2023.09. 08.

Csodacsapat- Nyereményjáték 11.nap

Csodacsapat- Nyereményjáték 11.nap

Két hét kemény küzdelem (08.28-09.10), csapatban vívnak egymással a harcosok. Íme a Csodacsapat nyereményjáték 11.napja. foto: pixabay.com

Üdv mindenkinek!

 

 • 08.29-09.10-ig fog tartani a játék, melynek neve CSODACSAPAT. 45 fő, 9db 5 fős csapatra osztva mérkőzik meg egymással. Az alap feladat nagyon egyszerű, minden nap lesz egy feladat, azt kell teljesÍteni, viszont vannak részletes szabályok. A játék stílusa hasonlít egy háromhetes kerékpárversenyhez, lesznek típusai az adott napnak, csapaton belül vannak pozíciók melyek majd külön pontokat érhetnek stb stb.
 • A játék célja, hogy az utolsó nap legvégén, amelyik csapat a legtöbb pontot gyűjti, ők viszik a 30.000ft összdíjazást, ami csapaton belül, az egyéni eredményekkel arányosan oszlik szét. Kiesés nincs a versenyből.
 • Felhívtam mindenki figyelmét, olyan regisztráljon, aki szinte minden nap itt tud lenni közel két hétig. Annyit kérek veszekedés ne legyen, ha valaki egyet-egyet hiányzik, senki sem itt él a tipplapon, mindenkinek van magánélete, de, aki benevezett az próbáljon meg megjelenni, ne szúrjon ki a csapatával. Hiányzó emberek kieső pontjait lehet minimálisan pótolni, de arányosan sokat nem fog érni. Később leírom.
 • Minden nap játszani kell, 00-23:59-ig kezdődő meccsre lehet csak fogadni, nincs dtv opció, nincs outright fogadás, nincs ázsiai hendi. Sportág megkötés nincs, mindenki szabadon választ.
 • A törölt vagy halasztott mérkőzések nem fognak pontot érni adott napon, EZÉRT MINDEN TENISZ KEDVELŐ FIGYELMÉT FELHÍVOM, HOGY SZÁMOLJON EZZEL!!! Ez főként a teniszre szokott érvényes lenni, ráadásul zajlik a US open, hozhattok belőle tippet, de kezdjék el éjfél előtt, az nem baj, ha a folytonos játék lezárása átcsúszik éjfél utánra, de eső miatt vagy halasztás miatt nem lejátszott meccs 0 pontot fog érni.
 • Hiányzó játékos esetén akkor jár pont, ha legalább 3 ember talál az 5 fős csapatból, ilyenkor a jutalom +0,3 tized (sokkal többen nem adhatok, mert nagy előny lenne ahhoz képest, akik öten itt vannak, de pl ketten nulláznak). Aki 3 napot kihagy azt kizárjuk a játékból és a nyereményből, 3 nap után én ugrok be, ha nem találunk beugróst. Megnéztem a nevek listáját, szinte csak állandó olvasók vannak a listán, KÉREM AZT A PÁR RITKA VENDÉGET, NE OKOZZON CSALÓDÁST. SOKKAL JOBBAN ÖRÜLÜNK HA A CSAPAT TAGJAI LESZTEK HISZ A SPORTFOGADÁS ÖSSZEKÖT MINKET! Fura megoldás lesz, hogy én ugrok be a kizárt játékos helyett, ne legyen ilyen, de valahogyan menteni kell még időben azt, ha egy csapat ez miatt szenved hátrányt. Az elsődleges opció, ahol látjuk, hogy vész van, oda keresünk beugróst a gyakori rakétás vendégekből. Nagyon remélem, aki regelt az tisztességesen végignyomja a játékot. Mindenkinek van magánélete családja, nem a Tipplap az első, de, ha nevezett legalább 1 percet szánjon ide ebbe a 13 napba, még 3 türelmi életet is kapott mindenki, mert bárkivel előfordulhat, hogy nem ér rá bármilyen személyes ok miatt. Ne essünk egymásnak, ha már bevállaltam, hogy bedobom ezt a merész játékot, annyit kérek cserébe, ne legyen harag csapattársak közt, nem ér annyit ez a pár ezer forint. Köszi srácok!
 • Minden nap eltérő feladat lesz, ez mindig le lesz írva éppen mit kell csinálni.
 • Mindenhol van egy kapitány, egy sprinter, egy szökés specialista, egy hegyimenő, egy segítő. Ezeket véletlenszerűen sorsoltam. A posztoknak lesznek jutalom pontjai, ezeket folyamatosan jelzem majd napról napra.
 • Kiegészítő infok:
 1. Meccs másolás engedett, csapaton belül és idegen csapatból is lehet lopni, kivéve, ha külön kikötés van a feladatban.
 2. Egymásnak lehet segíteni, tippet ajánlani, kommunikálni, viszont azt mind írott formában, betippelni legördülő menüből segítséget semmiképp, (azt csak a saját tipphez alkalmazzuk) köszi.
 3. A teniszeknél fontos főként a US openen, mi van, ha egy meccset elkezdenek adott nap este, félbeszakad, de még reggel (azaz USA idő szerint azonos játéknapon) befejezik. Ilyenkor a tipp kiértékelésre kerül, még focira is érvényes, ha vihar támad és ideiglenesen áll a játék, csak ne legyen teljesen új dátumra, időpontra kiírva a meccs mert az automatikusan 0 pont. Baseballnál is van ilyen, hogy megkezdik aztán a vihar elmossa, lehet várnak rá pár órát ilyenkor kiértékelem, de van amikor azt mondják majd este a másik meccs előtt gyorsan lezavarjuk, na ilyenkor sztorno a tipp.
 4. 00:00-as tipp nem elfogadott a soron következő napra, az nem tartozik bele a 23:59-be, sajnos ez van.
 5. Javítási lehetőség nincs! Azért van, mert tegyük fel véletlen berakok holnapit, este rájövök, közben elbukik minden sprinter pl. tegnap aztán akkor hoppá gyorsan javítom a hibás tippet 1,01-es oddsra és elvittem a napot. Nem feltételezem senkiről, hogy csal, de, hogy elkerüljünk minden magyarázkodást és variálást, egyiknek engedek másiknak nem, ilyen nincs. Egységesen nincs javítási lehetőség, kérek mindenkit inkább gondolja át a tippet mielőtt beküldi.

A tegnapi napról annyit, látom a csapat nem szereti a szokatlant. Lehetett volna egy taktikus nap vagy neutralizált szakasz (ami létező elem a bringasportban, sőt a Vueltan most láttunk olyat, hogy a nagyok az egész bagázst csendre intették, hogy ne induljon meg senki, mert veszélyes stb. és együtt tekertek), helyette ment az érthetetlen "nem akarok a másiknak ártani és direkt berakok 3x-os oddsot" dolgok, amivel nekem aztán bajom nem volt, mert nem én versenyzek, csak majd utólag koppannak páran ez miatt, meg magukkal babrálnak ki. Lehet, hogy többen voltak így, de azt láttam, hogy a 3-as csapat gondolkodott egységesen úgy, amit vártam. Elfogadom a negatív kritikát is, hisz a taktikázás megengedte, hogy ellene menjünk a játéknak és miért is támadnék én bárkit, de szerintem lehetett volna ebből egy érdekes nap, ahelyett, hogy mentek az ajándékozások. Így, hogy nem mindenki egységesen gondolkodott még csapaton belül sem, így külön pikáns nap volt. Ezzel az egész irománnyal nem akartam támadni senkit és nem negatív dolgot akartam idehozni, csak kifejtettem a véleményem, ahogy ezt sokan megtették tegnap, ezért van az oldal és a kommentszekció hogy beszélgessünk is.

Prigioni tőled valahogy, nem vártam ezt a gúnyos megjegyzést, hogy "még csak az lesz jó, ha utolsó napon engedélyezett a meccsmásolás", de nem vettem zokon. Ezt én is kiakartam/om zárni, de gondoljunk bele egy 9 csapatos versenyen nem könnyű meccsmásolásból hasznot húzni, főleg ilyen szoros tabellán. Nem tudod olyan jól alkalmazni, mint mikor egy személyes verseny van és van egy kellemes előnyöd.

