Pákász

Tipplap szerző
Havi cikkek száma: 22 db
Aktuális havi ROI-10.24 %

Hozzászólások

Pákász 2023-03-19 22:08:55
én nem gondolom, hogy ez bundameccs volt. Ennyire gyengék, görcsösen akarnak, vagy nem tudom. De ez most nagyon gyenge. Még a végén tényleg gömöt köt a Kecsó a Fradi lábára.
Pákász 2023-03-19 15:03:59
És őszintén mondom sokkal inkább a Kecskemét legyen az ezüstérmes, mint a Felcsút!
Pákász 2023-03-19 15:02:42
Dehogy fáj. Abszolút így lennék bármely más csapattal kapcsolatban, amely újoncként lilyen kerettel ilyen magasan szárnyalna! És elismerem a munkát! De ez akkor is erőn felüli és viszi őket az a lendület, ami jellemző erre a jelenségre! Volt már sok ilyen és mindig a következő évben sokkal lejjebb voltak! Mert nem reális. Én ennyit mondok csak és ez független a KTE-től! Amikor a Budafok csinálta ezt, ugyanezt mondtam, amikor a Gyirmót akkor is! A Kecskemét most nagyon erősen produlkálja ezt a jelenséget. De az a véleményem, ez el fog múlni. Mert nem reális. Kivéve ha nyáron alaposan megerősítik a keretet. Ezzel a kerettel, ráadásul ha a kölcsönjátékosok mennek vissza, akkor nem lesz még egyszer ezüstérem! Ebbe nagy tételben mernék fogadni!
És azért rakok ellenük, mert előbb-utóbb minden csapat kikap, egy sorozat mindig véget ér!
És még egyszer, ez a véleményem független a KTE csapatától, ez általános vélemény!
Pákász 2023-03-19 12:33:47
Majd jövőre kötheti a gömöt a Kecskemét, csak nehogy kiessen :D Csodák ritkán vannak, az ilyen csodálatos irreális menetelések egyszer véget érnek és újra jön a középszer.
Pákász 2023-03-19 08:09:09
:D Pont ugyanígy vagyok vele én is!
Pákász 2023-03-19 08:08:36
Igen simán bejöhet. A Vasas is betalálhat. 1-3 benne van
Pákász 2023-03-19 08:08:03
Ezt most ebben a helyzetben nem gondolnám. 10 meccs alatt be kell építeni, ha alkalmasak rá, az újakat. Ráadásul kiestek ez egy újrakezdés, a célegyenes. Oda fogják tenni magukat ma.
Pákász 2023-03-12 10:45:10
A Vasas is pesti, de ők kiesnek. Remélem.
Pákász 2023-03-12 10:44:09
Szia!
Köszönöm! Nagyon jó, hogy még van ilyen szurkolás. Egy jó 25-30 évvel ezelőtt, amikor még én is aktívabb voltam, rengeteget énekeltünk. A mai napig tudom azokat a dalokat. De sajnos ma már ez nem annyira jellemző. Mondjuk akkor nem csak a Fradi pályán voltak 10ezer fölött, hanem sok más stadionban is.
Hajrá, remélem bent marad mindkét pesti csapat. Bár én a Zetét is szeretem. A Vidi nem fog kiesni. nagy harc lesz a bent maradásért
Pákász 2023-03-11 20:01:51
Szia!
Biztosan kint vagy/voltál a meccsen, itt nézem tévében és nem értem milyen versecskét énekel a kispesti tábor! El tudnád mondani? A 30. percben hosszan énekelgették, az örömünnep szó benne volt.
Pákász 2023-03-04 07:13:03
Mielőtt kapom az ívet Klafuriccsal kapcsolatban. Az elmúlt két meccsén a Kispest határozottan támadó stílusban futballozott, lehet látni a változást, amit az edző személye és munkája okozott! Erre gondoltam a cikkben. Nyilvánvaló, hogy a Kispest egyelőre még kieső helyen van.
Pákász 2023-03-03 19:18:24
Szia!
Igen, valóban nem a Fradi lesz az esélyes. De a kupameccs, különösen az ilyen nemzetközi meccsek gyakran borulnak. És hát azért amit a Fradi megcsinált ősszel, az már nem véletlen! Volt benne szerencse is, de már nem véletlen. Sajnos a középpálya közepén lyukasak leszünk. Se Laiduni, se Besic, az új srác sem lesz. Vécsei ki tudja, felépül-e és ő inkább az előrejátékban jó. MArad Esiti és minden bizonnyal visszahozza ebbe a sorba Zakit a mester.
Bár a Kövesdi-hasonlatot nem biztatásnak szántad, pedig van ám benne igazság! A Mezőkövesd ugyanúgy tét nélkül, felszabadultan fog ma focizni, mint a Fradi Leverkusenben! És emiatt szűkül a különbség majd a csapatok között! Aztán már csak egy kis szerencse kellene. :)
Pákász 2023-02-25 07:24:55
Sziasztok!
Amikor ezt a meccset írtam, még nem tudtam szegény MIklós halálát. Utólag már nem fogom megváltoztatni, de én is így gondolom! Íme egy kis érdekesség:

