Miss Tenisz Tipplap 2017 - 2. nap

2017. Dec. 7.
ToMMo

Decemberben pihennek a teniszező hölgyek, illetve sokan már javában a 2018-as szezonra készülnek. Fordulatos évünk volt, ahol többször változott a világelső személye, két új Grand Slam bajnok, és egy újdonsült világbajnok is született. Egy kérdés azonban még nyitva maradt. Kit tartotok a legszebbnek a női mezőnyben 2017-ben? A holtszezonban erre hívunk segítségül titeket olvasókat. Ma Caroline Wozniacki – Belinda Bencic, és Gálfi Dalma – Alja Tomljanovic meccsek vannak terítéken.

 

h i r d e t é s ▼

Három képet linkelek be minden hölgyről, de az Instagram linkjüket is odateszem, ahol további képek is segítségünkre lehetnek.

A szavazás menete nagyon egyszerű. Minden ember választ az egymás ellen mérkőző hölgyek közül 1-1-et, és azt HOZZÁSZÓLÁSBAN beírja. Szavazásra fel! :)

 

Caroline Wozniacki vs Belinda Bencic

https://www.instagram.com/carowozniacki/

 

https://www.instagram.com/belindabencic/

 

Gálfi Dalma vs Ajla Tomljanovic

https://www.instagram.com/dalmagalfi/

 

https://www.instagram.com/ajlatom/

Hozzászólások

Kicsit megcsúsztam ma reggel, ezért csak kicsit később került a cikk, de van idő szavazni bőven. :) Kicsit meg is dolgoztattak a lányok, mert vannak akik imádják ledobni a textilt, meg valószínűleg tudják is magukról, hogy eléggé rendben vannak, másokról meg alig találni olyan fotót, ami ne lenne túl nagy kontrasztban a másik bikinis képeivel. De azért igyekszem, mindenesetre tényleg érdemes ránézegetni az Instagram oldalakra is, ha bizonytalanok lennénk a dolgunkban. :D

Én azonban ma sem bizonytalankodok. :)

Az első választásom gondolom nem lesz nagy meglepetés Wozniacki személyében. Bár Bencicet is eléggé bírom, illetve szépnek is tartom a maga természetességével.

A másik párharcban pedig maradok a mi Dalmánknál! :)

Mivel ez szépségverseny, nem patriotizmus, nálam Wozibébi mellett Tomljanovic a nyerő!

Sziasztok !
Wozniacki és Dalma a nyerő ma, de Tomljanovic az első képen nagyon odatette magát, mert a nézését meg a.....

Az a baj a totális randomsággal, hogy ugye borzasztóan hosszadalmas lenne az egész verseny, mert mindenképp selejtezők stb. Ezért is írtam, hogy selejtező se lett végül, hanem kiemeltem a tavalyi 16-ot illetve a magyarokat...Kiestek a nem aktívak...ezen felül a javaslatokat vettem figyelembe abszolút, és nem előtérbe helyezve a sajátomat, hanem inkább háttérben. Viszont a 16 mellé abszolút véletlenszerűen kerültek az ellenfelek. Ha még ennyi kiemelés sincs, ami ugye a tavalyiból indult ki főleg, akkor lehetne olyan is, hogy Bouchard - Lim (tavalyi két döntős) kezd egymás ellen meg ilyenek. Azért minden verseny akkor a legjobb szerintem, ha előre haladva fokozódnak az izgalmak. Így is elég kemény az, hogy a köv. körben mondjuk Lim - Stamatova lesz, és bármelyik jut tovább az mondjuk lehet, hogy Wozival találkozik a köv. körben rá...tehát vannak itt erős ágak szerintem így is.

Persze eddig a 2 nap alapján elég egyértelmű eredmények születtek, de már Tomljanovic  - Gálfinál most is előjött az a tipikus "ízlések és pofonok" dolog, hogy ha a sötét haj tetszik nem a szőkére szavazol ez ennyi. :D Szóval mondom a kiemeléseken kívül random volt a dolog, illetve még annyira figyeltem, hogy a tavalyi két döntős a két végére kerüljön az ágrajznak. De szerintem pl. Wozniacki ága bizonyítja is hogy így van, mert hülye lettem volna a tavalyi győztes és az új üdvöske mellé tenni közvetlenül. :D

Egyébként holnap már pl. nagyon kíváncsi leszek a Bellis vs Partaud párbajra, mert ott már igazán szorosra számítok. Szóval én már most nem kavarok ebbe bele, szerintem demokratikusan raktam össze amennyire lehetett, és még jobban már nem akarom megkavarni, de jövőre visszatérhetünk rá még mielőtt elkezdjük. Bár mondom a totál randomságot azért nem tartom jónak, mert ott nagyon elferdülhet a győztesen kívül a többi "helyezés" szerintem.

Egyébként halkan jegyzem meg...nálam Stephens, Azarenka, Bencic, Gálfi és Tomljanovic sem szerepelne az eddigiek közül az én legjobb harminckettőmben...helyette viszont nagyon sajnálom, hogy nincs itt Valentyna Ivakhnenko...nyugodtan tessék ránézni. :D De mint mondtam, nem a saját ízlésemet, hanem a megszólalók akaratát részesítettem előnyben, és mivelsajnos csak én jelöltem őt...pedig-pedig.. :D :D

 

h i r d e t é s ▼