 

11.szakasz: Királyszakasz

A feladat egyszerű, hozz egy szelvényt, 1 vagy 2 vagy 3 meccsel, csak a hibátlan szelvény ér pontot a nyertes szeló oddsát. Odds megkötés nincs. Bukásveszély van ma, ami jelen esetben azt jelenti, aki 3 meccses szelvényt hoz és 0 találata lesz annak csapatától levonjuk a szelvény oddsát, szóval ez nem csak bukás még össze is töröd magad. Most kell támadni, ahogy azt a nagyok teszik majd a Tourmalet-en a Vueltan. Mai kezdésű meccsek kellenek és a szokásos kizárt opciók nem jöhetnek szóba. És most jön egy másik csavar, a 3 meccses nyertes szelvények dupla pontot érnek, amivel nagy extrát lehet hozni. Aki túl értékesnek tartja ezt az nézze meg a mai Vuelta királyszakaszt vagy nézzen vissza legendás királyetapokat, mekkorát lehet nyerni egy ilyen bivalykemény napon! És az nem azt jelenti, hogy fixen meg is fog történni.

Csapatok:

 1. Almaspite (kapitány), Johnny840 (hegyimenő), 1_Petipp (sprinter), Cool36 (szökés specialista), Cimpi (segítő)
 2. Surda64 (kap), Mezdsr (hegy), Todika (sprint), Pabloaimar83 (szökés), Vene (segítő)
 3. Lacus56 (kap), Giuseppe1974 (hegy), Sandokan4444 (sprint), Wvalti78 (szökés), Cerrone (segítő)
 4. Prigioni (kap), Spitball (hegy), Sdave.93 (sprint), Tutisanya (szökés), Hocika04 (segítő)
 5. Davidbuffon (kap), Péksrác (hegy), Vác all in (sprint), Tibcsi68(ideiglenesen "Debrecen") (szökés), Abdul69 (segítő)
 6. Tozso001 (kap), Davmadridista (hegy), Kissbela83 (sprint), Mazsolas kalacs (szökés), Senki (segítő)
 7. Lillatitanilla (kap), Fankafery (hegy), Mark yhennon (sprint), Gabibusz (szökés), Lulemin (segítő)
 8. Skorpio63 (kap), Szeretlekandi (hegy), Domlasz (sprint), Ququli86 (szökés), K3csuh (segítő)
 9. 49ers fan (kap), Thumy (hegy), Feketelo (sprint), Acmilan (szökés), Gyurka72 (segítő)

 

Tabella: 10.nap után

 

3-as csapat 58,2 (6,79-et kaptak, a nap nyertese)

7-es csapat 57,25 (5,28)

4-es csapat 51,93 (4,91)

2-es csapat 51,85 (6,45)

9-es csapat 49,27 (3,22)

6-os csapat 40,22 (3,57)

1-es csapat 35,53 (4,01)

8-as csapat 34,54 (4,52)

5-ös csapat 29,18 (2,83)

 

 

Megkérek minden játékost és csapatot, ne adja fel senki a versenyt, bármilyen reménytelen is a helyzet. A bringafanok tudják jól, honnét nyert Pogacar Tourt, a focifanok emlékezzenek vissza a United BL győzelmére a Bayern ellen vagy a City bajnoki címére a hosszabításban, de sorolhatnám napestig. Semmi nem dőlt még el.

 

Info: Szerdától péntekig Tibcsi68 helyét Debrecen veszi át, az 5-ös csapatban, szökevény pozícióban.

Feketelo kizárásra került sajnos, három kihagyott nap miatt, Hero08-nak szóltam vegye át a helyet, ha nem érkezik meg, beugrom ma én átmenetileg. Remélem nincs harag Feketelo barátom, igazán bosszantó, hogy olyan napokon nem tippeltél, amikor kommentekre volt időd. Én nem haragszom, miért is kéne, csak magaddal szurtál ki és játékmesterként engem bosszant ez a szitu :D

 

Tisztelt Debrecen! Tibcsi68 3 napnyi segítséget kért tőled, ami a mai napon lejár. Ma még várjuk a tipped, utána visszaengedjük Tibort, remélem nincs harag. Köszönjük, hogy beszálltál, amennyiben nyer a csapat te is részesülni fogsz a nyereményből, legközelebb a rajttól várunk szeretettel :)

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Spitball 2023-09-08 23:26:06
A mai nap mérgezői: USA kosár, török foci.
És hát a románok... Mert lássuk be azt a 32 pontot behúzza a 9-es banda, akkor vége a játéknak. Így maradt izgalom.
Vác_all_in 2023-09-08 23:46:56
Ez nem biztos mert ha USA nyer akkor nekünk nem +20 ha nem +50... És azért valljuk be egy USA győzelemre sokkal nagyobb esély volt
skorpio63 2023-09-08 23:19:03
Jelentem a 8-as csapatnak - egyszer már közel voltunk hozzá - sikerült a terített betli,sőt egyedüliként a teljes mezőnyből szeretlekandi be is pirosodott.Gratulálok a többi csapatnak,csaknem mindegyikben volt egy-két-három ember,aki húzta a szekeret.Nálunk nem.Én sem tudtam jól tippelni.De ma is sokat tanultam...
seantaylor21 2023-09-08 22:04:38
Srácok aki igazsagtalannak tartja hogy ekkorát lehetett robbantani uccsó nap elott kettovel latom azert sokan sok csapat meg tudta fogni a 3 per 3 at és hozzáteszem amekkora extrakat hozott ez a nap és felbolydította a teljes eddigi munkákat ugy jelentem A Vueltán ma hasonló csodatörtént szóval jól időzítettük...

Persze nem kedvelem én se amikor egy játék végén a mákfaktor és oddsvadászat dönt de úgy érzem ez most annyira nem érvényes ide. És még nincs végr senkinek, van 2 nap
prigioni 2023-09-08 22:32:47
Kettő nap az igaz. A bicikli-fanok azonban tudják, hogy az ucsó nap a pezsgőzésé, nincs érdemi változás. Legyen majd egy max 1.2 szóló tipp azt jó napot kívánok! Na jó, vicceltem! Vagy mégsem?😛
Vác_all_in 2023-09-08 23:01:18
Ahogy te felvázoltad annak semmi értelme nem lenne
Spitball 2023-09-08 23:15:33
Mint ahogy annak sem, hogy a 13. napon össze lehessen mákolni egy 50-es odds-ot. Kb minek játszottunk 12 napot, ha ez a lehetőség lenne.
skorpio63 2023-09-08 23:28:26
Az 5-ös csapat ma is majdnem összehozta az 50 pontot.Miért ne lehetne később is.Szerintem a játék forgatókönyve már rég kész,csak mi még nem tudjuk.Pezsgőzni otthon is lehet,akkor hagyjuk abba a játékot egy nappal előbb.Egyébként a megszokott utolsó napi menetrend nekem is eszembe jutott,ha az élen állnánk én is így beszélnék.
seantaylor21 2023-09-08 23:20:57
így van Spitballé az igazság és Prigionié, teljesen értelmetlen az egész játék ha feleslegesen dolgozok azért 2 hétig hogy az utolsó napon teleszorják mák tippekkel a játékot aztán véletlen még be is mákol valaki, az nem tudás, akkor értelmetlen a játék.

VOlt mindenkinek két hete előre iparkodni
Vác_all_in 2023-09-08 23:29:09
Pl ott van pár nappal ezelőttről Feketelo tippje... Semmi köze a tudáshoz... Nem mindegy hogy ezt az ember mikor makkolja be? Akkor ennyi erővel már most is le lehetne fújni...
Vác_all_in 2023-09-08 23:24:53
Ne mond hogy az tudás ha valaki az elején csinálja azt mint a végén
Vác_all_in 2023-09-08 23:24:21
Hát de ha az elején nyerek akkor az nem másolás?
seantaylor21 2023-09-08 23:36:44
csak az nem mindegy hogy most utolsó napokra, felrúgom-e az alapkoncepciót direkt az izgalom érdekében. ez nem igazságos.

ez olyan mintha azt modanám egy focibajnokság utolsó meccsén 60 pontot érne egy győzelem
Vác_all_in 2023-09-08 23:50:23
Erre én meg azt tudom mondani hogy egy foci bajnokság sem ilyen... Pl a City tavaly kb 15 pontos hátrányból lett bajnok... Most ott meg mondták volna azt a bírók hogy ez nem 11-es mert nekik már mindegy? Ez egy játék... Pont hogy az izgalom a lényeg hogy az utolsó pillanatban is legyen csavar
seantaylor21 2023-09-08 23:58:49
elbeszélünk egymás mellett szerintem. a 15 pontos hátrányt sem úgy dolgozták fel hogy 1 nap alatt átugrották az arsenalt. kellett hozzá folyamatos munka és az arsenal hanyatlás. itt is teltek a napok, volt esély hátrányt faragni közelíteni stb.

ezt a gondolatsort próbáld elfogadni.
értelmetlen az egész két hetes küzdelem, meg az éllovas eddigi munkája ugyanannyit érne ha nem csinált volna semmit. ha azt mondjuk hogy itt most három napon át csak repkedjenek az olyan tippek amik semmi másért nem lettek beküldve csak hogy a játékot megnyerje valaki.
prigioni 2023-09-08 23:54:06
Bence a játék szervezője.
Legyen már neki döntési joga, hogy mint s hogy legyen.
Vác_all_in 2023-09-08 23:00:56
Szerintem meg pont hogy a maihoz hasonló napok kellenek az utolsó 2 napra
Vác_all_in 2023-09-08 22:11:27
Szerintem meg eddig ez volt a legjobb nap... Ez már nagyon nehezen lehetne iberelni... Kár hogy a maradék 2 nap nem ilyen... Bár remélem odds határok nem lesznek... Mert úgy továbbra is nagyot lehetne robbantani... Mákfaktor pedig nem csak a végén van ha nem az egész fordulóban... Ezt akartuk... Legyen olyan egy mint Aguerooooooo győztes gólja, és akár bárki nyerhessen az utolsó nap végén
seantaylor21 2023-09-08 22:01:00
Hero08helyett itt vagyok a 9es csapatnak. Nem fogok rameni a 3 meccsre nehogy betli legyen de a duplazas se lenne igazságos . Arany középút

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 22:05
L. Woodhouse - G. Clemens
A mérkőzés győztese
G. Clemens
1.78 6 - 5
2023.09.08. 22:45
S. Whitlock - G. van Veen
A mérkőzés győztese
G. van Veen
1.45 1 - 6
Eredő odds 2.58
Tét 100
Kihagyott nyeremény 258
AC Milan 2023-09-08 22:03:49
Te vagy az 5. Játékos most, nyugodtan tehettél volna 3ast is, ugyanúgy fair lett volna az is, mint ahogy a mostani tipped is az. Köszi, hogy beugrottál! :)
49ers_fan 2023-09-08 20:44:44
Hero08 sehol… Sean tippelj nekünk, pls! Ahogy írtad is. 🍀🍀🍀
Lulemin 2023-09-08 20:40:31
7-es . Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
1X2
Törökország
1.40 1 - 1
2023.09.08. 20:45
Szlovákia - Portugália
1X2
Portugália
1.50 0 - 1
2023.09.08. 22:00
Haiti - Kuba
Hendikep 0:1
Haiti
2.06 0 - 0
Eredő odds 4.33
Tét 100
Kihagyott nyeremény 433
GABIBUSZ 2023-09-08 22:31:45
Úgy látom ma egy páran bekajáltuk a törökmézet!!
Vác_all_in 2023-09-08 23:03:05
Jah meg az amerikai műanyagot
Lillatitanilla 2023-09-08 20:52:09
Hajrá
thumy 2023-09-08 20:39:10
Hatha
Tobb kisebb

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Ciprus - Skócia
1X2
Skócia
1.42 0 - 3
2023.09.08. 20:45
Horvátország - Lettország
Hendikep 0:1
Horvátország
1.34 5 - 0
2023.09.08. 20:45
Luxemburg - Izland
Kétesély
Luxemburg vagy Döntetlen
1.47 3 - 1
Eredő odds 2.80
Tét 100
Nyeremény 280
AC Milan 2023-09-08 22:22:20
Szép találat! ;)
49ers_fan 2023-09-08 21:10:46
Ez jó lesz! ⚽️🍀👍🏻
49ers_fan 2023-09-08 20:41:43
👍🏻🍀💪🏻
GABIBUSZ 2023-09-08 20:27:29
Mai!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Horvátország - Lettország
Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.01 5 - 0
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.57 1 - 1
2023.09.08. 20:45
Luxemburg - Izland
Melyik félidőben lesz több gól?
2. félidőben
2.03 3 - 1
Eredő odds 3.22
Tét 100
Kihagyott nyeremény 322
Lillatitanilla 2023-09-08 20:28:45
Hajrá!
Lulemin 2023-09-08 20:41:29
Ez jó lesz.
Domlasz 2023-09-08 20:09:51
8-as csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Szlovákia - Portugália
1X2
Döntetlen
4.50 0 - 1
2023.09.08. 20:45
U21Málta - U21Spanyolország
Hendikep 1:0
U21Spanyolország
1.04 0 - 6
2023.09.08. 21:00
Willem II - Maastricht
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Döntetlen és igen
5.75 2 - 1
Eredő odds 26.91
Tét 100
Kihagyott nyeremény 2691
Domlasz 2023-09-08 22:04:11
Jelenlegi félidei állások szerint nem is olyan rossz a helyzet.
todika 2023-09-08 19:59:03
2-es csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Luxemburg - Izland
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
2.04 3 - 1
2023.09.08. 20:45
Szlovákia - Portugália
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.90 0 - 1
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
Büntetőlap-szám 5,5
Több, mint 5,5
1.85 1 - 1
Eredő odds 7.17
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 7170
PabloAimar83 2023-09-08 19:01:23
Ketteske!
(Remélem a játék lezárultával lehet javasolni szabály módosítást!)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Ciprus - Skócia
1X2
Skócia
1.39 0 - 3
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.62 1 - 1
2023.09.08. 20:45
Szlovákia - Portugália
1X2
Portugália
1.45 0 - 1
Eredő odds 3.27
Tét 100
Kihagyott nyeremény 327
Lillatitanilla 2023-09-08 20:59:27
Én is remélem!
tutisanya 2023-09-08 18:53:03
4-es ...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Horvátország - Lettország
1X2
Horvátország
1.09 5 - 0
2023.09.08. 20:45
Luxemburg - Izland
1X2
Döntetlen
3.25 3 - 1
2023.09.08. 19:00
Dobova - Ormoz
1X2
Döntetlen
7.50 20 - 29
Eredő odds 26.57
Tét 100
Kihagyott nyeremény 2657
Spitball 2023-09-08 22:51:46
Azért jó hogy a horvát meccset odatetted. Így csak nulla és nem mínusz
prigioni 2023-09-08 23:00:02
Szerintem átvesszük a vezetést. Vagy nem?
skorpio63 2023-09-08 23:06:08
Jók voltatok,és Nálatok működött az e-mailes kapcsolat is.
prigioni 2023-09-08 23:09:26
Igen. Gyorsan kellett reagálni, de szerencsére minden flottul ment. Köszi amúgy!
skorpio63 2023-09-08 23:40:13
Krikettre is szoktál tippelni?
prigioni 2023-09-08 23:42:02
Arra meg squashra SOHA!
skorpio63 2023-09-08 18:32:12
Akkor kockáztatok én is...Hajrá 8-as!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 21:00
Levante - Espanyol
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Döntetlen és igen
4.30 1 - 4
2023.09.08. 19:30
GOAL FC - Martigues
1X2
Döntetlen
2.85 0 - 0
2023.09.08. 21:00
Willem II - Maastricht
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.62 2 - 1
Eredő odds 19.85
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 19850
Domlasz 2023-09-08 22:06:16
Drukkoljunk!
Domlasz 2023-09-08 23:10:00
Nem volt messze a közel 40 pont.
skorpio63 2023-09-08 23:43:08
Talán a piros lap nélkül maradt volna nekem is remény.Vagy ha szerényebbek vagyunk,például csak gg-vel én is nyertem volna...
skorpio63 2023-09-08 23:03:47
Drukkolhatunk,hogy ne legyen mínuszunk az eddig megszerzett 0 után.Mi adhat erőt? Az 5-ös csapat utolsóként ma szerzett több,mint 20 pontot,és csak az amerikaiak miatt nem szerzett még 30-at!
Mark'yhennon 2023-09-08 18:09:14
francialecke

