2011.11. 18.

Hétvégi esélyleső 2011.11.19 és 2011.11.20

Hétvégi esélyleső 2011.11.19 és 2011.11.20

 

Sziasztok!
Elérkeztünk a hétvégéhez, amikor is több bajnokságban játszanak remek mérkőzéseket. Kiválogattuk nektek a Bundesliga, a Serie A, a Primera Division, a Premier League, és a magyar NB1 legjobb meccseit. Kezdjük is, lesznek olyan meccsek, amiről már a totó rovatban olvashattatok. A legjobb, legbiztosabb meccseket kerestük, nem a mennyiség a lényeg, hanem minél alacsonyabb kockázattal szedjetek össze egy jó kis nyereményszorzót. Kezdjük is! Az oddsokat a bet-at-home-ról kölcsönöztük.
Fortuna legyen veletek!

Kezdjük a Bundesligával:

FC Schalke 04 - 1. FC Nürnberg

Kiváló Bundesliga-összecsapás, amelyben az 5-ik Schalke fogadja a 14-ik Nürnberget. A Bundesligában az aranyérmet valószínűleg nem lehet a Bayern Münchentől elvenni. Ezt már most nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, ezért a dobogó többi fokáért, és a BL-indulás lehetőségéért minden esélyes csapat foggal-körömmel küzdeni fog. Az egyik ilyen csapat a Schalke. Teljesítményük kicsit még rapszodikus, de a játékosállomány nagyon erős, hazai pályán fantasztikus közönségük előtt bárkire veszélyesek lehetnek. Legutóbbi három meccsükön egy döntetlent és két győzelmet értek el, most is nyugodtan, önbizalommal telítve várhatják az összecsapást. A Nürnberg is küzd, csak ők a kiesés ellen vívják a harcot. Legutóbb ahelyett, hogy meglógtak volna a kieső mezőnytől, beleszaladtak egy csúnya pofonba hazai pályán, ahol az akkor még utolsó helyezett Freiburg mért rájuk 2-1-es vereséget. Azelőtt a Bayerntől kaptak ki 4-0-ra, 10.22-én pedig hazai pályán játszottak 2-2-es döntetlent a Stuttgarttal. Ezen a meccsen a nürnbergieknek nincs semmi veszítenivalójuk, teher nélkül a vállukon várhatóan nemcsak védekezni mennek a csodálatos Veltins Arénába, ahol várhatóan több tízezer ember szorít majd a hazai kékek sikeréért. A Schalke támadni fog, amennyiben a védelme is megfelelően működik majd, bedarálja a Nürnberget. Hazai győzelmet várunk, biztonsági kéteséllyel.

TIPP: 1X – 1.16

VFB Stuttgart - FC Augsburg

Végre egy egyértelmű meccs. A Stuttgart a 7-ik, fogadja az utolsó,18-ik Augsburgot. A Stuttgart rossz szériában van, legutóbb beleszaladt Mainzban egy kellemetlen vereségbe, azelőtt két döntetlent játszott, amelyből az egyik (Dortmund ellen) inkább sikernek, míg a másik a Nürnbergi vereség kudarcnak minősül. A három meccs alatt 9 pontból kettőt begyűjtve sokat rontottak pozíciójukon, visszacsúszva a középmezőny élére. Az Augsburg újonc csapat, akik keretüket tekintve nem ütik meg az élvonal szintjét, azonban az mindenképpen a javukra írható, és ebben látszik a Bundesliga ereje, hogy ellenük minden csapatnak meg kell küzdeni a győzelemért. Csúsznak-másznak a pályán, vért izzadva minden gólszerzési lehetőségért. Ha egy kreatívabb csapattal találkoznak, akkor többgólos vereség is lehet a vége (Köln, Dortmund, Leverkusen), de harcosságukat sok döntetlen jellemzi (Hertha, Hannover, Bremen), hogy csak néhányat soroljunk. Legutóbb hazai pályán a Bayern Münchentől szenvedtek szoros, 2-1-es vereséget, azelőtt a Köln átgázolt rajtuk 3-0-val, október 21-én pedik ikszeltek a Werderrel odahaza. A Stuttgartiak inkább harcos, küzdő csapat, bár van néhány igazán kreatívabb játékosuk, köztük Hajnal Tamás is. Ha ő szabja a fazont a Stuttgart számára legyőzhetik az Augsburgot. Biztonsági kétesély.

