2011.11. 23.

Napi tippek 2011.11.23

Napi tippek 2011.11.23

Sziasztok!

A tegnapi Napi Tipp rovat egyetlen meccse ment csupán el. A CSKA jól kibabrált velünk és magával. Minden egyéb tippünk megállta a helyét, még a Fehérvári jégkorongosok is vereséget szenvedtek. Sőt! A MU – Benfica meccsnél a sima X bejövetelét is megjósoltuk. Igyekszünk ma is olyan tippeket válogatni nektek, hogy a ne romoljon ez a beválási százalékarány. Ma is elsősorban BL-meccsek vannak műsoron. Az oddsokat a bet-at-home-ról vettük. Hajrá! Fortuna legyen veletek!

 

FC Zenit St Petersburg - Apoel Nicosia

Az orosz  mínuszok tegnap nem hoztak szerencsét a CSKA Moszkvának. A Lille győzni tudott. Ma a Zenit Szentpétervár fogadja  azt az APOEL Nicosiát, amely még nem kapott ki a BL-csoportmérkőzések folyamán, és óriási meglepetésre a csoport élén áll! A Zenit a második egy pont hátránnyal. Ha most nyernek, akkor bebiztosíthatják továbbjutásukat. Nem csak a hideg és a hazai pálya előnye miatt gondoljuk, hogy hazai győzelem születik. Egész egyszerűen annak a valószínűsége, hogy az APOEL veretlenül végignyomja a csoportmecseket nagyon kicsi. Biztonsági kétesély.

Tipp: 1X – 1.07

CF Valencia - KRC Genk

A Valencia harmadik 5 ponttal, a Leverkusen 6-tal második, a Chelsea 8-cal első. Ma A Chelsea Németországba látogat. A spanyoloknak egészen egyszerűen szükségük van a 3 pontra, ha tovább akarnak jutni. A Genk eddigi eredménye a BL-ben már így is megsüvegelendő. Idegenben, a továbbjutásáért küzdő Valenciát nem tudják megállítani. Sima hazai.

Tipp: 1 – 1.15

AC Milan - FC Barcelona

Ez a mérkőzés nagyon hasonlít a tegnapi MU – Benficára, sőt itt már mindkét csapat továbbjutott. A kérdés csak az első hely sorsa. A mai labdarúgás fokozott terhelésében egy, viszonylag tét nélküli meccsen nem igazán fogják kockáztatni a játékosaik egészségét. Főleg ha pihentethetnek is egy-egy sztárjátékost. Ráadásul a Milan még harcban lesz a bajnoki címért, nem fognak kockáztatni. Persze mennek a hangzatos szövegelések, kiemelik az Ibrahimovic – Guardiola ellentétet, de ez csak duma. Mindkét együttesnek megfelel a döntetlen. Az is lesz. Azért ügyeljünk a biztonságra. A Barcelona vereségére kicsi az esély. Ahogy tegnap a MU-nál, most is azt mondjuk, a bátrak tegyék meg csak az X-et.

Tipp: X2 – 1.17

Celtic Glasgow - Dunfermline Athletic

Skót bajnokság. A második fogadja a tizediket. A skót bajnokság majd minden esetben a Rangers – Celtic párharcról szól. Idén a Celtic már 10 pontos hátrányban van a kékekkel szemben, és ha ez nem lenne elég ugyanannyi pontja van, mint a harmadik Motherwellnek. Persze az ezüstérme nincs veszélyben, de senki ne gondolja, hogy nem akarják befogni a Rangerst. Márpedig ehhez az ilyen kötelezőket hozni kell.

Tipp: 1 – 1.15

NK Maribor - ND Hit Gorica

Szlovén első osztály. A toronymagasan vezető Maribor fogadja a harmadik Goricát. A Maribori csapat kiemelkedik a többi közül. Hét ponttal vezet, 42 gólt rúgtak (a második legtöbb 31) és a kapott gólok tekintetében is a legjobbak közé tartozik, igaz 21 kapott gólja csak a második helyre elég. Az elmúlt három fordulóban mindkét csapat két győzelem/egy döntetlen mutatóval áll. Hazai pályán a Maribor nem fog kikapni. Esetleg egy döntetlen benne lehet, ezért kétesélyt javaslunk.

Tipp: 1X – 1.07

NK Olimpija Ljubljana - NK MIK CM Celje

Szintén szlovén bajnoki. A második helyezett fogadja a hetediket. Köztük 12 pont különbség. A Ljubljana számára a hét pont hátrány az éllovas Mariborral szemben nem tűnik behozhatatlannak, nyilván mindent elkövetnek annak érdekében, hogy felzárkózzanak és ismát nyílttá tegyék a bajnokságot. Idejük bőven van még, de ahhoz, hogy sikerrel járjanak ezeket a kötelezőket hozniuk kell. A Ljubljana ráadásul hazai viszonylatban első, kilenc meccsen 7/1/1 a mérleg. Az utolsó három meccsen a hazaiaknak 2gy/1d, míg a Celjének 2gy/1v a mérleg. Hazai pályán győzni fog a Ljubljana. A kétesély 1.05-ös oddsza ajándék.

Tipp: 1X – 1.05

És egy jégkorongot a végére, hogy ne legyen ennyire egyhangú
 

HC Slovan Ustecti LVI - Horacka Trebic

A cseh másodosztály toronymagas éllovasa, a 65 pontos (52 a másodiknak) HC Slovan fogadja az utolsó előtti, 26 pontos Trebic csapatát. Csak néhány tény ahhoz, hogy értékeljük a hazai sikerre adott 1.15-ös nyereményszorzót: Hazai pályán 12 meccsből 10gy/2d a Slovan mérlege, még nem szenvedett vereséget. 25 lejátszott meccsen a hazaiak kétszer annyi  gólt lőttek, mint a vendégek, sőt még annál is kicsit többet. A HC Slovan védelme magasan a legjobb a ligában, ezt legkevesebb kapott gólja (37) is tanúsít. A második helyen ebben az összevetésben az Olomuc csapata áll 47 kapott góllal. Nem találunk érvet a vendégek mellett. Még a döntetlen is csodaszámba menne.

Tipp: 1 – 1.15

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további témák a rovatból

A vendégek remek formában vannak, még nem mondtak le a play offról. Fotó: pixabay.com
A vendégek remek formában vannak, még nem mondtak le a play offról. Fotó: pixabay.com
friss 2 órája Kiszakad a gólzsák?
A Cambuur ma a Dordrechtet fogadja. Mindkét alakulat elsősorban támadásban erős - ezért is hoztuk ezt a tippet! Fotó: pixabay.com
A Cambuur ma a Dordrechtet fogadja. Mindkét alakulat elsősorban támadásban erős - ezért is hoztuk ezt a tippet! Fotó: pixabay.com
Pénteken 20:00-kor Zalaegerszegen útjára indul a labda és megkezdődik az OTP Bank Liga 30. fordulója. A vendég a Puskás Akadémia, amelyik kézzel-lábbal próbál odaférkőzni a dobogóra.
Pénteken 20:00-kor Zalaegerszegen útjára indul a labda és megkezdődik az OTP Bank Liga 30. fordulója. A vendég a Puskás Akadémia, amelyik kézzel-lábbal próbál odaférkőzni a dobogóra.