2023.09. 07.

Csodacsapat- Nyereményjáték 10.nap

Csodacsapat- Nyereményjáték 10.nap

Két hét kemény küzdelem (08.28-09.10), csapatban vívnak egymással a harcosok. Íme a Csodacsapat nyereményjáték 10.napja. foto: pixabay.com

Üdv mindenkinek!

 

 • 08.29-09.10-ig fog tartani a játék, melynek neve CSODACSAPAT. 45 fő, 9db 5 fős csapatra osztva mérkőzik meg egymással. Az alap feladat nagyon egyszerű, minden nap lesz egy feladat, azt kell teljesÍteni, viszont vannak részletes szabályok. A játék stílusa hasonlít egy háromhetes kerékpárversenyhez, lesznek típusai az adott napnak, csapaton belül vannak pozíciók melyek majd külön pontokat érhetnek stb stb.
 • A játék célja, hogy az utolsó nap legvégén, amelyik csapat a legtöbb pontot gyűjti, ők viszik a 30.000ft összdíjazást, ami csapaton belül, az egyéni eredményekkel arányosan oszlik szét. Kiesés nincs a versenyből.
 • Felhívtam mindenki figyelmét, olyan regisztráljon, aki szinte minden nap itt tud lenni közel két hétig. Annyit kérek veszekedés ne legyen, ha valaki egyet-egyet hiányzik, senki sem itt él a tipplapon, mindenkinek van magánélete, de, aki benevezett az próbáljon meg megjelenni, ne szúrjon ki a csapatával. Hiányzó emberek kieső pontjait lehet minimálisan pótolni, de arányosan sokat nem fog érni. Később leírom.
 • Minden nap játszani kell, 00-23:59-ig kezdődő meccsre lehet csak fogadni, nincs dtv opció, nincs outright fogadás, nincs ázsiai hendi. Sportág megkötés nincs, mindenki szabadon választ.
 • A törölt vagy halasztott mérkőzések nem fognak pontot érni adott napon, EZÉRT MINDEN TENISZ KEDVELŐ FIGYELMÉT FELHÍVOM, HOGY SZÁMOLJON EZZEL!!! Ez főként a teniszre szokott érvényes lenni, ráadásul zajlik a US open, hozhattok belőle tippet, de kezdjék el éjfél előtt, az nem baj, ha a folytonos játék lezárása átcsúszik éjfél utánra, de eső miatt vagy halasztás miatt nem lejátszott meccs 0 pontot fog érni.
 • Hiányzó játékos esetén akkor jár pont, ha legalább 3 ember talál az 5 fős csapatból, ilyenkor a jutalom +0,3 tized (sokkal többen nem adhatok, mert nagy előny lenne ahhoz képest, akik öten itt vannak, de pl ketten nulláznak). Aki 3 napot kihagy azt kizárjuk a játékból és a nyereményből, 3 nap után én ugrok be, ha nem találunk beugróst. Megnéztem a nevek listáját, szinte csak állandó olvasók vannak a listán, KÉREM AZT A PÁR RITKA VENDÉGET, NE OKOZZON CSALÓDÁST. SOKKAL JOBBAN ÖRÜLÜNK HA A CSAPAT TAGJAI LESZTEK HISZ A SPORTFOGADÁS ÖSSZEKÖT MINKET! Fura megoldás lesz, hogy én ugrok be a kizárt játékos helyett, ne legyen ilyen, de valahogyan menteni kell még időben azt, ha egy csapat ez miatt szenved hátrányt. Az elsődleges opció, ahol látjuk, hogy vész van, oda keresünk beugróst a gyakori rakétás vendégekből. Nagyon remélem, aki regelt az tisztességesen végignyomja a játékot. Mindenkinek van magánélete családja, nem a Tipplap az első, de, ha nevezett legalább 1 percet szánjon ide ebbe a 13 napba, még 3 türelmi életet is kapott mindenki, mert bárkivel előfordulhat, hogy nem ér rá bármilyen személyes ok miatt. Ne essünk egymásnak, ha már bevállaltam, hogy bedobom ezt a merész játékot, annyit kérek cserébe, ne legyen harag csapattársak közt, nem ér annyit ez a pár ezer forint. Köszi srácok!
 • Minden nap eltérő feladat lesz, ez mindig le lesz írva éppen mit kell csinálni.
 • Mindenhol van egy kapitány, egy sprinter, egy szökés specialista, egy hegyimenő, egy segítő. Ezeket véletlenszerűen sorsoltam. A posztoknak lesznek jutalom pontjai, ezeket folyamatosan jelzem majd napról napra.
 • Kiegészítő infok:
 1. Meccs másolás engedett, csapaton belül és idegen csapatból is lehet lopni, kivéve, ha külön kikötés van a feladatban.
 2. Egymásnak lehet segíteni, tippet ajánlani, kommunikálni, viszont azt mind írott formában, betippelni legördülő menüből segítséget semmiképp, (azt csak a saját tipphez alkalmazzuk) köszi.
 3. A teniszeknél fontos főként a US openen, mi van, ha egy meccset elkezdenek adott nap este, félbeszakad, de még reggel (azaz USA idő szerint azonos játéknapon) befejezik. Ilyenkor a tipp kiértékelésre kerül, még focira is érvényes, ha vihar támad és ideiglenesen áll a játék, csak ne legyen teljesen új dátumra, időpontra kiírva a meccs mert az automatikusan 0 pont. Baseballnál is van ilyen, hogy megkezdik aztán a vihar elmossa, lehet várnak rá pár órát ilyenkor kiértékelem, de van amikor azt mondják majd este a másik meccs előtt gyorsan lezavarjuk, na ilyenkor sztorno a tipp.
 4. 00:00-as tipp nem elfogadott a soron következő napra, az nem tartozik bele a 23:59-be, sajnos ez van.
 5. Javítási lehetőség nincs! Azért van, mert tegyük fel véletlen berakok holnapit, este rájövök, közben elbukik minden sprinter pl. tegnap aztán akkor hoppá gyorsan javítom a hibás tippet 1,01-es oddsra és elvittem a napot. Nem feltételezem senkiről, hogy csal, de, hogy elkerüljünk minden magyarázkodást és variálást, egyiknek engedek másiknak nem, ilyen nincs. Egységesen nincs javítási lehetőség, kérek mindenkit inkább gondolja át a tippet mielőtt beküldi.

