2023.06. 03.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 3. játéknap - 2023.06.03

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 3. játéknap - 2023.06.03

2023 június 1-jén kezdetét vette a Tipplap Nagy Nyári Ágyúgolyó Bajnoksága, amely egészen augusztus végéig tart. Az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot és kellemes nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak, játékosunknak! A részletek kattintás után.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG

Szabályok (OLVASSÁTOK EL ALAPOSAN!) 

A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG 10-12 futamból áll majd attól függöen, milyen hosszú futamok lesznek és hogyan fér bele időben augusztus végéig. A játék minden futama pontosan úgy zajlik le, mint eddig is egy Ágyúgolyó futam, de van néhány kicsi szabálymódosítás. Ezért olvassátok el a szabályzatot: 

 • Alaphangon 10 napig tart egy futam. Minden tippelőnek lehetősége van az adott napra vonatkozó Tippmixes kínálatból kiválasztani eseményt, amelynek a kimenetelére tippet küld. Nincs olyan megkötés, hogy háromesélyes fogadási lehetőségnek kell lennie (tehát tenisz, foci under/over 2,5 és mindkét csapat lő/nem lő gólt is szóba jöhet). A tippelőnek az a feladata, hogy az adott napi kínálatból kiválaszt egy tetszőleges eseményt, választ hozzá a kimenetelek közül  és a lehulló menűből tippel! Régen beírós játék volt, de már ez lehulló menü lett! A valódi Tippmix-szel ellentétben itt tétösszeget sem kell feltüntetni, ugyanis pontokért megyünk. De az elsődleges szempont, a túlélés. A javaslat, hogy a lehulló menű tipperősségnél 100-at válasszatok, hogy ne fogyjatok el. Itt a lényeg a túlélés és a pontgyűjtés. Minden nap kell tippet leadni, aki kimarad, az kiesik!  TIPPELNI A KOMMENTMEZŐBEN KELL! 
 • Minimális oddszhatár NINCS, de a maximum az 5,00. Továbbra is fennáll az a szabály, hogy a bármilyen szempontból szabálytalan tippeket (pl 5,00-nál magasabb nyereményszorzó; egy fordulóval későbbi megtehető tipp küldése, vagy nem a megfelelő formátumban leadott tipp) azonnal hibának vesszük, és a játékost kiejtjük. Ennek különösen az első egy, maximum két napban lesz jelentősége, a tapasztalat ugyanis az, hogy akinek megadtuk a javítás lehetőségét, úgyis kiesett egy-két napon belül, akik viszont sokáig jutottak, több napon át tippeltek sikeresen, nos, nekik már az első fordulótól sem okozott gondot figyelembe venni azt a néhány szabályt, ami eddig is megadta a játék keretét. Az oddszmozgások miatt 5,10-ig elfogadjuk a tippeket, de az 5,11 már szigorúan kiesést jelent! 
 • ELSŐ NAP: A korábbi Ágyúgolyó-játékokkal ellentétben MOST AZ ELSŐ NAPON IS CSAK EGY TIPPET KELL ADNI! 
 • KIEMELJÜK A LEGFONTOSABB SZABÁLYOK EGYIKÉT: Ha a játék végigmegy, csak akkor nyerhet bárki is, ha MEGVAN A 15 pontja! Ha nem megy végig, akkor annak a napnak a sorszáma (1-9 között), amikor véget ér a játék, be kell szorozni 1,5-tel! Akkor van meg a győzelemhez szükséges pontmennyiség! Például: a 7. napon 10,5 pont kell a győzelemhez minimum! A 8. napon 12 pont! Az 5. napon 7,5 pont! KÉREK MINDENKIT, ERRE FIGYELJETEK! Nem az a játék célja, hogy 1,05-ös szorzókkal végigmenjünk! (LENTEBB MÉG EGYSZER KITÉRÜNK ERRE A SZABÁLYRA!)
 • FIGYELEM: A Top10-től (tehát, amikor már csak tíz játékos viaskodik egymással már nem lehet olyan eseményt kiválasztani, amit a többiek közül más már korábban lestoppolt magának. Aki előbb csap le magának egy eseményt, onnantól az már az övé. Még vele ellentétes kimenetelre sem lehet tippelni ugyanarra a találkozóra! Az a meccs onnantól minden szempontból tabunak számít a játékon belül. Ha tehát az alaptipp pl. over 2,5, arra a meccsre mástól H-D-V, under 2,5 vagy over 3,5 fogadásokat sem fogadunk el; a később tippelők válasszanak más találkozót.
