Szerkesztő

Tipplap szerző
Havi cikkek száma: 157 db
Aktuális havi ROI-23.36 %

Hozzászólások

Szerkesztő 2023-06-18 11:28:44
Hollandia - Olaszország
UEFA Nemzetek Ligája
Időpont: június 18.
Kick-off: 14:00 UK/ 15:00 CET
De Grolsch Veste (Enschede).

Hollandia és Olaszország vasárnap csap össze egymással az UEFA Nemzetek Ligája 2022-23-as kiírásának harmadik helyért zajló rájátszásában.

Hollandia három próbálkozásból kétszer jutott elődöntőbe. Az első, 2018-19-es szezonban a döntőig jutottak, ahol egyetlen góllal kaptak ki Portugáliától.

Az Oranje kispadján ezúttal nagy reményeket fűztek a saját pályájukon játszott mérkőzéshez. A vendég horvátoknak azonban más tervei voltak. Hiába szereztek vezetést, Ronald Koeman emberei nem tudták kontrollálni a mérkőzést, és a második félidőben eladták azt, mielőtt Noa Lang késői gólja hosszabbításra nyújtotta volna a meccset. Innentől kezdve Horvátországé volt az irányítás, kétszer is betaláltak, és 4-2-re megnyerték a mérkőzést.

Olaszország viszont egymás után másodszor kapott ki 1-2-re Spanyolországtól az elődöntőben. A mérkőzés annak ellenére szoros volt, hogy a La Roja 69%-ban birtokolta a labdát, ami mindig is jellemző volt rá.

Roberto Mancini csapata átmeneti időszakot él át, és alig várják, hogy megnyerjenek egy trófeát, hogy a 2024-es Euro 2024-es selejtezők előtt, még ebben az évben, a szükséges morális lökést kapjanak.

Hollandia vs Olaszország Head-to-head
Olaszország az elmúlt 7 Hollandia elleni találkozón veretlen, 3 győzelem és 4 döntetlen mellett.
A Gli Azzurri a legutóbbi 2 látogatásán győzni tudott.
Ebből a 7 mérkőzésből 6 alkalommal 2,5 gól alatt született gól.
A csapatok legutóbbi találkozójára a Nemzetek Ligája előző kiírásában került sor. Olaszország 1-0-ra nyert Hollandiában, majd hazai közönség előtt megelégedett az 1-1-es döntetlennel.

Hollandia - Olaszország Tippelés
A mérkőzés teljes idejű eredményére való fogadás nagyszerű értéket kínál a fogadóknak, ezért mi arra fogadunk, hogy Olaszország 90 percen belül győzelmet arat. A hollandok tisztességes világbajnoki kampányt vívtak, de az új menedzser, Ronald Koeman alatt nem tudták ezt megismételni.

A 2-0-ás végeredményt is a vendégek javára fogjuk fogadni, eközben a 2,5 gól alatt és a 2,70-es oddson beárazott Ciro Immobile bármikor betaláló góljára is van néhány lehetőség.

Hollandia - Olaszország fogadási tippek
Olaszország győzelme @ 3.00 odd
Ciro Immobile gólja bármikor @ 2.70

Forrás: https://leaguelane.com/netherlands-vs-italy-bet-tips/
Szerkesztő 2023-06-18 11:26:56
Horvátország - Spanyolország Előrejelzések és ingyenes fogadási tippek szakértő tippmesterektől

Vajon Luka Modric végre egy nemzetközi bajnoki cím dicsőségébe vezetheti nemzetét? A veterán középpályás illusztris karrierje célegyenesében van, és ez a mérkőzés lehet az utolsó lehetősége, hogy ezüstérmet emeljen hazája számára.

A spanyolok azonban elronthatják a mérkőzést. A Nemzetek Ligája előző kiírásának döntőjében vereséget szenvedtek, és ezen a hétvégén mindenképpen jóvá akarják tenni a történteket. Az elmúlt évtizedben rendezett két Európa-bajnokság és egy világbajnokság után úgy érzik, joguk van ahhoz, hogy legalább egyszer a Nemzetek Ligája trófeáját is a magasba emelhessék.

Horvátország vs Spanyolország Head-to-head statisztikák
A két csapat az előző Európa-bajnokság 16. fordulójában izgalmas mérkőzést játszott egymással, ahol a spanyolok hosszabbításban 5-3-as győzelmet arattak. Az elmúlt hat összesített h2h találkozóból négyet megnyertek, és ami a legfontosabb, a legutóbbi három h2h összecsapáson öt vagy több gól született.

Azt is meg kell jegyezni, hogy Luis de la Fuente emberei az elmúlt három h2h-s találkozóból kettőn öt vagy több gólt szereztek.

Ki nyeri a Horvátország - Spanyolország mérkőzést?
A spanyolok legutóbb csak percekre voltak a szűz VB-címetől, amikor a döntőben Franciaországgal kerültek össze. A Les Bleusnak azonban sikerült megfordítania az állást, és a 2010-es világbajnokok számára szívfájdalommal végződött a nap.

A 2021-es Eb-n ugyan nagyon közel kerültek az Eb-részvételhez, de az elődöntőben elbuktak a későbbi bajnok Olaszországgal szemben. A sorozatos szívfájdalmak után a csapat eltökélt szándéka, hogy véget vessen az átmeneti címvesztésnek.

A horvátok ellen, akik még mindig nagyban függnek öregedő tehetségüktől, Luka Modric-tól, a horvátok elleni h2h-mérlegük is fantasztikus. Ráadásul kimerültek a hollandok elleni fárasztó, hosszabbításba torkolló elődöntő után.

A La Roja fiataljainak nagy lehetőségük van arra, hogy történelmet írjanak ezen a vasárnapon, és számítanak rájuk, hogy ezt meg is teszik.

Horvátország - Spanyolország Tippelés
A spanyolok az elődöntőben fölényesen nyertek a regnáló Európa-bajnok Olaszország ellen, és ezzel megbosszulták magukat az Európa-bajnokság elődöntőjében elszenvedett vereségért. A horvátok ellen is remek h2h-mérleggel rendelkeznek, amelybe beletartozik az előző Európa-bajnokság 16. fordulójában aratott 5-3-as győzelem is.

Sőt, az elmúlt hat h2h-összecsapásból négyet megnyertek, sőt, az előző három találkozóból kettőn öt vagy több gólt szereztek.

Ráadásul a spanyolok energikus, fiatal magja túl sok lesz a horvátok öregedő fenevadjainak. Lássuk be - Modric a negyvenes éveihez közeledik.

Ennek ellenére küzdeni fognak, de a végső győzelem a spanyoloké lehet. Az ő győzelmükre 2.00 az odds.

Fogadási tippek Horvátország - Spanyolország
Spanyolország győzelme @ 2.00
Correct score: 2-1 Spanyolország @ 9.00.

Forrás: https://leaguelane.com/
Szerkesztő 2022-11-12 18:04:04
A Fulham és a Manchester United vasárnap délután leengedi a rolót a vb-t megelőző Premier League-ről, amikor a Craven Cottage-ban mérkőzik meg egymással.

A Vörös Ördögök az Aston Villában elszenvedett 3-1-es vereség után akarnak majd lepattanni, és így is favoritként szállnak szembe.

Szeretjük a látogatók számára kínált 1,90-es szorzót mindazok alapján, amelyeket a Manchester Unitedtől Erik ten Hag vezetése alatt láttunk ebben a szezonban.

Szintén meg kell említenünk Anthony Martial visszatérését a csapatba, mivel a francia csatár azonnal a kapuba talált az Aston Villa elleni 4-2-es győzelemben csütörtök este a Carabao-kupa akciójában.

A Manchester United esélyei a Fulham talizmánjának, Aleksandar Mitrovicnak a sérülése miatt is nőnek. A legfrissebb hírek szerint a szerb támadó már a vb nyitófordulójára is kétséges, és ezt a United elleni összecsapást biztosan kihagyja.

Ennek ellenére a Cottagers hét bajnoki meccséből mindössze egyet veszített el hazai szurkolók előtt ebben a szezonban. Az előző öt meccsből háromban legalább két gólt rúgtak a saját udvarukban, és csak a bajnok Manchester Citytől kaptak ki, miután nyolc nappal ezelőtt, az Etihad Stadionban rúgott egy tizenegyesrúgás után.

Fulham vs Manchester United jóslat
A Manchester Unitednek túl sok lenne a Mitrovic nélküli Fulham számára. Szeretjük a 2,62-es szorzót az idegenbeli győzelemre és a 2,5 gól feletti FT fogadásra.

Tipp: Több mint 8,5 szöglet - 1,45
Szerkesztő 2022-11-12 17:38:35
A Marseille jelenleg a negyedik hely birtokában lehet, de jelenleg nagyon aggasztó sorozaton mennek keresztül – és főleg idegenben. Mindeközben a Monaco remek formában van – különösen hazai pályán.

Jelenleg az ötödik helyen állnak a tabellán, és mindössze egy pont többletre van szükségük ahhoz, hogy egy szintre lépjenek a harmadik Rennes-szel.

Egyenlítettek a napi társaikkal, akik a tabella negyedik helyén állnak. És mint ilyen, ez egy nagyszerű lehetőség számukra, hogy megszilárdítsák pozíciójukat a legjobb négy között.

A Monaco a francia élvonal korábbi bajnoka, az utóbbi időben pedig hazai pályán az egyik legjobb csapat.

Valójában utoljára augusztusban szenvedtek vereséget bajnoki mérkőzésen ezen a helyszínen. És végig hatalmas számban lőtték a gólokat.

Valójában az Európa Liga legutóbbi játéknapján hazai pályán 4-1-es győzelmet arattak a Red Star Belgrade ellen, előtte pedig 2-0-s győzelmet arattak az Angers ellen a Ligue 1-ben.

Eközben a Marseille egyetlen győzelmet tudhat magáénak az elmúlt egy hónapban, és egy másik döntetlent leszámítva tökéletes veszteségrekordot könyvelhetett el ebben az időszakban.

Sőt, két vagy több gólt is rúgtak a legutóbbi két idegenbeli pályán, és legutóbbi idegenbeli bajnoki győzelmüket szeptemberben arattak.

A dolgok alapján a Monaco győzelme várható ezen a hétvégén.

Monaco vs Marseille előrejelzés és elemzés
A Monaco a legutóbbi három meccséből nyolc gólt szerzett, és mindhárom találkozót megnyerte. Emellett augusztus óta egyetlen vereségük a Ligue 1-ben a korábbi bajnok Lille ellen volt.

Ráadásul az utóbbi időben hazai pályán is remekül futnak, és az ilyen meccseken is bőven sikerült a kapuba találniuk.

Másrészt a Marseille ritkán aratott győzelmet az elmúlt két hónapban, és különösen az idegenben volt rendetlenség.

Ráadásul a legutóbbi összecsapásokon is gyenge eredményt értek el. Két támadócsapat sok gól és hazai győzelem várható.

TIPP: Over 2,5 gól - 1,69
Szerkesztő 2022-11-12 17:32:22
A Standard Liege és az Union St. Gilloise találkozik egymással a 17. számú Gameweek szuperizgalmas mérkőzésen vasárnap délután a Stade Maurice Dufrasne-ben.

A vendégek a hetedik helyen álló Westerlo ellen kiábrándító hazai patthelyzet után megpróbálnak visszatérni a győzelemhez, míg a Standard Liege abban reménykedik, hogy folytatja remek hazai formáját.

Az Union St. Gilloise immár tíz ponttal lemarad a szuverén vezető Genktől, és égetően vissza kell szerezniük a Westerlo elleni 1-1-es döntetlent.

A Karel Geraerts vezette csapat 25 lövést jegyzett, de ezek közül csak egy került célba az elmúlt hétvégi meccsen.

Pozitívum, hogy az Union St. Gilloise hat győzelme és két döntetlenje van az előző nyolc meccsen a hazai bajnokságban.

Könnyen érthető tehát, hogy miért számítanak itt elég nagy favoritnak, bár a Standard Liege a liga utolsó négy hazai meccséből hármat megnyert.

Mindazonáltal azt is érdemes megjegyezni, hogy a Standard Liege gyenge teljesítményt nyújtott a múlt hétvégi Eupen alsó félidejében elszenvedett 2-0-s vereség során.

Ronny Deila csapatainak ez volt a második veresége az elmúlt három bajnoki mérkőzésen.

Standard Liege vs Union St. Gilloise fej-fej mellett
Történelmileg a Standard Liege volt a domináns erő ebben a meccsben, de valószínűleg kevés lesz, mert az Union St. Gilloise lerombolta őket az előző szezon H2H összecsapásain.
Az Union St. Gilloise a Standard Liege elleni két győzelem során hét gólt szerzett az első osztály A korábbi szezonjában.
Meg kell jegyezni, hogy az előző öt egymás elleni találkozó közül négyen négy vagy több gól született ezen csapatok között.
Standard Liege vs Union St. Gilloise előrejelzés
A minőség az Union St. Gilloise oldalán áll, és meglepődnénk, ha bármilyen más forgatókönyvet látnánk, kivéve a vasárnap délutáni győzelmüket a Stade Maurice Dufrasne-ben. No de a gólváltás azért benne van a pakliban! 1-2, 1-3
Tipp: Mindkét csapat gól - 1,58
Szerkesztő 2022-11-11 18:04:47
A Rennes a vendég rivális Toulouse-t fogadja a Ligue 1-es találkozón szombaton a Roazhon Parkban.

A Toulouse visszatért az elit osztályba, miután kivételes teljesítményt nyújtott a Ligue 2 elmúlt szezonjában.

A másodosztályú cím megszerzésével megszerezték az élvonalbeli feljutást. Az idei szezont azonban rosszul kezdték. A Reims, Montpellier és Angers felett aratott győzelmeik továbbra is az egyetlen pozitív eredményük, amelyet a szezonban eddig elértek.

Továbbra is két vagy több gólt engedtek be az előző négy Ligue 1-es találkozón. Egy ilyen védekezés szombaton ugyanabban a tendenciában engedhet meg gólokat.

Mindeközben a Rennes csalódottan kezdte ezt a szezont, de később sikerült felvenniük a lendületet, és feljutottak a 7. helyre a bajnokságban.

A Rennes veretlen az idei szezonban a Lens elleni negyedik meccs óta. Valójában az utolsó 16 meccsen veretlen formában vannak az összes versenyszámban.

Ezen kívül legalább 2 gólt szereztek az elmúlt néhány meccsen. Az utóbbi időben mindkét félidőben gólt is szereztek. Az előző hat bajnoki találkozón összesen 15 gólt szereztek.

Francia támadójuk, Amine Goiri az elmúlt öt meccsen 5 gólt szerzett a versenyeken. Érdemes tőle egyet várni a Toulouse védelme ellen.

Rennes vs Toulouse jóslat
Nincs mit várni a toulouse-i csapattól, akiknek öt meccses nyeretlenségi sorozatuk van az idegenben. Mivel ezen az öt meccsen 11 gólt kaptak, a védekezésük nem alkalmas arra, hogy megakadályozzon egy olyan erős gólerős csapatot, mint a Rennes.
TIPP: Több mint 8,5 szöglet a mérkőzésen - 1,52
Szerkesztő 2022-11-11 17:59:29
A Bayer Leverkusen a Stuttgartot fogadja szombaton a Bundesliga-mérkőzésen a BayArenában.

A Stuttgart egy olyan csapat, amely általában legfeljebb a középső helyezést célozza meg a német élvonalban. Az elmúlt szezonban a 15. helyet szerezték meg a Bundesligában

Továbbra is teljesen nyeretlenek voltak az új kampányban, egyetlen meccset leszámítva. Valójában már jó ideje küzdenek a támadásukkal és a védekezésükkel.