10. nap: Most jön, ami még nem volt, vigyázz kész rajt. A mai cél, a másik megrogyasztása. Mindenki tartalékoljon az erejével, holnap jön a király szakasz (a Vuelta-n és nálunk is)

1,10-1,80-ig tartó single odds kell mindenkitől, ÁM NEM MAGADNAK TIPPELSZ, GYŰJTESZ! Minden csapatnak sorsoltam egy másik csapatot, akinek pontot gyűjt, pontosabban az a feladat, hogy ne gyűjtsön. Mindenki gondolkodjon el mi a feladat lényege. Akinek zöldül a tippje az a megjelölt ellenfélnek pontot szerez, az oddsal egyenértéküt, aki nem talál az megússza, hogy az ellenfél pontot kapjon (az odds határ oka, hogy ne 30-szoros oddsot rakjatok az ellenfélnek a biztos bukta érdekében). A csapat öt embere, amennyi pontot összegyűjt, azt kapja a megjelölt ellenfél, eközben más meg nekik gyűjt/ vagy éppen nem gyűjt. Aki kihagyja a mai napot vagy szabályellenes tippet rak, az automatán ad 1,80 pontot a megjelölt csapatnak, nincs javítási lehetőség. Tipp másolás, illetve csapaton belüli sokszorozás engedett. Nem oda vissza alapon van a sorsolás, így nem lehet visszaadni azt amit kapsz igazából (kivéve a 2-8 as párosításnál, de ez teljesen véletlen volt) mert nem annak gyűjtesz akitől kapsz. Íme a sorsolás:

 

1-es csapat gyűjt a 9-nek

2-es csapat gyűjt a 8-nak

3-as csapat gyűjt az 1-nek

4-es csapat gyűjt a 6-nak

5-ös csapat gyűjt a 7-nek

6-os csapat gyűjt az 5-nek

7-es csapat gyűjt a 4-nek

8-as csapat gűjt a 2-nek

9-es csapat gyűjt a 3-nak

 

Csapatok:

 1. Almaspite (kapitány), Johnny840 (hegyimenő), 1_Petipp (sprinter), Cool36 (szökés specialista), Cimpi (segítő)
 2. Surda64 (kap), Mezdsr (hegy), Todika (sprint), Pabloaimar83 (szökés), Vene (segítő)
 3. Lacus56 (kap), Giuseppe1974 (hegy), Sandokan4444 (sprint), Wvalti78 (szökés), Cerrone (segítő)
 4. Prigioni (kap), Spitball (hegy), Sdave.93 (sprint), Tutisanya (szökés), Hocika04 (segítő)
 5. Davidbuffon (kap), Péksrác (hegy), Vác all in (sprint), Tibcsi68(ideiglenesen "Debrecen") (szökés), Abdul69 (segítő)
 6. Tozso001 (kap), Davmadridista (hegy), Kissbela83 (sprint), Mazsolas kalacs (szökés), Senki (segítő)
 7. Lillatitanilla (kap), Fankafery (hegy), Mark yhennon (sprint), Gabibusz (szökés), Lulemin (segítő)
 8. Skorpio63 (kap), Szeretlekandi (hegy), Domlasz (sprint), Ququli86 (szökés), K3csuh (segítő)
 9. 49ers fan (kap), Thumy (hegy), Feketelo (sprint), Acmilan (szökés), Gyurka72 (segítő)

 

Tabella: 9.nap után

 

7-es csapat 51,97 (Gabibusz mlb tippjét idejekorán jóváírtam nyertesnek, jó állásnál, de ha ez változik akkor holnap majd javítom és 4,35-tel kevesebb pontjuk lesz az 1,45-ön kockáztatott tipp miatt)

3-as csapar 51,41

4-es csapat 47,02

9-es csapat 46,05

2-es csapat 45,4

6-os csapat 36,65

1-es csapat 31,52

8-as csapat 30,02

5-ös csapat 26,35

 

 

 

Megkérek minden játékost és csapatot, ne adja fel senki a versenyt, bármilyen reménytelen is a helyzet. A bringafanok tudják jól, honnét nyert Pogacar Tourt, a focifanok emlékezzenek vissza a United BL győzelmére a Bayern ellen vagy a City bajnoki címére a hosszabításban, de sorolhatnám napestig. Semmi nem dőlt még el.

 

Info: Szerdától péntekig Tibcsi68 helyét Debrecen veszi át, az 5-ös csapatban, szökevény pozícióban.

Feketelo 1 élettel rendelkezik már csak 2 kihagyott nap után, ne kelljen kizárni 3 hiba miatt, ha ámár olyan értékes 7,25-t sikerült egyszer összehozni. Most már ne hagyj ki napot drága barátom, a sok nyihogás és taktika helyett inkább tippelj korábban amikor megteheted, mert tegnap is megittad a levét meg a negyedik napon is. Csapatod számít rád.

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Spitball 2023-09-07 22:57:21
Kíváncsi leszek, ha Feketelo nem érkezik meg, akkor az ajándék 1,8 megy a 3-asnak 😡. Viszont ki is zárja magát. És pont a mai fordulóban ez a szabály nehezen lesz értelmezhető: "Hiányzó játékos esetén akkor jár pont, ha legalább 3 ember talál az 5 fős csapatból, ilyenkor a jutalom +0,3 tized" mert akkor most a piros tipp a sikeres??? Vagy mi?
seantaylor21 2023-09-07 23:07:12
a mai napon ezt neutralizáljuk hisz összeegyeztethetetlen. az hogy ez össze jött arról nem tehetek, azt vártam hogy munka család stb dolgok miatt lesznek hiányzó tippek aztán mégsem úgy lett mert összesen 4 hiányzó tipp volt abból 3 Feketeloé, csak az zavaró hogy kétszer olyankor hiányzott, amikor átnyihogta itt a napot tippelni meg nuku. Nem bántom csak hát buta módon intézte el a maga sorsát.
emellett jeleztem Hero08-nak hogy álljon készenlétbe, ha nem érkezik meg, akkor beszállok egy nap erejéig, de úgy hiszem jönni fog Hero08

bevallom sokszor én is túlbonyolítom a dolgokat, de szerintem a változatosság és érdekes játékok sokkal jobbak mint egy sablon szabályrendszert millószor ismételni. azt nem mondom hogy nem hibázok, de mivel ez mind jó szívvel ajándékként vannak készítve és nem vérre mennek így úgy érzem engem sem illet hogy megkövezzenek. Mondom mégegyszer én sem vagyok hibátlan, sőt!

Tudom jól milyen olvasói szemszögből az egész, én is úgy kezdtem itt, és minden lehetőséget kellemes ajándékként éltem meg, hogy részt vehettem dolgokban
Spitball 2023-09-07 23:17:14
Nekem ez a játék nagyon tetszik. A mai nap nem a csúcs, de szeretem ha az agy meg van tornásztatva, és itt bizony okosan kellett játszani. A trollokkal meg nem értek egyet. Rohadt sok munkát beleteszel, nem kell, hogy mindig mindenkinek tetszen! A lényeg, hogy napi cca 200 kommenttel messze a legnépszerűbb rovat lett évekre visszamenőleg. Talán nem is volt még soha ilyen. Várom a király etapot! És ne foglalkozz a károgókkal! A többség Veled van,ebben biztos vagyok!
seantaylor21 2023-09-07 23:24:35
köszi, ezek a pozitív szavak adnak hitet hogy mégsem csináltam akkora ökörséget csak nem vagyunk egyformák és nem ugyanúgy gondolkodunk ami nem is baj.
De ha valaki tudta jól kezelni ezt a napot és jól jött ki belőle, akkor a kamikaze akciók valóban butaságok voltak.

Nem is károgónak tartom a velem ellentétes véleményen lévőket jelen szituban, de attól még hogy sokaknak nem tetszett a mai húzás nem biztos hogy én vagyok a hülye :D

szerintem az amcsi kosarasok is csak taktikázásból adták le a litván meccset, meg láttunk már számtalan olyan szitut, hogy nem érdekel minket a meccs csak az a cél hogy csesszünk ki a másikkal. és a mai feladat alapcélja nem a másikkal való kicseszés volt, hanem szimplán az h kockáztatsz e magad ellen, azért hogy a másikat akadályozd.
skorpio63 2023-09-07 23:32:04
elég rossz szereplésünktől függetlenül nekem is nagyon tetszik ez a játék!Ezt,így kitalálni és lebonyolítani:elképesztő!És nagy ajándék minden résztvevőnek!
seantaylor21 2023-09-07 23:34:05
köszönöm , igyekszünk színes dolgokat hozni az oldalra
Lulemin 2023-09-08 00:03:23
Nagyon hatalmas ez a játék! Ez a mai volt az egyik legnehezeb, vesztest tippet összehozni, kis oddsért. Az meg, hogy sokan megmutatták, hogy ingyen is eladnák a lelküket, meg a becsületüket, legyen az ő bajuk. A lényeg, hogy szuper a játék. Csak így tovább, gratulálok hozzá!
GABIBUSZ 2023-09-07 20:42:46
Ez így mindenkinek jó lenne!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.48 1 - 2
Tét 100
Nyeremény 148
Spitball 2023-09-07 21:38:53
Na jó, megbocsájtuk, hogy most nem szereztél nekünk pontot. De akkor nyerjük már meg 🙏
seantaylor21 2023-09-07 22:33:48
Hisz szerzett nektek pontot hisz jo a tipp
Spitball 2023-09-07 22:40:29
Oh, tényleg, csak ez a fordított gondolkodás nem megy. Akkor duplán jó ez így.
Lillatitanilla 2023-09-07 21:02:22
Hajrá :)
PabloAimar83 2023-09-07 20:31:00
Ketteske ---> nyolcaska!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
Mindkét csapat szerez gólt
Nem
1.80 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 180
K3csuh 2023-09-07 20:23:50
Mondjuk ez a kör elég gatya 😅✌️ de hátha pirosodik 🤷‍♂️

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 21:30
Fram - Grotta
Hendikep -2,5
Fram -2,5
1.82 26 - 25
Tét 100
Kihagyott nyeremény 182
skorpio63 2023-09-07 20:44:08
Ez biztos,hogy nem volt szándékos!De így is ajándék 1,8 a 2-es csapatnak.Ö.m.a.f.
K3csuh 2023-09-07 20:32:52
Bukó is mert 1,80 felett van . Előbb meg 1,80 volt :// ugrál az oddsz . Teszek ujat Sry

Flensburg-Kiel H 1,75 helyette 20:30 as Kezdés ✌️ Esetleg ha nem fogadja el Sean.
Almaspite 2023-09-07 20:40:31
Nem fogadhatja el, mert az eleje óta már sok ilyen volt. Lásd Pablo aki jó tippet rakott (tenisz) 23:45 volt a tervezett kezdés, de csúszás volt és 00:10-kor kezdődött. És még jött is. Ezért írja mindig, hogy ne centizzük ki. Így ennek az 1,8-nak most örülhet a 2-es csapat
Domlasz 2023-09-07 21:44:46
Ez az egész forduló , így különösen a vége felé egyszerűen nevetséges. Ellene megy a sikeres tippelés szellemiségének.
skorpio63 2023-09-07 22:40:58
Én JÓ tippet kértem reggel Tőletek,de aztán megbuktatták a taktikát...Ha lettek volna mínusz pontok is,sokkal érdekesebb lett volna a nap,ma lehetetlen volt lényeges változást elérni a tabellán.
prigioni 2023-09-07 21:52:49
Majd még az lesz a jó, ha az utolsó napon lehetséges lesz a meccs-másolás.
K3csuh 2023-09-07 20:47:44
Akkor egészségére a 2-es csapatnak ✌️🤷‍♂️
Vene 2023-09-07 20:59:10
Koszonjuk szepen 😀
tutisanya 2023-09-07 20:11:45
4-es ..... Hmm!! Vagy-vagy;

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Wales - Dél-Korea
Gólszám: páros vagy páratlan
Páros
1.78 0 - 0
Tét 100
Nyeremény 178
Vene 2023-09-07 20:06:30
Sziasztok, mivel az Inssbruckrol mar lemaradtam (sorry) ezert gondoltam akkor maradjunk a magyar meccsnel ha mar ma van. Kommentet nem fuznek hozza, hajra magyarok! Hajra 2-es... vagyis 8-as 😀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
Gólszám 2,5
Kevesebb, mint 2,5
1.66 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 166
Davmadridista 2023-09-07 20:05:27
Mára ezt gondolom (nem) jónak!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Hollandia - Görögország
Hendikep 0:2
Görögország
1.63 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 163
todika 2023-09-07 19:50:32
2-es csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Lengyelország - Feröer-szigetek
Hendikep 0:1
Lengyelország
1.38 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1380
Cimpi 2023-09-07 19:41:12
Hajrá1-es! 3-1 -re nyerünk!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
Gólszám 2,5
Kevesebb, mint 2,5
1.66 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 166
Gyurka72 2023-09-07 19:08:56
Feketeló remélem adsz le tippet, nem akarunk az utolsó napokra elveszíteni, Kellenek a jó megérzéseid.
szeretlekandi 2023-09-07 18:28:02
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
Szögletszám 7,5
Több, mint 7,5
1.51 1 - 2
Tét 100
Nyeremény 151
surda64 2023-09-07 18:47:03
Ez jó...
skorpio63 2023-09-07 22:44:15
95.percben lett zöld.Ö.m.a.f.Ma rengeteg ajándékot kapott tőlünk a 2-es csapat,szerintem" érdemtelenül".Mindegy...
surda64 2023-09-07 18:16:01
Holnapra Bence mit agyalhatott ki ....🙈🙊
Ququli86 2023-09-07 17:19:31
Én azért maradok ennél 😉😉

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 19:30
Innsbruck - Belfast
1X2
Innsbruck
1.57 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 157
surda64 2023-09-07 18:07:38
Igazad van...
sdave.93 2023-09-07 17:09:52
4

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:05
Ram R / Salisbury J - Dodig I / Krajicek A
1. játszma győztese
Dodig I / Krajicek A
1.77 2 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 177
Lulemin 2023-09-07 16:59:39
Lőnek több gólt ⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 17:15
Katar - Kenya
1.félidő/2.félidő - Mindkét csapat szerez gólt
Nem / Nem
1.41 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 141
Lillatitanilla 2023-09-07 17:44:53
Hajrá :)
Gyurka72 2023-09-07 16:53:44
Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 17:00
Fehérvár - Mountfield HK
Hazai csapat - Gólszám 2,5
Kevesebb, mint 2,5
1.35 4 - 4
Tét 100
Kihagyott nyeremény 135
Ququli86 2023-09-07 16:45:51
Akkor most nálunk mizu? Akkor mégse azt rakjam amit te skorpio63?
skorpio63 2023-09-07 17:10:41
Most már teljesen mindegy,a sportszerű és jó taktikát felrúgták,mindenki azt csinál,amit akar.
fankafery 2023-09-07 16:15:19
Aztaaaa! Mi van itt? Elképesztő! Nagyon kíváncsi leszek a holnapi állásra. Sok minden történt reggel óta, nem is tudom már követni. Azért valamennyire végigfutottam a kommenteket. Szikrázik a hangulat!
🍀🍀
surda64 2023-09-07 17:00:08
És nem durvult el Senki sem..
senki 2023-09-07 18:38:17
????
surda64 2023-09-07 18:47:40
NemTE....
surda64 2023-09-07 18:49:22
Jaj...bocsi nem nagybetűvel akartam írni
seantaylor21 2023-09-07 16:53:30
Sikerült bekevernem :D
Lillatitanilla 2023-09-07 17:45:42
Még a házas életünk is veszélybe került :D na jó nem 🤣
surda64 2023-09-07 18:05:05
😂😂😂
fankafery 2023-09-07 17:01:04
"De dulván" 😄
seantaylor21 2023-09-07 19:26:59
Ne dobjatok le a padlóla :D
fankafery 2023-09-07 22:53:15
😄😄😄
davidbuffon 2023-09-07 16:11:10
Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Hollandia - Görögország
1. félidő - Hendikep 0:1
Görögország
1.72 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 172
Domlasz 2023-09-07 15:51:34
8-as csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 18:00
Ghána - Közép-afrikai Köztársaság
1. félidő - Kétesély
Ghána vagy Közép-afrikai Köztársaság
1.38 2 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 138
Almaspite 2023-09-07 15:46:14
Nem értem, hogy miért jó szabálytalan tippet adni. És ezzel 1,8-at ajándékozni. Én olyat próbálok, ami piros lesz és ezzel nem szerzek pontot a riválisnak. Azt hiszem sokan nem értették meg ennek a fordulónak a lényegét. De valaki írta is, ki lehetett volna a méregfogát húzni azzal, ha a szándékos vagy véletlen rossz tipp, vagy ami sikeres, az mínuszba megy a tippelőnek. Akkor nem lett volna ennyi szamár. És a 8-2-es csapat trükk sem működött volna Uff. 1-es 9-nek

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 19:00
Skara - VästerasIrsta
Kétesély
Döntetlen vagy VästerasIrsta
1.71 22 - 19
Tét 100
Kihagyott nyeremény 171
Vác_all_in 2023-09-07 20:14:11
Ezt van a levonásos dolgot én is írtam az elején
Cimpi 2023-09-07 18:08:18
Hajrá 1-es! Teljesen egytertek veled! Eddig teljesen jo volt a játek! Ezek a direkt pontátadasok egy kicsit elvették a kedvem! Pont ahogy irtad ha zöldül a tipp akkor nem csak hogy átadod a pontot hanem még a sajat csapattol is le lehetett bolna vonni!Skorpio63-al is teljesn egyetértek! Valahogy ez a nap nem túl sportszerü!De ez van! Csak az 1-es! Hajrá!
skorpio63 2023-09-07 15:16:17
Bevettem a le..arom tablettát!Ennyi.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 19:30
Innsbruck - Belfast
1X2
Innsbruck
1.57 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 157
surda64 2023-09-07 15:51:43
Ti is ezt...azt gondoltam hogy teszel ki magatoknak...
skorpio63 2023-09-07 15:57:53
Nem,csak én.Miután...lásd fenn!
surda64 2023-09-07 17:00:58
Aha...
skorpio63 2023-09-07 17:17:33
Kapitány!Veled szemben ez volt a korrekt.Ha jó a tipp,ugyanannyi pontot kapsz,mint én.Ha rossz,akkor mindkettőnek nulla.
surda64 2023-09-07 18:06:34
Köszönöm.... csapat társaim nevében is.....
cerrone 2023-09-07 15:03:25
Szép napot!
hajrá 3 as korrektség miatt megpróbálok egy jót az 1 es nek.
Tipp:

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:00
Radnicki Kragujevac - Primorac Kotor
A mérkőzés győztese
Radnicki Kragujevac
1.37 12 - 12
Tét 100
Nyeremény 137
medzsr 2023-09-07 14:20:45
Hadd szóljon!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 19:30
Innsbruck - Belfast
1X2
Innsbruck
1.57 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 157
surda64 2023-09-07 14:16:51
2..csapat...szerintem...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 19:30
Innsbruck - Belfast
1X2
Innsbruck
1.57 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 157
surda64 2023-09-07 14:23:46
Így adom fel de itt nem fér bele..Hazai +5.5 Hazai...2.20
cool36 2023-09-07 14:06:37
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
Kétesély
Szerbia vagy Döntetlen
1.27 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 127
Abdul69 2023-09-07 13:25:51
Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 18:00
Bulgária - Irán
Mindkét csapat szerez gólt
Nem
1.68 0 - 1
Tét 100
Nyeremény 168
AC Milan 2023-09-07 13:18:58
Ma kemény küzdelemre, lapos mérkőzésre számítok.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
Büntetőlap-szám 5,5
Kevesebb, mint 5,5
1.53 1 - 2
Tét 1000
Nyeremény 1530
prigioni 2023-09-07 12:55:22
Ez volt amúgy ez első gondolatom reggel, megjegyzem nem érdekel, hogy ki miért tippel nagyobb oddsot s ezáltal pontokat ajándékoz más csapatoknak.
Ha egy csapat minden tagja 1.10-es oddsot rak, akkor még rossz esetben is bejön belőle 4, ezáltal 4.4 pont jut annak,akinek gyűjtött.
Ha minden csapattag 1.8-ast rak, akkor akarva-akaratlanul nem talál el kettőt, s ezáltal a 3×1.80 megy a másik csapatnak. Ez 5.4 pont.
Kérdem én: azért az 1 pont különbségért megéri a kicsire menni? Ami lehet még annyi sem lenne, ha más az 1.80-as találati(jelen esetben nem találati) arány. Megjegyzem ez a normál eset lett volna. De úgy látom vannak akik egy közel sem biztos 2-3 ezer forintért bármire képesek, szabályzaton belül persze.
Még egyszer leírom, engem nem izgat, ez a verseny nem a mai napi minimális különbségeken fog múlni.
surda64 2023-09-07 15:52:26
Igen..
thumy 2023-09-07 12:53:26
Csak nem szorjak meg annyira magukat.
Nem varok itt a nagy taktikazasokra. Jatszunk legjobb tudasunk szerint

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 14:30
Litvánia - Szlovénia
Pontszám 174,5
Több, mint 174,5
1.79 100 - 84
Tét 100
Nyeremény 179
Johnny840 2023-09-07 12:26:18
Hajrà.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
1X2
Magyarország
4.40 1 - 2
Tét 1000
Nyeremény 4400
skorpio63 2023-09-07 13:32:42
Ez már durva!Inkább no comment...
szeretlekandi 2023-09-07 12:27:46
1.8 ig van az odds.... 🤷‍♂️
Domlasz 2023-09-07 15:33:07
Igen és aki fölé tesz attól minusz akármennyi. Így lett volna korrekt.
1_Petipp 2023-09-07 11:58:18
Buenos Dias!
Én nem szándékozom átállítani az agyam, hogy vesztes tippet küldjek be, az rombolná az amúgy is gyatra önbizalmamat! Ha jön akkor úgy fogom fel, hogy végre találat... És a jövőben megerősíthet. Ha meg nem jön akkor teljesítettem a feladatot!
Buena suerte! - Sok sikert! Vamos 1 csapat!
" Fuss, Buli , Fuss! " - 80 nap alatt a föld körül

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 12:35
Rakuten Monkeys - Wei Chuan Dragons
Hendikep -1,5
Wei Chuan Dragons +1,5
1.42 3 - 6
Tét 100
Nyeremény 142
49ers_fan 2023-09-07 17:12:12
Gracias Senor!
Vác_all_in 2023-09-07 11:39:38
Én ez undorítónak tartom hogy valaki másnak segít... Tudom hogy baromi nagy a hátrányunk de sosem szabad feladni...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 11:45
D. Bomboi - M. Fretin
Ki végez előrébb?
M. Fretin
1.80 0 - 1
Tét 100
Nyeremény 180
Vác_all_in 2023-09-07 11:40:06
Lehet ez is zöld lesz de legalább nem szándékosan segítem a másik csapatot
Lillatitanilla 2023-09-07 13:38:40
Én most magam ellen beszélek mert nekünk segítenél de abszolút megértelek én is ilyesmi oddsos tippet raktam de ahogy olvasom a kommenteket kb én vagyok a rossz... :/
wvalti78 2023-09-07 17:37:17
A kommenteket olvasva többször el kellett olvasnom mi is a feladat😀. Játék az egész, nem? Akkor ki-ki elgondolása vagy csapat taktika szerint játszon. 😉
wvalti78 2023-09-07 11:37:51
Hajrá 3-as.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 21:30
Valur - Vikingur Reykjavik
Gólszám 61,5
Több, mint 61,5
1.80 35 - 26
Tét 100
Kihagyott nyeremény 180
lacus56 2023-09-07 11:24:36
Menjen ma ez.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 14:00
Kambodzsa - Hongkong
Mindkét félidőben kevesebb, mint 1,5 gól lesz?
Nem
1.40 1 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 140
lacus56 2023-09-07 16:11:38
Ez azért lett nyertes, mert vesztes lett.
Giuseppe1974 2023-09-07 16:47:57
Végre valaki értette a feladatot és jól is teljesítette! Bravo Kapitány!
skorpio63 2023-09-07 11:07:36
Bocsánat,de munka közben nem értem rá eddig írni,de felhívom a figyelmet én is Sean hibájára,vagy figyelmetlenségére.Mások is jelezték már.Hibás tipp:1,8 pont a másik csapatnak.Magyarul ha ma az összes játékos hibás tippet adott volna le,akkor valamennyi csapat mindenféle gondolkodás nélkül 9 pontot kap,mintha nem is játszanánk!!!Ez a helyzet már nem áll fenn,szerencsére,de hosszútávon,legközelebb korrigálandó!
Egyébként a hajnali taktikám még érvényes és sportszerű is,úgyhogy tarthatjuk.DE:a 8-as és a 2-es csapat még eljátszhatná a csupa érvénytelen tipp verziót és akkor mindkét csapat 9 pontot kapna!Azért szólok,mert ez gusztustalan és még jelenleg is kivitelezhető,de mi a sportszerű verziót,jó taktikát választjuk.Hajrá 8-as!
seantaylor21 2023-09-07 12:28:56
Számoltam a senki nem tippel gondolattal de kinek jo az? Senkinek. A hátrányban levők felakarnak jönni így már borítottak a sort. Csapat szinten ha nem gondolkodik ugyanugy mindenki lehet borítani a sort. Ha már valaki beleköp a levesbe a fogadó fél szintén borítani fogja a sort.