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 19:30
Dijon - Villefranche-Beaujolais
Gólszám
2-3
1.93 2 - 0
2023.09.08. 19:30
Nimes - Chateauroux
Gólszám
0-1
2.47 2 - 2
Eredő odds 4.77
Tét 100
Kihagyott nyeremény 477
Lillatitanilla 2023-09-08 20:59:16
Hajrá :)
kissbela83 2023-09-08 17:55:13
6-os, bocsi de muszáj valamit próbálni.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
1.56 1 - 7
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
Hendikep 0:2
Döntetlen
4.20 1 - 1
2023.09.08. 21:00
Levante - Espanyol
1X2
Döntetlen
3.25 1 - 4
Eredő odds 21.29
Tét 100
Kihagyott nyeremény 2129
Cimpi 2023-09-08 17:52:01
Hajra 1-es!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
Hendikep 1:0
Spanyolország
1.95 1 - 7
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
Hendikep 0:1
Törökország
1.89 1 - 1
2023.09.08. 20:45
Luxemburg - Izland
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
4.15 3 - 1
Eredő odds 15.30
Tét 100
Kihagyott nyeremény 1530
1_Petipp 2023-09-08 18:32:26
Buena suerte! - Sok sikert!
Cimpi 2023-09-08 19:15:39
Köszönöm! Hajra 1-es!
lacus56 2023-09-08 17:27:43
Legyen ez mára.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Horvátország - Lettország
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.41 5 - 0
2023.09.08. 20:45
Szlovákia - Portugália
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.28 0 - 1
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
Büntetőlap-szám 4,5
Több, mint 4,5
1.39 1 - 1
Eredő odds 2.51
Tét 100
Kihagyott nyeremény 251
K3csuh 2023-09-08 17:18:27
Hajrá 8-as csapat . Muszáj kockáztatni 🙏 Hiába a biztos sajnos az USA is elesett pedig tenni akartam . Bizok ezekben a focikban remélem jól alakul. Veszíteni való nincs ha bukta akkor utolsó leszünk vagy utolsó előttiek viszont “Ha” jön akkor sokat jelent így a vege előtt , de azért reméljük a legjobbakat. Hajráá 🙏✌️

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
Hendikep 2:0
Döntetlen
4.15 1 - 7
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
Hendikep 0:2
Döntetlen
4.20 1 - 1
2023.09.08. 20:45
Szlovákia - Portugália
Hendikep 1:0
Döntetlen
3.75 0 - 1
Eredő odds 65.36
Tét 100
Kihagyott nyeremény 6536
Ququli86 2023-09-08 17:19:47
Ez kemény 😅hajrá 😉😉
skorpio63 2023-09-08 17:52:38
Ha már kockáztatunk,mert kell,szerintem elég lett volna 2 nagy odds és egy biztonsági is,de nem baj,reméljük legalább egy zöld lesz,ha mindhárom,akkor Tipplap-királlyá koronázunk.Hajrá!
Domlasz 2023-09-08 18:10:54
Én is ezt osztom. Egy biztonságos kicsi is kellett volna. Ha mind piros már nem kell tippelnem. Acmilan eddig jó tippje is ebben a pillanatban rezeg. Nem biztos a nagy rizikó nyerő.
K3csuh 2023-09-08 19:02:24
Semmi sem biztos. Ezért szerencsejáték . Viszont így 2 nappal a vége előtt nem tudunk akkorát faragni hogy felzárkózzunk pláne hogy AcMilan szép 3/2 -t hozott. Amiért grat neki. Nálunk maradt a mindent vagy semmit . :) Legközelebb ha lesz hasonló biztos jobb lesz :) Remélem nem bántottam meg a csapattársakat ezzel a vakmerő hármas kombinációval.
Ui a Spanyolok komoly mészárlására nem számítottam 😳🤷‍♂️
Domlasz 2023-09-08 19:38:21
Oké, csak a 65mínusz lehetőségét sokalltam. Szerintem lesznek itt bukták rendesen,csak ezért.
Ququli86 2023-09-08 21:09:34
Azért nem lenne rossz ha az egyik bejonne...
Davmadridista 2023-09-08 16:53:14
Most már kockáztatni kell!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Luxemburg - Izland
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
2.03 3 - 1
2023.09.08. 20:45
Szlovákia - Portugália
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Vendég és igen
3.60 0 - 1
2023.09.08. 21:15
B. Shelton - N. Djokovic
A mérkőzés győztese + Játékszám 32,5
Vendég és kevesebb
1.79 0 - 3
Eredő odds 13.08
Tét 100
Kihagyott nyeremény 1308
1_Petipp 2023-09-08 16:43:27
Sajnálom 1 csapat! Reménykedem, hogy legalább nem vonják majd a le a pontokat. Ezért nem szoktam " biztos tippet " tenni. Csak gondoltam ha nem jön be, legalább ne veszítsek...
cool36 2023-09-08 16:50:34
Sokan buktak rajta, remeljük jön valamelyik......
1_Petipp 2023-09-08 16:57:46
Köszi a biztatást!
1_Petipp 2023-09-08 16:44:16
GGGrrrr! Csak magamat hibáztathatom!
Vác_all_in 2023-09-08 16:48:59
Én is ebben a cipőben vagyok... De a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna hogy nyernek a németek... A legmagasabb pontot kellett volna tenni amire sokkal nagyobb odds volt... Én úgy tettem hogy nyernek az amerikaiak 176,5 felett
davidbuffon 2023-09-08 16:34:47
Hajrá 5 csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
Hendikep 1:0
Spanyolország
2.00 1 - 7
2023.09.08. 20:45
Ciprus - Skócia
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.93 0 - 3
2023.09.08. 20:45
Szlovákia - Portugália
1X2
Portugália
1.45 0 - 1
Eredő odds 5.60
Tét 100
Nyeremény 560
Vác_all_in 2023-09-08 21:45:20
Ott van a portugál vezetés is... Már csak tartsanak ki
Vác_all_in 2023-09-08 21:17:16
Meglepően nagyon gyorsan jött a 3 gól... Most már csak ne akarjanak x-re játszani a portugálok
davidbuffon 2023-09-08 21:20:52
Bízom a portugálokba
Vác_all_in 2023-09-08 20:52:33
Gyors skót gólt pipa csak ne álljanak meg
Vác_all_in 2023-09-08 20:50:35
Hajrá
mazsolas_kalacs 2023-09-08 16:12:15
Sziasztok!
6-os.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.51 1 - 1
2023.09.08. 19:00
Ringköbing - Bjerringbro
Gólszám 59,5
Kevesebb, mint 59,5
1.53 20 - 21
2023.09.08. 17:00
Dinamo Bukarest - Bacau
Gólszám 61,5
Több, mint 61,5
1.46 47 - 32
Eredő odds 3.37
Tét 100
Kihagyott nyeremény 337
Vác_all_in 2023-09-08 16:11:55
Szeretnék bocsánatot kérni a csapattól... Életemben nem gondoltam volna hogy a németek ekkora floppban lesznek... A legmagasabb pontszámot kellett volna rakni fölé ugyan olyan vagy akár nagyobb odda-ért ami simán jött volna
cerrone 2023-09-08 14:41:08
Szép napot!
hajrá 3 as
Tipp:

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Horvátország - Lettország
1X2
Horvátország
1.09 5 - 0
2023.09.08. 18:45
Oradea - Primorje Rijeka
1X2
Döntetlen
5.50 7 - 10
2023.09.08. 16:30
CN Barcelona - Crvena zvezda
Kétesély
CN Barcelona vagy Döntetlen
1.77 9 - 14
Eredő odds 10.61
Tét 100
Kihagyott nyeremény 1061
senki 2023-09-08 14:11:27
Hajrá. Szünet vagy vége Meglepetés x. Vége.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 21:15
B. Shelton - N. Djokovic
N. Djokovic nyer legalább egy játszmát
Igen
1.01 0 - 3
2023.09.08. 14:40
USA - Németország
1X2
Döntetlen
21.00 111 - 113
2023.09.08. 16:30
Horvátország - Románia
A mérkőzés győztese
Horvátország
1.63 2 - 3
Eredő odds 34.57
Tét 100
Kihagyott nyeremény 3457
mazsolas_kalacs 2023-09-08 18:06:52
Hihetetlen hogy szar_s kosáron múlt!
senki 2023-09-08 18:13:42
Fél perccel a vége előtt 4 pontnál eladta a labdát USA. Az volt a baj. De várjuk a többit is meg nehogy levonják.
mazsolas_kalacs 2023-09-08 20:02:09
Ha dzsokó nem nyer egy játszmát sem az nagyot durranna.
Lillatitanilla 2023-09-08 14:08:49
Sean, lehet hülye kérdés de akkor van - ha mind a 3 meccs elmegy vagy elég csak egy meccsnek elmennie?
seantaylor21 2023-09-08 15:04:33
Ha 3 akkor van bukta
Lillatitanilla 2023-09-08 15:21:29
Akkor ezt királyul félre értelmeztem
Vác_all_in 2023-09-08 15:25:41
A párodnak ha úgy van akkor szólj kérlek, mert végül nem írtam neki e-mailt csak ott alul egy szöveget, de azt nem biztos, hogy nézi
Lillatitanilla 2023-09-08 15:27:54
Ebben a percben ért haza szólok neki!
Vác_all_in 2023-09-08 15:39:44
Köszönöm
Abdul69 2023-09-08 14:02:51
Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
1.60 1 - 7
2023.09.08. 14:40
USA - Németország
A mérkőzés győztese + Pontszám 176,5
Hazai és több
2.19 111 - 113
2023.09.08. 18:15
FTC - Szeged
Gólszám 62,5
Több, mint 62,5
1.54 34 - 36
Eredő odds 5.40
Tét 100
Kihagyott nyeremény 540
Vác_all_in 2023-09-08 14:11:12
Meglepett hogy te is az én tippemet raktad... Így nagy a teher a vállamon
medzsr 2023-09-08 13:58:53
Hajrá 2-es csapat!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Horvátország - Lettország
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Nem és több, mint 2,5
2.32 5 - 0
2023.09.08. 14:40
USA - Németország
A mérkőzés győztese + Pontszám 179,5
Hazai és több
2.16 111 - 113
2023.09.08. 16:00
S. Napolitano - T. Seyboth Wild
A mérkőzés győztese
T. Seyboth Wild
1.49 0 - 2
Eredő odds 7.47
Tét 100
Kihagyott nyeremény 747
surda64 2023-09-08 18:29:59
USA nagy bukta volt sokaknak....
Vác_all_in 2023-09-08 13:46:20
Nagyobbat nem merek kockáztatni... Ha Milán tippje jön... Akkor szinte eldőlt sajnos... Pedig arra a szelvényre nagyon nagy esély van... De így is én vagyok annak a tippnek a legnagyobb szurkolója...
Itt pedig remélem a spanyolok képesek lesznek 2 gólt rúgni.... Azon kívül pedig sok gól/pont kell

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
1.55 1 - 7
2023.09.08. 14:40
USA - Németország
A mérkőzés győztese + Pontszám 176,5
Hazai és több
2.19 111 - 113
2023.09.08. 18:15
FTC - Szeged
Gólszám 62,5
Több, mint 62,5
1.54 34 - 36
Eredő odds 5.23
Tét 100
Kihagyott nyeremény 523
szeretlekandi 2023-09-08 13:25:15
Nezzuk meg ezt :) hajra 8 as csapat 😎😁

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 15:30
D. Slevin - J. de Graaf
180-ak száma 3,5
Kevesebb, mint 3,5
1.80 6 - 4
2023.09.08. 22:05
L. Woodhouse - G. Clemens
A mérkőzés győztese
G. Clemens
1.79 6 - 5
2023.09.08. 22:45
S. Whitlock - G. van Veen
180-ak száma 5,5
Kevesebb, mint 5,5
1.89 1 - 6
Eredő odds 6.09
Tét 100
Kihagyott nyeremény 609
szeretlekandi 2023-09-08 15:57:38
Hat egy mar kuka.... Remelem legalabb 1 bejon :D
Péksrác 2023-09-08 13:09:29
5 csapat.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
1.55 1 - 7
2023.09.08. 14:40
USA - Németország
A mérkőzés győztese + Pontszám 176,5
Hazai és több
2.19 111 - 113
2023.09.08. 18:15
FTC - Szeged
Gólszám 62,5
Több, mint 62,5
1.54 34 - 36
Eredő odds 5.23
Tét 100
Kihagyott nyeremény 523
Vác_all_in 2023-09-08 13:32:27
Köszönöm a bizalmat
debrecen 2023-09-08 12:49:28
Köszönöm a lehetőséget! 🙏🏻

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 19:30
Franciaország - Bulgária
Hendikep -11,5 (pontszám)
Franciaország -11,5
1.54 3 - 0
2023.09.08. 18:15
FTC - Szeged
1. félidő - Gólszám 31,5
Több, mint 31,5
1.79 34 - 36
2023.09.08. 18:30
DEAC - Nyíregyháza
1X2
DEAC
1.72 3 - 2
Eredő odds 4.74
Tét 100
Nyeremény 474
debrecen 2023-09-10 19:19:56
Köszi mindenkinek!🙏🏻
Spitball 2023-09-08 23:19:45
Tibcsi lehet, hogy nem is akar majd annyira visszatérni? 😉 gratula!
debrecen 2023-09-10 19:19:17
Köszi. 😀
prigioni 2023-09-08 23:23:04
Visszatér ő, csak eléggé frusztráltságot éreztem írásain valamely csapattársa iránt. Már nem olvasok vissza, hogy mi volt a pontos sztori.
seantaylor21 2023-09-09 08:17:04
akar ne mondjatok ilyet, az egy más téma. a kimaradás más okból volt és jó okból
prigioni 2023-09-08 21:51:22
Nagyon szép!🤝
davidbuffon 2023-09-08 21:22:34
Szép volt!
Vác_all_in 2023-09-08 21:13:46
Nagyon szép búcsú tipp
Vác_all_in 2023-09-08 20:52:03
Hajrá
1_Petipp 2023-09-08 11:49:54
Buenos Dias!
Buena suerte! - Sok sikert! Vamos 1 csapat!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 21:00
Levante - Espanyol
1X2
Döntetlen
3.25 1 - 4
2023.09.08. 14:40
USA - Németország
A mérkőzés győztese
USA
1.17 111 - 113
2023.09.08. 18:00
Brescia - Duisburg
Hendikep -12,5
Duisburg +12,5
1.95 11 - 4
Eredő odds 7.42
Tét 100
Kihagyott nyeremény 742
Spitball 2023-09-08 11:47:26
Hajrá 4-es!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 11:50
Carlton - Sydney Swans
Pontszám 167,5
Kevesebb, mint 167,5
1.81 74 - 68
2023.09.08. 21:00
Willem II - Maastricht
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.45 2 - 1
2023.09.08. 19:00
Växjö - Aalborg
1X2 + Gólszám 5,5
Hazai és több
1.67 5 - 2
Eredő odds 4.38
Tét 100
Nyeremény 438
prigioni 2023-09-08 22:35:39
Ezt összehoztuk Gabikám! Szép volt! Húúú de kellett volna még Hocika04 több, mint 8 pontja mára. Ejjjj 8-3-ról kikapni!
Hocika04 2023-09-09 14:53:52
Az ideg vert rendesen amikor láttam,hogy honnan kaptak ki..
prigioni 2023-09-08 11:46:20
4-es csapat! Hegyre fel!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 11:50
Carlton - Sydney Swans
Pontszám 167,5
Kevesebb, mint 167,5
1.81 74 - 68
2023.09.08. 19:00
Växjö - Aalborg
1X2 + Gólszám 5,5
Hazai és több
1.67 5 - 2
2023.09.08. 13:58
J. Vingegaard - S. Kuss
Ki végez előrébb?
J. Vingegaard
1.45 1 - 0
Eredő odds 4.38
Tét 500
Nyeremény 2190
Spitball 2023-09-08 21:23:21
Szép!
49ers_fan 2023-09-08 11:35:35
9️⃣🍀 Hajrá, Kilencesek!💪🏻♨️💯

