Pákász

Tipplap szerző
Havi cikkek száma: 24 db
Aktuális havi ROI-34.72 %

Hozzászólások

Pákász 2023-09-23 18:00:23
Nagyon jó a DIósgyőr! Simán ezüstérmesek lesztek!
Pákász 2023-09-03 09:04:15
Akkor irónia nélkül a gondolatom erre a meccsre:
A DVSC-nek van szerintem az egyik legjobb edzője, aki nem csak a támadást tartja fontosnak, hanem nagyon jól megszervezi a védelmet is. A játékosállomány még akkor is erős, ha elment a házi gólkirály. Az újonnan igazolt csatárt nem ismerjük. A múlt heti MTK-elleni vereség miatt a Debrecen fokozottan óvatos lesz, ami a KTE ellen mondjuk mindenkinek kötelező.
A véleményem az, hogy idén a KTE nem lesz a dobogón az év végén, de ezen a meccsen van esélye! Mégpedig azért, mert az MTK Is hasonló nyílt és szervező támadójátékot játszik, mint a KTE és ezzel lehet megfogni a Debrecent. Aki csak kicsit is beáll védekezni a Kecskemét ellen az bukni szokott, de ha egy csapat felvállalja ugyanazt a nyíltsisakos támadófocit, mint ők, akkor nyerhet! Lásd MTK. Ezt kellene tennie most a Debrecennek is és akkor lenne esély. Ha beállnak óvatoskodni és átengedik a teret a KEcskemétnek, akkor vereség a vége. Ezen a meccsen jó lehet az over 2,5
Pákász 2023-09-03 07:54:38
Ez csak védekezés, mert ha leírom a gondolatomat a KTE-meccseiről és érvelek is, akkor jön az, hogy utálom őket. És ez nem igaz. Tavaly sem mindig verettem őket! Sőt!
Idén pedig azt gondolom, hogy nem fognak olyan jól szerepelni, mint tavaly. De ha leírom hogy kikap a Kecskemét, akkor kapom azonnal a baszogatást!
Hát erre védekezés az irónia!
Pákász 2023-08-19 09:04:34
DAC az, igaz! Kijavítottam. Természetesen rájuk gondoltam
Pákász 2023-08-19 05:20:15
Lemaradtál egy évvel jóbarát! Eddig idén két meccs két 1-1, két under Bognáréknak. Nem megy már jól nekik.
Pákász 2023-08-17 11:12:59
Jót tennie a magyar labdarúgásnak még egy olyan csapat, amely képes az EKL-csoportkörbe bejutni! Debrecenben van múlt, van tradíció, vannak szurkolók, így tökéletesen alkalmas lenne rá. De ez több éves munka és fejlődés eredménye lehet. Ha ma még tovább is jutnak, a Fiorentina más szintet képvisel sajnos.
Pákász 2023-08-17 11:11:15
Nehéz megmondani, mi történhet a háttérben a Fradinál, de azt nem tudom elképzelni, hogy hagyják elkezdeni gurulni a lejtőn a csapatot! Minél hamarabb rend, fegyelem kell a csapatnál, hogy nyugodt munka tudjon folyni! Mert ez a káosz nem használ!
Pákász 2023-08-07 13:08:11
Jó, de akkor a Nyíregy feljut, így oké? ;)
Pákász 2023-08-07 10:33:09
Szia!