meg kell vizsgálnunk kicsit pszichológiai szempontból, hogyan hat a gyász a sportolókra, az elhunyt csapattársaira, barátaira, edzőjére. Egyik könyvében Vujity Trtko újságíró írt egy kiváló értekezést ebben a témában, kiemelve a tragikus halálesetek árnyékában lejátszott sportmérkőzéseket. A sporteredmények, számok megdöbbentő következtetéseket engednek levonni: Az a csapat, amelyik elvesztette egyik csapattagját, mindig, minden alkalommal megnyerte következő mérkőzését, sok esetben teljesen esélytelenként is! Ez a gyász, a fájdalom mindent elsöprő ereje! Egy példa: Marian Cozma borzalmas tragédiája után az MKB Veszprém kézilabda-csapata 2009 február 15-én fogadta a Ademar León csapatát. Akkor a gyász összekovácsolta a veszprémieket, hogy 28-26-ra legyőzték a sokkal esélyesebb és erősebb spanyolokat.

Az Isten nyugosztalja Lendvai Miklóst! A Fradiban is játszott anno, szerettem a megalkuvás nélküli játékát! :(
Pákász 2023-02-18 15:49:59
Én is imádom az NB1-et! :D
Pákász 2023-02-18 15:49:30
Törölt hozzászólás
Pákász 2023-02-18 15:48:50
Szia Gabibusz!
Amit leírtál, azt elfogadom. De azt nem hiszem, hogy CSercseszov meg akarta volna alázni a játékost. Auzqui el akart menni haza, de az ajánlat gyenge volt. Ezért vélhetően nem játszik nagy kedvvel. Nem teljesített. Mondjuk annyiban igazad van, hogy én sem hoztam volna le, csak kihívom a pálya szélére és lebaszom. Ez így nem volt szép. Ez igaz.
Pákász 2023-02-18 06:52:41
Szia Blerő!
Nagyon köszönöm, hogy kommenteltél! Elfogadom, amit mondasz, mert látom, hogy valóban foglalkozol a dologgal. Nagyon örülnék, ha pár sorban elmondanád a véleményed az NB1-es meccseknél, mert hasznosnak tartom! Több szem többet lát!
Az eheti Sport Pluszban van egy részletes írás a Fehérvárról. Nem mindenben szoktam egyetérteni a sport pluszos újságírókkal, de most jól körbejárták a dolgot. Megdöbbentő, hogy ilyen anyagi háttér mellett ennyire szar a Vidi! Pont ugyanabban a betegségben szenvednek, mint amibe a Fradi belekerült Stögernél! Az osztrák kiváló edző volt, de nem egy ilyen vegyes-, főleg kelet-eruópai és egzotikus helyekről érkező csoport számára. Nem tudta őket kordában tartani. A flegma és nagyképű rágógumizó Ryan Mmaee-t és még sorolhatnám. Rebrov és CSercseszovnál nincs kecmec. Auzqui-t becserélte, majd 16 perc után leszedte múltkor is a pályáról, mert nem volt megelégedve. Pont egy ilyen erőskezű edző kellene a Vidinek is, akkor azonnal lenne felemelkedés.
Ezt a Makarenkót, akit most elzavart nem engedtem volna el. Egy nagyon jó képességű játékos volt NB1-es szinten. Nem elzavarni kellett volna, hanem megfegyelmezni. Husztival nem lesz előrelépés. Dárdaival lenne!
