2023.07. 30.

OTP Bank Liga ÉVES játék 2023/2024 - 1.forduló Sztárkereső

OTP Bank Liga ÉVES játék 2023/2024 - 1.forduló Sztárkereső

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekkel indul a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka!

Sziasztok!

Kicsi sárga, savanyú, de a miénk! Itt a 2023-24-es szezon OTP Bank Liga játéka! 

 

Játékszabályok:

 • Az idei játkunkban minden meccset górcső alá veszünk, a játék célja, a legjobb futballisták megtalálása.

Fantasy futball-jellegű játék lesz, nem tudom kinek mennyire ismerős ez a dolog. Alapjában véve szezon elején bizonyos virtuális pénz keretből összeválogatsz egy csapatot magadnak, cserékkel mindennel és ezeket variálod fordulóról fordulóra. Anno volt egy magyar oldal, ahol az Európai topligát és a magyar bajnokság is benn volt, hú de imádtam játszani...nem tudom létezik-e még, de ehhez hasonló portál rengeteg van, amerikában megőrülnek ezért a "játékért". Mi máshogy játszuk ezt azért most az NB1-ben, de hasonlít is a két dolog egymásra.

 • Minden mérkőzésen kell választani egy focistát, aki alapján kapod a pontjaidat.
 • A játékosoknak külön pontértékeik és pontszámítási rendszerük van posztok szerint, hozhatsz kapust, védőt, középpályást, csatárt.
 • A POSZTOT MINDIG IS AZ EREDMENYEK.COM besorolása határozza meg. Édes mindegy, hogy az Újpestben Csoboth Kevin éppen védőt vagy kapust játszik, az a mérvadó, hogy az eredmenyek.com oldalon, az Újpest csapatában a "csapat" fül alatt ő csatárként van megjelölve. Szóval Csoboth Kevin pl. a csatár poszt pontszámítási rendszerével lesz kiértékelve.
 • Játékosokat csak az eredmenyek.com csapat listájáról választhattok, esetlegesen betévedő ifisták egyebek, nem rakhatóak, ha nincsenek benn az említett oldal listájában.
 • Regisztráció nem kell, bárki bármikor bekapcsolódhat, ám minden kihagyott mérkőzés -1 ponttal jár, mert az éppen játszók is minuszolhatnak, igazságtalan lenne azzal előnyt szerezni, hogy éppen nem játszol, más meg játszik, de minuszol.
 • A mérkőzések eltérő időpontban vannak, fordulónként egy posztja lesz a játéknak, péntek éjfélkor jön (kivéve hétközi forduló), amit befrissítek mindig a nap elejére szombat és vasárnap is. A tippel lehet várni a kezdőrúgásokig, minden meccsen külön-külön, ám aki nem ér rá, az picit lutri módon előre, kell hogy tippeljen, a kezdő 11 tudta nélkül. A FORMÁTUM VISZONT FONTOS LESZ, MÁR MOST MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY HA BETIPPELI AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSHEZ A NEVET, AKKOR A TÖBBI TIPPET IS A SAJÁT KOMMENTJÉHEZ FŰZZE HOZZÁ, NE ÚGY KELJEN ÖSSZEBOGARÁSZNI, ennyi segítséget kérek tőletek.
 • Egész évben játszunk, év végén lesz csak nyereményhírdetés, hosszú játék, remélem sokan élvezni fogják a végsőkig. A minuszolás és a pontrendszer miatt remélem sokan életben maradnak a végsőkig.
 • Nyeremények: Top 3 hely díjazott, 25-15-10 K pro feltöltés a jutalom. Egy kis extra, amennyiben az első játék győztese DOMLASZ, helyezést ér el, úgy ő dupla díjat kap!
 • Mivel nem kell előre minden tippet leadni, így a csúsztatott meccsekkel sem lesz gond.
 • NAGYON FONTOS, HOGY VÁLTOZTATNI NEM LEHET A BEKÜLDÖTT TIPP UTÁN!!! SZIGORÚ, DE NEM LEHET, HA EGYESÉVEL TIPPELTEK MECCSEKRE, AKKOR EGY TÉVESZTÉS NEM OKOZ AKKORA BAJT, CSAK AZ ADOTT MECCSRE!!! Azért van ez, mert, ha elnézek véletlen hibákat, akkor el kéne néznem olyanokat is ami nem lenne igazságos (pl. jaj nem ezt akartam, elírtam, had tegyek másikat még csak első perc a meccsen- aztán bejön majd mikor első percben sérülés piros vagy gól lesz aztán ott is nézzem el? Nem! Éppen ezért kérek mindenkit, amit beküld azon nem változtathat semmi képpen sem.
 • Külön lesz bontva, ha favorit csapatból teszel játékost vagy esélytelenből (pénteken a poszt kirakásakor megnézem az oddsokat és feltüntetem, hol ki a favorit, az esetleges változások már nem számítanak a poszt után, bármekkorát fordul is az odds akár a vasárnapi mérkőzésig), mindegy, hogy a favorit 1,1-es vagy 2,20-as oddsot ad háromesélyben, mindenki ugyanazt a feltételt kapja, döntsön okosan. Favorit csapat játékosa 4 pontról indul, underdognak 6. Egál oddsnál nincs favorit, hanem középértékről indulunk 5.
 • Példa: EZ CSAK PÉLDA!!! NE EZT TEKINTSÉTEK MÉRVADÓNAK