Lehet szövetkezni lehet bármit. Lehetett volna ármanykodni is azzal hogy valaki szövetkezik majd árulová válik.

Ez egy játekos háború eszemben se lenne jopofizni hogy senki ne tippeljen. Jo az nektek odavissza alapon hogy egy 15 pontis hátránynál haverkodtok a 2-es csapatal 9-9 pontért? Nem érné meg a hátul levőknek hisz marad két nap és csak a 2estól 15 lenne a hátrány ha még mások is szövetkeznek mégnagyobb a baj.

Láttunk már olyat is bringasportba h mindenki egy ellen.

Lehet hogy vannak buktatói ennek a napnak de aki ajándékba kap 9 pontot még annak s3 kötelessége viszonozni. Ettől még nem fog egymásnak fordulni itt a csapat hisz ez egy játék. De a játekon belül taktikázni ér, még a lelked is eladhatod.

Mindent szabadott ma
surda64 2023-09-07 11:27:53
Ezt Mondtam reggel Neked...Bravó!
AC Milan 2023-09-07 11:18:20
A 2-es és 8-as csapat el tudná ezt játszani az igaz, de ha mindenki ezt csinálta volna, és olyan lenne mintha nem játszottunk volna, az egyedül az elől állóknak lett volna jó, nem hiszem, hogy mindenki belement volna ebbe. A sorsolást lehetett volna úgy, hogy ne legyen oda-vissza pár.
skorpio63 2023-09-07 11:26:30
Rossz tippért nem a másik csapatnak kellene pontot adni,vagy kaphatnak pontot ők is,de a rosszul tippelőt legalább annyi mínusszal kellene büntetni!
tozso001 2023-09-07 10:47:27
Hajrá Magyarország!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
Hendikep 0:2
Magyarország
1.30 1 - 2
Tét 100
Nyeremény 130
prigioni 2023-09-07 10:35:22
Mai

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 10:45
Olaszország - Lettország
Pontszám 170,5
Kevesebb, mint 170,5
1.79 82 - 87
Tét 100
Nyeremény 179
prigioni 2023-09-07 12:57:43
Éles szelvényemen 169.5 fölé kellett. Dupla cumi!
Péksrác 2023-09-07 10:24:19
Bocsánat 5 csapat de nem én leszek aki szöget önt az útra!🙏

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 10:45
Olaszország - Lettország
1X2
Olaszország
1.96 82 - 87
Tét 100
Kihagyott nyeremény 196
Lillatitanilla 2023-09-07 13:42:44
Köszönjük!

Viszont nekem ezek szerint elég gáz felfogásom van, mert én direkt nem segítek más csapatot!
Davidbuffon a férjem, de eszünkbe se jutott megbeszélni itthon hogy olyan tippet adjon ami az én csapatomnak jó!

Természetesen tiszteletben tartom a tippedet és még egyszer köszönöm a csapatom nevében!
Vác_all_in 2023-09-07 11:33:12
Ne haragudj de ezzel én sem tudok azonosulni... Nagy a hátrányunk de sosem szabad feladni... Ez inkább nem mondom mi tőled...
AC Milan 2023-09-07 10:28:17
Az odds kicsúszott a tartományból.
prigioni 2023-09-07 10:36:49
Szerintem direkt. Úgy tűnik néhányaknak ez lesz ma a taktikája.
AC Milan 2023-09-07 10:51:15
Miért akarná segíteni azt a csapatot, aki vezet? Ezt a taktikát nem igazán értem bevallom.
prigioni 2023-09-07 12:56:18
Ezt kérdezd meg tőle🙂
49ers_fan 2023-09-07 09:38:26
Kosarazunk.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 14:30
Litvánia - Szlovénia
Pontszám 169,5
Több, mint 169,5
1.67 100 - 84
Tét 100
Nyeremény 167
surda64 2023-09-07 17:02:22
👏
mazsolas_kalacs 2023-09-07 09:18:58
Sziasztok!
Nézzük ezt.
6 - tól 5-nek

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Franciaország - Írország
Döntetlen vagy mindkét csapat szerez gólt
Nem
1.53 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 153
kissbela83 2023-09-07 08:53:48
6-osok, vagy most egy kicsit 5-ös

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Franciaország - Írország
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.71 2 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 171
sandokan4444 2023-09-07 08:35:25
Furfangos nap ez . Furfangos egy furkok vagytok ti . Hajrá 3 asok !
Gyurka72 2023-09-07 08:20:35
Kedves 1. csapat! Ha szimpatikus nektek a 9. csapat, és szeretnétek, hogy a végelszámolásnál még ott lehessünk, kérünk titeket gyűjtsetek nekünk ma pontot. A tegnapi napot elszúrtuk, az 1. helyről lecsúsztunk a 4.-re, de ez még változhat a Ti segítségetekkel. Tegyétek izgalmassá a versenyt. Köszi a segítséget.
prigioni 2023-09-07 08:19:52
Annyira triviális ez a mai tippelős, hogy esküszöm kikacagom magam addig amíg nem lesz leadva 30 tipp. Utána felfedem magam. Bár biztos másnak is eszébe jut majd addig.😃
medzsr 2023-09-07 08:11:22
2-es csapat! Küldjetek egy emailt egy általatok javasolt mai "tutival" az alábbi emailre és megbeszéljük a mai stratégiát: medzsr@gmail.com
surda64 2023-09-07 08:38:53
Ment...
Spitball 2023-09-07 08:06:49
Talán 4-gyel nem nyernek. Pirosodjék!
4 -> 6