Pákász 2023-02-04 18:55:59
Elismertem, hogy tévedtem ebben. De az idény elején senki meg nem mondta volna, hogy ilyen hosszan kitart a lendület! Le a kalappal a KTE szakmai munkája előtt és a játékosok alázatos és lendületes játéka előtt.
Pákász 2023-02-04 18:53:19
A Debrecen nagyon jól játszott! Az rendben van, hogy volt bírói hiba, de játékban jobb volt a Loki, még a kiállítás előtt is.
Nem vagyok elfogult! egyáltalán nem a csapatok iránt érzett érzelmek hatására tippelek, hanem megpróbálom alátámasztani!
Elfogadtam már és le is írtam, hogy a Kecskemét jó csapat , pont az eheti elemzésben tettem meg. Kiesni biztosan nem fog (korábban még ezt hittem), de nem lesz dobogón: Ezt pedig most így gondolom.
Pákász 2023-02-04 07:48:23
Nem érted? Hát nincs elképzelés Fehérváron. A Kecskemét lejátszotta őket. A Juhász-Huszti kettős teljesen vesztes gondolat. Blagojevic és Kruscic is kiváló szakemberek, bármelyikük sikerre vinné (ezüstérem) a Fehérvárt! De Huszti távozása csak idő kérdése.
Pákász 2022-11-27 11:52:32
Szia!
- Először is, köszönöm, hogy ilyen sasszemű vagy! A No Comment a végén nem kell, hiszen van komment!
- Másodszor, megkérlek, hogy írj az eredmenyek.com-nak is egy ugyanilyet, ha lehet ezzel a kedves és jóindulatú stílussal! Mert ugyanis onnan néztem meg.
- Harmadszor nézd el nekem, hogy nem vagyok naprakész az összes NB2-es csapatól, mea culpa (azt jelenti latinul, "az én hibám"). Ezért használom az interneten fellelhető adatbázisokat!
- Továbbá kívánok neked további jóindulatú és beszólásoktól mentes életet!
Pákász 2022-11-13 16:23:53
Tudom. Én tisztelem a vidéket! De a viccen azért lehet nevetni.
Pákász 2022-11-13 12:04:58
Tudom, hogy nem! Ennek örülök, ha így tudunk kicsit eszmét cserélni.
Huszti biztos, hogy mindent meg fog próbálni, hogy összerakja őket, de rajtuk van a győzelmi kényszer és ez béklyókat köt a lábakra! A Fradi ellen nem ők voltak az esélyesek és ennek tudatában játszottak! Plusz a Fradi-elleni állandó extra motiváció. Na ezt nem tudják felmutatni ezeken a kötelező meccseken!
- A KTE most valóban masszív, de szinte biztos vagyok benne, hogy kipukkadnak majd. Ha nem, akkor az ritka jelenség lesz. A Kisvárda meg már évek óta bizonyított ám! Nem csak a bajnokságban, hanem a nemzetköziben is. A Puskás állandóan lebőg, de ők nem. A titok az, hogy anagyon jó szemmel veszik meg a kelet-eruópai ismeretlen idegenlégiósokat. Van egy-két jó scoutjuk. Ennyi.
Egy jó DVTK kellene a magyar NB1-nek. Sok barátom van Miskolcon. Anélkül, hogy megbántanám a nyíregyieket, mondjuk a felcsút helyett inkább ők kellenének, de van egy vicc:
Hogy indul a traktor?
Tir-pák-pák-pák-pák

belépés

partnerek

címkék