Mtk-Paks (Paks a favorit)
DVTK-Puskás (Puskás)
Újpest-Fehérvár (Újpest)
Zte-Kisvárda (Kisvárda)
Debrecen-Mezőkövesd (Debrecen)
Fradi-Kecskemét halasztva, majd akkor amikor lejátszák akkor lehet rá tippelni.

Tippsor: (nem muszáj berakni egybe az egészet, várhattok kezdőrúgásokra külön, ez csak példa, a lényeg, ha vártok külön, akkor is saját komment alá kommenteljetek). NAGYON ÖRÜLNÉK HA MINDENKI A NÉV MELLÉ ÍRNA EGY POSZTOT ÉS EGY CSAPATOT, HOGY A KIÉRTÉKELÉST GYORSABBAN VÉGREHAJTSAM (ELLENŐRIZVE LESZ HOGY HELYES E, AMIT ÍRTOK, DE AKKOR IS SEGÍTENE, BÁR AZ ÁLLOMÁNY MEGVAN MÁR)

Mtk-Paks Demjén Patrik MTK kapus
DVTK-Pafc Bertus Lajos Dvtk középpályás
Újpest-Fehérvár Csoboth Kevin UTE csatár
Zte-Kisvárda Senkó Zsombor Zte kapus
Debrecen-Kövesd Babunski Dvsc csatár

A lényeg, hogy minden mérkőzésen jelöljetek meg egy embert, őt értékeljük ki. A Példa alapján Demjén és Senkó kapus poszt kiértékelést kap, Csoboth és Babunski csatár, Bertus középpályás. Védőt most épp nem raktam.

 

AMENNYIBEN EGY JÁTÉKOS NEM TAGJA A KEZDŐNEK ÚGY  CSAK a játékos gólt lő opciója kerül kiértékelésre és 0 pontról indulsz, mindegy, hogy favorit vagy underdog a csapat!

 

 • Pontrendszer

Játékos gólt lő

Csatár 2 pont
Középpályás 3 pont
Védő 5 pont
Kapus gólért nincs pont, ez egy mákfaktor a 90.percben ennyi erővel a 90.+perces gólokért bárkinek kéne plusz pontot adni. Tizenegyesezést meg felejtsük el.

Gólpasszt ad (eredmenyek.com megjelölés, nem a legideálisabb, de maradjunk ennél, ne legyen vitatéma)

Csatár 2 pont
Középpályás 1 pont
Védő 3 pont
Kapus 5 pont

Sárga lapot kap

Csatár- Középpályás nem befolyásoló
Védő- Kapus -1 pont (itt változtattam csütörtök este az eredetihez képest, ott -2 volt a szabály)
Amennyiben a védő sárga lap nélkül húzza ki a meccset, azaz szépen tisztán játszik (vagy olyan vak, hogy felrúgni se tudja az ellent) akkor + 1 pont
Piros lap minden játékosnál -2 pont (így ugyanott vagyunk, ha a hátsó alakzatból valaki két sárgát gyűjt, vagy egy csatár egyből pirosat)

 

A csapat lőtt és kapott góljai (akkor is érvényes, ha a játékost már lecserélték)

A Középpályások és csatárok 1 pontot kapnak minden olyan gól után, amit a csapat szerez (azon felül, hogy a betippeld embered is gólt lő)
A védők, kapusok 3 pontot kapnak amennyiben csapatuk nem kap gólt a mérkőzésen.
A védők, kapusok minden két bekapott gól után -1 pontot kapnak.
A középpályások és csatárok -1 pontot kapnak amennyiben a csapatuk nem nyeri meg a mérkőzést (x vagy vereség)
Amennyiben eggy kapus büntetőt hárít, úgy az +3 pontot ér, de csak, ha a kapus a megjelölt játékosod.

 

 

1.forduló (zárójelben a favoritok, favorit játékos 4 pontról indul ehhez párosul a pontszámítás, underdog 6, azonos oddsoknál 5 EZT TANULJÁTOK MEG)

Mtk-Paks (Paks a favorit)
DVTK-Puskás (Puskás)
Újpest-Fehérvár (Újpest)
Zte-Kisvárda (Kisvárda)
Debrecen-Mezőkövesd (Debrecen)

 

Az első kommentben írok példát, hogy mindenki megértse, hogy néz ki egy tippelés. Akinek kérdése van írjon nyugodtan.

