2023.09. 09.

Csodacsapat- Nyereményjáték 12.nap

Csodacsapat- Nyereményjáték 12.nap

Két hét kemény küzdelem (08.28-09.10), csapatban vívnak egymással a harcosok. Íme a Csodacsapat nyereményjáték 12.napja. foto: pixabay.com

Üdv mindenkinek!

 

 • 08.29-09.10-ig fog tartani a játék, melynek neve CSODACSAPAT. 45 fő, 9db 5 fős csapatra osztva mérkőzik meg egymással. Az alap feladat nagyon egyszerű, minden nap lesz egy feladat, azt kell teljesÍteni, viszont vannak részletes szabályok. A játék stílusa hasonlít egy háromhetes kerékpárversenyhez, lesznek típusai az adott napnak, csapaton belül vannak pozíciók melyek majd külön pontokat érhetnek stb stb.
 • A játék célja, hogy az utolsó nap legvégén, amelyik csapat a legtöbb pontot gyűjti, ők viszik a 30.000ft összdíjazást, ami csapaton belül, az egyéni eredményekkel arányosan oszlik szét. Kiesés nincs a versenyből.
 • Felhívtam mindenki figyelmét, olyan regisztráljon, aki szinte minden nap itt tud lenni közel két hétig. Annyit kérek veszekedés ne legyen, ha valaki egyet-egyet hiányzik, senki sem itt él a tipplapon, mindenkinek van magánélete, de, aki benevezett az próbáljon meg megjelenni, ne szúrjon ki a csapatával. Hiányzó emberek kieső pontjait lehet minimálisan pótolni, de arányosan sokat nem fog érni. Később leírom.
 • Minden nap játszani kell, 00-23:59-ig kezdődő meccsre lehet csak fogadni, nincs dtv opció, nincs outright fogadás, nincs ázsiai hendi. Sportág megkötés nincs, mindenki szabadon választ.
 • A törölt vagy halasztott mérkőzések nem fognak pontot érni adott napon, EZÉRT MINDEN TENISZ KEDVELŐ FIGYELMÉT FELHÍVOM, HOGY SZÁMOLJON EZZEL!!! Ez főként a teniszre szokott érvényes lenni, ráadásul zajlik a US open, hozhattok belőle tippet, de kezdjék el éjfél előtt, az nem baj, ha a folytonos játék lezárása átcsúszik éjfél utánra, de eső miatt vagy halasztás miatt nem lejátszott meccs 0 pontot fog érni.
 • Hiányzó játékos esetén akkor jár pont, ha legalább 3 ember talál az 5 fős csapatból, ilyenkor a jutalom +0,3 tized (sokkal többen nem adhatok, mert nagy előny lenne ahhoz képest, akik öten itt vannak, de pl ketten nulláznak). Aki 3 napot kihagy azt kizárjuk a játékból és a nyereményből, 3 nap után én ugrok be, ha nem találunk beugróst. Megnéztem a nevek listáját, szinte csak állandó olvasók vannak a listán, KÉREM AZT A PÁR RITKA VENDÉGET, NE OKOZZON CSALÓDÁST. SOKKAL JOBBAN ÖRÜLÜNK HA A CSAPAT TAGJAI LESZTEK HISZ A SPORTFOGADÁS ÖSSZEKÖT MINKET! Fura megoldás lesz, hogy én ugrok be a kizárt játékos helyett, ne legyen ilyen, de valahogyan menteni kell még időben azt, ha egy csapat ez miatt szenved hátrányt. Az elsődleges opció, ahol látjuk, hogy vész van, oda keresünk beugróst a gyakori rakétás vendégekből. Nagyon remélem, aki regelt az tisztességesen végignyomja a játékot. Mindenkinek van magánélete családja, nem a Tipplap az első, de, ha nevezett legalább 1 percet szánjon ide ebbe a 13 napba, még 3 türelmi életet is kapott mindenki, mert bárkivel előfordulhat, hogy nem ér rá bármilyen személyes ok miatt. Ne essünk egymásnak, ha már bevállaltam, hogy bedobom ezt a merész játékot, annyit kérek cserébe, ne legyen harag csapattársak közt, nem ér annyit ez a pár ezer forint. Köszi srácok!
 • Minden nap eltérő feladat lesz, ez mindig le lesz írva éppen mit kell csinálni.
 • Mindenhol van egy kapitány, egy sprinter, egy szökés specialista, egy hegyimenő, egy segítő. Ezeket véletlenszerűen sorsoltam. A posztoknak lesznek jutalom pontjai, ezeket folyamatosan jelzem majd napról napra.
 • Kiegészítő infok:
 1. Meccs másolás engedett, csapaton belül és idegen csapatból is lehet lopni, kivéve, ha külön kikötés van a feladatban.
 2. Egymásnak lehet segíteni, tippet ajánlani, kommunikálni, viszont azt mind írott formában, betippelni legördülő menüből segítséget semmiképp, (azt csak a saját tipphez alkalmazzuk) köszi.
 3. A teniszeknél fontos főként a US openen, mi van, ha egy meccset elkezdenek adott nap este, félbeszakad, de még reggel (azaz USA idő szerint azonos játéknapon) befejezik. Ilyenkor a tipp kiértékelésre kerül, még focira is érvényes, ha vihar támad és ideiglenesen áll a játék, csak ne legyen teljesen új dátumra, időpontra kiírva a meccs mert az automatikusan 0 pont. Baseballnál is van ilyen, hogy megkezdik aztán a vihar elmossa, lehet várnak rá pár órát ilyenkor kiértékelem, de van amikor azt mondják majd este a másik meccs előtt gyorsan lezavarjuk, na ilyenkor sztorno a tipp.
 4. 00:00-as tipp nem elfogadott a soron következő napra, az nem tartozik bele a 23:59-be, sajnos ez van.
 5. Javítási lehetőség nincs! Azért van, mert tegyük fel véletlen berakok holnapit, este rájövök, közben elbukik minden sprinter pl. tegnap aztán akkor hoppá gyorsan javítom a hibás tippet 1,01-es oddsra és elvittem a napot. Nem feltételezem senkiről, hogy csal, de, hogy elkerüljünk minden magyarázkodást és variálást, egyiknek engedek másiknak nem, ilyen nincs. Egységesen nincs javítási lehetőség, kérek mindenkit inkább gondolja át a tippet mielőtt beküldi.

