna csatár
ZTE-MTK: ..../MTK/..... Németh Krisztián.....
surda64 2023-08-07 12:28:46
Kecskemét-Kisvárda...../KTE/......Szuhodovszki Soma középpálya....
seantaylor21 2023-08-04 21:13:36
Jót huztunk
seantaylor21 2023-08-04 11:25:53
Puskás-Újpest (Puskás favorit) Ljujic újpest középp.
seantaylor21 2023-08-05 14:07:30
Mező-Dvtk (Mező) Drazic csatár kövesd
seantaylor21 2023-08-06 10:03:45
Vidi-Fradi Ftc favorit ftc Dibusz kapus
Zte-Mtk Zte favorit mtk-Németh K csatár
seantaylor21 2023-08-07 01:57:22
Kecske várda kecske favorit
Cipetic várda védő
surda64 2023-08-04 11:35:13
Jééé....
medzsr 2023-08-04 10:45:03
Puskás-Újpest: BATIK B.-PUSKÁS-védő
Mezőkövesd-DVTK: Obounet M.-DVTK-csatár
Fehérvár-FTC: VARGA B.-FTC-csatár
ZTE-MTK: IKOBA-ZTE-csatár
Kecskemét-Kisvárda: MESANOVIC-KISVÁRDA-csatár
sandokan4444 2023-08-04 07:30:07
Puskás-Újpest : Puskás: Lamin Colley csatár

Mezőkövesd-Dvtk : Mezőkövezsd : Riccardo Piscitelli kapus

Fehérvár-Ftc : Ferencváros Varga Barnabas csatár

ZTE-MTK : ZTE: Németh Krisztián csatár

Kecskemét-Kisvárda : Kisvárda: Mesanovic csatár
Lillatitanilla 2023-08-04 06:51:26
Puskás-Újpest : Puskás: Levi Jonathan csatár

Mezőkövesd-Dvtk : Mezőkövezsd : Hudák Martin középpályás

Fehérvár-Ftc :Fehérvár : Kastrati Lirim csatár

ZTE-MTK : ZTE: Szalay Szabolcs csatár

Kecskemét-Kisvárda : Kisvárda: Körmendi Kevin védő
seantaylor21 2023-08-04 01:42:14
1. forduló érdekességei

Almaspite elvitte az első kört 40 ponttal, gólpasszt adó védőkkel, gólszerzővel és egyéb pontokkal. (Thumy 37 pont, Timo 36)

Az 1.forduló emberei Loncar, Mesanovic, Cipetic
Cimpi 2023-08-04 17:05:32
Szia! Elősször is gratulalok a játékert és szervezésért!Almáspitenek gratulalok az első kör megnyeréséhez! De nagy segitséget adnál ha reszletesen leírnád hogy jött ki a 40 pont!Senki ne értsen félre főleg Almaspite! Csak még nem igazán értem a pontozást! Köszönöm ha segitetek!
seantaylor21 2023-08-04 18:48:50
Üdv
Írni fogok teljes tabellat ha picit több időm lesz es bemutatom Almaspiten keresztül h átlátható legyen. Valóban összetett.

Ha adok segítséget könnyebben átláthatóbb lesz valóbwn. Hajrá

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 31. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 31. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK