2023.08. 30.

Csodacsapat- Nyereményjáték 2.nap

Csodacsapat- Nyereményjáték 2.nap

Két hét kemény küzdelem (08.28-09.10), csapatban vívnak egymással a harcosok. Íme a Csodacsapat nyereményjáték 2.napja. foto: pixabay.com

Üdv mindenkinek!

 

 • 08.29-09.10-ig fog tartani a játék, melynek neve CSODACSAPAT. 45 fő, 9db 5 fős csapatra osztva mérkőzik meg egymással. Az alap feladat nagyon egyszerű, minden nap lesz egy feladat, azt kell teljesÍteni, viszont vannak részletes szabályok. A játék stílusa hasonlít egy háromhetes kerékpárversenyhez, lesznek típusai az adott napnak, csapaton belül vannak pozíciók melyek majd külön pontokat érhetnek stb stb.
 • A játék célja, hogy az utolsó nap legvégén, amelyik csapat a legtöbb pontot gyűjti, ők viszik a 30.000ft összdíjazást, ami csapaton belül, az egyéni eredményekkel arányosan oszlik szét. Kiesés nincs a versenyből.
 • Felhívtam mindenki figyelmét, olyan regisztráljon, aki szinte minden nap itt tud lenni közel két hétig. Annyit kérek veszekedés ne legyen, ha valaki egyet-egyet hiányzik, senki sem itt él a tipplapon, mindenkinek van magánélete, de, aki benevezett az próbáljon meg megjelenni, ne szúrjon ki a csapatával. Hiányzó emberek kieső pontjait lehet minimálisan pótolni, de arányosan sokat nem fog érni. Később leírom.
 • Minden nap játszani kell, 00-23:59-ig kezdődő meccsre lehet csak fogadni, nincs dtv opció, nincs outright fogadás, nincs ázsiai hendi. Sportág megkötés nincs, mindenki szabadon választ.
 • A törölt vagy halasztott mérkőzések nem fognak pontot érni adott napon, EZÉRT MINDEN TENISZ KEDVELŐ FIGYELMÉT FELHÍVOM, HOGY SZÁMOLJON EZZEL!!! Ez főként a teniszre szokott érvényes lenni, ráadásul zajlik a US open, hozhattok belőle tippet, de kezdjék el éjfél előtt, az nem baj, ha a folytonos játék lezárása átcsúszik éjfél utánra, de eső miatt vagy halasztás miatt nem lejátszott meccs 0 pontot fog érni.
 • Hiányzó játékos esetén akkor jár pont, ha legalább 3 ember talál az 5 fős csapatból, ilyenkor a jutalom +0,3 tized (sokkal többen nem adhatok, mert nagy előny lenne ahhoz képest, akik öten itt vannak, de pl ketten nulláznak). Aki 3 napot kihagy azt kizárjuk a játékból és a nyereményből, 3 nap után én ugrok be, ha nem találunk beugróst. Megnéztem a nevek listáját, szinte csak állandó olvasók vannak a listán, KÉREM AZT A PÁR RITKA VENDÉGET, NE OKOZZON CSALÓDÁST. SOKKAL JOBBAN ÖRÜLÜNK HA A CSAPAT TAGJAI LESZTEK HISZ A SPORTFOGADÁS ÖSSZEKÖT MINKET! Fura megoldás lesz, hogy én ugrok be a kizárt játékos helyett, ne legyen ilyen, de valahogyan menteni kell még időben azt, ha egy csapat ez miatt szenved hátrányt. Az elsődleges opció, ahol látjuk, hogy vész van, oda keresünk beugróst a gyakori rakétás vendégekből. Nagyon remélem, aki regelt az tisztességesen végignyomja a játékot. Mindenkinek van magánélete családja, nem a Tipplap az első, de, ha nevezett legalább 1 percet szánjon ide ebbe a 13 napba, még 3 türelmi életet is kapott mindenki, mert bárkivel előfordulhat, hogy nem ér rá bármilyen személyes ok miatt. Ne essünk egymásnak, ha már bevállaltam, hogy bedobom ezt a merész játékot, annyit kérek cserébe, ne legyen harag csapattársak közt, nem ér annyit ez a pár ezer forint. Köszi srácok!
 • Minden nap eltérő feladat lesz, ez mindig le lesz írva éppen mit kell csinálni.
 • Mindenhol van egy kapitány, egy sprinter, egy szökés specialista, egy hegyimenő, egy segítő. Ezeket véletlenszerűen sorsoltam. A posztoknak lesznek jutalom pontjai, ezeket folyamatosan jelzem majd napról napra.
 • Kiegészítő infok:
 1. Meccs másolás engedett, csapaton belül és idegen csapatból is lehet lopni, kivéve, ha külön kikötés van a feladatban.
 2. Egymásnak lehet segíteni, tippet ajánlani, kommunikálni, viszont azt mind írott formában, betippelni legördülő menüből segítséget semmiképp, (azt csak a saját tipphez alkalmazzuk) köszi.
 3. A teniszeknél fontos főként a US openen, mi van, ha egy meccset elkezdenek adott nap este, félbeszakad, de még reggel (azaz USA idő szerint azonos játéknapon) befejezik. Ilyenkor a tipp kiértékelésre kerül, még focira is érvényes, ha vihar támad és ideiglenesen áll a játék, csak ne legyen teljesen új dátumra, időpontra kiírva a meccs mert az automatikusan 0 pont. Baseballnál is van ilyen, hogy megkezdik aztán a vihar elmossa, lehet várnak rá pár órát ilyenkor kiértékelem, de van amikor azt mondják majd este a másik meccs előtt gyorsan lezavarjuk, na ilyenkor sztorno a tipp.

2.NAP: Sprintbefutó (a sprinterek nem használhatják egymás tippjeit, ellentippet lehet rakni vagy más opciót meccsen belül, de ugyanazt a tippet nem) DTV OPCIÓ, ÁZSIAI HENDI, OUTRIGHT FOGADÁS ÉRTELEMSZERŰEN SOSINCS A JÁTÉK FOLYAMÁN!