 

11.szakasz: Van-e még visszaút?

A feladat, hozz egy kétmeccses szelvényt, odds kötetlen. Szelvény másolás tilos, mégha egy elem lopható is, a két tipp egütt nem. Aki olyan kombit tesz, amit már más berakott az az ember automatiksan 0 pontot szerez. Ma nem az oddsot kapják a csapatok, hanem a csapat minden tagjának eltalált oddsát összeadjuk (nem szorozzuk, összeadjuk) és így a csapatok közt kialakul egy sorrend. A pontszerzés a következő:

A legjobb csapat 5, a következő 4,5 majd 4 uána 3,5 következő 3, kövi 2,5 a hetedik helyezett 2, a nyolcadik 1,5 az utolsó 1 (kivéve ha valaki, valakik teljesen nulláznak, azoknak 0 jár)

Egál esetén a legnagyobb önálló odds a mérvadó, ha ez is egyezik akkor jár az azonos pontszám, de a tabellán következő csapat nem a következő oddsot kapja, olyankor az ugrik.

Csapatok:

 1. Almaspite (kapitány), Johnny840 (hegyimenő), 1_Petipp (sprinter), Cool36 (szökés specialista), Cimpi (segítő)
 2. Surda64 (kap), Mezdsr (hegy), Todika (sprint), Pabloaimar83 (szökés), Vene (segítő)
 3. Lacus56 (kap), Giuseppe1974 (hegy), Sandokan4444 (sprint), Wvalti78 (szökés), Cerrone (segítő)
 4. Prigioni (kap), Spitball (hegy), Sdave.93 (sprint), Tutisanya (szökés), Hocika04 (segítő)
 5. Davidbuffon (kap), Péksrác (hegy), Vác all in (sprint), Tibcsi68(ideiglenesen "Debrecen") (szökés), Abdul69 (segítő)
 6. Tozso001 (kap), Davmadridista (hegy), Kissbela83 (sprint), Mazsolas kalacs (szökés), Senki (segítő)
 7. Lillatitanilla (kap), Fankafery (hegy), Mark yhennon (sprint), Gabibusz (szökés), Lulemin (segítő)
 8. Skorpio63 (kap), Szeretlekandi (hegy), Domlasz (sprint), Ququli86 (szökés), K3csuh (segítő)
 9. 49ers fan (kap), Thumy (hegy), Feketelo (sprint), Acmilan (szökés), Gyurka72 (segítő)

 

Tabella: 11.nap után (hamarosan a következő is látható lesz)

 

4-es csapat 73,45

9-es csapat 69,29

3-as csapat 65,32

7-es csapat 65,03

2-es csapat 62,65

5-ös csapat 49,86

1-es csapat 43,41

6-os csapat 40,22

8-as csapat 28,45

 

 

Megkérek minden játékost és csapatot, ne adja fel senki a versenyt, bármilyen reménytelen is a helyzet. A bringafanok tudják jól, honnét nyert Pogacar Tourt, a focifanok emlékezzenek vissza a United BL győzelmére a Bayern ellen vagy a City bajnoki címére a hosszabításban, de sorolhatnám napestig. Semmi nem dőlt még el.

 

Info: Tibcsi68 viszsatér Debrecen helyére, köszi Debrecen, hogy beugrottál.