Pont így gondolom ín is! És nem hinném, hogy utálnád a Kecskemétet, csak épp a tényekből, adatokból, információkból neked is ez a kép áll össze!
Pákász 2023-08-07 09:35:59
Hát basszus, sajnáltam a tegnapi meccset. Nem biztos, hogy el kellett volna küldeni pl. Mitrovicsot. Az ő játéka kellene a Honvédba.
Pákász 2023-08-07 09:34:28
Igen, ebben igazad van! Az NB1 mindig tele volt és lesz meglepetéssel. De pont azért vagyunk itt, hogy megpróbáljunk kicsit utat vágni ebben a dzsumbujban és mert szeretjük. Én legalábbis szeretem. És azt kell mondani, hogy van fejlődés. Az eheti három meccs eddig le a kalap!
Láttam mindhárom meccset és kezd összeállni a kép a csapatokról. Most azt mondom a Mezőkövesd reálisan a kiesés ellen harcol. ELpattant a labda tőlük, nem tudták felépíteni pontosan azt a taktikát, amit Kuttor kidolgozott, látszott, hogy mit akartak csinálni, csak nem sikerült! Drazic egyedül kevés. Ez így eddig kevés.
Az Újpest jó lesz nagyon, a Fradi, ha elcsitulnak a hullámok körülöttük és megnyugszanak, akkor támadásban nagyon erős lesz, a védekezésben lesznek gondok. Abu Fani olyan labdákat ad, hogy szeme van. És ha azt le is tudják kezelni és ki tudják használni, akkor lesz gól bőven idén a Fradi meccseken. Elöl is, hátul is! Overeket lehet majd játszani!
Pákász 2023-08-07 09:29:36
Szia!
SEMMI BAJOM NINCS A KECSKEMÉTTEL! Ennél udvariasabban és dicsérőbben nem tudok nyilatkozni már róluk! Számtalanszor elismertem, hogy dicséretes, amit elértek, számtalanszor érveltem, hogy miért gondolom ezt! AZÉRT MERT EZ UGYANAZ A CSODA-KATEGÓRIA, MINT KORÁBBAN A LEICESTER esetén, vagy itthon nálunk a BUudafok esetén és még biztos van rá példa, csak nem jut eszembe. Egy remek csapat a Kecskemét, de az NB1 es ezüst FOKOZOTTAN TÚLTELJESÍTETT eredmény volt! Nem hiszem, hogy megint a dobogóért fognak menni, de nem azért nem hiszem MERT NEM SZERETEM ŐKET, vagy BAJOM VAN VELÜK! Egyszerűen ezt gondolom, mert a keret értéke, a csapat körülményei, az egész Kecskemét, amit hordoz ezt a következtetést engedi levonni! Egy lelkes, szerethető, csupa magyar fiatalból álló gárda, ahol családias a hangulat!
ÉS HA MEGNÉZITEK TAVALY IS TIPPELTEM KECSKEMÉT GYŐZELMET IS! És biztos fogok idén is. De a Kisvárda zalai meccsét is láttam és a Kecsó RIga elleni meccsét is láttam és AZT GONDOLOM, idén maximum középcsapat lesz.
UGYE NEM KELL CSAK AZÉRT KECSKEMÉT GYŐZELMEKET TIPPELNEM, MERT EZ AZ ELVÁRÁS TŐLETEK!? HATÁROZOTTAN VISSZATASÍTOM, HOGY UTÁLOM A KECSKEMÉTET! NEM UTÁLOM. PRÓBÁLOK REALISTA LENNI. ÉS KÖNYÖRGÖM GÓLVÁLTÁST TIPPELTEM, NEM KECSKEMÉT VEREÉSGET