 • Mindenki hozzon két meccses kombi szelót, bármilyen szorzóval. Aki nyertes szelót hoz annak az oddsa megy a csapatnak pontszámba. A sprintereknek is két meccses szelvény a feladata, de csak egy ember szerezhet maximum pontot közülük (ha ketten nyernek az már csak fele pontot ér). A szökés specialisták választhatnak más feladatot, alább le van írva, de akár maradhatnak is az alap két meccses szelvénynél.
 • A SPRINTEREK KÖZÜL CSAK AZ KAP PONTOT, AKI A LEGMAGASABB SZORZÓJÚ (két meccs szorzat) TELITALÁLATOS SZELVÉNYT HOZZA! A többi sprinter ma nullázik. Előfordulhat, hogy egyik sprinter se talál akkor senki nem szerez pontot, ha többen azonos oddson találnak akkor jár a pont többeknek, viszont csak az odds fele, fő szempont az egyeduralom. Lehet taktikázni oddsal, kivárni idővel. A legjobb sprinter ismérve, hogy más kerekén utazva, a legjobbkor indítja el saját sprintjét, Vuelta rajongók, Groves tegnap mekkora sprintet tolt Molano ellen, tessék róla példát venni.
 • Szökevények: Ti választhattok eltérő feladatot az alaptól! Vagy játszátok a rendes játékot vagy megpróbáltok szökésből nyerni! Ehhez single tippet kell raknotok azaz egy meccset (nagyon nem kell külön jelezni, ha két meccses szelót raktok az a sima játék, ha szökni próbáltok akkor single tippetek lesz, de köszi ha odaírjátok). CSAK SZÖKEVÉNY SPECIALISTA JÁTSZHATJA EZT! Minimum 7.00 odds kell single tippként a sikeres szökéshez. Ez egy mezőnyhajrás sprint szakasz, nem itt lesz a legkönnyebb dolgotok sprintet nyerni, lesz még alkalom. Ahogy tegnap a Vueltan simán befogták a szökevényeket, itt sem lesz könnyű dolgotok. Extra kitétel, hogy a szökevények, HA SZÖKNEK, nem használhatják egymás tippjét (ha a 2 meccses szelót játszák akkor nyugodtan használják más tippjét ha akarják) AZÉRT SEM MERT AMINT EGY SZÖKÉS SPECIALISTA SZÖKIK MA A KÖVETKEZŐNEK MAGASABB ODDSOT KELL JÁTSZANIA AZ ELŐTTE LÉVŐ SZÖKÉSSEL PRÓBÁLKOZÓTÓL, A HARMADIKNAK MÉG ANNÁL IS NAGYOBB ODDSOT és így tovább. AMENNYIBEN HAZAÉR VALAKI SZÖKÉSBŐL AZAZ TALÁL A LEGMAGASABB ODDSON, MINIMUM 7.00 FELETT AKKOR MINDEN MAI PONTSZERZÉS TÖRÖLVE LESZ ÉS CSAK A NYERTES SZÖKEVÉNY CSAPATA KAPJA MEG A SZÖKEVÉNY ODDSÁT! NEGATÍVUM- AMENNYIBEN VALAKI SZÖKNI PRÓBÁL, DE ELBUKIK, -1,00 pont a csapatától! Bonyolultnak tűnik, de nem az. Gondolkozz el szökés specialistaként, megpróbálod e elcsípni a 7.00 oddsot minimum, single tippel, vagy inkább próbálsz biztosabb módon pontot szerezni a csapatodnak a két meccses alap feladattal.
 • Remélem minden tiszta, ha nem, kérdezzetek, figyelni fogom az oldalt!
 • SPRINTEREK: 1_Petipp, Todika, Sandokan4444, Sdave.93, Vác all in, Kissbela83, Mark yhennon, Domlasz, Feketelo
 • Szökés specialisták: Cool36, Pabloaimar83, Wvalti78, Tutisanya, Tibcsi68, Mazsolas kalacs, Gabibusz, Ququli86, Acmilan

 

Csapatok:

 1. Almaspite (kapitány), Johnny840 (hegyimenő), 1_Petipp (sprinter), Cool36 (szökés specialista), Cimpi (segítő)
 2. Surda64 (kap), Mezdsr (hegy), Todika (sprint), Pabloaimar83 (szökés), Vene (segítő)
 3. Lacus56 (kap), Giuseppe1974 (hegy), Sandokan4444 (sprint), Wvalti78 (szökés), Cerrone (segítő)
 4. Prigioni (kap), Spitball (hegy), Sdave.93 (sprint), Tutisanya (szökés), Hocika04 (segítő)
 5. Davidbuffon (kap), Péksrác (hegy), Vác all in (sprint), Tibcsi68 (szökés), Abdul69 (segítő)
 6. Tozso001 (kap), Davmadridista (hegy), Kissbela83 (sprint), Mazsolas kalacs (szökés), Senki (segítő)
 7. Lillatitanilla (kap), Fankafery (hegy), Mark yhennon (sprint), Gabibusz (szökés), Lulemin (segítő)
 8. Skorpio63 (kap), Szeretlekandi (hegy), Domlasz (sprint), Ququli86 (szökés), K3csuh (segítő)
 9. 49ers fan (kap), Thumy (hegy), Feketelo (sprint), Acmilan (szökés), Gyurka72 (segítő)

 

Tabella:

 

9-es csapat 8,02

3-as csapat 7,77

6-os csapat 6,73

1-es csapat 6,35

7-es csapat 6,07

2-es csapat 6,05

8-as csapat 4,9 (megelőlegeztem K3csuh sikerét wawrinkávak a tabella készítésekor)

4-es csapat 4,77

5-ös csapat 4,7

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
sandokan4444 2023-08-30 22:56:28
A 87. Perc elvitte ...... pedig 1az1 ben maradtam s.dave el ...
prigioni 2023-08-30 23:00:49
Duplán furfangos így:
1.Hisz ő a csapattársam
2.Ráadásul meg nekem az a lengyel gól kellett itt a kombiba
Kár, hogy a valós szelvényemen már elment egy cseh kupa. Fájni fog, ha nyer Mannarino.
seantaylor21 2023-08-30 22:56:12
Nincs csere hibás tipp esetén. Holnap jön a magyarázata is.