 

Hero08-at várjuk ma is Feketelo helyére, ha nem jön tippelek ma is én a 9-es csapatnak. A franc Clemensbe tegnap, már elhittem hogy találtam a kombit :D

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
prigioni 2023-09-09 23:09:26
Annyira jó, hogy tegnap olyan csapat játékosa "reklamált", akik legalább 6 fordulón keresztül voltak utolsók, ma meg a jelenlegi kilencedik teszi ugyanezt. Legközelebb Bence olyan játékot találj ki, ahol az utolsót díjazzátok! Nem értik meg, hogy minden napra más feladat van, nem minden nap ugyanazok a szabályok s a pontozás. Legközelebb, ha ez nem elfogadható, adjátok át másnak a terepet. Én is hagytam már ki játékot,most például az a katyvaszos darts premier liga rémlik is.
skorpio63 2023-09-09 23:42:07
Így,a Tipplapon keresztül is tisztellek!Tévedés,én mindent nagyon jól értek,képes vagyok logikusan és gyorsan gondolkodni.Hangsúlyoztam,nem a csapatokat bántom,mindenkinek gratulálok a becsületes küzdelemért.Amit írtál lehetetlen,mármint nem nevezni,ha nem tetszik,mert minden nap éjfélkor derültek ki az aktuális szabályok.Ilyen esetben mást nem lehet tenni,mint azonnal jelezni,hogy ez igazságtalan,ez történt.Még azt is megértettem,hogy ekkor már nem lehet megváltoztatni az előre eltervezett szabályokat,de AKKOR IS LEÍROM,micsoda igazságtalanság,Te se mondd,hogy nem .Én egy olvasás után láttam,mekkora igazságtalanság a mai pontozás,ezt a szervezőnek ugyanúgy tudnia kellett.Sok ember itt a "szívét lelkét kiteszi"a csapat jó szerepléséért,más kérdés,hogy egyszer egyiknek,egyszer másiknak van szerencséje.Nem szabad becsapni ezeket az embereket,ezért tettem szóvá a mai igazságtalanságot!
seantaylor21 2023-09-09 23:57:25
Tisztelt Skorpio63! Minden napra le volt osztva a feladat és a terv, egyrészt belenyúlva nem volt menet közben. Másrészt, ha ez a mai nap nem ma hanem a 2.napon van pl, a kutya nem szólt volna egy szót sem hogy ez miért van...azt támadjátok, hogy most nem változtattam a szabályokon annak érdekében hogy izgalmas legyen a játék. Na az lenne igazságtalan azzal szemben hogy valaki 2 hete becsületesen küzd és előnyhöz jutott.

Azt kérdezem tőled is amit Vác all intól. Ha a focibajnokságban a Real Madrid 10 ponttal vezet 2 fordulóval a vége előtt, akkor legyen az a szabály hogy innentől egy győzelem 20 pontot ér csakazért hogy legyen még értelme a bajnokságnak?

Tudta jól mindenki hogy itt minden nap másról szól és eddig is rengeteg féle módon voltak pontozva a napok. A 4.napon a 4-es csapat két csapattal szemben is 15 pontos hátrányt szedett be, mégsem mondta senki hogy jaj aznap miért az a szabály volt.

A tegnapi napon mindenki előtt ott volt a lehetőség a tripla szeló, dupla pontért dologra. a 4-es csapat meg még jópár hatalamas pluszt csinált belőle, ti meg akkora minuszt hogy csak na.
Most azért én vagyok a hülye hogy ezek után nem hozok ma olyan szabályt amivel ledolgozható a hátrány és bárki nyerhessen.
Megvolt nektek is a feltétel meg mindenkinek a tegnapi nagy extrához, és ilyen az igazi bringasport ahol van egy királyetap és robbanhatnak igazán a dolgok. Ott sincs panasz hogy minek vannak sprintnapok ahol egybe ér be a mezőny, sőt a maradék 7 naptól minimum három olyan lesz ahol lehetetlen érdemi hátrányt ledolgozni, most akkor ők is azt mondják hogy ez így hülyeség?

Játszottunk már oddsvadász játékot nem egyszer, bebizonyosodott hogy egy hülyeség, mert ott olyan nyer aki bemákol egy olyan beokádott oddsot ami nem is érdekli de csak azzal nyerhet és bemákolja. Na ilyenkor igazságtalan az élet.

Most addig játszunk olyan napokat ahol marékszám gyűjthető a pont, amig egyszer csak tényleg bemákolja valaki és fordít -30 hátrányból? ezeket nem értem....