 • Hogy meddig lehet tippelni egy meccsre? Minden esetben 22:30 a fogadási határidő, akkor is, ha a játékos hajnali NHL vagy egyéb más hajnali eseményt választ. Reggel hat órai kezdetű eseményeket fogadunk el még maximum hajnalinak, még érvényes az aznapi fogadása, de a tippet MINDENKINEK le KELL ADNIA adott nap 22:30-ig!   
 • A versenynap végén a rossz tippet adó játékostól elbúcsúzunk, a helyesen tippelők másnap is folytathatják a játékot. Mindaddig játékban marad egy játékos, amíg jól tippel a saját maga választotta eseményre. Amennyiben a 10. nap vége előtt mindenki kiesne, kezdjük elölről az egészet. Ha a 10. nap előtt marad pontosan egy játékos, akkor abban az esetben ő a győztes, ha rendelkezik az addig eltelt játéknapok másfélszeresének megfelelő ponttal. Tehát mondjuk a 6. napon ér véget a küzdelem, akkor 9 pont kell a győzelemhez. Ha pedig a 10. nap végére egynél többen maradnak versenyben, akkor pontozás alapján hirdetünk győztest.
 • Minden eltalált napi tippünkhöz tartozik egy pontérték, maga a szorzó lesz az az összeg, amit a játékos felír a gyűjteményébe! A napi sikeres fogadások nyereményszorzóit viszi magával minden talpon maradt játékos tovább, a következő körbe. Az újabb találatot pedig a következő nap végén hozzáadjuk (tehát nem szorozzuk vele, hiszen kvázi új szelvényről volt szó), így a végére kialakul egy erősorrend akkor is, ha többen túlélnék a 10 próbatételt. Alsó határ persze nincs, viszont a felső határ 5,0. EGY KIS EXTRA AZ ELMÚLT IDŐKBEN TÖRTÉNT ODDS UGRÁLÁSOK MIATT. 5.10 A FELSŐ HATÁR DE EFELETT AUTOMATA KIZÁRÁS! AZ 5.10 VISZONT UGYANÚGY 5.00-AT FOG ÉRNI. CSAK AZÉRT HOZTUK AZ 5.10-ET MERT MOSTANÁBAN ELŐFORDULT TÖBBSZÖR HOGY BERAKTÁL EGY 2.20-AT A TIPPLAPCLUBBA ÉS 5 MÁSODPERC MÚLVA BEKÜLDÉS UTÁN MÁR 2.22 VOLT ÉS KIZÁRTUNK. NE KOCKÁZTASSATOK ÍGY SE 5.00 FELETT MERT HA 5.10-NEK IS FÖLÉ UGRIK BUKTA VAN. 5.00-RÓL 5.11-IG NEM FOG FELUGRANI. HA TESZTEK VALAMIT LEGYEN MAX 5.00 ÉS NEM LESZ GOND. MÁSRÉSZT HOGY NE LEHESSEN ELŐNYT SZEREZNI ÍGY A MEGHATÁROZOTT 5.00 FELETTI PL 5.05 NEM FOG ELŐNYHÖZ JUTTATNI MERT UGYANÚGY 5.00 PONTOT FOG ÉRNI HOGY EZZEL NE LEGYEN TRÜKKÖZÉS SZÁNDÉKOSAN BEKÜLDÖTT 5.10-EL. REMÉLEM ELFOGADHATÓ A FELTÉTEL. VISZONT a 10 nap alatt mindenkinek össze kell gyűjtenie minimum 15 pontot! Ha a játék úgy ér véget, hogy egy versenyző marad talpon akkor abban az esetben, ha megvan az előírt pontszáma (a játékban töltött napok szorozva 1,5-el) akkor ő a győztes, ha nincsen, meg akkor újra indítjuk a versenyt (Vagyis ösztönözve lesztek a jobb szorzók választására is, de alsó határa az oddsznak nincs továbbra sem)
 • Többen is kérték, hogy szabályozzuk le egyértelműen a félbeszakadt meccseket. Nos, ha törölnek egy meccset, akkor 1,00-ás az oddsz, ehhez mérjük a pontokat, de a tippelőjének megvan a továbbjutás arra a napra. Ha elkezdik, de félbeszakítják a meccset, ha még azon a napon folytatják (és be is fejezik), akkor a pályán elért eredmény számít, ám, ha portugál-módra elnapolják a találkozó egy részét, a Tippmix hivatalos eredményhirdetésére nem várva, nálunk 1,00-ás oddsz és továbbjutás. Itt kell megemlíteni az elnapolt teniszmeccsek esetét. Ha pl. van egy hétfői teniszmeccs, amelyet keddre napolnak, akkor érvénytelen tipp, és a tippért kapható pont nélkül ugyan, de továbbjut a következő dörrenésre.
 • Egy eseményre csak EGYSZER lehet tippelni! Tehát nincs olyan, hogy a keddi kiírásba hajnali tippet rakok, de a szerda éjfél után egy perccel kikerülő szerdai kiírásban is ugyanazt a hajnali tippet játszom meg! Erre mindenki figyeljen oda, mert kizárást von maga után! MAGA A MECCS SEM JÁTSZHATÓ ÚJRA!!! EZZEL ZÁRJUK KI AZT  PL. HOGY TEGNAP MEGTETTEM 6.5 FÖLÉ A HAJNALI HOKIT, MÁRA MEGTESZEM 5,5 FÖLÉ!!!
 • ÚJ/RÉGI SZABÁLY:   NINCS TORNAGYŐZTES, DÖNTETLEN TÉT VISSZAJÁR, ÁZSIAI HENDI TIPP!!!