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 14:40
USA - Németország
Pontszám 173,5
Több, mint 173,5
1.66 111 - 113
2023.09.08. 20:00
Piros Zs. - F. Fognini
A mérkőzés győztese
F. Fognini
1.75 0 - 2
2023.09.08. 18:15
FTC - Szeged
Gólszám 62,5
Több, mint 62,5
1.54 34 - 36
Eredő odds 4.47
Tét 100
Nyeremény 447
Vác_all_in 2023-09-08 16:51:42
Legalább neked volt eszed a gólokra tenni... Én 176,5 fölé tettem amerikai győzelemmel ha a legmagasabb pontot leszem fölé arra még jobb odds is lett volna
49ers_fan 2023-09-08 17:29:32
A szerencse forgandó. 🍀😉🤷🏻‍♂️
surda64 2023-09-08 18:30:44
👍
wvalti78 2023-09-08 11:30:10
Hajra 3-as

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
1X2
Spanyolország
1.33 1 - 7
2023.09.08. 20:45
Szlovákia - Portugália
1X2
Portugália
1.47 0 - 1
2023.09.08. 19:00
Nyköbing F. - Skanderborg
Gólszám 55,5
Több, mint 55,5
1.82 33 - 27
Eredő odds 3.56
Tét 100
Nyeremény 356
sdave.93 2023-09-08 11:07:18
4

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 12:00
T. Machac - A. Moro Canas
A mérkőzés győztese
T. Machac
1.26 2 - 0
2023.09.08. 18:00
Chun Hsin Tseng - T. Monteiro
T. Monteiro - Játékszám 11,5
Több, mint 11,5
1.21 0 - 2
2023.09.08. 18:00
R. Carballes Baena - H. Gaston
R. Carballes Baena - Játékszám 11,5
Több, mint 11,5
1.31 2 - 1
Eredő odds 2.00
Tét 1000
Nyeremény 2000
prigioni 2023-09-08 22:01:15
Bravó! Nagyon kellett ez a 4 pont nekünk!🙂
Spitball 2023-09-08 20:36:02
Gratula!
tozso001 2023-09-08 09:58:57
Hajrá 6-os csapat!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
1.56 1 - 7
2023.09.08. 11:30
Gold Coast Knights - Peninsula Power
Gólszám 4,5
Kevesebb, mint 4,5
1.30 5 - 0
2023.09.08. 18:00
Egyiptom - Etiópia
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.41 1 - 0
Eredő odds 2.86
Tét 100
Kihagyott nyeremény 286
K3csuh 2023-09-08 09:43:48
Sziasztok 8-as Team. Feldobtam egy ötletet Skorpió63 vezérünknek. Esetleg ha még nem tippeltetek és tudunk várni kicsit akkor az nagy lenne ✌️🙏 hajrá
Domlasz 2023-09-08 09:48:47
Én tudok várni. Szerintem 3 db nyertes 5-7 körüli 3 meccses, tehát duplázódó tippel fel lehetne zárkózni, ha nem jön közbe mínusz.
skorpio63 2023-09-08 10:37:32
Így van,hajrá!Próbáljuk összeszedni magunkat.Jobbat nem tudok.
szeretlekandi 2023-09-08 11:47:22
Varom az otletet :)
Domlasz 2023-09-08 12:08:10
Én is várom.
Ququli86 2023-09-08 09:33:55
Üdv 8 as csapat 😉
Húzzunk bele ma😁😁én ezt találtam mára 😉Sok szerencsét nekünk 😁

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.67 1 - 1
2023.09.08. 21:00
Levante - Espanyol
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.88 1 - 4
2023.09.08. 14:40
USA - Németország
Pontszám 173,5
Több, mint 173,5
1.66 111 - 113
Eredő odds 5.21
Tét 100
Kihagyott nyeremény 521
K3csuh 2023-09-08 09:46:10
Teljesen jó lehet . Hajrá💪🏻😉
Ququli86 2023-09-08 15:58:37
Bocs pont lemaradtam a taktikáról csak kirándulni voltam és sietnem kellett😅de köszi remélem jó is lesz 😉
AC Milan 2023-09-08 09:10:50
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét :) 9-es csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 16:30
Horvátország - Románia
A mérkőzés győztese
Horvátország
1.71 2 - 3
2023.09.08. 10:45
Szerbia - Kanada
A mérkőzés győztese + Pontszám 174,5
Hazai és több
5.25 95 - 86
2023.09.08. 11:45
T. Sugiarto - Su Liyang
A mérkőzés győztese
T. Sugiarto
1.79 2 - 1
Eredő odds 16.07
Tét 100
Kihagyott nyeremény 1607
senki 2023-09-08 18:17:22
Meglesz az nyugi
AC Milan 2023-09-08 17:14:01
Úgy tűnik nem lesz csoda :(
49ers_fan 2023-09-08 16:23:38
Hajrá!!!!🍀🍀🍀💯♨️👏🏻👍🏻💪🏻💰😜
Lillatitanilla 2023-09-08 14:06:06
Skacok ha ez a tipp jön én el is engedtem ezt a játékot, ekkora előnyt képtelenség lesz behozni!
Mindazonáltal nagyon szépen össze raktad :)
prigioni 2023-09-08 14:36:43
Szavadon foglak. Csak szólj sean-nak mert akkor jön más.😉
Lillatitanilla 2023-09-08 15:28:30
De köszönöm a figyelmességedet :D
Lillatitanilla 2023-09-08 15:22:19
Nem azt mondtam hogy feladom ;)
senki 2023-09-08 14:05:06
Komolyan mondom ennek még én is szurkolok. Ha bejön te leszel a király szakasz győztese úgy látom.
Vác_all_in 2023-09-08 12:41:47
Hát ez rohadt nagy tipp... A neheze bőven meg van és a tollaslabda is jön
AC Milan 2023-09-08 12:56:57
Köszi, mínusz már biztos nem lesz, de még kell a horvát győzelem is, hogy teljes legyen.
Vác_all_in 2023-09-08 13:33:50
Hát szerintem az ellenfelek közül én vagyok a legnagyobb szurkolója ennek a tippnek még akkor ha ezzel nekünk nem lesz több esélyünk mert ez sokat dob rajta... Ennek simán jönnie kellene
AC Milan 2023-09-08 13:54:13
Szerintem Sean még a végére is tartogat pár csavar lehetőséget.
cool36 2023-09-08 09:04:50
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
Kétesély
Döntetlen vagy Spanyolország
1.12 1 - 7
2023.09.08. 09:30
D. Yevseyev - Luk. Klein
D. Yevseyev nyer legalább egy játszmát
Igen
1.83 1 - 2
2023.09.08. 10:45
Szerbia - Kanada
Hendikep 4,5
Szerbia +4,5
1.92 95 - 86
Eredő odds 3.94
Tét 100
Nyeremény 394
1_Petipp 2023-09-08 21:27:48
Buen juego! - Szép játék! Gratulálok!
1_Petipp 2023-09-08 10:18:35
Buena suerte! - Sok sikert! 1 csapat Vamos!
Gyurka72 2023-09-08 08:20:50
Hajrá 9. csapat. Húzzunk bele, még semmi nincs veszve!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
1. félidő - Vendégcsapat - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.50 1 - 7
2023.09.08. 20:45
Horvátország - Lettország
1. félidő - 1X2
Horvátország
1.40 5 - 0
2023.09.08. 19:30
Epinal - Sochaux
Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.33 0 - 3
Eredő odds 2.79
Tét 100
Nyeremény 279
tozso001 2023-09-08 08:11:26
Hello 6-os csapat!
Valami stratégia mára?
Menjünk rá a tripla tippekre dupla pontokért alacsonyabb odsokkal?
Vélemény?
senki 2023-09-08 12:18:38
Most értem ide. Mehet nagyban szerintem de egy biztos legyen benne. Most már menni kellenne. Azt vagy vagy
mazsolas_kalacs 2023-09-08 09:14:05
Hali!
Szerintem mehet a 3.
Én csak délután fogok tudni rakni.
Davmadridista 2023-09-08 11:03:42
Sziasztok!