Ha az egész játék olyan lett volna hogy minden nap röpködnek a brutál oddsos feladatok és ma belenyúltam volna akkor elfogadom az álláspontod de így nem tudom...
Kiegészítem azzal hogy az első nap legelső tippjétől mindenkinek megvolt az esélye hogy pontot gyűjtsön, azért mert nem jött össze nem a játék a hülye

üdv
Bence
seantaylor21 2023-09-10 00:33:25
két dolgot hozzáfűznék, a bringaversenyen is eltérő pontozások vannak a pont és hegyi trikóért nap mint nap, Sepulvedarol is lekerült a pettyes mint a sicc azt tegnap vingi, ma evene fogja hordani, most majd jön az mikor nem lesznek olyan értékes pontok Sepulveda se fog kardot rántani azért hogy na pedig kérem a sok pontot a hegyért.

a másik hogy Domlasz szerintem tudta jól, hogy nem kell neki feltétlenül a bitangerős odds, csak ráment a totális győzelemre siker esetén. Tudatában volt annak hogy mit nyerhet vele, nem az egetverően nagy oddsot, hanem 5 pontot
prigioni 2023-09-10 00:01:27
Pont ezt írtam, szűkebben🙂
prigioni 2023-09-09 23:51:00
Nem az aznapi nevezésre gondoltam, hanem úgy unblock. Tudtuk jól, hogy előre nem lesznek leírva a feladatok, az valakinek ha fent van éjfélkor, vagy csak másnap reggel derül ki.
Ha ez az ötödik játéknapon van, egy szót sem szóltál volna-mármint ez a mai pontozás.
Egyébként meg nem kell ennyire komolyan venni, ha holnap mi elbukunk, büszkén gratulálok a nyerteseknek majd. Nem lesz senki előrébb azzal a 4-5 ezer forinttal. Azért ennyit írok, mert a csapatomban vannak jobban teljesítők, nekem esetlegesen ennyi eshetne le.
Ui: örülök, hogyha indirekt módon is-de közrejátszottam a mai nyertes szelvényedben.
Szép estét!
seantaylor21 2023-09-09 23:30:43
a kilencedik helyezett nem reklamált egy kukkot se, amúgy az írásod értem csak ne őket ostorozd :D
prigioni 2023-09-09 23:33:00
Skorpio63 abban a csapatban van. Ők a kilencedikek.Nem olvastad lentebb mit írt neked?
seantaylor21 2023-09-09 23:43:04
most már olvastam
skorpio63 2023-09-09 21:37:18
Jó hír a "lógó orrú" 2-es csapatnak:A tegnapi napon SEAN nem adta hozzá a pontszámhoz Surda 64 pontjait,így 6,14 ponttal többetek van!Egész nap dolgoztam,de én figyelek.Na,nem ingyen,Surda már 3 sörrel jön nekem!
seantaylor21 2023-09-09 22:04:30
Örök rejtély mért nem írtam be. De így a holnapi meglepetést lelőtted hogy jeleztem volna van egy kis extra pontjuk :D
skorpio63 2023-09-09 22:15:45
Nézd meg már alszanak!Nem is reagáltak a jó hírre!
surda64 2023-09-10 04:29:06
Szia!...Tegnap Peca volt ...reggel ítam a másik rovatba...reggel ment a tipp teló aludt egész nap... köszönöm hogy figyelmes voltál....Én számolgatok utánna...csak a nyeremény szoktam nézni virtuálisan ..a számlán...
surda64 2023-09-10 04:29:32
Nem számolgatok....
skorpio63 2023-09-09 22:17:46
Helyette találj ki valami meglepetést a 8-as csapatnak sportszerűségünk miatt!
GABIBUSZ 2023-09-09 20:39:58
Mai!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Románia - Izrael
Melyik félidőben lesz több gól?
2. félidőben
1.94 1 - 1
2023.09.09. 20:45
Németország - Japán
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
2.75 1 - 4
Eredő odds 5.34
Tét 100
Kihagyott nyeremény 534
Lillatitanilla 2023-09-09 21:11:37
Hajrá :)
skorpio63 2023-09-09 19:54:27
Hazaértem...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Németország - Japán
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.96 1 - 4
2023.09.09. 20:30
Villa Dalmine - Atl. Rafaela
1X2 + Gólszám 3,5
Vendég és kevesebb
2.19 1 - 4
Eredő odds 4.29
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4290
skorpio63 2023-09-09 22:19:13
Ez sem rossz tipp,csak a végén rúgtak még egyet!Ö.m.a.f.
skorpio63 2023-09-09 22:26:23
Az utolsó 20 meccsükön nem rúgtak 4-et,3-at is csak egyszer.De ma sikerült,mert fogadtam rájuk...
Vene 2023-09-09 18:23:24
Hajra 2-es!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 18:45
Cambuur - Den Bosch
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.39 3 - 1
2023.09.09. 21:40
N. Aspinall - G. van Veen
180-ak száma 5,5
Több, mint 5,5
1.64 6 - 3
Eredő odds 2.28
Tét 100
Nyeremény 228
tutisanya 2023-09-09 17:59:17
4.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 18:00
Csurgó - Eger
1X2
Csurgó
1.31 35 - 26
2023.09.09. 18:00
Balatonfüred - Dabas
1X2
Balatonfüred
1.36 31 - 30
Eredő odds 1.78
Tét 100
Nyeremény 178
prigioni 2023-09-09 21:37:43
👍
Spitball 2023-09-09 19:52:08
Okos tipp volt, ilyet kellett volna nekem is, nem a románokban bízni. Gratulálok!
skorpio63 2023-09-09 21:45:04
Ma nem értem rá a tippekkel foglalkozni,így a román-dán tippedre munka közben tettem 80000-t...A többit tudod.Vagy mégsem?
Spitball 2023-09-09 22:00:42
Sajnálom! Ilyen ez a szerencsejáték. Korábbi meccsen egymás ellen dobtak 71 pontot. Azt gondoltam itt a bukik valamit nagyon benéztek. Hát nem ..
skorpio63 2023-09-09 22:22:36
De a folytatás:Prigioni esti tippje mellé tettem egy saját élő tippet és ez is 80000,hogy visszanyerjem.2,39 odds,nyert.Így nyugodtan alszom..
Almaspite 2023-09-09 15:57:06
Hoki BL 1-es csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:00
Tappara - Skelleftea
Gólszám 4,5
Több, mint 4,5
1.62 3 - 5
2023.09.09. 19:45
Servette - Rouen
Gólszám 7,5
Kevesebb, mint 7,5
1.70 9 - 1
Eredő odds 2.75
Tét 100
Kihagyott nyeremény 275
Vác_all_in 2023-09-09 15:55:53
Hajrá Vác ❤🔥😩Hajrá csajok❤🔥Hajrá Katrin 💚🔥