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 19:00
Skelleftea - Rouen
Hendikep -3,5
Skelleftea -3,5
1.78 0 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 178
Spitball 2023-09-07 21:07:39
Ebben nem az a szép, hogy a 6-os csapatnak szereztem nulla pontot, hanem az, hogy a bivaly erős francia csapat 15-szörös odds-on verte a svédet.
senki 2023-09-07 08:03:44
Hajrá ötös remélem jön! Én pontot szeretnék nektek.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 08:30
Franciaország - Portugália
A mérkőzés győztese
Franciaország
1.25 7 - 13
Tét 100
Kihagyott nyeremény 125
senki 2023-09-07 09:09:43
Bocsánat. Ha valaki jót akar nem sikerül. Teljes esélyesként kikaptak. ☹️
surda64 2023-09-07 17:04:57
Szia!...ezért nem teszek 1.45 alatt...
mazsolas_kalacs 2023-09-07 10:01:52
Szia
Ez milyen sport volt?
senki 2023-09-07 11:09:30
3x3 kosárlabda
senki 2023-09-07 08:06:53
De hülye vagyok! Rányomtam most jutott eszembe. Alapból egy 1,9 feletti kellett volna hogy automaták kapjatok 1,8at. Ááá
Mark'yhennon 2023-09-07 07:30:39
Közel van hozzánk a 4-es, de én a másik tiszteletét tartom fontosnak a sportban! Ezért a tippválasztásom hasonló lesz, mint az ágyúban. Törekszem a legjobb megoldásra. Szerbia hazai pályán esélyes, számukra a sok világklasszissal kötelező (lenne) a győzelem. Biztosan lőnek gólt. Nálunk meg el fog sülni valamelyik nagyágyú lába, vagy pedig a koreai tank szerez egy brusztolós gólt.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
2.11 1 - 2
Tét 100
Nyeremény 211
Lillatitanilla 2023-09-07 09:01:14
Igen ez alapból 1,8 a másik csapatnak!
Tisztelem a sportszerűségedet!
Spitball 2023-09-07 07:47:12
Nagyon sportszerű vagy! Más kérdés, hogy ez így tuti 1,8 pont nekünk, függetlenül, hogy bejön vagy nem.
fankafery 2023-09-07 07:41:21
Szia, bocs, hogy megint beleszólok, de ha jől olvastam, akkor 1,10-1,8gig a határ
Hocika04 2023-09-07 07:29:24
Én bevállalom ezt négyes csapat..

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 08:05
Kean Yew Loh - A. Antonsen
A mérkőzés győztese
A. Antonsen
1.73 2 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 173
sandokan4444 2023-09-07 07:01:24
Hatha felido meg x es is lesz . Hajra 3 asok jok vagyunk

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:00
Paris SG - Limoges
Félidő/végeredmény
Paris SG/Paris SG
1.14 37 - 27
Tét 100
Nyeremény 114
fankafery 2023-09-07 06:58:58
7-esek szép napot!
Abban bízva hogy a hollandoknak menni kell nagyon ha akarnak még valmit, és a görögök meg küzdenek a 2. helyért. Gondolom értitek a logikát. Jó lenne ha jó lenne.
Hajrá! 🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Hollandia - Görögország
Szögletszám 9,5
Kevesebb, mint 9,5
1.63 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 163
Lillatitanilla 2023-09-07 07:18:56
Hajrá :)
skorpio63 2023-09-07 06:50:57
Ququli 86! A kérésem az,hogy ugyanazt a tippet add majd le,amit én fogok.Hajrá 8-as!Még küzdünk!
Ququli86 2023-09-07 07:08:52
Okés rendben
senki 2023-09-07 06:32:20
6-OS CSAPAT. NE TIPPELJ MÉG. KÉRLEK. 5ÖS CSAPAT!
Egyezzünk meg az 5ös csapattal. Mi gyűjtsünk pontot nekik ők nekünk. Mindegy ki mennyit de kapjunk pontot. 5ös csapat ha belementek írjatok. Nekem biztos írjátok tippet amit megteszem a nevetekbe. Nekem tehettek 1, 01et is csak zödüljön. Én teszem amit írtuk. Mások is lehet megegyeznek és akkor sunyiba csak nő a távolság. Szám Szomszédok tartsunk össze. Vélemény?
Vác_all_in 2023-09-07 09:22:42
De mi hogy gyűjtsünk nektek ha mi a 7-sel vagyunk összepárosítva?
senki 2023-09-07 07:59:44
Látod igazad van. Elnéztem a sort. Nem baj. Én inkább zödülök. Ha valaki már végig teker ne én buktasam el.
kissbela83 2023-09-07 07:25:21
De nekünk a 4-es tippel nem az 5-ös!
davidbuffon 2023-09-07 07:12:38
Én benne vagyok de várjuk meg még a többiek is
Giuseppe1974 2023-09-07 06:11:52
Talán nem!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Csehország - Albánia
1. félidő - Kétesély
Döntetlen vagy Albánia
1.50 1 - 1
Tét 100
Nyeremény 150
debrecen 2023-09-07 06:04:49
5.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 20:45
Szerbia - Magyarország
1X2
Szerbia
1.80 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 180
Lillatitanilla 2023-09-07 04:19:50
Eddig végig piros voltam, remélem most így marad :D bocsi 4-es nagyon a nyomukban vagytok :(
Hajrá 7es csapat!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.07. 17:45
U21Magyarország - U21Kazahsztán
Németh András szerez gólt?
Igen
1.80 2 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 180
Spitball 2023-09-07 21:41:14
Igazán kizöldülhettél volna ma 😃
Hocika04 2023-09-07 10:18:19
Tegyük fel Németh András nem kezd, tehát akkor ez egyes odds. Olyankor mi a forgatókönyv?
seantaylor21 2023-09-07 13:49:17
Megint micsoda rejtelmek. 1.00 a másik csapatnak
Lillatitanilla 2023-09-07 11:27:29
Remélem akkor kap pontot a másik csapat!

