Tenisz brainstorming

2017. Nov. 13.
ToMMo

Ez a rovat némileg hasonlít a Tippek trükkökhöz annyiban, hogy kicsit megpróbáljuk bevonni a teniszkedvelő olvasóinkat a mindennapi fejtörésbe, hogy mikor melyik játékosnak szavazzunk bizalmat. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel van! A férfivonal és a női vonal is megjelenik, de a párosokat sem hagyjuk figyelmen kívül. Kommentekben rakjuk ki az ötleteinket mi is és természetesen oda várjuk a Ti javaslataitokat is! Sok sikert mindenkinek! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk. 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Mára nekem amit már napokkal ezelőtt kinéztem meg már meg is tettem:
Dimitrov 1,45x (Thiem eléggé kipukkadt év végére itt a vb-n azért nehéz ellenfelek is lesznek, úgyhogy én elhatároztam hogy veretem őt itt mindenkivel, aztán nehogy felszívja magát :D )
Meg éjszakára volt LI Z. 2 körüli oddsért mert folyamatosan esett a jó öreg Gabasvili ellen, be is jött...a tegnapi topicba már nem írtam be mert 23körül mert nem sokan nézik szerintem...most meg már lement a meccs.

Dimitrovot én is néztem, sokkal jobb az adogatójátéka,mint Thiemnek, legaláb 1 brékkel/szett, ezt le kell hoznia. A szorzó egészen kellemes, nem úgy ,mint tegnap pl Fedexre.

Nagyjából én is ezt néztem ki mára. Párosokba kár belemenni, tegnap Kontinenék pl. nagyon simán kikaptak és akik ma játszanak ötletem sincs.

Challenger vonallal most ismerkedem, de ott sem találtam nagyon semmi használhatót.

Én még a Champaign-i amerikai challengerről néztem ki Mmoh-ot illetve Paul T.-t (mondjuk nem mutatja azt a formáját mint ott USOpen előtt két első fordulós vereség, de szerintem ezt ma lehozza...ráadásul így a hét tükrébe hogy attól a Peliwo-tól kapott ki aki a tornát nyerte lehet az egy vállalható vereség)

A Punei challenger versenyre találtam egy jó tippet, a hazai versenyző győzelmét a Nedovyesov-Vardhan meccsen

Tresh ? Ma mit mondanal Dimitrov és Nadal győzelemre ? Necces vagy nálad is erős tippek ?

Dimitrov meccsre biztosan nem fogadnék, van egy olyan megérzésem, hogy mindenki leirja Thiem-et, velem együtt én is szerintem kb. nem lesz ember aki fogadni fog rá ( néztem exchange fogadó irodák oldalain) tényleg kevés tét érkezett rá, a bolgárra kb. 8x annyi ezeknek tudatában kicsit sokallom rá azt a másfeles szorzót ( ez az jelenti, hogy a bukmékerek azért koránt sem tartják annyira simára mint mi fogadok, és azért ők többet tudnak ), tudom akkor meg kell fogadni mert value... viszont pont ilyenkor szokott az lenni, hogy nem jön ( mikor szinte minden a favorit mellet szól és még a szorzó is " tökéletes " ), lehet ez már csak ilyen beteges gondolkodás viszont azt érzem, hogy Thiem fog nyerni... miért mert nem tudok felsorolni mellette semmit és ilyenkor szokott a dog nyerni.... egyébként tavaly itt Djokovic ellen szettet nyert ( Goffin,Nishikori és Raonic sem tudott ) szóval biztosan nem fogadnék erre a meccsre.

A Nadal meccsen pedig kivárnék, hogy tényleg egészséges-e 100%-ig Nadal térde, ha igen akkor 1.7-ért jó lesz az, hogy 2-0-ra nyeri a meccset hisz ezen a boritáson nincs Goffinnak különösebb játéka amivel megtudná fogni a spanyolt illetve azért neki még lesz egy DK döntő is ami fontosabb ennél...

Mai napra Viktor Galovic biztosan jó lehet, igaz rá csak 1.11-et adnak illetve mellé Ignatik Uladzimir-t tudom ajánlani ő rá majdnem másfeles van a kettő együtt 1.8 körül van ami már jó, most a mai napon tényleg hanyagolnám a VB-t, esetleg kisebb téten Thiem győzelem vagy hogy azon a meccsen 3 szett lesz dupla feletti szorzóért.

Dimitrov jól elszórakozta a 2.szettet, innen már én is azt mondom,hogy zakó lesz neki.
Kár érte, mert Thiem bréklandáig sem jutott el, egész 6-5-ig.
Bolond bolgár!

Galovic simán nyert Ignatik pedig simán nyerte az első szettet szerintem neki is sima lesz, Thiem meccsen is lejött a 3 szett dupla felettiért. :)

Nem jártál messze a valóságtól Thiemmel kapcsolatban, de azért hozta szerencsére Grigor!

Igen , szerencsére nem szivatta meg azokat akik tették, én a 3 szettet tettem kicsitéttel dupla felettiért... :D

Átnéztem a kinálatot és találtam egy számomra biztos meccset amit szintén nagy téttel teszek, Tippmixen is fogadható 2.20 az odds...

- J. Hiltzik - M. Krueger
J. Hiltzik (A mérkőzés győztese) 2.20 10/10

Krueger 4-0 vezet Hiltzik ellen egymás elleni meccseken...nem baj ?

Amúgy van ebbe ráció hiába a "csalóka" 4-0-ás mérleg mert Krueger nincs jó formában folyamatos első körös bukták, Hiltzik viszont magához képest nem rossz...benne lehet hogy ezt is lehozza.
Amúgy a másik Hiltzik aki SAndgren ellen játszik az a tesója?

Pár meccs amiket kiválogattam már ma a holnapi napra.:

ATP.:

- Lestienne
- Basic
- Silva Dutra
- Milojevic

WTA.:

- Rodina
- Rus
- Kobori Momoko
- Puig Caballero
- Nazarkina Daria

 

h i r d e t é s ▼