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:00
FTC - Metz
1X2
FTC
1.95 25 - 38
2023.09.09. 18:00
Vác - Kisvárda
Gólszám 49,5
Több, mint 49,5
1.50 26 - 23
Eredő odds 2.93
Tét 100
Kihagyott nyeremény 293
1_Petipp 2023-09-09 15:31:09
Buena suerte! - Sok sikert!
Nem voltam soha egy csapatjátékos, de élvezetes volt ezt a játékot is kipróbálni.
Köszönöm a csapattársaimnak az elért eredményeket, a biztatásokat. Nálam a részvétel is fontos!
Vamos 1-es csapat! Vamos!
E.T. haza...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 18:00
CSM Bukarest - Odense
1X2
CSM Bukarest
1.64 28 - 24
2023.09.09. 21:40
N. Aspinall - G. van Veen
A mérkőzés győztese
N. Aspinall
1.63 6 - 3
Eredő odds 2.67
Tét 100
Nyeremény 267
Cimpi 2023-09-10 00:20:07
Én is köszöm az összes vamost!! És további jo szrt. fosztogatást neked és az összes többi játékosnak! Sok tippet nyultam a mixre a játékbol nem mind jött de nem panaszkodom! Köszönöm a szervezőknek a lehetöseget és nagy nagy gratula a türelemért hogy kibirtad ezt a 45 embert 2 héten keresztül!
Hocika04 2023-09-09 14:56:54
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 22:10
C. Gauff - A. Sabalenka
A mérkőzés győztese
A. Sabalenka
1.85 2 - 1
2023.09.09. 18:10
T. Seyboth Wild - A. Vavassori
A mérkőzés győztese
T. Seyboth Wild
1.55 0 - 0
Eredő odds 2.87
Tét 100
Kihagyott nyeremény 287
thumy 2023-09-09 14:43:50
Hajra 9

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 15:00
Malawi - Guinea
Gólszám 2,5
Kevesebb, mint 2,5
1.42 2 - 2
2023.09.09. 15:30
Diósgyőr - Soroksár
1X2
Diósgyőr
1.60 3 - 0
Eredő odds 2.27
Tét 100
Kihagyott nyeremény 227
PabloAimar83 2023-09-09 14:32:38
Ketteske!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Románia - Izrael
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.73 1 - 1
2023.09.09. 22:10
C. Gauff - A. Sabalenka
A mérkőzés győztese
A. Sabalenka
1.85 2 - 1
Eredő odds 3.20
Tét 100
Kihagyott nyeremény 320
Davmadridista 2023-09-09 14:19:32
Mára ez lesz!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 18:00
Észtország - Svédország
1X2 + Gólszám 2,5
Vendég és több
2.14 0 - 5
2023.09.09. 20:45
Koszovó - Svájc
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.93 2 - 2
Eredő odds 4.13
Tét 100
Nyeremény 413
cerrone 2023-09-09 14:03:00
Szép napot!
hajrá 3 as
Teljesen egyetértek Giuseppe csapattársammal gratula a 3 as csapat minden egyes tagjának bárhol is végzünk ez egy igazi CSAPATMUNKA volt egyetlen rossz szó nélküll, örülök hogy ebben a csapatban lehettem.
Tipp:

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 14:30
U20USA - U20Olaszország
1X2
Döntetlen
8.50 12 - 9
2023.09.09. 16:30
U20Hollandia - U20Spanyolország
Hendikep 3,5
U20Hollandia +3,5
1.80 10 - 12
Eredő odds 15.30
Tét 100
Kihagyott nyeremény 1530
mazsolas_kalacs 2023-09-09 14:00:15
Sziasztok!
Hajrá 6-os

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Észak-Macedónia - Olaszország
Gólszám
2-3
1.93 1 - 1
2023.09.09. 16:45
Bidasoa Irun - Barcelona
1X2 + Gólszám 64,5
Vendég és kevesebb
2.02 26 - 26
Eredő odds 3.90
Tét 100
Kihagyott nyeremény 390
Giuseppe1974 2023-09-09 13:45:34
Hajrá 3-as csapat!
Bármi is lesz a vége,hatalmas grat a csapatnak!
A játék elejétől fogva mindig a dobogón voltunk, nem lázadoztunk, csak játszottunk!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:00
Woking - Solihull Moors
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.63 1 - 1
2023.09.09. 16:00
Fylde - Aldershot
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
2.21 0 - 2
Eredő odds 3.60
Tét 100
Kihagyott nyeremény 360
1_Petipp 2023-09-09 13:28:25
Buenos Dias!
Egy kérdés Sean: Lehet nem vagyok ma 100-as, nem mintha máskor lennék, de " a csapat minden tagjának eltalált oddsát összeadjuk " alatt mit kell érteni?
Mind a két találat tehát nyertes szelvény, adódik össze vagy ha az egyik el lett találva akkor az is beleszámít az összeadásba? Én a másodikra gondolnék!
Köszönettel
seantaylor21 2023-09-09 13:35:39
Csak a nyertes szelveny nem az önálló odds. Talán sokan nem értették félre. Olyan cirkalmasan kell tényleg mindent már megfogalmazni mert ebben a sportfogadó játek témakörben minden apró részlet több módon értelmezhető és mindig vannak kiskapuk érdekes extrák stb.
1_Petipp 2023-09-09 13:43:25
Ok. Köszönöm szépen a gyors választ! Nem kiakasztani szándékoztalak, csak épp ma nem csak szarul nézek ki, de úgy is érzem magam...
Lulemin 2023-09-09 13:21:22
7.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:15
Independiente Avellaneda - Estudiantes LP
1X2
Independiente Avellaneda
3.05 1 - 1
2023.09.09. 18:30
Ancona - Gubbio
1X2
Döntetlen
2.95 1 - 2
Eredő odds 9.00
Tét 100
Kihagyott nyeremény 900
Lillatitanilla 2023-09-09 18:47:15
Hajrá :)
sdave.93 2023-09-09 13:02:28
4

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 14:00
Sönderjyske - Silkeborg
Hendikep 4,5
Sönderjyske +4,5
1.44 36 - 22
2023.09.09. 16:05
A. Gabric - O. Dodin
A mérkőzés győztese
O. Dodin
1.47 2 - 0
Eredő odds 2.12
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2120
tibcsi68 2023-09-09 12:52:18
A váciak megdobják a 28-30 góljukat, akkor a kézi jön.
Svédeknek elég egy sima győzelem, de az nagyon kell nekik.
Köszi debrecen, hogy beugrottál!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 18:00
Észtország - Svédország
1X2 + Gólszám 4,5
Vendég és kevesebb
1.64 0 - 5
2023.09.09. 18:00
Vác - Kisvárda
Gólszám 49,5
Több, mint 49,5
1.50 26 - 23
Eredő odds 2.46
Tét 300
Kihagyott nyeremény 738
tibcsi68 2023-09-09 19:54:04
Utolsó svéd támadás hozta az 5.-et, ez van.
tibcsi68 2023-09-09 21:01:56
Meg a fél gól
Vác_all_in 2023-09-09 13:06:02
Hajrá Vác ❤🔥Hajrá csajok ❤🔥
senki 2023-09-09 12:37:48
Azt mutatja Döntetlen lesz de nem.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Észak-Macedónia - Olaszország
Kétesély
Döntetlen vagy Olaszország
1.12 1 - 1
2023.09.09. 16:30
Pardubice - Ingolstadt
Pontos végeredmény
Pardubice 4:2
14.50 6 - 1
Eredő odds 16.24
Tét 100
Kihagyott nyeremény 1624
lacus56 2023-09-09 12:03:21
Hajrá 3-as csapat !