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Lulemin 2023-07-31 01:52:49
Csak egy kérdés: Ha valaki 1 sárdát kap, később meg egyből pirosat.
Az -3, vagy -2 ?
seantaylor21 2023-07-31 02:06:41
-2, a kérdés jó
Niké 2023-07-30 19:46:21
Zalaegerszeg-Kisvárda Ötvös Bence(középpályás,Kisvárda)
Debrecen-Mezőkövesd Dorian Babunski(csatár,Debrecen)
Ferencváros-Kecskemét Szuhodovszki Soma(középpályás,Kecskemét)
Vác_all_in 2023-07-30 19:33:39
Tegnap nagy kár volt, hogy Kodro gólját elvették... Ma pedig remélem nem bánom meg, hogy nem a Kisvárda kapusát raktam
Vác_all_in 2023-07-30 21:47:50
De megbántam...
László Czihat 2023-07-30 19:30:14
Zte-Kisvárda/Németh Dániel csatár Zte
seantaylor21 2023-07-30 19:40:21
Szépen kérlek egy komment alá rakd legközelebb az összes tippet mégha külön időbe is teszed őket
László Czihat 2023-07-31 19:48:27
Debrecen-Mezőkövesd /Stefan Loncar kozeppalyas
((Debrecen
seantaylor21 2023-07-30 00:27:22
Egy kis tanulság levonás az első három napból.

Az a jövedelmező, ha valaki csinál valamit, az esélyes csapatokból jó választással lehet nagyot nyerni, az underdog csapatbol hozott ember jó helyzetben van ha nem kapnak zakót. Egyéb tanulság, aki cserejátékost rak be az nem a legjobb, erre Böde esete volt a jó példa, mert a gólja ellenére csak 2 pontot hozott.

Bobál és Németh volt az MTK-Paks top embere. A vendég gárda esélyesként sokra nem vitte, így mondhatni veszteséges volt onnét választani.

Míg a dvtkból szűk vereséggel is lehetett jó pontokat gyűjteni, addig a pafcból Batik a nap egyik top választása volt 8 pontért. Nem mért elég nagy csapást a Pafc az ellenfélre, de 5 és 7 pontos embereket is húztak be páran.

A vidi játékosok vereség mellett is értékesek voltak jópár embernek az underdog pozíció miatt, Csoboth piros lapja sokakat megfogott a lila tippeknél és nem sikerül igazán jó embert választani onnét
Domlasz 2023-07-30 08:36:58
Szia.
A Csoboth pirost is csak ilyen nyomorék tud így megitélni.
surda64 2023-07-30 09:23:34
Szerintem sem volt az.....
Feketelo 2023-07-30 15:19:12
Akkor les sem volt!!!
surda64 2023-07-30 16:36:40
😂😂
seantaylor21 2023-07-29 20:11:09
Kérek mindenkit aki külön kommenteli a tippeket az saját első kommentjét kommentálja az uj tippekel ahogy tőlem es sokaktól láthatjátok köszi
Spitball 2023-07-29 21:38:00
Én előre szóltam, ebbe bele fogsz hülyülni a sok érthetetlen miatt. Vagy egyben az összes tipp, vagy a saját tipp alá kommentben a többi, a meccsek kezdetéig. Ezen mi olyan nehéz felfogni? ( Bocs, ha nem voltam elég finom és nőies.) Kivéve Surda kolléga, aki rendszer hiba miatt járt így..
seantaylor21 2023-07-29 22:18:05
Lila Win. Békesség van ma ugyhogy túlélem :D
Feketelo 2023-07-30 05:55:45
Azért nem volt egy indulatoktól mentes mecs. Gondolok itt arra, hogy bírói szempontból nem volt egy könnyű mérkőzés. A VAR segített mindkét félnek, igaz a VIDI nem tudott élni az ember előnnyel. Majdnem ült a tippem, hogy X lesz, de nem lett. Azért egypár zárt kapus hazait megérne a görög tűzes mutatvány.
seantaylor21 2023-07-30 09:23:16
A pirosig ki kellett volna végezni a vidit utána már a tiétek volt a pálya de ötlettelen volt ez mi meg a 2.gollal nagyot léptünk a siker felé.

Semmi kárt nem okoztak a görögtűzzel nem dobáltak semmit ilyen egy látványelem. Nézz meg egy dél amerikai meccset mikor lángokban az egész stadion nem ártanak vele senkinek csak látványelem szerintem szép ha értelmesen bánnak vele.

