Tenisz brainstorming

2017. Nov. 14.
ToMMo

Ez a rovat némileg hasonlít a Tippek trükkökhöz annyiban, hogy kicsit megpróbáljuk bevonni a teniszkedvelő olvasóinkat a mindennapi fejtörésbe, hogy mikor melyik játékosnak szavazzunk bizalmat. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel van! A férfivonal és a női vonal is megjelenik, de a párosokat sem hagyjuk figyelmen kívül. Kommentekben rakjuk ki az ötleteinket mi is és természetesen oda várjuk a Ti javaslataitokat is!  

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Tresh? Ez a Hitzliket láttad már játszani mostanában ? Jó tolja ? Nyerését Kruger utóbbi pár meccs rossz formájára alapozod ?

Na ahogy nézem Nadal vissza is lépett, nem meglepő a tegnapi eredmény azt sugallta nincs 100%-és állapotban.
Helyette jön Busta.

Áhh, az elejétől látszott, hogy olyan hibák üt ami nem jellemző rá. Nem ért oda a labdák mögé lábon. Ráadásul az arca is folyamatos fájdalomról árulkodott...olykor még bicegett is. Főleg az éles irányváltásoknál látszott, hogy nem okés, olykor meg se próbálta már. Pedig nála az alap. Ez van. Sajnálatos.

Én ma még csak kivárok az ITF-eken is, hogy kikkel lesz érdemes menni esetleg. Első körben igazán jót én nem láttam a hölgyeknél legalábbis.

Sziasztok,

Tegnap Dimitrov igencsak vicces kedvében volt, 2. szett 6-5-ig Thiemnek nem volt bréklabdája,majd hirtelen termedt 3,amiből be is ütött egyet. Szépen ellinkeskedte a 2.szettet a bolgár, csúnyán rá is fáztak,akik Dimi 2-0-ra tettek. 3. szettet pedig akár nagyobb arányban is nyerhette volna, ott is sikerült azért a kiszerválás helyett bréket kapnia, de összességében azért hozta és ez a lényeg.
Szvsz nem Thiem volt jó,hanem Dimitrov könnyelmű,ami azért messze nem uaz!

Mára pedig amiket néztem:

1.Fedex- egymás elleni 2-0 Alex javára ugyani, viszont most,hogy Nadal visszalépett kutya kötelessége nyernie Federernek, ehhez pedig Zvereven keresztül vezet az út. Utóbbi időben azért messze nem mutat olyan jó formát Zverev.

2.Herbert/Mahut - aug-ban találkoztak egymással,akkor simán 2-0-ra hozták. Rojerék ellen 6-1-es első szett után felálltak és nyertek, ami igazolja,hogy mentálisan piszok erősek. Venus/Harrison páros szép szezon fut, viszont ezt most nem nyerhetik meg.

3.Zopp szerintem is jó lehet a Challenger sötét világából

4.Basic is

5.Laaksonenenek is bizalmat szavazok

6.Smyczek is nyerhet Ward ellen, szűk 1 hete 2-0-ra hozta

7.Yuki Bhambrinak is meg kell oldania mini oddsért

8. Dutra Silvát én is jónak látom

Női vonalat meghagyom ma Tommonak :)

Egy kalappal!

Berlocq-ot én nem csípem fogadás terén, rengeteg arcpirító bukóba szaladt bele.

Drukkolok Neked, de én azt a meccset kihagynám/kihagytam volna...Ha mindenképpen választani kell,akkor inkább Polmans győzelmére voksolnék.

Huuuh kimaxolták a fiúk a meccset 3 szett tie breakbe mind és az utolsó ráadásul 11-9-re :)
Über overes meccs volt, de lényeg jött az india srác én is tettem valami kombiba...de a másik fele még váratt magára :)

Grat, megérdemled! :)
Körmeid remélem még megvannak :D

Sockot nyeretem ma Cilic ellen 2.15-ért. Nyerő napot mindenkinek!

Őt én is, plusz párositottam egy Federer overrel...aztán meglássuk mi lesz belőle egyik se atom tuti de benne van.

Igen,a Federer overen én is agyaltam. Egyelőre jegelem a témát. Ha Sock megy,akkor megrakom.

Na Sock lejött úgyhogy te már nyertél ;) Nekem még kell egy Federer over mellé...bár ezt a meccset is lehetett volna rakni overre gondolkodtam is rajta, mert várható volt hogy kiélezett küzdelem lesz. Remélem a Federer meccsen se lesz egyoldalú a találkozó....

Tommo!

Ha leszel... Holnapi meccs? Sabalenka játéka nagyon tetszett 7végén, és azért Doi más tészta ,mint Coco vagy éppen Stephens,aki el is kalapált azért 3 szettben. 1,57-ben mérik jelenleg és reggeli meccs.

Szerinted?

Köszi előre is!

Azok most teljesen kiszámíthatatlanok vagyis én nem látom hogy ki hol nyer, nagyon kiegyenlített az a mezőny vhogy.
Én ma egy párost mertem tenni de az is ITF-ről volt....

 

h i r d e t é s ▼