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:45
Bidasoa Irun - Barcelona
1X2 + Gólszám 64,5
Vendég és több
1.96 26 - 26
2023.09.09. 13:30
M. Bellucci - L. Broady
A mérkőzés győztese
L. Broady
1.41 2 - 0
Eredő odds 2.76
Tét 100
Kihagyott nyeremény 276
Gyurka72 2023-09-09 11:46:57
Hajrá 9. csapat!!!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 18:00
Észtország - Svédország
1. félidő - 1X2
Svédország
1.91 0 - 5
2023.09.09. 20:45
Észak-Macedónia - Olaszország
1. félidő - Vendégcsapat - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.52 1 - 1
Eredő odds 2.90
Tét 100
Kihagyott nyeremény 290
49ers_fan 2023-09-09 13:27:37
👍🏻🍀
Péksrác 2023-09-09 11:06:58
5 csapat.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 12:00
Nagasaki - Thespakusatsu Gunma
1X2
Nagasaki
1.72 2 - 1
2023.09.09. 12:00
Jubilo Iwata - Omiya Ardija
1. félidő - 1X2
Jubilo Iwata
1.83 3 - 2
Eredő odds 3.15
Tét 100
Kihagyott nyeremény 315
todika 2023-09-09 10:43:33
2-es csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Észak-Macedónia - Olaszország
Vendégcsapat - Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
2.47 1 - 1
2023.09.09. 16:00
FTC - Metz
Gólszám 57,5
Több, mint 57,5
2.11 25 - 38
Eredő odds 5.21
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 5210
AC Milan 2023-09-09 10:17:13
Mai tipp.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:00
FTC - Metz
1X2 + Gólszám 56,5
Hazai és több
3.65 25 - 38
2023.09.09. 14:30
Lettország - Litvánia
A mérkőzés győztese
Litvánia
1.33 98 - 63
Eredő odds 4.86
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4860
49ers_fan 2023-09-09 10:20:57
👏🏻🍀9️⃣👑
sandokan4444 2023-09-09 10:15:41
Oruljunk neki hogy egy ingyenes jatekba reszt veszunk es ne a szabalyokon morgolodjunk , vac all in , lillatitanilla stb . Nekem se tetszik de mindezt szabadidejebol ingyen bermentve szervezi penzdijas jutalomert . Nekem inkabb azert megy el a kedvem mert senkinek semmi nem tetszik . En maradok . Es biztos hogy az utolso nap is hozhato is nyilvan a hatul alloknak lesz nehezebb ahogy ez az eletben mindenhol igy van . Aki hatrebb van az onhibajabol van hatrebb . Hajra 3 asok .

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 15:00
Azerbajdzsán - Belgium
Hendikep 1:0
Belgium
1.61 0 - 1
2023.09.09. 16:00
FTC - Metz
Kétesély
FTC vagy Döntetlen
1.54 25 - 38
Eredő odds 2.48
Tét 100
Kihagyott nyeremény 248
Vác_all_in 2023-09-09 12:17:23
Én sem támadni akartam... Nem tudom miért kell mindig mindent félre értelmezni
seantaylor21 2023-09-09 12:57:06
Másfél napja csak mondod a magadét :D amugy a reggel igért hosszu szöveget várom amugy hogy mit akartál kifejteni kiváncsi voltam rá.

Támadás szerűen foggal körömmel kitartasz amellett hogy hülye a játék.mert nem az megy az utolsó napokban hogy hadd menjen a lövöldözés annak érdekébe hogy bárki nyerhessen ezt nem tudom főkent elfogadni.

Hoztad az f1 es példát arra reagáltam arra várom a viszontválaszt még tőled. Van 145 pont előnye amugy verstappennek de ott sem fognak változtatni és 100 pontokat osztani innéttől az izgalmak érdekében. Az első naptól mindenkinek azonos esélye van minden egyes nap.

Mark yhennon is az utolsó ágyú előtt behozhatatlan előnyt szedett össze most akkor mondjuk ott is h az utolsó forduloban 30 pontot lehet szerezni csak azért h ne dőljön el.

Ezekre várom válaszod és tényleg várom hogy kiírd azt ami hajnalban benned volt mert érdekel a véleményed legyen az negatív vagy pozitív.

A játek lezáró cikkben is lehetősege lesz mindenkinek kifejteni mit gondolt az egész buliról

Üdv
Vác_all_in 2023-09-09 13:12:58
A F1-et meg nem úgy hoztam példának ahogy te gondolod, de hát mindent félre kell érteni... Amúgy az meg egy technikai sport... Lehetetlen, de lehet innentől max minden futamon kiesik... Viszont ez továbbra sem úgy szól, ahogy te olvasod
seantaylor21 2023-09-09 13:30:08
Hogy érted azt akkor? Azért vagyunk itt h megbeszéljük csak akkor fejtsd ki h tisztán érthetö legyen.

Ha arra értetted hogy végig ugy pontozzunk hogy a csapatokat a napi eredmeny alapján és úgy adja a tabellát akkor már értem mire akartál kilyukadni.
Az ahhoz hasonlo rendszert az ágyú adja. Bár az se teljesen.