Megszólalt a lelkiismeretem , hogy ez nem volt szép tőlem!
Sajnálom 4es csapat!
GABIBUSZ 2023-09-07 16:24:45
Gyáva népnek nincs hazája!
Lillatitanilla 2023-09-07 17:48:20
Ezt kifejtenéd kérlek Gabibusz?
surda64 2023-09-07 04:09:32
2.csapat várjatok a tippel....
surda64 2023-09-07 04:39:26
medzsr...Szerencsére Ismerjük ....skorpio63 Barátunkat...Kíváncsi leszek mit spekulált ki....sok köszönet nem lesz benne...De fer játékot fog játszani a taktikázása ellenére is...Így gondolom...
skorpio63 2023-09-07 00:35:21
Ha marad ez a párosítás,akkor megvan a legjobb taktika erre a napra!Azt kérem,hogy további info-ig ne tippeljen senki a 8-as csapatból!
seantaylor21 2023-09-07 00:47:44
Marad a párosítás
Vác_all_in 2023-09-07 00:14:07
Bár az a baj hogy így már csak 3 nálunk maradt mert itt nem fog csökkeni a hátrányunk. Max egy kicsit
Vác_all_in 2023-09-07 00:35:27
* napunk
Domlasz 2023-09-07 00:13:03
Nem jól sikerült a párosítás, a 2-es és 8-as egymásnak gyűjt!
Spitball 2023-09-07 00:18:19
Igaz! Jó megfigyelés! Lehetett volna egyszerűen 1->2, 2->3, 3->4 ...... 9->1
seantaylor21 2023-09-07 00:21:48
Na szállj ki a fejemből már tényleg :D ugyanezek a gondolatok voltak amiket írsz itt meg lejjebb de mondom az túl egyszerű legyen egy kis sorsolás
seantaylor21 2023-09-07 00:14:47
A sorsolás random volt. Na akkor belekerült egy ilyen is még egy extra csavar. Akkor viszont a leírás odavonatkozó részét törlöm ki a párosítás marad. Na majd kiváncsi leszek mi lesz az odavissza párosból :D
Spitball 2023-09-07 00:58:18
Sztem nem jó ez így. A 2-es és a 8-as csapat megegyezik, mind a 10 ember 1,10-es odds tesz. Jó eséllyes így mindketten bezsebelnek 5,5-t. A többiek meg szívatni próbálják egymást, és akár kinullázhatják a másikat. Szerencsés esetben.
seantaylor21 2023-09-07 01:55:08
Sak kettejük közt 15 pont van. Nem biztos hogy alkuképes lennék. És a tegnaoi győri 1.02 utan már az 1.10 sem biztos
Vác_all_in 2023-09-07 00:12:04
5-ös csapat! Erre nekem van egy nagyon jó ötletem... Viszont amíg ezt le nem írom, addig kérlek ne tippeljetek, ha ez megoldás, ha munka miatt nem, akkor nyugodtan. Most is le tudnám írni, de ahhoz már túl fáradt vagyok
senki 2023-09-07 06:07:07
Nekem is! Megírjátok mit tegyek akkor azt teszem. Gyűjtsünk pontot egymásnak. Szerintem mindkét csapatra ráfér. Én nem akarok ma pirosozni. Akár 1.01-et is teszek ha hozzá a pontot. Itt segíteni is lehet a másikat, összefogni nem csak szívatni. Mínusz úgysem jár. Akkor még miért ne szereztek pontot nektek. Csapattársaim gondoljátok át ti is. 5ös csapat mondjátok meg mit tegyek miből szeretnétek pontot. És kitezem. Benne vagytok?
Péksrác 2023-09-07 01:01:38
Rendben. Jó pihenést.
Spitball 2023-09-07 00:11:16
Ez agyafúrt! Ha mondjuk 1,01-es tippeket adunk, az jó eséllyel 5,05 pont nekik. De ha 1,8-asból véletlenül bejön 3, akkor az már 5,4. Szóval 5 darab 1,4 körüli bukóra kell rámenni. 😅 Hajrá 4-esek, pirosodjunk ma!
Spitball 2023-09-07 00:14:24
Esküszöm 1,01-et láttam, ami most 1,10 már. Na mindegy, talán késő van.
seantaylor21 2023-09-07 00:18:53
Feltörted az admin oldalt vagy a múltba látsz? :D :D eredetileg 1.01-re-1.5re volt kiírva aztán feljebb toltam az egészet annak érdekeben hogy ne csak a menjünk biztosra 1.01 menjen vagy talán buknak 1.50en

Az 1.8 mégcsábítóbb buktatni ám igen kellemetlen ha azon az ellenfélnek találsz
seantaylor21 2023-09-07 00:13:09
Várom a taktikázásokat. Attól féltem agyonüt a népharag ilyen feladattól de igy az első vélemény után kezdek megnyugodni hogy vette a lapot valaki és elkezditek keresni a rafináltságokat.
Vác_all_in 2023-09-07 00:16:42
Ennél már csak az lett volna durvább ha a rossz tippet le is vonod attól a csapattól akinek gyűjtöd a pontokat. Viszont így sokkal izgalmasabb lenne mert az ellenfeltől tudsz pontot levonni
seantaylor21 2023-09-07 00:20:45
Lehetne ezt cirkalmazni a végtelenségig :D de bőven sok ez is :D igyekeztem változatossá tenni ezt a 2 hetet
Vác_all_in 2023-09-07 00:28:19
Persze azt elhiszem. Nagyon sok meló van ebben. Itt csak azt akartam mondani, hogy ez baromi nagy szívatás lenn.... Viszont, aki hátul van annak még lenne esélye... Bár remélem az utolsó három napra tartalékolsz még valamit, amivel a 26odds-os hátrányunkat le tudjuk dolgozni😅
surda64 2023-09-07 05:57:33
Ez itt játék..nem vérre megy...de saját zsebe ellen Senki sem fogad....gondolom...
Vác_all_in 2023-09-07 09:26:56
Tudom hogy ez csak egy játék de ha spekulálgatni csak szabad
surda64 2023-09-07 13:07:45
Igen...lehet is...kell is....
Vác_all_in 2023-09-07 09:26:33
Úgy értettem hogy az ellenféltől vonják le a piros tippet

további témák a rovatból

friss 2 órája BetChallenge - 2024.05.18
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com TEGNAP EGY RÖVID IDŐRE REGGEL KIKERÜLT A POSZT! DE AZ A PÁR LEADOTT TIPP NEM ÉRVÉNYES, TÖRLÉSRE KERÜLT, MINDENKINEK TIPPET KELL MA LEADNIA!
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com TEGNAP EGY RÖVID IDŐRE REGGEL KIKERÜLT A POSZT! DE AZ A PÁR LEADOTT TIPP NEM ÉRVÉNYES, TÖRLÉSRE KERÜLT, MINDENKINEK TIPPET KELL MA LEADNIA!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!