Feketelo tippje hibás szurkoljon maga ellen álmába. Adott nap 00-23:59

Ha 2 nap közti milliszekundumnak vesszük a 0 00 at akkor se tartozik bele a 00-23:59 szerdába. Tessék figyelni
Vene 2023-08-30 21:57:00
Bocsanat az elozonel lemaradt,
Ugy erzem ma Messiek kitomik a Nashvillet es a Minnesota otthon tsrtja a 3 pontot
Hajrá 2-es csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.31. 01:30
Inter Miami - Nashville
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.66 0 - 0
2023.08.31. 02:30
Minnesota - Colorado Rapids
1X2
Minnesota
1.68 3 - 0
Eredő odds 2.79
Tét 100
Kihagyott nyeremény 279
seantaylor21 2023-08-30 22:18:50
Törölt hozzászólás
AC Milan 2023-08-30 22:01:13
Éjfélig el kell kezdődnie a mérkőzéseknek, hibás tipp.
Vene 2023-08-30 21:54:34
Törölt hozzászólás
Vene 2023-08-30 21:54:53
Bocsanat a masik lemaradt ezt torold, potolom
Spitball 2023-08-30 21:49:17
Tsitsipas overes veresége jó kis szökés lett volna 😉
Feketelo 2023-08-30 21:38:43
Bocsi srácok! Makacs, önfejű vagyok... De kivágok egy sprintet!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.31. 00:00
Defensa Justicia - Botafogo RJ
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.90 2 - 1
2023.08.30. 23:30
San Lorenzo - Belgrano de Cordoba
1X2
San Lorenzo
2.07 1 - 0
Eredő odds 3.93
Tét 100
Nyeremény 393
Feketelo 2023-08-30 21:48:07
Sean! Remélem belefér a 00:00 tippem? Mert ha nem, akkor már most megóvom, hogy félig van a pohár, avagy félig üres...
Spitball 2023-08-30 21:52:46
Hááát, kíváncsi leszek a játékmester döntésére. Ez van a leírásban: "Minden nap játszani kell, 00-23:59-ig kezdődő meccsre lehet csak fogadni,"
De én nem fogok reklamálni, ha megnyered!!!!
seantaylor21 2023-08-30 21:51:04
Törölt hozzászólás
AC Milan 2023-08-30 22:06:28
Ilyenkor lehet még helyette mást választani vagy hibás tipp?
seantaylor21 2023-08-30 22:14:25
Törölt hozzászólás
sdave.93 2023-08-30 21:34:56
4

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 22:05
D. Thiem - B. Shelton
Játékszám 41,5
Több, mint 41,5
2.04 ()
2023.08.30. 22:50
R. Hijikata - Fucsovics M.
A mérkőzés győztese
Fucsovics M.
1.35 3 - 0
Eredő odds 1.35
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1350
prigioni 2023-08-30 23:03:35
Elég össze-vissza meccs eddig ez a Thiem. Rengeteg a bréklabda. Ez azonban nekünk igen jóóó🙃
sdave.93 2023-08-30 23:15:04
Es Thiem megsérült...
prigioni 2023-08-30 23:24:39
Hát igen. Ez a tenisz átka. Sebaj. Nyilatkozok úgy, mint a magyar fociedzők:
"Megyünk tovább, megpróbálunk javítani" 🙂
Spitball 2023-08-30 23:13:25
Csak Fucsovics is össze-vissza játszik. Reméljük azért összekapja magát, eddig gyenge.
GABIBUSZ 2023-08-30 21:19:04
Szökés nincs tenisz van!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:40
Elias Ymer - A. Fery
A mérkőzés győztese
Elias Ymer
1.59 0 - 2
2023.08.30. 21:30
A. Mannarino - Marozsán F.
A mérkőzés győztese
A. Mannarino
1.33 3 - 1
Eredő odds 2.12
Tét 100
Kihagyott nyeremény 212
PabloAimar83 2023-08-30 20:47:05
Annyira szerettem volna szökni, de nem találtam számomra jót... Ami tetszett, "csak 6,25"

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
PSV - Rangers
1X2
PSV
1.55 5 - 1
2023.08.30. 21:00
AEK Athén - Antwerpen
1X2
AEK Athén
1.73 1 - 2
Eredő odds 2.68
Tét 100
Kihagyott nyeremény 268
prigioni 2023-08-30 20:46:48
Sdave93 merre vagy? Kéne már lassan a tipped...
sdave.93 2023-08-30 21:35:46
Itt vagyok már, csak kivártam egy kicsit :D
Spitball 2023-08-30 21:32:06
Lehet arra vár, hogy Domlasz tippje hogy alakul. A többi sprinter már leszakadt, ha jól látom.
Spitball 2023-08-30 21:34:45
És Sandokan4444
Cimpi 2023-08-30 19:55:08
Hajrá 1-es!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
FC Köbenhavn - Rakow Czestochowa
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.98 1 - 1
2023.08.30. 21:00
PSV - Rangers
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
2.74 5 - 1
Eredő odds 5.43
Tét 100
Kihagyott nyeremény 543
Lulemin 2023-08-30 19:25:45
7-es Csipet-csapat. :)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 20:30
Bari - Cittadella
Kétesély
Bari vagy Döntetlen
1.29 1 - 1
2023.08.30. 20:00
Foolad Khuzestan - Persepolis
1X2
Persepolis
1.59 0 - 2
Eredő odds 2.05
Tét 100
Nyeremény 205
Lillatitanilla 2023-08-30 19:37:05
Hajrá hajrá:)
1_Petipp 2023-08-30 18:21:25
Buenos Dias!

Legyünk elsők, utálok előzni... 😉

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 18:30
Esbjerg - Odense
1X2 + Gólszám 56,5
Hazai és kevesebb
2.65 25 - 30
2023.08.30. 19:05
Baltimore - Chicago WS
A mérkőzés győztese + Pontszám 8,5
Hazai és több
3.05 5 - 10
Eredő odds 8.08
Tét 100
Kihagyott nyeremény 808
Feketelo 2023-08-30 19:51:29
Kevés vagy, a triciklivell hova tovább???
skorpio63 2023-08-30 17:55:46
Hajrá 8-as!Tudom,ez egy durva tipp,de úgy érzem,jó is lehet.Én az elején szeretek kockáztatni,ha nem jön be,megígérem holnaptól visszafogom magam.Ma eddig nem értem rá,azért nem jelentkeztem.Gratulálok a tegnapi jó tippekhez a csapattagoknak!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
AEK Athén - Antwerpen
Mérkőzés alakulása
Vendég vezetést szerez és döntetlen
8.25 1 - 2
2023.08.30. 18:00
Zob Ahan - Havadar Tehran
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
2.63 0 - 0
Eredő odds 21.70
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 21700
Lillatitanilla 2023-08-30 19:40:31
Azt a mindenségit erre most nagyon kíváncsi vagyok.
Hajrá!!!
prigioni 2023-08-30 19:58:13
Ha 19:40-kor írtad ezt Lilla, akkor már ne légy kíváncsi. Nincs gól az iráni meccsen.
Lillatitanilla 2023-08-30 21:14:11
Bocsi nem is néztem :( sajnálom
Ququli86 2023-08-30 18:28:50
Hajrá 😉 bízok a megérzésekben úgyhogy jó lesz 😁😁
senki 2023-08-30 17:55:10
Legyen ez.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 20:10
I. Swiatek - Daria Saville
A mérkőzés győztese
I. Swiatek
1.02 2 - 0
2023.08.30. 18:00
Mirra Andreeva - C. Gauff
C. Gauff nyer legalább egy játszmát
Igen
1.07 0 - 2
Eredő odds 1.09
Tét 100
Nyeremény 109
kissbela83 2023-08-30 20:46:52
Hajrá, a sprinter kipukkadt.
seantaylor21 2023-08-30 17:42:18
A jó sprinter dupla sikert arat. Groves tegnap is megnyerte a vuelta sprintet ma is behúzta. Tessék példát venni róla.

