Amerikai arénák

2017. Dec. 7.
ToMMo

Sokak kérésére hoztunk létre egy újabb brainstorming-jellegű posztot, amelyben az amerikai major sportágak kapnak helyet. Ide lehet írni az NHL, NBA, NFL vagy akár MLB gondolatokat, de a főiskolai ligák is simán beleférnek. Aki szereti és érti is az amcsi sportokat, ossza meg velünk a gondolatait, információit, több szem többet lát! Sok sikert mindenkinek! Let's get ready to rumble!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Sziasztok!

Ötletelés szintjén a következő: Anaheim (o), Detroit (i), Washington (i), St Louis (i), Chicago (i), Minnesota (o). Ez a Los Angeles utolsó hat meccse ( i: idegenben o: otthon) és mindegyiken meccsgyőztes lett. Elég erős felsorolás szerintem. Hajnalban Los Angelesben megfogja az Ottawát is?
Vélemények ötletek?

Jó játékot!

Szerintem jó lehet a Kings, odds mèg nincsen!
Tampa is jó lehet, meccsgyőztes 1,40-es odds.

Szia!

Ötletkènt vetettem fel nem tippkènt. Amúgy lehet rosszul fogalmaztam a kèrdèst. Mègegyszer: nyer az Ottawa!? Ilyen sorozatba bele lehet fáradni!

Szia!

Ottawa hatalmas gödörben van, az utolsó 10meccsből 9-szer vesztettek, nem hinnèm hogy előrehozott karàcsonyi ajàndèk gyanànt kiengedik őket ebből a gödörből. :)

Ha màr ilyen fàradtsàg dolgot nèzünk, akkor inkàbb a Szenàtor lehet az, hokis vagy kosaras nyelven "back to back", egymàs követő meccset vivnak, ma hajnalban mèg Kaliforniàban, Anaheim vàrosàban meccseltek, ez a meccs Los Angelesben lesz, tàvolsàgrol nem nagyon beszèlhetünk, mert ugyanugy Kaliforniàban van mindegyik, vagy csak minimàlisról.
Pihenès szempontjàból a Kings csak tegnap meccselt otthon a Minny ellen, amit ugye 5-2-re hoztak, az utolsó harmad előtt mèg 1-2volt,àm de ott 4-0-ra hoztàk, s nyertek 5-2-re.
A Szenàtort meg ugye az Anaheim is lenullàzta.
Azèrt elèg vastag keretek vannak minden csapatnàl, de azèrt szàmit biztosan hogy ma hajnalban jàtszottak.
A Kings frissebb is lehet meg jó formàban is van, mig az Ottawa pocsèk formàban.
Bàr ugye a Philadelphia hosszú veresèg sorozata is nemrèg megszakadt.

Ami mèg szerintem sanszos lehet hokiból, magyar idő szerint èjjel 01:30-as kezdèssel "kanadai belharc" Montrealban a Bell Centerben.
Calgary Flames a vendèg, ők sorozatban 2.kanadai belharcukat vívjàk, legutóbb a Kelet 2.Maple Leafs otthonàban meccseltek, ahol csak szètlövèssel kaptak ki, előtte viszont otthonukban nyert a 11-es veresègszèriàt felèpitő ès ott az 5-2-es sikerrel ezt megszakító Philadelphia Flyerz.
Mindegyik alakulat a 9.helyen van, az egyik Nyugaton, a màsik Keleten.
Bàr legutóbb a Canadiens otthon kapott ki a Blues-tól, akik ezzel 3mecces veresèg sorozatot szakitottak meg, összessègèben a legutóbbi 6meccsükből 5-ször nyertek(igaz nem nagy csapatok ellen)
A Flames a legutobbi 5meccsèből 4-szer kikapott ès csak 1 siker.
A Montreal szerintem esèlyesebb itt!