PONTOZÁS A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG-BAN: 

 2023 három nyári hónapjában (június-július-augusztus) kerül a bajnokság megrendezése. A tervek szerint 10-12 futamból áll majd a bajnokság (attól függ, milyen hosszúak lesznek a játékok). Minden futamban lehet pontokat gyűjteni az alábbiak szerint. 

 • - MINDEN játékos aki eljut a 6. napig az 6 pontot kap az összesítő listájára. Aki a 7. napig jut el 7 pontot szerez, a 8. nap 8 pontot ér, a 9.napon még versenyben lévő játékosok 9 pontot kapnak, aki pedig megéri a 10. napot, az 10 pontot zsákmányol! MINDENKI, aki eléri az adott napot megkapja a pontot, nem csak egy játékos! ezeket a pontokat viszi tovább a következő futamra. Az összetettben első, aki megérte a 10. napot és a legtöbb szorzókból szerzett pontegységet csinált az adott futamon (a szorzók összeadódnak) az 15 pontot kap, ő az adott futam győztese. MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ELÉRT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT? HA KIESETT! Tehát ha valaki a 7. napon esik ki, akkor a 6. napért járó 6 pontot nem kapja meg! VALAMINT MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ADOTT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT, HA ELÉRTE A MEGFELELŐ ÁTLAGSZORZÓT, AHOGYAN EDDIG IS A ÁGYÚ-játékokban! Ha nem éri el, akkor simán kiesik és nem kap pontot! Tehát nem érdemes 1,05-ökkel elballagni a 6. napig, mert ha nincs meg az 1,5-ös átlag, akkor kiesés a vége! A fő szabályzatban benne van! 
 • MINDENKI viszi tovább a pontjait a következő futamra. Mint a Forma-1-ben! Minden futamnál így megtörténik a verseny és a pontszerzés, majd az ÖSSZES futam után kialakul a végleges bajnoki táblázat. Az első három helyezett kap nyereményfeltöltést!  

