2011.11. 16.

Napi tippek 2011.11.16

Napi tippek 2011.11.16

Sziasztok!

A labdarúgás mellett, jégkorong-mérkőzéseket kínálunk, a bet-at-home oddsaival.

Fortuna legyen veletek!

 

 AC Sparta Praha - 1. SC Znojmo

Cseh kupa. A cseh labdarúgás egyik legnagyobb klubja, a prágai illetőségű Sparta fogadja a másodosztály tizedikjét. A Sparta Praha az élvonal első helyezettje, 5 ponttal vezet. Az erőkülönbséget megfejeli a hazai pálya előnye is, így mindenképp sima hazai győzelmet várunk.

Tipp: 1 – 1.15

NK Maribor - Zavrc

Hasonló párosítás Szlovéniából. A Maribor az első osztály legjobbja 7 ponttal vezet, míg a Zavrc a másodosztály tagja. Október 23-án 3-3-at játszottak a Zavrc stadionjába, ez lesz a visszavágó. Osztálykülönbség, hazai pálya, mi kell még? Sima hazai.

Tipp: 1 - 1.12

Videoton FC - MTK Budapest FC

Magyar Ligakupa. Óvatosságra szoktunk inteni a Ligakupával kapcsolatban, mert a magyar csapatok többsége nem veszi komolyan a sorozatot és legtöbbször cserecsapatát, vagy adott esetben az NB2-ben szereplő gárdáját nevezi a meccsekre. Ebben az esetben azért gondoljuk, hogy a hazai pályán játszó Videoton nyerhet, mert a kerete annyira erős, hogy egy második csapatot is ki tud állítani azonos erősségű játékosokból. Míg az NB2-es nyugati csoport éllovasa tehetséges fiatalokkal játszik. Videoton az első, MTK a második, egyformán 10-10 ponttal. A Vidi egy győzelemmel bebiztosítja a csportelsőségét.
Tipp: 1 – 1.45

Kecskeméti TE - Szolnoki Máv FC

Hasonló Ligakupa, mint az előbbi. A Szolnok utolsó helyen áll a négyesben, míg a KTE az első. A szolnokiaknak ugyancsak küzdeniük kell az NB2-ben, hogy az élen maradjanak. A Szolnokiak nemrég egy Magyar Kupameccset beáldoztak a bajnokság miatt!! Egy Ligakupát le sem sajnálnak. Nekik egyértelműen a feljutás a tét.
Sima hazai

Tipp: 1 – 1.17

Fociból mára ennyi. Folytassuk jégkoronggal. 

Dinamo Riga - SKA St. Petersburg

A tizenkilencedik helyezett fogadja az elsőt. Az előző három fordulóban teljesítettek alapján is a szentpéterváriak állnak jobban. Háromból három győzelem, igaz mind hazai jégen. A Riga is otthon játszott mindháromszor, az egyenleg egy győzelem két vereség. A Szentpétervár hazai- és vendégviszonylatban is remekül teljesít, míg a Riga vendégként ért el több pontot, a hazai eredményeit tekintve csak huszadik. A Szentpéterváriak messze a legkevesebb gólt kapták 36-ot, míg a Riga 51 lőtt gólja a mezőny végére jogosítja fel őket. Mindent összevetve vendégsikert várunk, esetleg a döntetlen benne lehet.

Tipp: X2 – 1.30

 

Spartak Moscow - Vityaz Chekhov

A 15-ik fogadja a 22-iket. A Szpartak 28 ponttal áll, de a mezőny nagyon szoros, pár pont, egy-egy győzelem segítségével már feljebb lehet kerülni a tabellán. A Vityaz 21 pontja viszont az utolsó előtti helyre jogosítja fel és ami a legfontosabb a védelme a leggyengébb a mezőnyben, ezt bizonyítja, hogy 75 (a legtöbb) gólt kapta. Az elmúlt három fordulóban a moszkvaiak 2 győzelem-egy vereség, míg a Chekovnál 1-2 a mérleg. Hazai jégen a Moszkva, ha fel akar zárkózni, mindenképp le kell győznie ellenfelét.

Tipp: 1X – 1.23

 

KAC Klagenfurt - HDD Olimpija Ljubljana

Osztrák EHL Liga. A harmadik fogadja a másodikat. Ez a tény kissé csalóka, mert a KAC az elmúlt három mérkőzésen beleszaladt három vereségbe (Fehérvár, Vienna, Medvescak), míg a Ljubljana két győzelem egy vereséggel áll. Kiegyenlített mérkőzés, nagyjából azonos erősségű csapatok. A Klagenfurt hazai pályán játszik, ami növeli az esélyét a győzelemre. Ráadásul a három vereség után fel akar állni a padlóról. Egyértelmű hazai győzelmet várunk, a döntetlen esetleg becsúszhat.

Tipp: 1X – 1.22

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további témák a rovatból

A cikk kint lesz innentől minden nap, amíg zajlik az NBA, NHL rájátszás. Várok minden érdeklődőt.
A cikk kint lesz innentől minden nap, amíg zajlik az NBA, NHL rájátszás. Várok minden érdeklődőt.
Nba, Nhl, MLB tippek színtere ez, jöhetnek a legjobb USA sport tippek. Let's get ready to rumble! foto: pixabay.com
Nba, Nhl, MLB tippek színtere ez, jöhetnek a legjobb USA sport tippek. Let's get ready to rumble! foto: pixabay.com
A stratégia a következő: Két-, vagy több teniszmeccs kötésben, amelynek az eredő szorzója 3,0 körüli. A tét kialakítása egy biztonságos bankroll-menedzsmenten-, valamint a Fibonacci stratégián alapul.
A stratégia a következő: Két-, vagy több teniszmeccs kötésben, amelynek az eredő szorzója 3,0 körüli. A tét kialakítása egy biztonságos bankroll-menedzsmenten-, valamint a Fibonacci stratégián alapul.