Itt ezen meccs kapcsàn a Calgary back 2 back-et vív, ma hajnalban mèg meccseltek a Torontonàl, most itt az újabb meccs.
A Montreal egy nappal többet pihenhetett, ez is mellettük szólhat.
Cirka 500km tàvolsàg Montreal ès Toronto között, utazàs..

Sziasztok!

A sok lehetősèg közül vègel egy papíron biztos tippet választottam de ez sem lesz egyszerű. Vègül is a Tampa meccsgyőztes lesz opció került ki a kalapból.

Jó játèkot!

Tampànàl azt nèztem volt egy 4 mecces idegenbeli Tour-juk, ahol 4-ből 3-szor kikaptak:Washinghton, Pingvins, Boston ès csak a Buffallonàl nyertek.
Most viszont egy hazai sorozatot kezdtek, ez lesz ennek a 3.meccse,eddig megvertèk a San Hozèt 5-2-re,az Islanders pedig 6-2-re.
Összessègèben elèg massziv hazai mutatójuk van, 14hazai meccsből 11 siker ès 3 veresèg.
Nem mellesleg vezetik 3 pont előnnyel Keletet a Maple Leafs előtt.
Az Avalanche-nèl elèg trè a forma, legutóbb egy 5mecces hazai sorozatot vívtak, ott csak a Winnipeget tudtàk megverni túlóràban, 4 veresèg.
Most kezdenek bele egy idegenbeli sorozatva, nem túl ideàlis ellenfèl a Kelet listavezető ellen.

Egy csomó jó meccs lesz Nhl-ben most èjszaka ahogy nèztem, ugyhogy kiírom magam, mert az utànavaló napi meccsek viszont nem nagyon tetszenek. :)
Ami mèg esetleg szóba jöhet, èjjel 1-es kezdèssel magyar idő szerint Massacusets Àllamban a Td Gardenben a Boston Bruins fogadja az Arizonai Prèrifarkasokat.
A tabellàra pillantva làthatjuk, hogy a Coyotes 15.,tök utolsó Nyugaton, semmire nincs esèlyük.
A Bruins 10.helyen van Keleten, csupàn 4 pontra a 8.,play offos helyen tanyàzó Rangerstől.
Ők viszont mehetnek, harcolhatnak a play offèrt, nem olyan nagy tàvolsàg az.
Ha ilyen terveik, cèljaik vannak, akkor az ilyen meccseket könyörtelenül be kell húzniuk.
Bàr legutóbb kikaptak, 5-3-ra idegenben a Predatorstol, (azt hiszem nyàr elejèn ők nagydöntősök voltak), az ott egy teljesen vàllalhato veresèg volt, meg nekik nem is őket kell megverni.
Előtte viszont megvertek egy Tampàt, egy Pingvinst, egy Kingset, egy Jerseyt, egy Philyt, egy San Josèt, szóval azèrt teljesen rendben vannak ezek az eredmènyek.

Hajnal 4-es kezdèssel magyar idő szerint Kanadàban vendègszerepel a Philadelphia Flyerz.
Szó volt róla, hogy 10-11mecces veresèg szèriàban volt a Phily, ezt megszakitottàk, a vèrzèst elàllitottàk, sőt 2 meccset is nyertek zsinórban, nyertek az Edmontonnàl ès a Calgarynàl, azonvan helyèn kell ezt kezelni, s nem elàjulni ezektől, egyik sem valami jó csapat, Calgary mondjuk 9.,de az Edmondton utolsó előtti a Diviziojàban.
A Canacks viszont a legutóbbi 3 meccsèt nyerte, mèghozzà komoly csapatok ellen, nyertek idegenben a Nyugati listavezető, tavalyi szezon nagydöntős Predators otthonàban, vertèk otthon a Keleti 2.Maple Leafs-et ès egy Carolina elleni siker.
Tulajdonkèppen a Flyerz a 12.helyen van, nincs olyan messze a play offos helyektől, a 8.Rangerstől 5pont,nem olyan sok, de szerintem itt esèlyesebb a Rogers Arènàban a kanadai alakulat.

 

h i r d e t é s ▼