NYEREMÉNYEK A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁGBAN: 

 • 1. hely 15.000 forintos Tippmixpro-feltöltés 
 • 2. hely 10.000 forintos Tippmixpro-feltöltés
 • 3. hely 5000 forintos Tippmixpro-feltöltés 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Norbert06250609 2023-06-03 20:58:34
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 21:00
Auxerre - Lens
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.96 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 196
Davmadridista 2023-06-03 20:53:49
03.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 21:00
Nantes - Angers
1X2
Nantes
1.54 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 154
Domlasz 2023-06-03 20:30:30
1/3. ⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 21:00
Brest - Rennes
1X2
Rennes
1.65 1 - 2
Tét 100
Nyeremény 165
big joe 2023-06-03 20:08:15
3.nap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 21:00
Empoli - Lazio
Kétesély
Döntetlen vagy Lazio
1.24 0 - 2
Tét 100
Nyeremény 124
Ququli86 2023-06-03 19:06:43
Üdv 3.tipp 😉

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 21:00
Reims - Montpellier
Szögletszám 8,5
Több, mint 8,5
1.61 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 161
pantin 2023-06-03 17:45:27
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 18:00
FTC - Esbjerg
Gólszám 53,5
Több, mint 53,5
1.51 30 - 29
Tét 100
Nyeremény 151
senki 2023-06-03 17:35:41
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 18:00
FTC - Esbjerg
K. Breistol hány gólt szerez?
Több, mint 3,5
1.70 30 - 29
Tét 100
Nyeremény 170
Modeste 2023-06-03 17:26:56
3.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 20:15
A. Zverev - F. Tiafoe
Játékszám 36,5
Több, mint 36,5
1.71 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 171
medzsr 2023-06-03 16:24:59
3.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 18:00
FTC - Esbjerg
Nyertes különbség
Hazai csapat 1-5 góllal nyer
4.10 30 - 29
Tét 100
Nyeremény 410
DonGoool 2023-06-03 15:41:42
3.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 18:30
Bidasoa Irun - AX Puente Genil
1X2 + Gólszám 61,5
Hazai és több
1.98 32 - 31
Tét 100
Nyeremény 198
Bazsika56 2023-06-03 15:38:49
NESZTE ma csak ilyen semmilyen

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 16:00
Manchester City - Manchester Utd.
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
2.85 2 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 285
tutisanya 2023-06-03 15:11:09
3.tipp!!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 18:05
B.V. Andreescu - L. Tsurenko
A mérkőzés győztese
B.V. Andreescu
1.72 0 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 172
Cisco 2023-06-03 14:59:56
Mai

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 20:30
Parma - Cagliari
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.80 0 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 180
Jordan 2023-06-03 13:35:45
Kezdődik a 3. szex szezon

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 20:00
Wisla Plock - Kielce
1. félidő - 1X2
Kielce
1.57 30 - 25
Tét 100
Kihagyott nyeremény 157
mazsolas_kalacs 2023-06-03 13:29:06
Sziasztok!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 16:00
Manchester City - Manchester Utd.
1. félidő - Büntetőlap-szám 1,5
Kevesebb, mint 1,5
1.63 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 163
davidbuffon 2023-06-03 13:09:56
3. Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 01:10
Jim Long - M. van Gerwen
Melyik játékos ér el több 180-at?
M. van Gerwen
1.60 2 - 6
Tét 100
Kihagyott nyeremény 160
maya74 2023-06-03 12:47:22
- darts -

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 01:45
Rob Cross - D. van den Bergh
Melyik játékos ér el több 180-at?
D. van den Bergh
1.88 6 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 188
1_Petipp 2023-06-03 11:57:31
Buenos Dias!
3. Vamos

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 01:10
Jim Long - M. van Gerwen
M. van Gerwen 180-ak száma 2,5
Több, mint 2,5
2.36 2 - 6
Tét 100
Kihagyott nyeremény 236
sandokan4444 2023-06-03 11:40:23
Gulyasagyu

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 16:00
Manchester City - Manchester Utd.
1X2
Manchester City
1.57 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 157
Dávid 98 2023-06-03 11:29:17
Hajrá!! 💣