Tipp: 1X – 1.06

1.FC Köln - FSV Mainz 05

Az imént említett Lukas Podolski vezérletével csatázó Köln alighanem sokkal hátrébb állna, ha a német válogatott játékos nem segíteni góljaival szeretett csapatát. Csakhogy Poldi herceg nagy valószínűség szerint év végén távozik a kecskésektől és alighanem követi barátját Miroslav klosét a Lazióba. Viszont ez azt jelenti, hogy búcsú-idényében kettőzött erővel küzd a kölniek sikeréért. A Köln a 11-ik, a Mainz jelenleg a 15-ik. A Mainz egy tavalyi remek idény után nagyon visszaesett. Sokáig a kiesés ellen csatázott, bosszantó vereségekegész sorozatát szenvedte el (Augsburg, Kaiserslautern, Hoffenheim és még sorolhatnánk.) Csakhogy az utóbbi ébredni látszanak Csipkerózsika-álmukból! Két fordlóval ezelőtt döntetlent játszottak a berlini Olimpiai Stadionban a Herthával, majd legutóbb hazai pályán megverték VfB Stuttgart csapatát! Igaz ehhez kellett a játékvezető rossz napja is. Mindenesetre a győzelem alighanem megacélozza önbizalmukat és kettőzött erővel vetik be magukat a Köln elleni küzdelembe. Ismét egy tipikus háromesélyes mérkőzés. A Köln egy hazai páláyval és az abban fellépő Lukas Podolskival erősebb. Hazai győzelmet döntetlennel megerősítve fogadjátok.

TIPP: 1X: 1.44

Következzék Anglia:

Swansea City - Manchester United

A tizedik helyezett fogadja a második Unitedet. Az MU már 5 pontra van leszakadva a városi rivális Citytől. Már nem olyan egyeduralkodó Angliában, nagyon komoly ellenállásra számíthatnak. A manchesterieknek minden pontra, győzelemre égetően szükségük van, ha le meg akarják védeni címüket. Ha egy Swansea ellen nem tudnak idegenben győzni, akkor nincs semmi keresnivalójuk. A Swansea újonc, igazi munkás csapat. Kúsznak másznak a pályán, mindent megtesznek a pontokért. Legutóbb a Liverpool ellen idegenben szereztek pontot! Ez nagyon nagy fegyvertény volt. Most nem lesz ekkora szerencséjük. A United átgázol rajtuk és megszerzi a győzelmet. Nem gondoljuk, hogy egy újonc csapat egymás után kétszer pontot raboljon két nagyágyútól. De mivel nagyon biztosra megyünk, fogadjuk meg a döntetlent is.

TIPP: X2 – 1.07

Spanyolország:

CF Valencia - Real Madrid

Elérkeztünk Spanyolországba, ahol a harmadik Valenciához az éllovas Real látogat. Háromesélyesnek rakták be a kedves oddsmesterek ezt a meccset a kínálatba, de szerintünk nem az. A Primera Division mezőnyéből egyértelműen kiemelkedik két csapat a Real Madrid és a Barcelona. Az összes többi a bronzéremért harcol. A fővárosi óriás José Mourinho kezei között összeért, félelmetes támadógépezetet alkot, ahol a védelem is stabil lábakon áll. A királyi gárda eddig 39 gólt, a legtöbbet lőtte és hetet kapott, amivel a Brca hatja után a második az idevonatkozó ranglistán. Tizenegy meccsen 39 gól, majdnem négygólos átlag! Félelmetes amit a Real idén produkál. Egyetlen csapat van Európában akik megszorongathatja, a Barcelona. A Valencia erős spanyol alakulat, jócskán kisebb költségvetéssel, inkább a tehetségek kinevelésben jeleskedik. A bronzéremre mindenképp jó lehet a végső elszámolásban, de a Real és a Barca helyét nem fenyegeti. Mindkét csapat nyert az elmúlt három fordulóban. Most csak egy győzhet, ez a csapat a Real Madrid lesz élén Cristiano Ronaldóval.

Tipp: X2 – 1.10

FC Barcelona - Real Zaragoza

Hát erről nincs sokat beszélni. A Barca otthon mindenkit képes megverni. Ráadásul most hátrányban van a Real Madriddal szemben, akik idén sokkal erősebbek, mint eddig. Egy-egy botlás már komoly veszélyt jelent. De szó sincs arról, hogy a 16-ik Zaragoza veszélyt jelentene a katalán gigászra. Sima többgólos hazai győzelmet várunk.