Holnap hegyiszakasz következik nálunk
Feketelo 2023-08-30 18:38:53
Akkor még nem ismer engem?!!
todika 2023-08-30 16:56:25
2-es csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
AEK Athén - Antwerpen
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.92 1 - 2
2023.08.30. 17:00
Lahti - Inter Turku
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
3.20 1 - 2
Eredő odds 6.14
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 6140
surda64 2023-08-30 17:03:00
Hajrá!!!...Teljesen jó Sprint...
todika 2023-08-30 18:13:34
Reméljük.
seantaylor21 2023-08-30 16:55:28
Nem gondoltam volna hogy ilyen jó hangulatot hoz ez a játék. Nagyon buli! Így tovább!
davidbuffon 2023-08-30 20:51:52
Köszönjük a lehetőséget, hogy ilyen jó kis játékot hoztál nekünk
Feketelo 2023-08-30 18:39:48
Most nem vagy kis gonosz???!
seantaylor21 2023-08-30 18:57:22
Ebben a játékban tiétek a terep. Majd hamarosan gonoszkodok
tutisanya 2023-08-30 16:33:26
🥎🎾⚾🎾

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 19:50
K. Muchova - M. Frech
K. Muchova - Játékszám 12,5
Kevesebb, mint 12,5
1.52 2 - 0
2023.08.30. 18:00
Mirra Andreeva - C. Gauff
C. Gauff - Játékszám 12,5
Kevesebb, mint 12,5
1.65 0 - 2
Eredő odds 2.51
Tét 100
Nyeremény 251
Spitball 2023-08-30 22:11:09
Bravó, nagyon kellett!
tutisanya 2023-08-30 16:34:18
4-es brigád.... 😉
49ers_fan 2023-08-30 16:16:51
Niners szurkolóként a kilences csapatban vagyok. 🫣😃9️⃣✌🏻
surda64 2023-08-30 17:05:14
Pedig Neked megy a kosár..⛹️⛹️
49ers_fan 2023-08-30 19:39:01
Kedvelem, nem tagadom. 😉✌🏻
seantaylor21 2023-08-30 16:29:02
Meg még tipplap super bowl is kell...azé sok lesz ám :D
49ers_fan 2023-08-30 16:37:27
😃😃😃
Abdul69 2023-08-30 16:07:28
Hajrá 5-ös csapat!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 17:00
Lahti - Inter Turku
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.27 1 - 2
2023.08.30. 16:30
Unirea Dej - CSA Steaua Bukarest
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.78 0 - 1
Eredő odds 4.04
Tét 100
Kihagyott nyeremény 404
AC Milan 2023-08-30 15:27:11
A szökést nem vállalom be, de egy kicsit rizikósabb tippet hozok mára.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 17:00
T. Townsend - B. Haddad Maia
A mérkőzés győztese + Játékszám 21,5
Vendég és több
2.79 2 - 0
2023.08.30. 17:00
Törökország - Lengyelország
Hendikep -11,5 (pontszám)
Lengyelország +11,5
1.81 3 - 0
Eredő odds 5.05
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 5050
Feketelo 2023-08-30 20:11:52
Semmi gond, talán behuzom!!!
Feketelo 2023-08-30 18:41:30
Csá csumi! Na meggyüttem!
Gyurka72 2023-08-30 17:30:19
Hajrá! Jó lesz ez!
thumy 2023-08-30 16:06:37
Hajrá hajrá😁
49ers_fan 2023-08-30 15:49:30
👍🏻🍀💪🏻
wvalti78 2023-08-30 15:11:46
3-as csapat csati.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
PSV - Rangers
1X2
PSV
1.58 5 - 1
2023.08.30. 21:30
A. Mannarino - Marozsán F.
Marozsán F. nyer legalább egy játszmát
Igen
1.45 3 - 1
Eredő odds 2.29
Tét 100
Nyeremény 229
lacus56 2023-08-30 14:41:54
Hajrá 3. csapat ! Ma ez megy.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 17:00
Törökország - Lengyelország
A mérkőzés győztese
Törökország
1.29 3 - 0
2023.08.30. 17:00
M. McDonald - B. Gojo
A mérkőzés győztese
M. McDonald
1.42 0 - 3
Eredő odds 1.83
Tét 100
Kihagyott nyeremény 183
cerrone 2023-08-30 14:27:32
Szép napot!
Hajrá 3. csapat
Tipp:

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 19:00
Románia - Portugália
Hendikep 5,5 (pontszám)
Portugália -5,5
1.50 0 - 3
2023.08.31. 00:35
T. Droguet - J. Mensik
T. Droguet nyer legalább egy játszmát
Igen
1.27 1 - 3
Eredő odds 1.91
Tét 100
Nyeremény 191
seantaylor21 2023-08-30 14:01:40
Ami lemaradt. Csak a 2 találatos szeló a nyerő.