Lesz alkalmatok visszavágni ez most lila Win
surda64 2023-07-30 06:08:34
Miért Barátom....szurkoltak...de fizetni fognak...MTK...Puskás...nem kell félni...5-6 száz ember..
László Czihat 2023-07-29 20:07:07
Újpest-Fehérvár/Csoboth Kevin csatár UTE
László Czihat 2023-07-29 17:42:48
DVTK-Puskás / Dániel Lukács. DVTK csatár
Grad49 2023-07-29 17:29:18
DVTK-Puskás ( DVTK ) Szatmári Cs. ( DVTK csatár)
Újpest-Fehérvár (Újpest) Csoboth Kevin ( Ujpest csatár )
prigioni 2023-07-30 15:36:09
Szatmári mint csatár. Na azt azért megnézném!
seantaylor21 2023-07-30 16:46:48
Nyugi lefüleltem
surda64 2023-07-29 09:56:38
DVTK-PUSKÁS.....Holdampf Gergő DVTK Középpályás....
UTE-VIDI: Simon Krisztián Újpest, Csatár...Remélem játszik is....
surda64 2023-07-30 09:29:31
Próbálom ide tenni.....
ZTE-Kisvárda: /Kisvárda...../ Rafal Makowski (középpályás, Kisvárda)
Debrecen-Mezőkövesd......Loncar középpályás.....DVSC....
seantaylor21 2023-07-29 12:07:43
Már majdnem megdicsértem a csapatot hogy mindenki saját komment alatt kommenteli a tovabbiakat .
.erre lila barátom beleronditasz a képbe :D
surda64 2023-07-29 14:21:14
Bocsi oda tettem...ide rakta.
.emlékezz vissza nem először teszi...
seantaylor21 2023-07-29 14:40:31
Akkor nem szóltam. Pont ma nekem is volt ilyen utána gondolkodtam el h leehet h te is így jártál :D
Vác_all_in 2023-07-28 21:23:31
Bögrét nem mertem mert féltem hogy nem cserélik be
Vác_all_in 2023-07-28 21:24:07
Bödét... Telefon miatt írtam azt hogy bögre
Vác_all_in 2023-07-28 20:23:52
Remélem nem bánom még hogy nem a Szappanosra raktam
Grad49 2023-07-28 19:59:08
MTK - Paks - Könyves N., Paks - csatár
sdave.93 2023-07-28 19:53:33
MTK - Paks - Könyves N., Paks - csatár
DVTK - Puskás - Szatmári Cs., DVTK - védő
Újpest - Fehérvár - P. Ambrose, Újpest - csatár
ZTE - Kisvárda - Ubochioma Meshack I., ZTE - csatár
Debrecen - Mezőkövesd - S. Drazic, Mezőkövesd - csatár
Szasa 2023-07-28 19:41:52
Sziasztok! Akkor kezdjük és köszönjük a játékot!
MTK-Paks, Paks favorit Hahn J. csatár
Szasa 2023-07-29 17:17:59
DVTK-Puskás fav. Puskás Batik B.(cs)
Szasa 2023-07-29 17:18:48
Bocs Batik B. (védő)
Szasa 2023-07-29 19:47:12
UTE-Fehérvár, favorit UTE,
K. Kodro(Fehérvár) csatár
Szasa 2023-07-30 19:29:00
ZTE-KIsvárda favorit Kisvárda, Ikoba E.(ZTE) csatár
cool36 2023-07-28 19:35:24
MTK-Paks: Könyves Norbert /Paks / csatár
cool36 2023-07-29 17:27:40
DVTK- Puskás: Lukács Dániel / DVTK / csatár
cool36 2023-07-29 19:41:06
Újpest-Fehérvár: Kodro /Fehérvár / csatár
cool36 2023-07-30 19:18:38
ZTE- Kisvárda: Ubochioma /ZTE / csatár
cool36 2023-07-31 19:37:57
DVSC- Mezőkövesd: Dreskovic / DVSC / védő
Cisco 2023-07-28 19:30:16
MTK-Paks: Paks Hahn János csatár
DVTK-Puskás: DVTK Papp Marcell csatár
Újpest - Fehér: Újpest Csoboth Kevin csatár
ZTE - Kisvárda: ZTE Szalay Szabolcs csatár
Debrecen - Mezőkövesd: Debrecen Bárány Donát csatár
Vác_all_in 2023-07-28 19:30:09
MTK - Paks Hahn János - csatár - Paks
Vác_all_in 2023-07-29 17:27:00
DVTK - PUSKÁS Tamás Markek PUSKÁS kapus
Vác_all_in 2023-07-29 19:42:23
ÚJPEST - FEHÉRVÁR - KENAN KODRO FEHÉRVÁR csatár
Vác_all_in 2023-07-30 19:32:12
ZALAEGERSZEG - KISVÁRDA -
E. IKOBA ZALAEGERSZEG csatár
Vác_all_in 2023-07-31 19:29:29
DEBRECEN - MEZŐKÖVESD KUSNYÍR ERIK DEBRECEN védő
tutisanya 2023-07-28 19:26:35
MTK- Paks (Paks favorit ) Könyves N. csatár -Paks..
tutisanya 2023-07-30 19:19:21
Zte-Kisvárda: Ubochioma csatár Zeg..
tutisanya 2023-07-29 19:46:58
Újpest-Fehérvár / Onovo V. Újpest. k.pályás
tutisanya 2023-07-29 17:13:59
DVTK - Puskás: //Dvtk/ A. Vallejo k.pályás
Giuseppe1974 2023-07-28 19:24:40
MTK - Paks - Könyves Norbert Paks csatár
Giuseppe1974 2023-07-29 14:23:51
DVTK-Puskás:Batik Bence védő Puskás
Újpest - Fehér: Csoboth Kevin csatár Újpest
ZTE - Kisvárda: ZTE Szalay Szabolcs csatár
Debrecen - Mezőkövesd: Debrecen Bárány Donát csatár
Almaspite 2023-07-28 19:24:36
MTK-Paks Bobál Dávid MTK vedő
Almaspite 2023-07-29 14:56:54
DVTK-Puskás Farkas Dániel Védő DVTK
Újpest-Fehérvár Csongvai Áron védő Fehérvár
Almaspite 2023-07-30 19:10:57
ZTE - Kisvárda Branimir Cipetic Várda védő
Almaspite 2023-07-31 19:49:00
Debrecen - Mezőkövesd Drazic csatár Kövesd
Timo 2023-07-28 19:19:49
MTK - Paks: Paks favorit Németh Krisztián MTK csatár
Timo 2023-07-29 17:21:35
DVTK - Puskás: Lamin Colley Puskás csatár
Timo 2023-07-29 19:33:00
Újpest - Fehérvár: Csoboth Kevin Újpest csatár
Timo 2023-07-30 19:42:10
ZTE - Kisvárda: Mesanocic Kisvárda csatár
Timo 2023-07-31 19:30:43
DVSC - Mezőkövesd: Bárány Donát DVSC csatár
Feketelo 2023-07-28 19:17:14
Üdv mindenkinek! Akkor kezdjük!
MTK-Paks: favorit a Paks, Könyves Norbert (csatár, Paks)
Feketelo 2023-07-29 16:26:28
A mai.
DVTK-Puskás: favorit a DVTK, M. Obounet (középpályás, DVTK)
UTE-Vidi: favorit a Vidi, E. Rockov (tartalék kapus, Vidi) ugyanis nem lesz gól...
Feketelo 2023-07-30 06:38:24
ZTE-Kisvárda: favorit a Kisvárda, R. Makowski (középpályás, Kisvárda)
Feketelo 2023-07-31 18:11:06
DVSC-Mezőkövesd: favorit a DVSC, Dzsudzsák (középpályás, DVSC)
seantaylor21 2023-07-29 16:46:41
Ilyenkor kell szabályzatot olvasni.