Kisfaszomba már
Pákász 2023-08-06 07:04:17
Annyi baj legyen! Célzottan Gunst, AC/DC-t, Maident és effélét hallgattam anno... :D
De kijavítottam, köszi
Pákász 2023-08-03 22:40:31
Persze, hogy Máté Csaba. Mindig a másik neve ugrik be. Annak idején ért el sikereket a csapattal ő is.
Lipcsei legenda, de nem olyan jó edző. Ha az lenne, már kapott volna felkérést más NB1-es csapattól.
Pákász 2023-08-03 10:41:31
- A fradistáknak nagyon nem mindegy, hogy nyernek, vagy vereség
- László Csabának sem mindegy, hogy nyerni tud-e ma a csapattal. Mert ha nem, akkor felerősödik az új edzőt keresünk-projekt! Ha meg nyerni tudna, ráadásul jó játékkal, akkor megerősödik a lehetősége, hogy marad az év végéig legalább.
Pákász 2023-07-28 14:24:15
Ja és benne van az MTK-győzelem, pont reggel beszélgettem Bencével, mondtam neki, hogy szeirntem nem a Paks az esélyes ebben a párharcban. Olyan 2-2 - 3-2 körül várok
- Varga Barnának még adnék időt! Ha Ramireztől és Traorétól, vagy másoktól, ilyen beadások jönnek majd, mint tegnap, akkor szerezhet ő most is sok gólt! Fejjel életveszélyes és akar nagyon. Szurkolok neki.
Pákász 2023-07-28 14:21:35
Szia!
Hidd el, hogy megpróbálok minél objektívebben írni az elemzéseket és nagyon szívesen beszélgetek-vitázok veletek az NB1 kapcsán, hiszen én is szeretem. Tavaly sem azért írtam sok esetben a Kecskemét vereségét, mert utáltam őket, hanem azért mert azt gondoltam és érveltem is, bár nem jött be. Kibírták végig és le kalappal előttük. Én a magyar fociban egyetlen egy személyt utálok nagyon! Kistelekit. És sajnos szivárog vissza már a fociba. A vasast nem szeretem, az Újpest nagy ellenfél, örök rivális, de például én soha nem akartam azt, hogy kiessenek.
A vers válaszod a kínai-posztnál nagyon tetszett ! Jó lenne, ha egy ellenérzésektől mentes párbeszéd lenne itt a aTIpplapon az NB1-es posztok alatt. Én nyitott vagyok erre.
Pákász 2023-05-28 06:43:25
A tipp pedig nem a bundára utal elsősorban, hanem a gúny és az elégedetlenség hangja. A Fradinak nincs értelme bundáznia! Sokkal többet veszíthet, ha kiderül, mint amit nyerhet vele! Szerintem bundázni olyan csapatok szoktak, akik szürke kis középcsapatok és fel sem figyelnek rá igazából. Mondjuk főleg alsóbb szinten, NB2, NB3
Pákász 2023-05-28 06:40:31
Hali
- Azért kell erősíteni, mert a BL-csoportkör a cél! A Leverkusen ellen látható volt, hogy ha több sérült van, akkor már egy komolyabb csapattal szemben nem jön az eredmény. Minden évben úgy igyekeznek Hajnal Tamásék válogatni az átigazolásoknál, hogy a játékos jobb legyen, mint akik(k) addig voltak a posztjukon. Jó példa erre a box-to-box középső középpályás posztja. Laiduni elment, minden bizonnyal Sigér is el fog menni és Vécsei is távozóban van. Marad Besic, aki jó, Esiti, aki inkább labdaszerző KP, támadásban nem jó és ide kell ember, kettő is. Három jelöltről olvasni eddig. Az orosz Daler Kuzjajev, aki 10M-t ér, ilyen értékű középpályás soha nem volt még az NB1-ben. De ugyanide keresik Abu Fanit, aki szintén kiemelkedő képességekkel bír.
- A mezeladások tekintetében Kubatov Gábor az Elmúlt 10 év című könyvében leírja, hogy abszolút nyereségesek a termékek, a merchandising kiváló árbevétel a klubnak.
- És nem utolsósorban a kecskeméti fricska lecke volt a Fradinak, biztos ,hogy jövőre az NB1-ben is még erősebb csapatot akarnak összerakni, hogy ne legyen több ilyen gond.
Pákász 2023-05-21 12:44:11
Ebben már nem vagyok egyáltalán biztos. Tegnap is nyerni akart a Fradi és mégis szétesett minden. Országos felháborodás van és illene győzelemmel búcsúzni ettől a szezontól. És addig még vissza van a mai meccsetek. Nyerni kell, utána lehet bármiről is beszélni.
Pákász 2023-05-19 20:06:36
Ugye mondtam! Bognár Gyugyu stílusát, ha már kiismerik, akkor le lehet védekezni! Nagyon szépen csinálta a Puska.
Pákász 2023-05-14 12:58:48
Erre azért nem tudok válaszolni, mert fogalmam sincs milyen a kapcsolat a Puska és a Vidi között! A tulajdonos kötelék, nem biztos hogy bármit is jelent már. Azt tudom, hogy Kövesd és a Fradi vezetősége között jó kapcsolat van. Viszont tegnap az a megaláztatás, amit Kecskeméten átéltünk, az átírhatja a dolgokat. Most már nem vagyok biztos benne, hogy leadják. Ráadásul olyan szar volt tegnap a Fradi, hogy így nagyjából az EKL-csoport sem lesz meg. És nem tudom a magyarázatát. Ha szarnak bele, ahogy Fehlrváron, akkor az a szurkolók arconcsapása, ha meg szarok tényleg, akkor Csercseszovnak mennie kell.
Pákász 2023-05-14 07:14:42
Sziasztok!
Köszönöm a helyreigazításokat! A cikket korábban írtam meg, mint bejelentették a hírt és időzítettem a megjelenést. Azóta nem voltam a számítógép-közelben. Természetesen hallottam én is a hírt. A következő Puskás-előzetesben kommentálni is fogom!

belépés

partnerek

címkék