1 győzelem 1 kiértékeletlen /törölt az nem nyertes szelo.
Lehet megöltök érte
surda64 2023-08-30 15:54:20
👍👏
prigioni 2023-08-30 14:06:22
Ez evidens szerintem
seantaylor21 2023-08-30 14:19:44
Persze csak van benn 1 jo tipp a masikat meg elmossa az eso vagy akármi az miatt úszik az egész. Ez lehet faj majd a teniszeseknek :D
szeretlekandi 2023-08-30 14:50:45
Levan irva h ezeket vegyek szamitasba :)
surda64 2023-08-30 17:07:11
Van mikor olvasom...mégsem úgy rakom...🙈
mazsolas_kalacs 2023-08-30 13:31:00
Sziasztok!
Egyeztetés után maradok ennél. 6-os csapat.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
PSV - Rangers
Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.42 5 - 1
2023.08.30. 19:30
FH - KA Akureyri
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.38 0 - 3
Eredő odds 1.96
Tét 100
Kihagyott nyeremény 196
tozso001 2023-08-30 19:05:23
Duplán hajrá!
senki 2023-08-30 13:54:18
Hajrá!
mazsolas_kalacs 2023-08-30 21:27:37
Amit át küldtem az viszont jött.
Domlasz 2023-08-30 13:26:44
8-as csapat, sprint

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
PSV - Rangers
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
2.82 5 - 1
2023.08.30. 21:00
AEK Athén - Antwerpen
Ki jut tovább?
AEK Athén
2.10 1 - 2
Eredő odds 5.92
Tét 100
Kihagyott nyeremény 592
Domlasz 2023-08-31 00:11:41
A görögök eléggé impotensek voltak. Nem tudom érvényes lett-e volna a szelvény, ha nyerő a ki jut továbbos tipp.
seantaylor21 2023-08-31 00:18:21
érvényes mert ez meccsen belüli ki jut tovább nem az outright szekciós
AC Milan 2023-08-30 22:03:42
A "Ki jut tovább" az nem outright fogadás?
seantaylor21 2023-08-31 00:17:54
nem, ez meccsen belüli opció, létezik outrightként is az 1.meccs előtt meg a meccs után is. de az effajta kijut továbbot lehet választani a mérkőzésen belüli opcióként is a szerencsejateknál.

remélem tisztán érthetően írtam le. lesd meg a mai el, konfi kínálatot, magán a meccseken belül kb az 1x2 után a 4.opció a sorban
skorpio63 2023-08-30 20:48:43
Az eddigiek után duplán szurkolok Neked is!
Ququli86 2023-08-30 14:17:53
Hajrá 😉😉 jól néz ki ez a szeló 😉
Vác_all_in 2023-08-30 13:26:32
Hát ha...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 14:40
Görögország - Új-Zéland
Pontszám 162,5
Több, mint 162,5
1.83 83 - 74
2023.08.30. 13:30
Szlovénia - Zöld-foki-szigetek
L. Doncic hány pontot szerez?
Több, mint 27,5
1.70 92 - 77
Eredő odds 3.11
Tét 100
Kihagyott nyeremény 311
davidbuffon 2023-08-30 16:09:44
Semmi baj majd a következő jobb lesz
Vác_all_in 2023-08-30 13:54:40
Hát ezt elkapkodtam...
Almaspite 2023-08-30 12:34:29
1-es csapat, nézzük óvatosabb tippel

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 14:00
Kína - Puerto Rico
Hendikep 7,5
Puerto Rico -7,5
1.52 89 - 107
2023.08.30. 14:40
Görögország - Új-Zéland
Hendikep -5,5
Görögország -5,5
1.52 83 - 74
Eredő odds 2.31
Tét 100
Nyeremény 231
Almaspite 2023-08-30 16:58:11
Hát ez megint meleg volt. Szinte végig Új-Zéland vezetett. Aztán jött egy utolsó negyed... 😃
1_Petipp 2023-08-30 17:48:32
Nagyon szurkoltam... Abban jó vagyok.
Buen juego! - Szép játék! Grat !
Lassan el kell indítanom a sprintet!
cool36 2023-08-30 13:53:45
Nem lett jó a kezdés, úgy hogy ki kell szurkolni
1_Petipp 2023-08-30 13:10:26
Buena suerte! - Sok sikert!
Lillatitanilla 2023-08-30 11:24:19
7es csapat:) dobjatok már egy egy emailt a lillatitanilla@gmail.com-ra :) köszi :D
AC Milan 2023-08-30 10:55:22
9-es csapat: gratula a tegnapi naphoz, jól sikerült! :) Beírtam egy kombit a trükkökbe javaslatként a sprinthez. Mit gondoltok, érdemes lenne szökést próbálni? Elsősorban tenisz fordítás tippeket nézegetek ehhez.
Feketelo 2023-08-30 16:00:10
Gratulálok skacok, szép kezdés! Most még van egy kis dolgom, aztán rágyurok a sprintre. Persze előtte dobok magamnak egy kis ablakot aztán utána go...
seantaylor21 2023-08-30 17:52:06
Szép vót bmeg.... de mér az én ablakomat dobtad be
surda64 2023-08-30 17:09:46
Barátom...Te meg a Sprint...😂🙈
seantaylor21 2023-08-30 17:51:40
Lóhalálába fut :D
Feketelo 2023-08-30 16:00:54
*abrakot
49ers_fan 2023-08-30 14:50:31
Mi vezetünk. Még nem kellene kockáztatni. Szerintem. Menjen valami tuti!
Gyurka72 2023-08-30 13:03:51
Szia AC Milan! Megnéztem a trükkös tippjeidet. A teniszt nem nagyon követem, de a Thiem tipp bejöhet, bár a sérüléséből nem tudom felépült-e teljesen. Amúgy én is olyan vagyok, mint thumy, nem nagyon merek kockáztatni. Én rád bízom a döntést, bízom benned.
thumy 2023-08-30 12:04:22
Hu én nem kockáztatnám a szökést, de én alapból ilyen kockázatmentes tipus vagyok😀
Sprintnél meg az a meglátásom, hogy ilyen helyzetekben sokszor túl nagy szorzot vállalnak az emberek, és itt tipplapos jatekokban is tobbszor elofordult hogy kisebb oddszal vittek a gyozelmeket😀
szeretlekandi 2023-08-30 10:28:55
Probaljunk egy batrabbat huzni :) meg belefer szerintem az elejen egy ilyen tipp :) hajra 8 as csapat 😎🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 20:30
GOG - Aalborg
1X2
GOG
3.70 34 - 32
2023.08.30. 20:45
Pontault-Combault - Chartres
1X2 + Gólszám 60,5
Vendég és több
2.60 30 - 33
Eredő odds 9.62
Tét 100
Nyeremény 962
skorpio63 2023-08-30 22:59:13
Fantasztikus!Nem biztos,hogy lesz még ilyen tipp a játék során!Próbálom én is összeszedni magam.Mindent bele 8-asok!
Ququli86 2023-08-30 22:34:37
Gyönyörű 👌👌👏👏👏 Sajnálom a hülye Veszprémet hogy 1 gólon múlt
Domlasz 2023-08-30 22:31:28
Bravó, nagyon kellett.
szeretlekandi 2023-08-30 22:24:27
Oh yeah 😎
Lillatitanilla 2023-08-30 12:03:46
El kell ismernem ez nagyon szép tipp!
Igaz másik csapat de hajrá jöjjön be!!
Ququli86 2023-08-30 11:05:19
Hajrá 😉😉 simán belefér 😁
skorpio63 2023-08-30 20:52:39
Mindent bele!Hajrá!
Spitball 2023-08-30 10:28:24
Sdave.93! Megy a könyöklés kiszorítósdi. Már 3 sprinter is nagy áttételre váltott. Sandokan4444, Kissbela83 és Mark (nem Cavendish 😉). Szökés nincs és sztem nem is lesz, túl nagy kockázat. Tiéd a döntés, csak arra figyelj, hogy lesz olyan, amelyik csak 11 után ér véget, utána már csak amerikai tipplehetőségek lesznek. Bocs, a kéretlen belekotyogásért! Hajrá! Még annyi, hogy New Yorkban 1% az esőnek a valószínűsége a következő 24 órában.
K3csuh 2023-08-30 10:12:40
Maradok ma is a Tenisznél. Hajrá 8-as csapat ✌️