A nem kezdő játékos 0 pontról indul mindegy hogy favorit vagy underdog. Es csak a szerez golt opcio van beszamitva.

Le van irva tessek olvasni :D rafináltabb vagyok az ilyen cseleknél
Dombi89 2023-07-28 19:16:39
MTK-PAKS / KÖNYVES NORBERT Paks csatár
Dombi89 2023-07-30 19:11:18
ZTE-KISVÁRDA/Ubochioma M. ZTE csatár
Dombi89 2023-07-29 17:20:26
DVTK-PUSKÁS/ Moussango Obounet,DVTK középpályás
Dombi89 2023-07-29 19:36:50
Újpest-Fehérvár/Schön Sz. Fehérvár csatár
Dombi89 2023-07-31 19:18:46
DVSC- MEZŐKÖVESD/Bárány D. DVSC- csatár
prigioni 2023-07-28 19:16:02
MTK-Paks Windecker-középpályás Paks
prigioni 2023-07-29 17:35:00
DVTK-Puskás A. Klimovich Dvtk-csatár
prigioni 2023-07-30 19:23:41
ZTE-Kisvárda Ikoba ZTE-csatár
seantaylor21 2023-07-28 19:05:53
Ez már az éles nem a példa

Mtk paks paks favorit Hahn János csatár paks
seantaylor21 2023-07-29 08:16:38
DVTK-Puskás (Puskás) batik puskás védő
Újpest-Fehérvár (Újpest) kastrati ujpest védő
seantaylor21 2023-07-30 09:56:53
Zte várda (várda) Camaj vÁrda csatár
seantaylor21 2023-07-31 02:07:33
dvsc-mezőkövesd dvsc- dzsudzsák dvsc közép p
Feketelo 2023-07-31 22:09:31
Látom Te is beszoptad a Dzsudzsit! Kezdőnek sem jelölték, sőt a meccs alatt, még kispados sem volt. Úgyhogy egy nagy határ kaki ez a eredmények oldal!!!!!!!!!!!! A kezdő csapatról semmi! A csapat fülnél, csak annyi, hogy hány kapus, hány védő, hány középpályás, hány csatár, aztán én is hányO.K.
DTJ 2023-07-28 19:04:16
MTK - Paks - Nemanja Antonov MTK hátvéd
DVTK - Puskás - Artem Favorov Puskás középpályás
Újpest - Fehérvár - Csongvai Áron Fehérvár hátvéd
ZTE - Kisvárda - Rafal Makowski Kisvárda középpályás
Debrecen - Mezőkövesd - Dorian Babunski Debrecen csatár
László Czihat 2023-07-28 18:28:56
MTK-Paks / Stieber Zoltán kozeppalyas MTK
Liverpool67 2023-07-28 17:44:27
MTK-Paks / Hahn János csatár Paks
DVTK-Puskás / Vladislav Klimovich csatár DVTK
Újpest-Fehérvár / Csoboth Kevin csatár Újpest
ZTE-Kisvárda / Bojan Sankovic középpályás ZTE
Debrecen-Mezőkövesd / Stefan Loncar középpályás Debrecen
Spitball 2023-07-28 16:21:47
MTK-Paks : MTK Nemanja védő
Spitball 2023-07-29 17:12:08
Diósgyőr - Puskás STEPHEN GODFREY BITOK DVTK ( nem tudom milyen poszton játszik, még nincs fent)
Spitball 2023-07-29 19:14:20
UTE-Fehervar UTE Hall Tim védő (talán)
Spitball 2023-07-30 19:58:55
Zte-kisvarda
Aleksandar Jovicic Kisvárda
Spitball 2023-07-31 19:38:37
DVSC - Mezőkövesd Filip védő Mezőkövesd
pantin 2023-07-28 16:10:31
MTK-Paks: MTK Nemanja Antonov védő
DVTK-Puskás : DVTK Jurina Marin csatár
Újpest-Fehérvár: Fehérvár Csörgő Viktor védő
ZTE-Kisvárda: ZTE Sajbán Máté csatár
Debrecen-Mezőkövesd : Debrecen Bárány Donát csatár
tibcsi68 2023-07-28 15:28:24
Nekem most jó a példád.
MTK-Paks Hahn János Paks csatár
tibcsi68 2023-07-29 09:29:18
Ide kell a többi meccs is.
DVTK- Puskás: Holdampf Gergő Dvtk középpályás
UTE-VIDI: Simon Krisztián Ujpest, csatár
ZTE-Kisvárda: Tajti Mátyás ZTE, középpályás
LOKI-Kövesd : Dzsudzsák Balázs DVSC középpályás