Igen, jó lehet, bár én egy dupla meccsben is gondolkodok, nagyjából hasonló oddsokkal, mint amit triplára kihoznék, csak kivéve a mínusz kockázatát. De még nem tudom, melyik opció legyen.
sandokan4444 2023-09-08 07:17:00
Gyerunk 3 asok vegig stabilan az elsök közt vagyunk ! Bocs a mai hibaert!
Giuseppe1974 2023-09-08 06:57:28
Hajrá 3-as

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
1X2
Spanyolország
1.36 1 - 7
2023.09.08. 11:30
Gold Coast Knights - Peninsula Power
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.55 5 - 0
2023.09.08. 12:00
Modbury Jets - Adelaide Utd. 2
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.35 2 - 7
Eredő odds 2.85
Tét 100
Kihagyott nyeremény 285
Péksrác 2023-09-08 06:07:15
5 csapat. Vác_all_in 12-14-ig ráérek tegyél ki tippet. Mivel a másolás engedélyezett azt teszem. Ha nincs, keresek valamit. Köszi
Vác_all_in 2023-09-08 11:40:16
USA nyer 176 felett
Fradi Szeged kézilabda 62,5 felett
Spanyolország nyer 1,5 felett de ha nem vagy benne biztos akkor sima spanyol győzelem mert nekik menniük kell. Én ezt szedtem össze. Viszont ha neked van valami ötleted akkor nyugodtan rakd
Hocika04 2023-09-08 06:00:31
Gyerünk 4-es csapat
Meglehet az első heiy!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 09:10
Matsui T / Uesugi K - Bolt A / Saville L
A mérkőzés győztese
Bolt A / Saville L
1.66 1 - 2
2023.09.08. 07:15
Astrup K/Skaarup Rasmussen A - Hoki T / Kobayashi Y
A mérkőzés győztese
Hoki T / Kobayashi Y
1.51 0 - 2
2023.09.08. 11:00
Arribage T / Sanchez L - Matuszewski P / Wehnelt K
A mérkőzés győztese
Arribage T / Sanchez L
1.67 1 - 2
Eredő odds 4.19
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4190
Spitball 2023-09-08 13:06:36
Basszus ilyet még nem láttam. Szuper tiebreak 8-3 és onnan zsinórban 7 labdát buktak (8-10). Ez nagyon fáj...
Spitball 2023-09-08 09:22:57
Hajrá!
Johnny840 2023-09-08 05:48:02
Előre.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Horvátország - Lettország
1X2
Horvátország
1.08 5 - 0
2023.09.08. 20:45
Bosznia-Hercegovina - Liechtenstein
1X2
Bosznia-Hercegovina
1.02 2 - 1
2023.09.08. 10:45
Szerbia - Kanada
1X2
Döntetlen
14.50 95 - 86
Eredő odds 15.98
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 15980
Johnny840 2023-09-08 12:46:46
Bocs srácok.
Lillatitanilla 2023-09-08 13:37:12
Pedig felraktam mixen élesben :D
1_Petipp 2023-09-08 10:17:48
Buena suerte! - Sok sikert! 1 csapat Vamos!
Lillatitanilla 2023-09-08 06:52:48
Merész :D de hajrá :D
fankafery 2023-09-08 05:42:15
Szasztok 7-esek!
🍀🍀🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 18:00
Grúzia - Spanyolország
1X2
Spanyolország
1.36 1 - 7
2023.09.08. 20:45
Ciprus - Skócia
1X2
Skócia
1.32 0 - 3
2023.09.08. 10:45
Szerbia - Kanada
Hendikep 8,5
Szerbia +8,5
1.51 95 - 86
Eredő odds 2.71
Tét 100
Nyeremény 271
Lillatitanilla 2023-09-08 06:16:08
Hajrá :)
surda64 2023-09-08 05:26:50
2 csapat....lehet nagyot bukni is ma....

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 21:00
Willem II - Maastricht
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.45 2 - 1
2023.09.08. 20:45
Törökország - Örményország
Szögletszám 7,5
Több, mint 7,5
1.51 1 - 1
2023.09.08. 19:30
Fortuna Sittard - Zwolle
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.40 3 - 1
Eredő odds 3.07
Tét 100
Nyeremény 307
prigioni 2023-09-08 22:54:18
Gratulálok!
Lillatitanilla 2023-09-08 05:14:48
7-es csapat!
Én úgy gondolom ne menjünk ma rá a nagyon nagy oddsokra, nagyot lehet nyerni de nagyot lehet bukni is!
Eddig tartottuk az első helyet most egy picit átvette a 3as csapat
Inkább megfontoltak legyünk , de ez csak tanács :)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 11:00
Xiao Guodong - Tian Pengfei
A mérkőzés győztese
Xiao Guodong
1.53 4 - 1
2023.09.08. 11:00
Tom Ford - Xu Si
A mérkőzés győztese
Tom Ford
1.54 4 - 3
Eredő odds 2.36
Tét 100
Nyeremény 236
Lillatitanilla 2023-09-08 13:37:45
Ford nehezen de behúzta! Végre hozok pontot.
Lulemin 2023-09-08 14:39:39
Most már megvárjuk Milán tippjét, bejön-e?
Lillatitanilla 2023-09-08 15:25:57
Hát ezt rád bízom, én a mai napot kicsit félre értelmeztem:S azt hittem ha már egy meccs piros megy a - közben meg nem, ezért nem mertem nagyot rakni:D
De hát na mélyen belül lehet szőke vagyok :D
GABIBUSZ 2023-09-08 19:25:27
Az első sorban le van írva egyértelműen: CSAK A HIBÁTLAN SZELVÉNY ÉR PONTOT!!!! Ki mondta az ellenkezőjét???
Lillatitanilla 2023-09-08 20:27:16
Senki! Nekem a levonásos rész nem volt tiszta de mindegy! Inkább nem írok semmit már menjen le ez a csapatjáték!
Lulemin 2023-09-08 14:37:55
Gratulálok!
surda64 2023-09-08 04:44:27
2 csapat..ne legyen horror odsz ha lehetne tanácsot adni...véleményem szerint úgy 6.00 lehetne a plafon...3 mérkőzésből.....De mindenki maga dönt....
prigioni 2023-09-08 05:06:55
Az a reális
Almaspite 2023-09-08 01:19:34
1-es