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 17:00
T. Townsend - B. Haddad Maia
A mérkőzés győztese
B. Haddad Maia
1.49 2 - 0
2023.08.30. 17:00
E. Mertens - D.R. Collins
A mérkőzés győztese
D.R. Collins
1.46 2 - 1
Eredő odds 2.18
Tét 100
Kihagyott nyeremény 218
Ququli86 2023-08-30 11:06:05
Hajrá 😉😉
Spitball 2023-08-30 10:03:12
A tegnapi nap margójára: 35/45 nyertes tipp. 123% ROI. Egészen kiváló, jó banda! 😉
Johnny840 2023-08-30 10:00:09
1-es

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 11:30
Sydney FC - APIA Leichhardt
1X2 + Gólszám 2,5
Hazai és több
2.13 2 - 0
2023.08.30. 12:00
Albirex Niigata - Kawasaki Frontale
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.82 1 - 1
Eredő odds 3.88
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3880
1_Petipp 2023-08-30 10:04:37
Buena suerte! - Sok sikert!
tibcsi68 2023-08-30 09:52:24
A Szlovénok remélem a cseresorra bízzák ezt a meccset, Iránnak illik dobnia 60 pontot.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 13:30
Szlovénia - Zöld-foki-szigetek
Hazai csapat - Pontszám 104,5
Kevesebb, mint 104,5
1.63 92 - 77
2023.08.30. 15:30
Irán - Spanyolország
Hazai csapat - Pontszám 59,5
Több, mint 59,5
1.65 65 - 85
Eredő odds 2.69
Tét 500
Nyeremény 1345
prigioni 2023-08-30 20:45:17
Bravissimo!😉
tibcsi68 2023-08-30 22:08:19
THX
Spitball 2023-08-30 17:17:55
Remek tipp!
tibcsi68 2023-08-30 17:29:31
Köszi, most jönnek a kosár alaptippek!
surda64 2023-08-30 17:11:29
Túl is dobták...Szép!
tibcsi68 2023-08-30 17:30:19
Köszi, picit emelhetem volna az iráni tippen, de jó ez így.
davidbuffon 2023-08-30 16:12:43
Eddig jó nagyon🙂
Vác_all_in 2023-08-30 13:08:01
Szlovén meccs hamarosan kezdődik úgy hogy hajrá... Én meg nem mertem rakni hogy 175 felett lesz a meccs
Vác_all_in 2023-08-30 10:49:33
Bár kérdés, hogy fog-e annyit játszani...
Vác_all_in 2023-08-30 10:48:56
Én Doncic-on agyalok... Eddig 2/2 tőle a VB-n... Egyik kedvenc játékosom... Az EB-n is sokat hozott a konyhára... Lehet ez lesz az egyik meccs
tibcsi68 2023-08-30 11:09:56
kb 20-25 pont várható tőle, szerintem pihentetik..
tibcsi68 2023-08-30 15:51:41
19-et dobott.
Spitball 2023-08-30 09:51:14
4-es csapat, megyek a hegyi pontokért. USA már továbbment, Jordánia 70-75-öt összehoz, nem hiszek benne, hogy 120-at dobnának az amcsik. Az ausztrál foci pár éve még tuti tipp volt, mostanában bírnak 1-2 gólos meccseket, remélem most kész kedvük támadó focihoz

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 11:30
Gold Coast Knights - Western Utd.
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
2.00 0 - 2
2023.08.30. 10:40
USA - Jordánia
Hendikep -45,5
Jordánia +45,5
1.59 110 - 62
Eredő odds 3.18
Tét 100
Kihagyott nyeremény 318
Spitball 2023-08-30 13:45:30
😡😡 ezt csúnyán benéztem. Két okból is! Például Jordaniának is mindegy volt mennyivel kap ki, már így is utolsók. Az ausztrál meg kupa volt, nem bajnoki. Bölcs vagyok, utólag...
tibcsi68 2023-08-30 15:59:25
Nem akartam màsolni,simán tettem volna az USA tippet.
prigioni 2023-08-30 13:54:25
No para. Holnapi jönni fog!
surda64 2023-08-30 17:12:25
Igen...Vannak napok...Sajnos!!
Ququli86 2023-08-30 09:44:01
Üdv 😉 Hajrá 8-as Team 😁 nem szökök ha nem probléma messze van még a vége😉inkább türelem tornaterem😅😁