bartművek 2023-07-28 15:12:10
🙂
MTK - Paks --- (Paks) Böde Dániel - csarár
DVTK - Puskás --- (DVTK) Moussango Obounet - középpályás
Újpest-Fehérvár --- (Fehérvár) Kodro Kenan - csatár
ZTE - Kisvárda --- (ZTE) Huszti András - védő
Debrecen - Mezőkövesd --- (Debrecen) Dzsudzsák Balázs - középpályás
Lazika22 2023-07-28 15:08:26
Mtk-Paks Beke Péter Paks csatár
sandokan4444 2023-07-28 15:07:32
MTK-Paks (MTK) Könyves Norbert Paks csatár
DVTK-Puskás (DVTK) Marin Jurina DVTK csatár
Újpest-Fehérvár (Újpest) Csoboth Kevin Újpest csatár
DVSC Mezőkövesd (Debrecen) Dzsudzsák Balázs Debrecen kozeppalyas
ZTE-Kisvárda (ZTE) Sajbán ZTE csatár
Lulemin 2023-07-28 14:10:07
Mtk-Paks Németh Krisztián mtk csatár
Lulemin 2023-07-29 08:50:35
DVTK-Puskás . Vallejo Alex középpályás DVTK
Újpest-Fehérvár. Csoboth Kevin csatár Újpest
Lulemin 2023-07-31 01:18:25
Debrecen - Mezőkövesd . (Debrecen) Babunski Dorian-csatár- Debrecen
Lulemin 2023-07-30 10:50:56
Zte-Kisvárda (Kisvárda) Jasmin Mesanovic- Kisvárda-csatár
Abdul Ramíz 2023-07-28 14:06:09
MTK - Paks : MTK Antonov Nemanja védő
Domlasz 2023-07-28 14:02:33
MTK-Paks (Paks): Kádár Tamás ( MTK ) védő
Domlasz 2023-07-31 14:57:05
DVSC - Mezőkövesd: Dzsudzsák Balázs DVSC középp.
Domlasz 2023-07-29 15:49:41
DVTK-Puskás: Vallejo Alex DVTK,középp.
Újpest-Fehérvár: Csoboth Kevin Újpest, csatár
Domlasz 2023-07-30 09:56:14
ZTE - Kisvárda: Tajti M. ZTE középpályás
szeretlekandi 2023-07-28 13:45:14
MTK - Paks : MTK Antonov Nemanja védő
szeretlekandi 2023-07-30 15:50:41
Zte - kisvarda : Zte Eduvie Ikoba csatár
szeretlekandi 2023-07-31 06:13:54
Dvsc- mezo : dvsc Megyeri kapus
pisti75 2023-07-28 12:37:29
Üdv!
Mtk-Paks Bőle Lukács csatár
pisti75 2023-07-29 07:38:26
Dvtk-PuskásCorbu Marius középpályás Puskás
Ute-Fehérvár Kastrati védő ute
Zte-Kisvárda Makowski középpályás Kisvárda
Debrecen-Kövesd Kusnyir védő debrecen
isti16 2023-07-28 11:49:17
MTK-Paks (MTK) Böde Dániel Paks csatár
DVTK-Puskás (DVTK) Marin Jurina DVTK csatár
Újpest-Fehérvár (Újpest) Csoboth Kevin Újpest csatár
DVSC Mezőkövesd (Debrecen) Varga József Debrecen kozeppalyas
ZTE-Kisvárda (ZTE) Ikoba ZTE csatár
happy13 2023-07-28 10:55:28
MTK-Paks (Paks) Németh Krisztián MTK csatár
DVTK-Puskás (Puskás) Batik Puskás védő
Újpest-Fehérvár (Újpest) Kodro Fehérvár csatár
DVSC Mezőkövesd -Debrecen -Dzsudzsák kozeppalyas
ZTE-Kisvárda (Kisvárda) Tajti ZTE csatár
medzsr 2023-07-28 10:17:05
MTK-Paks : MTK - Futács Márkó csatár
DVTK - Puskás: DVTK - Obounet M. középpályás
Újpest-Fehérvár:Újpest- Csoboth Kevin csatár
ZTE-Kisvárda: ZTE- Sajbán Máté csatár
DVSC-Mezőkövesd: Debrecen -Babunski D. csatár
AC Milan 2023-07-28 09:47:24
MTK-Paks (Paks) Németh Krisztián MTK csatár
DVTK-Puskás (Puskás) Batik Puskás védő
Újpest-Fehérvár (Újpest) Csoboth Újpest csatár
ZTE-Kisvárda (Kisvárda) Sajbán ZTE csatár
AC Milan 2023-07-31 13:40:59
DVSC-Mezőkövesd (Debrecen) Babunski D. Debrecen csatár
Ququli86 2023-07-28 09:37:35
Üdv Sok sikert mindenkinek gyorsan ledarálom a hétvégét mert holnap lagzim lesz😄😄

