Tenisz brainstorming

2018. Apr. 15.
ToMMo

Ez a rovat némileg hasonlít a Tippek trükkökhöz annyiban, hogy kicsit megpróbáljuk bevonni a teniszkedvelő olvasóinkat a mindennapi fejtörésbe, hogy mikor melyik játékosnak szavazzunk bizalmat. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel van! A férfivonal és a női vonal is megjelenik, de a párosokat sem hagyjuk figyelmen kívül. Kommentekben rakjuk ki az ötleteinket mi is és természetesen oda várjuk a Ti javaslataitokat is! Sok sikert mindenkinek!  

 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Szerintem igen. Olyannyira, hogy nekem ez is a főtippem ma. Mertens - 1.80

Mi alapján nyeretitek Mertenst? Sabalenka eddig sokkal meggyőzőbb volt ezen a tornán, míg a belga több 3 szettes meccsbe bonyolódott, Barthel is majdnem megverte. A szorzók megfordulni látszanak, szerintem bőven benne van a Sabalenka győzelem. Nekem ez 50-50 -nek tűnik, de ha mindenképp tippelnem kellene rá, akkor is inkább a fehéroroszt tenném.

Most néztem, hogy ezek párosban is döntőznek egymás ellen, tényleg jó formában vannak most mindketten.

Necces meccs de én Garcia Lopezben bízok Cecchinato ellenében. Nagyon vissza akar térni a spanyol

ToMMo láttad te sabalenka utóbbi pár meccset ? Mert nagyon agresszívan játszik , én sztem ő fog nyerni ! Mertens szetteket vesztett eddig is neccesen ment...

Néha a kemény út vezet a győzelemhez. Én pont ebben bízok ma. Sabalenka egyetlen győzelme ami számomra figyelemre méltó az Hercog ellen volt, mert ő azért rutinos és jó salak játékos, a többi az gyakorlatilag eredmény szinten teljesen mindegy. Egy Budapest óta szaruln játszó Buzarnescu, szép de agyatlan Giorgi, Voegele sem a salakjátéka miatt ismert...
Ezzel szemben Minella már kb. csak salakon rúg labdába...Vondrousova amúgy is mindig veszélyes mindenkire, de salakon nem véletlen olyan az aránya hogy behugyozol, Barthel pont Budapest óta játszik értékelhetően és nem ügyetlen salakon, Lapko meg feltörekvőben van, és szintén elég jó salakon, nem véletlen iskolázta le Kovinicet. Számomra minden Mertens irányába mutat itt, aztán lehet kap két 6-1-et és igazatok lesz, de én most ezt érzem. :)

17296

nalam is nagyon necces az a meccs inkabb mondanam 50/50-nek akkor mar pedig a value sabalenkaba van ha valaki fogadna ra, az viszont igaz,hogy mertensnek tobb tapasztalata van finalekban es a hosszabb labdameneteket alakithat ki salak miatt ami azert neki jobban fekszik viszont voltak mar elozoleg is necces meccsei pl. mona barthel ellen sabalenkat pedig lattam jatszani es tenyleg jo volt, meggyozo en ilyen formaba nem tudok ellene tenni.

igen barthel ellen mertens jatszott es nem volt jo mar azon a meccsen sem. / szerintem /

Tresh mai teniszekbol miket látsz elég jó erős tippnek ?

Ezt nézegettem én is eléggé :)
Van benne érték, egyik játékos sem szimpatikus nekem. Tsitsipasnak vannak jó meccsei salakon is, Basic meg annyira új ezen a szinten hogy bejósolhatatlan. De inkább ezen is az underdog, és akkor az ember legalább nem ideges. Mint a korább említett női döntőn, habár azon én is Mertens mellett teszem le a voksot.

Eleg siman hozta Mertens.Meg a Napolinak kene golt rugnia..

Már tegnap nem igazán mertem Andrujarra tolni a téteket, de azért csak elkente a száját Alexey Vatutinnak és Joa Sousanak. Ma pedig Kyle Edmundot verte simán PABLO ANDRUJAR 6:2 6:2 arányban. Nem is tudom mit mondjak. Én úgy gondoltam, hogy Edmund fog nyerni. Ezt teszi a salak pálya a spanyolokkal?

 

h i r d e t é s ▼