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 10:40
USA - Jordánia
Hendikep -32,5
USA -32,5
1.63 110 - 62
2023.08.30. 18:45
Veszprém - Csurgó
Hendikep -11,5
Veszprém -11,5
1.59 40 - 29
Eredő odds 2.59
Tét 100
Kihagyott nyeremény 259
szeretlekandi 2023-08-30 14:52:28
Fele mar megvan :)
Ququli86 2023-08-30 18:31:10
Igen most már hajrá Veszprém 😉
Ququli86 2023-08-30 20:26:12
Baszki...pont 11 el...eddig meg 15 kel verte őket
szeretlekandi 2023-08-30 21:30:55
Majd az enyem hatha behozza :)
medzsr 2023-08-30 09:36:53
Hajrá 2. csapat!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 19:50
K. Muchova - M. Frech
K. Muchova - Játékszám 12,5
Kevesebb, mint 12,5
1.49 2 - 0
2023.08.30. 17:00
M. McDonald - B. Gojo
A mérkőzés győztese + Játékszám 39,5
Hazai és kevesebb
2.30 0 - 3
Eredő odds 3.43
Tét 100
Kihagyott nyeremény 343
surda64 2023-08-30 17:13:06
Tenisz....
Mark'yhennon 2023-08-30 09:29:05
7es csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 22:50
R. Hijikata - Fucsovics M.
R. Hijikata nyer legalább egy játszmát
Igen
1.46 3 - 0
2023.08.30. 17:00
M. McDonald - B. Gojo
A mérkőzés győztese
M. McDonald
1.37 0 - 3
Eredő odds 2.00
Tét 100
Kihagyott nyeremény 200
Mark'yhennon 2023-08-30 21:58:50
Bocs, srácok. Gojo kigolyózott ma sok szelvényt!
Lillatitanilla 2023-08-31 06:18:09
Nincs baj :)
Lillatitanilla 2023-08-30 14:58:23
Hajrá, hajrá ;)
Davmadridista 2023-08-30 08:55:24
Tovább előre!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
PSV - Rangers
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.96 5 - 1
2023.08.30. 21:00
AEK Athén - Antwerpen
Kétesély
Döntetlen vagy Antwerpen
1.88 1 - 2
Eredő odds 3.69
Tét 100
Nyeremény 369
tozso001 2023-08-31 05:01:27
Szép volt!
mazsolas_kalacs 2023-08-30 20:30:50
A psv től félek. De hajrá!
tozso001 2023-08-30 19:06:39
Szorítok!
senki 2023-08-30 10:46:49
Ez igen. Remélem jön. Hajrá!
thumy 2023-08-30 08:41:23
Hajrá fiuk! Hajra 9-es csapat😁

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 10:00
Grúzia - Venezuela
Hendikep -7,5
Grúzia -7,5
1.51 70 - 59
2023.08.30. 13:30
Szlovénia - Zöld-foki-szigetek
Hendikep -31,5
Zöld-foki-szigetek +31,5
1.56 92 - 77
Eredő odds 2.36
Tét 100
Nyeremény 236
Gyurka72 2023-08-30 17:35:57
Grat, ez szép volt.
49ers_fan 2023-08-30 16:22:40
Bravó! Ma eddig 2/2 vagyunk! 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻🍀
49ers_fan 2023-08-30 10:14:05
💪🏻👍🏻🍀
Péksrác 2023-08-30 08:37:55
5. Rizikós de vállalom. Hajrá mi!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 12:00
Albirex Niigata - Kawasaki Frontale
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
2.40 1 - 1
2023.08.30. 12:00
Kashiwa R. - Nagoya GE
1X2 + Gólszám 4,5
Vendég és kevesebb
2.27 2 - 0
Eredő odds 5.45
Tét 100
Kihagyott nyeremény 545
tibcsi68 2023-08-30 09:34:25
Szerintem korán van még rizikózni, egy nap ment le.
Gyurka72 2023-08-30 07:52:54
Hajrá 9. csapat!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
Doncaster - Everton
1. félidő - Vendégcsapat - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.48 1 - 2
2023.08.30. 21:00
PSV - Rangers
1X2
PSV
1.58 5 - 1
Eredő odds 2.34
Tét 400
Kihagyott nyeremény 936
49ers_fan 2023-08-30 08:35:58
👍🏻🙏🏻🍀
surda64 2023-08-30 07:47:20
2....Bocsi Srácok a Tegnapért....Javítanom kell ....Talán sikerülhet...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 17:00
Lahti - Inter Turku
1X2
Inter Turku
2.16 1 - 2
2023.08.30. 10:00
Dél-Szudán - Szerbia
Pontszám 163,5
Több, mint 163,5
1.66 83 - 115
Eredő odds 3.59
Tét 100
Nyeremény 359
tibcsi68 2023-08-30 19:20:42
Szépen összeraktad, gratula!
Spitball 2023-08-30 19:05:49
Bravó
prigioni 2023-08-30 18:55:47
Szép volt!👍
surda64 2023-08-30 19:04:07
Köszi!!!
medzsr 2023-08-30 09:28:37
Semmi gond Kapitány, megyünk tovább :)
Hocika04 2023-08-30 07:27:45
Igyekszem a tegnapot javítani!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 07:40
L. Saville - J. McCabe
A mérkőzés győztese
L. Saville
1.68 1 - 2
2023.08.30. 17:00
Bolelli S / Vavassori A - Ram R / Salisbury J
A mérkőzés győztese
Ram R / Salisbury J
1.46 0 - 2
Eredő odds 2.45
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2450
davidbuffon 2023-08-30 07:10:20
Vác all in sikerülni fog ügyes vagy, Tibcsi68 a szökést szerintem ahogyan érzed ha biztosnak érzed akkor hajrá, de ha nem érzed akkor szerintem menj a biztosra magam részéről rád bízom szerintem a csapat is bízik benned. Gyerünk mozduljunk el az utolsó helyről. Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
AEK Athén - Antwerpen
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.42 1 - 2
2023.08.30. 11:45
Elefántcsontpart - Brazília
Hendikep 20,5
Brazília -20,5
2.26 77 - 89
Eredő odds 5.47
Tét 100
Kihagyott nyeremény 547
tibcsi68 2023-08-30 09:32:49
Alaptippnél maradok, Vác all in. ráérsz nézelődni...
Vác_all_in 2023-08-30 10:34:15
Köszönöm a bíztatást.... Igen még egy kicsit várok... Van már pár ötletem, de nem sietem el, meg várom a többi sprintet... Viszont a végtelenségig nem várhatok, mert addigra kevés meccs lesz
tibcsi68 2023-08-30 11:11:34
👍
sandokan4444 2023-08-30 07:06:50
Hajrá 3 as jok voltunk tegnap !