MTK Paks - Paks - Könyves Norbert csatár
DVTK Puskás -DVTK - Lukács Dániel csatár
Újpest Fehérvár- Újpest- Csoboth Kevin csatár
ZTE Kisvárda- ZTE- Ikoba csatár
DVSC Mezőkövesd -Debrecen -Dzsudzsák kozeppalyas
1_Petipp 2023-07-28 11:22:47
Buenos Dias! Minden szépet és jót!
Ququli86 2023-07-29 07:27:16
Köszönöm 😉
seantaylor21 2023-07-28 09:41:09
Sok boldogságot kívánok!
Ququli86 2023-07-28 10:52:10
Köszönöm hétvégére sok zöldet mindenkinek 😉
Gyurka72 2023-07-28 09:27:41
MTK-Paks:Paks Hahn János
DVTK-Puskás: Puskás Jonathan Levi
Újpest - Fehér: Fehérvár Kenan Kodro
ZTE - Kisvárda: Kisvárda Balogh Norbert
Debrecen - Mezőkövesd:Debrecen Dorian Babunski
davidbuffon 2023-07-28 08:30:19
MTK-Paks: MTK Zsóri Dániel csatár
DVTK-Puskás : DVTK Branislav Danilovic
Újpest-Fehérvár: UTE Stefan Jevtoski középpályás
Zte-Kisvárda: Kisvárda Dominik Kovacic
Debrecen-Mezőkövesd : Debrecen Dzsudzsák Balázs középpályás
Mark'yhennon 2023-07-28 08:10:41
1.