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 13:00
Lengyelország - Szerbia
A mérkőzés győztese
Szerbia
1.89 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 189
Champion 2023-06-03 11:19:04

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 20:00
RB Leipzig - E. Frankfurt
1X2
RB Leipzig
1.69 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 169
SzD 2023-06-03 08:38:02

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 17:00
Austria Wien - Salzburg
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.47 1 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 147
surda64 2023-06-03 08:32:11
3...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 12:00
Jeju - Gangwon
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
2.19 2 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 219
Péksrác 2023-06-03 08:06:58
3.nap Japán ⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 12:00
Kashiwa R. - Sapporo
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Vendég és igen
3.85 4 - 5
Tét 100
Nyeremény 385
Cimpi 2023-06-03 07:41:12
3.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 20:00
RB Leipzig - E. Frankfurt
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
3.30 2 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 330
thumy 2023-06-03 07:38:11
³

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 12:55
B. Coric - T.M. Etcheverry
Játékszám 36,5
Több, mint 36,5
1.69 0 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 169
Jani bá' 2023-06-03 07:21:23
Sziasztok,
én az Ágyúgolyó futam második napján tippeltem először, tehát már ki is estem ?
thumy 2023-06-03 07:37:24
Igen
seantaylor21 2023-06-03 09:56:16
Igen. Itt csak 1. Naptol lehet es minden nap kell
seantaylor21 2023-06-03 12:18:54
Várunk a 2.körbe ez a party után szinte egyből
Jani bá' 2023-06-03 14:04:04
püff neki !
elbambultam a startot.
köszönöm a rapid választ !
Lali68 2023-06-03 07:14:39
Űzzük

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 11:45
E. Rybakina - S. Sorribes Tormo
A mérkőzés győztese
E. Rybakina
1.20 (0 - 0)
Tét 100
Kihagyott nyeremény 120
Lali68 2023-06-03 18:31:47
Sziasztok. Ez most mit jelent? Kuka és kiestem?
seantaylor21 2023-06-03 19:45:05
1.00 a mai nap. Holnap mehetsz tovább
Barnamedve 2023-06-03 04:49:23
3. durr: Tegnap bátor, ma csak ilyen semmilyen :D

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 16:00
Manchester City - Manchester Utd.
Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.03 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 103
Feketelo 2023-06-03 11:34:46
Gratulálok a tegnapihoz, szép volt! Kár, hogy csak egy 500-al raktam meg! 😁
Norbert06250609 2023-06-03 07:56:41
Talán nem megy el🙈
Dartwookie 2023-06-03 04:46:00
3. ⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 09:00
Nagoya GE - Cerezo Osaka
1X2
Döntetlen
3.35 3 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 335
Liverpool67 2023-06-03 04:14:18
- 3 -

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 11:45
E. Rybakina - S. Sorribes Tormo
A mérkőzés győztese + Játékszám 20,5
Hazai és kevesebb
2.05 (0 - 0)
Tét 100
Kihagyott nyeremény 205
Lulemin 2023-06-03 01:55:31
3. 🌞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 20:00
RB Leipzig - E. Frankfurt
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.20 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 120
seantaylor21 2023-06-03 00:17:50
Itt is kitartok emellett

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 02:05
Texas - Seattle
Hendikep 1,5
Texas +1,5
1.52 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1520

további témák a rovatból

Jövő hét végén megkezdődik az OTP Bank Liga 2024/25-ös szezonja. Tudjuk, hogy kicsit savanyú, kicsit sárga, de a miénk és szeretjük! Aki szintén így érez, kérjük, csatlakozzon hozzánk egy kis esélylatolgatásra és egy tippelős nyereményjátékra. NB1-re fel!
Jövő hét végén megkezdődik az OTP Bank Liga 2024/25-ös szezonja. Tudjuk, hogy kicsit savanyú, kicsit sárga, de a miénk és szeretjük! Aki szintén így érez, kérjük, csatlakozzon hozzánk egy kis esélylatolgatásra és egy tippelős nyereményjátékra. NB1-re fel!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!