Eközben a Bayer Leverkusen a 3. helyen végzett a német élvonalban. Ebben a szezonban részt vesznek a Bajnokok Ligájában, és valóban kiérdemelték a helyüket a tornán.

Az előző szezon lenyűgöző bemutatói ellenére a Bayer Leverkusen ezúttal nem tudta újrateremteni. Az elmúlt két Bundesliga-mérkőzésen azonban tisztességes formajavulást mutattak.

Azokon a meccseken, ahol az FC Koln és az Union Berlin játszott, a Leverkusen legalább két gólt szerzett. Szombati társaik gyenge védekező oldalt birtokolnak. Így szombaton legalább két gólra számíts a házigazdáktól.

Ugyanakkor a Leverkusennek is van egy gyenge védelme, amely több gólt engedett, mint amennyit eddig szerzett a szezonban.

A dolgok úgy néznek ki, hogy mindkét csapat gólt szerez a házigazdákkal, akik szombaton győzelmet aratnak a BayArenában.

Bayer Leverkusen vs Stuttgart jóslat
Ami a Bayer Leverkusent illeti, a Bundesliga előző három hazai találkozóján legalább két góllal elkerülte a vereséget. Valójában ezen a három bajnokin összesen 11 gólt szereztek.
TIPP: Over 2,5 gól - 1,55
Szerkesztő 2022-11-11 17:54:45
A Newcastle küldetésben van. A PL történelmének talán leggazdagabb tulajdonosai állnak mögöttük, és eltökélt szándékuk, hogy ez számítson. A hétvégén itthon vannak, és a küzdelmes Chelsea elleni győzelem esélyesének számítanak.

A Szarkák jelenleg a harmadik helyen állnak a tabellán, csak az Arsenal és a Manchester City előzi meg őket.

Hosszú győzelmi sorozatban vannak, és a kampány során csak egyszer veszítettek. Ők kapták a legkevesebb gólt a versenyben résztvevő csapatok közül, és csak az első két csapat szerzett több gólt náluk.

Az is lenyűgöző, hogy hazai pályán eddig veretlenséget tartottak. Valójában három döntetlent leszámítva tökéletes győzelmi mérlegük van, és egy ilyen döntetlen született a Manchester City ellen is.

Eközben a Chelsea kiszorult a legjobb négy közül, és jelenleg hosszú nyeretlenségben van. Mindössze háromszor nyertek idegenben a kampány során, és végig rengeteg gólt rúgtak.

Lehet, hogy az évek során jobb h2h-rekordot értek el, de a legutóbbi forma azt sugallja, hogy a Newcastle-nek ez a játék a tarsolyában van.

Newcastle vs Chelsea előrejelzés és elemzés
A Newcastle egy hónapig tartó győzelmi sorozatban van, és veretlen, ami egészen augusztusig tart. Szintén megnyugtató a szurkolóik számára, hogy legutóbbi bajnokijuk az Aston Villa elleni 1-4-es győzelemmel ért véget.

Főleg itthon, már az év elejétől kezdve remekül futottak. Valójában január első hete óta csak egyszer veszítettek ezen a helyszínen – és azt is áprilisban, a Liverpool ellen.

Másrészt a Chelsea az utolsó meccsnapon kiesett az EFL-kupából a Manchester City ellen. Előtte pedig kikaptak az Arsenal ellen a bajnokságban.
TIPP: Mindkét csapat gól - 1,68
Szerkesztő 2017-06-13 07:26:36
Sziasztok!

Nagyon szeretnénk, ha ez a rovat valóban arról szólna, amire létre jött. A tenisz esélylatolgatásokról. Éppen ezért ha csak a gyanúja is felmerül annak, hogy valaki másol és lopott tollakkal ékeskedik, azonnali bannolás várja. Illetve az egymás iránti tiszteletet és normális hangvételt is elvárjuk. Nem olyan nehéz dolog ez.
Köszönjük a megértést!