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
FC Köbenhavn - Rakow Czestochowa
1X2
FC Köbenhavn
1.68 1 - 1
2023.08.30. 21:00
PSV - Rangers
1X2
PSV
1.58 5 - 1
Eredő odds 2.65
Tét 100
Kihagyott nyeremény 265
cool36 2023-08-30 06:53:55
Hajrá 1-es csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 14:00
Kína - Puerto Rico
Hendikep 7,5
Puerto Rico -7,5
1.52 89 - 107
2023.08.30. 11:45
Elefántcsontpart - Brazília
Hendikep 14,5
Brazília -14,5
1.57 77 - 89
Eredő odds 2.39
Tét 100
Kihagyott nyeremény 239
1_Petipp 2023-08-30 14:03:09
Nem sokon múlt, majd legközelebb!
cool36 2023-08-30 15:35:19
Ezt benéztem szépen, bocsi
1_Petipp 2023-08-30 09:31:44
Vamos, Vamos!
Giuseppe1974 2023-08-30 06:49:33
3-as csapat!
A tegnapi nap szép volt!
Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
FC Köbenhavn - Rakow Czestochowa
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.39 1 - 1
2023.08.30. 21:00
PSV - Rangers
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.01 5 - 1
Eredő odds 4.80
Tét 100
Kihagyott nyeremény 480
sandokan4444 2023-08-30 08:25:35
Jól kezdtunk!
kissbela83 2023-08-30 06:43:40
6-os csapat sprintere...., egy jó felvezetéssel meglehet😉

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 20:30
Bari - Cittadella
1X2
Döntetlen
3.15 1 - 1
2023.08.30. 19:30
FH - KA Akureyri
1X2
FH
1.91 0 - 3
Eredő odds 6.02
Tét 100
Kihagyott nyeremény 602
senki 2023-08-30 07:15:11
Sprinter utazik a csapattal, figyel készül helyezkedik aztán amikor látja hogy lehetőség van robbant. Magunk ellen beszélek de ez "kerékpár verseny". Én megvártam volna a nap folyamán ki mit tesz hogy jött be, aztán sprinterként lehet késő délután, este kettő 1,3as oddsal megvan a sprint szakasz. És akkor legalább kapok pontot. Vagy akkor már mindegy de akkor így is úgy is pont nélkül zárok. De ez mindegy mert ez jó lesz. 😉
tozso001 2023-08-30 07:38:06
Hajrá!
Jók vagytok!
Sok sikert!
senki 2023-08-30 06:51:06
Csak gyorsan, ügyesen. Hajrá.
fankafery 2023-08-30 06:40:49
7-es csapat.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 14:00
Kína - Puerto Rico
Hendikep 7,5
Puerto Rico -7,5
1.52 89 - 107
2023.08.30. 13:30
Szlovénia - Zöld-foki-szigetek
Hendikep -23,5
Szlovénia -23,5
1.57 92 - 77
Eredő odds 2.39
Tét 100
Kihagyott nyeremény 239
Lillatitanilla 2023-08-30 14:57:55
Hajrá hajrá:)
fankafery 2023-08-30 15:24:31
Mérges vagyok a szlovénekre hiszen meg volt a 24-es különbség, de a végére nagyon kiengedtek.
Lillatitanilla 2023-08-30 16:05:40
Nyugalom :) majd holnap 💪
tozso001 2023-08-30 06:39:45
Hajrá 6-os csapat!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 11:30
Sydney FC - APIA Leichhardt
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.49 2 - 0
2023.08.30. 12:00
Albirex Niigata - Kawasaki Frontale
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.26 1 - 1
Eredő odds 1.88
Tét 100
Kihagyott nyeremény 188
senki 2023-08-30 13:58:55
Semmi gond. Van ilyen. Majd holnap.
tozso001 2023-08-30 13:27:16
Nem hiszem el..
senki 2023-08-30 06:50:27
Hajrá.
49ers_fan 2023-08-30 06:03:15
9️⃣-es csapat 💪🏻🍀🏀🙏🏻

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 14:00
Kína - Puerto Rico
Hendikep 9,5
Puerto Rico -9,5
1.59 89 - 107
2023.08.30. 15:30
Irán - Spanyolország
1. félidő - Pontszám 75,5
Több, mint 75,5
1.65 65 - 85
Eredő odds 2.62
Tét 100
Nyeremény 262
Gyurka72 2023-08-30 18:22:33
Grat, szuper!
49ers_fan 2023-08-30 19:34:52
Köszi!😊
49ers_fan 2023-08-30 16:15:18
Nagy nehezen, de jött! 💪🏻🙏🏻💯
49ers_fan 2023-08-30 15:56:28
🫣🫣🫣😬🤬
prigioni 2023-08-30 05:34:59
Javítani kell a tegnapit

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 21:00
FC Köbenhavn - Rakow Czestochowa
Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.55 1 - 1
2023.08.30. 10:00
Dél-Szudán - Szerbia
Pontszám 163,5
Több, mint 163,5
1.66 83 - 115
Eredő odds 2.57
Tét 100
Nyeremény 257
tibcsi68 2023-08-31 09:44:53
Szuper, szurkoltam a gólodért!
Spitball 2023-08-30 23:15:30
De jól jött az a lengyel gól! Grat
prigioni 2023-08-30 23:25:23
Thanks!
Lillatitanilla 2023-08-30 03:54:19
Hajrá 7-es csapat :)

Bocsi a tegnapiért :(

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.08.30. 11:30
Sydney FC - APIA Leichhardt
1X2
Sydney FC
1.65 2 - 0
2023.08.30. 13:35
Chongqing Tonglianglong - Shanghai Shenhua
1X2
Shanghai Shenhua
1.70 0 - 2
Eredő odds 2.81
Tét 100
Nyeremény 281
GABIBUSZ 2023-08-30 15:13:21
Ki korán kel aranyat lel! /és keveset alszik!!!/
Lillatitanilla 2023-08-30 16:03:58
A majdnem két évesem tesz a kevés alvásról :D
seantaylor21 2023-08-30 20:26:46
És hol az arany?

további témák a rovatból

Az első sorozat sikeres fogadtatása okán, elindítjuk a második sorozatot az Ágyúgolyó bajnokságból! Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
Az első sorozat sikeres fogadtatása okán, elindítjuk a második sorozatot az Ágyúgolyó bajnokságból! Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
2023 október elsején veszi kezdetét a Tipplap új nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2023 október elsején veszi kezdetét a Tipplap új nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
Az első sorozat sikeres fogadtatása okán, elindítjuk a második sorozatot az Ágyúgolyó bajnokságból! Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
Az első sorozat sikeres fogadtatása okán, elindítjuk a második sorozatot az Ágyúgolyó bajnokságból! Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com