Tenisz brainstorming

2018. May. 18.
ToMMo

Ez a rovat némileg hasonlít a Tippek trükkökhöz annyiban, hogy kicsit megpróbáljuk bevonni a teniszkedvelő olvasóinkat a mindennapi fejtörésbe, hogy mikor melyik játékosnak szavazzunk bizalmat. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel van! A férfivonal és a női vonal is megjelenik, de a párosokat sem hagyjuk figyelmen kívül. Kommentekben rakjuk ki az ötleteinket mi is és természetesen oda várjuk a Ti javaslataitokat is! Sok sikert mindenkinek.

 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Sziasztok !

Vegyes érzelmekkel kezdtem el tanulmányozni a mai kínálatot. :DD

Cilis, Svitolina, Halep a mai választásom, de várom a véleményeket.

Hajrááá

Busta - Cilic vendeg, en ezen gondolkodom, szerintetek?
Esetleg nishikori - Djoko vendeg :O

Én Sharapovát néztem Ostapenko ellenében.Két nagy ütő,még nem találkoztak egymással.Most valamiért úgy érzem,az orosz lány fog győzni.

A Goffin-Zverev meccs is érdekes.A német óriási menetelésben van salakon,előbb-utóbb el fog fogyni és hát a kis belga ügyes kis játékos,véleményem szerint ez a pillanat most eljöhet.Egyébként kettejük csatája 2:1re áll Goffin javára,bár salakon Zverev nyert,igaz hazai földön.

Zverev nagyon benne van most es kétlem hogy ma ki fog kapni , jol mondod nagyon benne van most es ezert is fog nyerni

Szerintem Kerber hatalamas value. En vele biztosan megyek. Aztan Ofner a lisszaboni csellorol, jo salakos es Kecmanovical jatszik, apoltak Gaio ellen, aki ennek ellenere nem tudta verni, eleg nagy szegyen volt a jateka. Aztan Opelka a bordeauxi tornarol, nagyon jo formaban van, valaminz Barrere ra is igaz a jo forma. Kb ennyi :)

Üdv mindenkinek! Lássuk akkor a mai napot pár sorban!

Kerber - Svitolina...Egy ideje egyik lány sem a legjobbját nyújtja, de talán pont itt fordul ez át valamelyiküknek. Azt viszont nem tudnám megmondani melyiknek. Mindkettejüknek volt már itt jobb és rosszabb meccsük is. De ha már tegnap az overt emlegettük ebben azért jócskán benne lehet. Győztes felől nem tudnék dönteni.

A Sharapova - Ostapenko meccsről hasonló a véleményem mint amit már fentebb írt valaki. Ha Ostapenko nem fog ki olyan jó napot amikor mindent a pályára üt, akkor Sharapova rutinja győzhet itt most. Egyébként itt is benne lehet a 3 szett vagy egy over. De itt legalább állást is is tudok foglalni.

Kontaveit - Wozniacki...ember legyen a talpán aki ezt most megmondja. Inkább Kontaveit felé hajlanék salakon, de ahogy tegnap is úgy éreztem hogy Wozniacki jó lehet, ma sem tartom esélytelennek. Igazából simábban is győzhetett volna tegnap, amit láttam az alapján átállt salakra máshogy játszik már most. Szóval ez nekem kihagyós félrevezetni nem akarok senkit.

Halep - Garcia esetében én is egyértelműen a románt érzem esélyesebbnek. Bár volt most már a salakszezonban egy-két meglepőnek mondható veresége, de a Garrosra kell a legjobb formát időzíteni, és azért alakul ez. Garcia jó, meg stabil, de tegnap is be tudott remegni fontos pillanatoknál is. Halepnek megvan a játéka ellene, mint ahogy Bertensnek is megvolt Madridban.

Párosoknál ma is a Babos/Mladenovic és a Barty/Schuurs duó vonz. Baboséknak ezt ismét meg kéne oldani, csak nem túl nagy a szorzó. Viszont pont az odds tetszik Bartyéknál, nem érzem verhetetlennek Hsiehéket, még is valamiért tartok attól a meccstől.

A Halep, Babosék féle szeló lesz ma szerintem, ami ma csak 1.75, de remélem ez legalább működőképes lehet. :)

Tudom hogy kicsi az odds de mit szólsz Solar Espinonahoz? Neki ezt ilyen szinten meg kéne oldani nem?:)

Elvileg elég jó formában van, szóval valóban illene neki.

Hát ez egészen gyalázat lesz, ha 4-0 5-1 és 8 db játszmalabda!!! után kikap sima két szettben. Ezért nem is szeretek selejtezők első körében fogadni...

Ugye nem látjuk, de itt valami sérülésnek kell lenni a háttérbe...azért ilyen rutinnal a háta mögött, jobb salakosként 5-1-ről meg 8 játszmalabdát nem értékesítve nem szoktak totálisan így visszaesni, hogy kb game-t nem tud hozni onnantól 2 játszmába...bundázni sem így bundázik senki, hogy a lehető leglátványosabban essen vissza, szóval gyanítom lett vele valami...aprób bokaprobléma akármi amivel végig lehet játszani csak sok értelme nincs...de persze ez is csak egy gondolat, fene tudja mi történt. Mindenesetre sajnálatos. :/

Kerberek meccset nézi valaki? Jó meccs? Érdemes streamet vadasznom? :D

A mai nappal az a baj hogy inkább szoros, kiegyensúlyozott meccsek vannak, és, a lényeg, ezt az oddsok annyira nem tükrözik. Egyedül Ostapenko - Sharapova meccs oddsa korrekt. Lehet nem mindenkinek ez a véleménye. Senki nem gondolhatta komolyan hogy Svitolina sima 2-0ra veri Kerbert. És lám a Nadal meccs 1-1re áll. Szóval a Római tornán mindegyik szorosabb mint ahogy az odds tükrözi. Tényleg egyikről sem lehet megjósolni mi lesz.

Mindegyik meccsen bármilyen eredmény születhet bármilyen irányba

Na jó szerintem felkéne jelenteni pár játékost. Oké soler espinosa de gimeno traver amit csinál az is elképesztő

Hát ez a nap halálra volt ítélve úgy látom...Nem tudom mennyi bréklabda kellett volna még Baboséknak hogy ne csak 1-et tudjanak összesen értékesíteni de a vége előtt nem sokkal már 1/12 volt a mérleg, és az utolsó game-ban is volt 3 breaklabdájuk...ilyenre mit lehet mondani...menjenek a .... na oda...

 

h i r d e t é s ▼