Mtk-Paks (Paks a favorit) – Könyves - csatár
DVTK-Puskás (Puskás) – Jurina (DVTK) - csatár
Újpest-Fehérvár (Újpest) – Csoboth (UTE) - csatár
Zte-Kisvárda (Kisvárda) – Ikoba (ZTE) - csatár
Debrecen-Mezőkövesd (Debrecen) – Babunski (DVSC) - csatár
thumy 2023-07-28 07:45:43
Mtk-Paks Németh Krisztián mtk csatár
thumy 2023-07-29 07:44:58
Dvtk-Puskás Batik Bence puskás védő
Újpest-Fehérvár Schön Szabolcs fehérvár csatár
Zte-kisvárda Mesanovic csatár kisvárda
Dvsc-Mezőkövesd Megyeri Balázs kapus Dvsc
Lillatitanilla 2023-07-28 07:44:37
MTK-Paks: MTK Stieber Zoltán középpályás
DVTK-Puskás : Puskás Gruber Zsombor csatár
Újpest-Fehérvár: Fehérvár Csörgő Viktor védő
Zte-Kisvárda: Kisvárda Berecz Zsombor középpályás
Debrecen-Mezőkövesd : Debrecen Dzsudzsák Balázs középpályás
surda64 2023-07-28 06:44:23
Nézzük akkor..
MTK-PAKS..../MTK/...Bognár Gy....
seantaylor21 2023-07-28 07:37:10
?
surda64 2023-07-28 18:45:13
Bocsánat...Bognár István...
surda64 2023-07-28 18:42:32
Középpályás...MTK...kicsi fia beveszi apuci várát😂
kissbela83 2023-07-28 06:30:42
Üdv Mindenkinek! Elkezdem az idei szezont! Sok sikert, és jó játékot!

MTK-Paks (Paks favorit) Könyves Norbert Paks csatár
kissbela83 2023-07-29 06:48:25
DVTK-Puskás (Puskás favorit) Plsek Jakub középpályás Puskás
Újpest-Fehérvár (Újpest favorit) Banai Dávid kapus Újpest
kissbela83 2023-07-30 06:53:41
ZTE - Kisvárda (Kisvárda favorit) D. Camaj csatár Kisvárda
Debrecen - Mezőkövesd (Debrecen f) Dorian Babunski csatár Debrecen
Cimpi 2023-07-28 06:30:23
Akkor kezdődjön a bajnoksag!
MTK-Paks Németh Krisztián Mtk csatár
Cimpi 2023-07-28 19:56:27
Tovább!
Dvtk- Puskas Bényei Á (Dvtk) középpályás
UTE- Fehérvár Onovo (UTE) középpályas
ZTE- Kiavarda Sajbán (ZTE) csatár
DVSC-Kövesd Szécsi M. (Loki) csatár
seantaylor21 2023-07-28 00:08:55
Ez csak példa:

Mtk-Paks (Paks a favorit) Hahn János Paks csatár
DVTK-Puskás (Puskás) batik puskás vedő
Újpest-Fehérvár (Újpest) kastrati újpest védő
Zte-Kisvárda (Kisvárda) Camaj várda csatár
Debrecen-Mezőkövesd (Debrecen) dzsudzsák debrecen közép p.
Feketelo 2023-07-28 17:34:04
Kedves Barátaim (Sean, Surda)! Rögtön egymás érzelmeinek kell feszülni!? Ne má, hogy a Lila🐵-ok! Országos X lesz, 0-0 vagy 1-1! Sean! Fentebb írtam egy kérdést...
surda64 2023-07-28 18:44:04
Nem lesz X...
Domlasz 2023-07-28 08:51:14
Hol található az aktuális keret, a választható játékosok listája posztbesorolással?
seantaylor21 2023-07-28 09:00:19
Eredmenyek.com oldal vagy app. Ha megnyitsz egy csapatot kiadja a meccseit eredmenyeit tabellat es van meg egy fül- Csapat

Ott a teljes keret posztokra bontva onnét kell választani
Domlasz 2023-07-28 09:26:17
Köszi. A csapat fülig nem húztam végig a gördülősávot.
seantaylor21 2023-07-28 00:09:48
Ha nem teszem mindet egyszerre be akkor itt a saját tippedhez kell kommentelni majd pl hétfőn hogy
Debrecen-kovesd dzsudzsák debrecen közép p.

további témák a rovatból

Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024.06.14-én megkezdődik az Európa-bajnokság. A Tipplap háromfelvonásos játékának 2. fázisa a minden napra leadott szelvénytipp, amelyben a ROI lesz a középpontban! Minden meccsnap kint lesz a játék posztja, a részletekről kattintás után!
2024.06.14-én megkezdődik az Európa-bajnokság. A Tipplap háromfelvonásos játékának 2. fázisa a minden napra leadott szelvénytipp, amelyben a ROI lesz a középpontban! Minden meccsnap kint lesz a játék posztja, a részletekről kattintás után!