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 02:20
Kansas City - Detroit
Hendikep -2,5
Kansas City -2,5
1.62 20 - 21
2023.09.08. 10:45
Szerbia - Kanada
Pontszám 174,5
Több, mint 174,5
1.75 95 - 86
2023.09.08. 17:00
M. Skjelmose Jensen - M. Mohoric
Ki végez előrébb?
M. Skjelmose Jensen
1.54 0 - 1
Eredő odds 4.37
Tét 100
Kihagyott nyeremény 437
Spitball 2023-09-08 09:21:07
Patrick Mahomes Travis Kelce nélkül csak egy félkarú óriás. Ez ki is jött ezen a meccsen, mondjuk a Lions-nak meg minden összejött, még fake punt is. Személy szerint minden chiefs bukta jólesik ( go 49ers)
seantaylor21 2023-09-08 10:59:05
Mahomesbak voltak jo percei. A nagy bajna 2 wr hiba volt az egyik amibol pick 6 lett a másik meg a meccs végén hosszura az elejtett pedig azzal már fg kapuba lett volna kc es van 2 perc
Vác_all_in 2023-09-08 00:59:02
Na ebből is mi jöttünk ki a legrosszabbul... Ezért nem kellett volna ingyen pontokat adni...
seantaylor21 2023-09-08 00:45:31
Vác all In : Vene megfejtette, nálam is szét volt barmolva, a széles kép volt a hibás bár ránézésre nem tűnt szélesnek. kivágtam most már jónak kell lennie
Vác_all_in 2023-09-08 00:48:59
Igen írtam is pár perce hogy most már jó. Köszönöm hogy éjjel foglalkoztál a hibával
Vác_all_in 2023-09-08 00:44:58
Hajrá Messi💙🔥
Vene 2023-09-08 00:36:27
Ezt raktam ossze. Oszinten meg a torok gyozelmen gondolkoztam, de ha 3 meccs a max, akkor 3 😀
En ma ezt nagyobb tettel meg is dobtam, remelem holnap (ma) reggel mikor felkelek mar 2 zold lesz es este a skotokon nem kell sokat izgulni, egy a mai (tegnapi) franciahoz hasonlo eros 0-2 gyozelem es kb. Tovabb is jutottak. Hajra 2-es!
Ui.: aki telefonrol csinalja, probalja ugy hogy
1. Atallitja webes (asztali] nezetre
2. Masik megoldas hogy amikor feldobja az ablakot akkor magan a kis szurke negyzeten huzod es akkor nem tunik el, remelem ertheto (szerintem a berakott kep miatt van ez az elcsuszas egyeblent, tul nagy meretu es kitolja oldalra a webhely szelet)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 20:45
Ciprus - Skócia
1X2
Skócia
1.32 0 - 3
2023.09.08. 01:00
Kolumbia - Venezuela
1X2
Kolumbia
1.30 1 - 0
2023.09.08. 02:00
Argentína - Ecuador
1X2
Argentína
1.36 1 - 0
Eredő odds 2.33
Tét 100
Nyeremény 233
Spitball 2023-09-08 00:47:37
Dél-Amerikában 2023-ban elkezdődik a 2026-os vb selejtező? Nooormális?
prigioni 2023-09-08 08:04:42
Egy e-mail címet adsz?
Spitball 2023-09-08 09:04:20
spitball975@gmail.com
prigioni 2023-09-08 09:28:15
Írtam😉
seantaylor21 2023-09-08 00:50:54
Bielsa mester be is mondta a tutit, Cavani és Suarezt mellőzi elvileg ugyanis 2026-ban már úgy sem lesznek válogatottak, miért ne a jövő keretével dolgozna már most
Spitball 2023-09-08 00:45:05
Igen, biztosan amiatt van. Sean, esetleg le tudod kicsinyíteni a 11. szakasz profile képet, hogy ne szélesítse ki az oldalt? Vagy egyszerűen töröld ki. Sztem mindenki el tudja képzelni milyen amikor hegyre fel-le kell menni, több mint 4000 méter mászás a szakaszon, 10 feletti %-okkal.
Vác_all_in 2023-09-08 00:27:05
Nagyon nagy baj van... Valamiért eltolódik a kép ahol a szelvényt ki kell tölteni és ezért csak a fele jelenik meg a telefonon... Ilyet még sosem csinált... Próbáltam már mindent...
Vác_all_in 2023-09-08 00:28:04
Kéne mellé még egy telefon hogy rajta legyen az egész szelvény... Furán magyaráztam el de hát ha valaki érti és tud tanácsot adni
seantaylor21 2023-09-08 00:32:42
vagy inditsd ujra vagy picit várj mert szerintem jártam én is így vagy frissíts rá aztán jó lesz hamarosan , átmeneti bajság ez
Vác_all_in 2023-09-08 00:42:47
Sajnos ezeket már próbáltam... Hát ha délutánra jó lesz... De azért köszönöm nektek
Vene 2023-09-08 00:32:37
Allitsd at asztali modra, ugy mukodnie kell
Vác_all_in 2023-09-08 00:45:38
Most már jó lett magától
seantaylor21 2023-09-08 00:46:16
szerintem tegezd nyugodtan Vene-t
Vene 2023-09-08 01:06:56
Akartam irni, de megeloztel 😀
Spitball 2023-09-08 00:49:18
😃
Vene 2023-09-08 00:20:28
Úgy érzem ma vannak olyan meccsek amire bevállalom a 3-as kötést, mindjárt hozom is, hajrá 2-es, most adjunk neki!
surda64 2023-09-08 04:40:38
Nyugodtan....
Spitball 2023-09-08 00:18:44
4-es csapathoz szólok! Ahogy eddig is, ezután is mindenki a maga ura, mi nem csináltunk külön csoportot, az olvassa aki akarja. Sztem ma érdemes 3-as kötést játszani, de én mindenképpen javaslom, hogy legyen benne 1 tuti (ami nincs), akár 1,1 alatti odds-al, hogy a minuszokást elkerüljük. Viszont a duplázóra meg érdemes rámenni. Akár egy 2,5-3 körüli odds már szépen termel. Aztán ki tudja, lehet pont ilyen 1,6-1,8 még jobb, ha mindenkinek jönne. De mindenképp 3-as kötést javaslom! Hajrá!
sandokan4444 2023-09-08 00:15:58
Supp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.08. 02:20
Kansas City - Detroit
1X2
Kansas City
1.54 20 - 21
2023.09.08. 02:00
Argentína - Ecuador
1X2
Argentína
1.36 1 - 0
Eredő odds 2.09
Tét 100
Kihagyott nyeremény 209
Vác_all_in 2023-09-08 00:08:28
5-ös csapat... A tegnapi hozzáállás nagyon nem tetszett 1-2 személytől, hogy adjunk ingyen pontot az ellenfélnek... Mert egyszerűen sosem szabad feladni... Jön egy ilyen nap, és már lehet is fordítani... Aki nem inge ne vegye magára... Sokan igazat is adtak nekem... Aminek nagyon örültem, hogy nem csak én gondolom így... Most kell nagyot robbantani.... Hajrá 5-ös csapat... Csak okosan...
Vác_all_in 2023-09-08 00:15:41
Jól hangzik a 3 jó meccs dupla ponttal de lehet azért még sem kellene fejjel a falnak menni mert nagyot is lehet koppanni
davidbuffon 2023-09-08 06:26:55
Szerintem ma valamilyen szinten kockáztatni kellene, ha nem is hatalmas oddsokkal de muszáj lenne hiszen az utolsó helyen vagyunk és úgymond nincs veszteni valónk. Ahogy Sean mondaná most kell támadni ahogy a nagyok szokták. 🙂
Vác_all_in 2023-09-08 07:43:18
Van e-mail címed? Van egy ötletem
davidbuffon 2023-09-08 14:48:48
david.szabo92@freemail.hu
Bocsi de dolgoztam
Vác_all_in 2023-09-08 15:24:26
Igazából végül ide írom! Semmi baj! Csak annyit akartam hogy ha ajánlanék egy meccset akkor az a spanyol lenne mert nekik ez nagyon fontos győzelem lenne mert jelenleg nem állnak jól a másik pedig az hogy szerintem ilyen 4-6 odds elég lenne mert duplázva az is nagyon szép
davidbuffon 2023-09-08 15:36:38
Köszi szépen, igazából már néztem meccseket EB selejtezőkre de még nincs konkrét 3 tippem, de a spanyol benne van🙂
davidbuffon 2023-09-08 15:48:35
Spanyol 0-1 hendit gondoltam
Portugál győzelem meg talán egy Skócia Ciprus 2,5 gólnál több.
Esetleg te tudsz valami jobbat?
Vác_all_in 2023-09-08 16:12:56
Első 2 jónak hangzik a harmadik kockázatos de próbáld meg
Lillatitanilla 2023-09-08 11:10:30
15:20ig dolgozik nem tudom napközben tud e írni :/
Vác_all_in 2023-09-08 11:25:50
Nem gond... Jó munkát neki... Akkor később indítjuk a sprintet.... Türelem rózsát terem
Vác_all_in 2023-09-08 00:31:14
Ezzel semmi rosszat nem akarok mondani még mielőtt valaki magára venné, de higgyünk már magunkban x hogy meg tudjuk csinálni

további témák a rovatból

2024.06.14-én megkezdődik az Európa-bajnokság. A Tipplap háromfelvonásos játékának 2. fázisa a minden napra leadott szelvénytipp, amelyben a ROI lesz a középpontban! Minden meccsnap kint lesz a játék posztja, a részletekről kattintás után!
2024.06.14-én megkezdődik az Európa-bajnokság. A Tipplap háromfelvonásos játékának 2. fázisa a minden napra leadott szelvénytipp, amelyben a ROI lesz a középpontban! Minden meccsnap kint lesz a játék posztja, a részletekről kattintás után!
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
2024.06.14-én megkezdődik az Európa-bajnokság. A Tipplap háromfelvonásos játékának 2. fázisa a minden napra leadott szelvénytipp, amelyben a ROI lesz a középpontban! Minden meccsnap kint lesz a játék posztja, a részletekről kattintás után!
2024.06.14-én megkezdődik az Európa-bajnokság. A Tipplap háromfelvonásos játékának 2. fázisa a minden napra leadott szelvénytipp, amelyben a ROI lesz a középpontban! Minden meccsnap kint lesz a játék posztja, a részletekről kattintás után!