Tipp: 1 – 1.05

Végül Itália:

SSC Napoli - SS Lazio Roma

A hetedik fogadja a másodikat. De. A Lazio pompás formája elsősorban a német válogatott Miroslav Klosénak köszönhető. Ha a játékával és góljaival nem segítené a Laziót, akkor nem a második helyen állna, hanem a 12-13-ik hely környékén, tessék utánaszámolni nyugodtan. Klose beceneve a Laziónál „a fél csapat”. Nos a „fél csapat” visszatért a válogatottól és készen áll az újabb bevetésre ahol a Napoli vár rá. A nápolyiak remek csapatot alkottak, az utóbbi időben kicsit visszaestek, de messze még a vége. Kiváló játékosok alkotnak igazi támadó gépezetet. Ha sikerül semlegesíteniük Klosét, akkor hazai pályán legyőzhetik a Laziót. Azért várunk hazai sikert, mert a Lazio nagy mértékben függ Klosétól, míg a nápolyiak remek csapatot alkotnak, ahol, ha egy kiesik, ugyanolyan helyettes ugrik be. Biztonsági kétesély.

TIPP: 1X – 1.24

AS Roma - US Lecce

A fővárisak nehezen kezdtek, de legutóbb már nyertek és most belendülnek és megindulnak fölfelé. Jelenleg a nyolcadik helyen állnak. A Lecce gyenge alakulat a kiesés ellen küzd és jó eséllyel ki is eshet. Legutóbb Cesenában nyertek, azelőtt pedig döntetlent játszottak a Novara ellen. Most Rómában ki fognak kapni. De itt a biztonság az első,ezért a döntetlent is vegyük meg.

TIPP: 1X – 1.03


Végül a magyar NB1:

Videoton FC - BFC Siófok

A negyedik fogadja a tizennegyediket.

A Videoton legutóbb az Újpestet intézte el 3-0-ra. Azon a meccsen már látszódott, hogy mennyire erősek a székesfehérváriak. Ráadásul a bajnokság elején lemaradtak, így a bajnoki címvédés alighanem elúszott, viszont egy nemzetközi kupás helyezés még összejöhet. Ehhez azonban sokat kell győzni. Főleg a kiesőjelöltek ellen. A Siófok idén a kiesés ellen harcol, sőt nagyon jó eséllyel ki is fog esni. Nagyon csodálkoznánk, ha a Vidi nem húzná be ezt a meccset.

TIPP: 1 – 1.25

Ferencvárosi TC - Kaposvári Rákoczi FC

A Fradi kezd összeállni Détári Lajos keze alatt. Már eltávolodtak a kieső zónától, de még nincsenek biztonságban. A téli szünet előtt még fogadják a Rákóczit illetve mennek Diósgyőrbe. A miskolci megyeszékhelyen nehéz dolguk lesz, úgyhogy hazai pályán a kaposvár ellen mindenképp győzelem a cél. Ennek megfelelően elszánt támadások jellemzik majd a csapatot. A Kaposvár a 15-ik, kieső helyen áll, de helyezése csalóka. Ahogyan nemrég Sisa Tibor vezetőedző egy interjúban kielemezte a rengeteg döntetlenből, ha csak néhány bejön, akkor most nem a kieső helyen vannak, hanem sokkal magasabb pozícióban. A Fradi ellen azonban nehéz dolguk lesz. Az Albert Stadionban várhatóan több ezer ember előtt már a döntetlen is nagy eredmény lenne. Nem kap ki a Fradi.

Tipp: 1X – 1.09

 

Nos ha ezeket a meccseket összerakjuk kapunk egy 3.8-as szorzót. Fortuna legyen veletek!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további témák a rovatból

A villámtipp rovatban egy-egy ötlet kibontása olvasható, olyan érvek, olyan tények, amelyek megerősítik az adott eseményre kiajánlott tippet! Egy érv, egy tipp! Fotó: Pixabay.com
A villámtipp rovatban egy-egy ötlet kibontása olvasható, olyan érvek, olyan tények, amelyek megerősítik az adott eseményre kiajánlott tippet! Egy érv, egy tipp! Fotó: Pixabay.com
Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! Az Európa Konferencia Liga negyeddöntőjében az olasz Fiorentina és a cseh Viktoria Plzen csap össze. Az első mérkőzés gólnélküli 0:0-ra végződött.
Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! Az Európa Konferencia Liga negyeddöntőjében az olasz Fiorentina és a cseh Viktoria Plzen csap össze. Az első mérkőzés gólnélküli 0:0-ra végződött.
A stratégia a következő: Két-, vagy több teniszmeccs kötésben, amelynek az eredő szorzója 3,0 körüli. A tét kialakítása egy biztonságos bankroll-menedzsmenten-, valamint a Fibonacci stratégián alapul.
A stratégia a következő: Két-, vagy több teniszmeccs kötésben, amelynek az eredő szorzója 3,0 körüli. A tét kialakítása egy biztonságos bankroll-menedzsmenten-, valamint a Fibonacci stratégián alapul.