És ha ott állandoan egy csapat nyer akkor ugyanott vagyunk mint most verstappen hogy értelmetlen az uccsó x kör.

Ha tényleg úgy értetted hogy végig ilyen forma 1 es mintaval pontozzuk a napokat arra azt mondom. Persze lehet ilyen játekot is csinálni bármikor. De ez most nem egy ilyen játék volt fogadjuk el. Most éppen ilyet játszottunk majd legközelebb masfelét fogunk. A macskafogó megint egy másféle volt.

Hozzáteszem ha már most Vuelta, bringa volt az alap témakör akkor ahhoz meg pont ez a játékstilus passzol amit hoztam hisz ott a versenyzők a nap végen elért idejüket gyűjtik és az hozza a végeredményt.

Így már akkor egyről beszélünk és elfogadod hogy ennek a játéknak ez volt a stílusa?
Vác_all_in 2023-09-09 13:47:44
Most is rosszul szürted le...
seantaylor21 2023-09-09 14:09:33
Akkor meg fejtsd már ki mert néma gyereknek az anyja se érti a szavát.
Vác_all_in 2023-09-09 13:05:18
Azért mondjam meg a magamét hogy utána ez menjen mint amit most is kaptam?
Spitball 2023-09-09 16:19:58
Vegye már észre, hogy felment az autópályára a szemközti oldalra és mindenki hülye, mert szembe megy Önnel...
sandokan4444 2023-09-09 13:22:13
Ingyenesen reszt vehetsz egy nyeremeny jatekban . Fogadd el a szabalyait es ennyi nemkell mindenbe belekotni
Vác_all_in 2023-09-09 14:26:46
Na pont az ilyenek miatt nem fejem ki a véleményemet Sean... Ki mondta, hogy nem fogadom el a szabályokat?
seantaylor21 2023-09-09 15:11:04
Másfél napja csak olyan duzzogós modon irod hogy igy már nincs értelme ennek a két napnak miért nincs az hogy csak úgy lehessen pufogtatni hogy legyen még értelme a versenynek. Meg más pontozás rendszer.
Így kellett volna úgy kellett volna stb.

Skorpió kifejtette a véleményét amivel abban egyetértek hogy akinek olyan előnye van azt ne lehessen direkt mákkal csak a győzelem érdekében valótlan tippel teleszórni a napot mert annak semmi értelme. Akkor felesleges két hétig rendesen küzdeni. Verstappen példája a legjobb akkor ennyierővel kövi vasárnap érjen 200 pontot a győzelem. Szóval ez igen így volt tervezve előre meg igy is érzem helyesnek de én tehetek arról hogy a 4es csapat elhúzott ennyivel? Nem. Mindenkinek minden nap ugyanazok voltak az esélyei. Forditsuk meg a szitut ha a te csapatod lenne fényéves előnyben aztán utolsó nap azt mondanám simán le lehet azt faragni akkor nem lennél kiakadva?

Skorpio szerintem nem állt semmilyen oldalra csak leírta amit gondol nem támadta a játekot. Az vele jár hogy a mai pontozástól sokan boldogok már nem lesznek és ezzel egyet is értek Skorpioval.
Az hogy te azt irtad örülsz hogy skorpio melléd allt (szerintem ő nem állt senki mellé csak leírta amit gondol max részben egyetértett veled) azzal kifejezted hogy szinte velem ellentétes véleményen vagy és a szabályok ellen. Fejtsd ki hogy megértsük aztán megbeszéljük.

Ám mi lett volna akkor ha sokkal szorosabb a tabella? Akkor értékes lett volna. A játék előre meg volt tervezve a tabella nem. Szóval a ti tippeitek alakulása határozta azt meg hogy ez a mai állás.
Skorpio sokszor korrekten el is ismerte hogy részben miatta tart ennyire hátul a csapat.

Még az f1es témát mindig nem fejtetted ki igy értelmetlen az egész beszélgetés ha te nem adod elő a véleményedet. Megint csak találgatni tudok, ha a mai napra érted azt a pontrendszert akkor megint csak azt mondom hogy az izgalmak érdekében ökörség szabályokat módosítani stb.

Reggel is nagy rössel írtad hogy na aztán most kiírom magadból ami benned van. Azt még mindig várom. Ha nem teszed meg értelmetlen itt beszelgetni barmiről mert sok mindennel nem értesz egyet de hogy neked mi az álláspontod és a veleményed a dolgokról azt nem fejted ki.
Vác_all_in 2023-09-09 16:01:08
Én is elismertem.... És nekem nem a vezető csapattal van a bajom... Bárki lehetne felőlem elől... Akár mi is... Akkor is ugyan ezt mondanám
Vác_all_in 2023-09-09 15:58:23
De legalább most jól gondoltad
seantaylor21 2023-09-09 21:18:13
pont erről beszélek egy napja, senki nem mondta hogy legyen ennyi hibás tipp és ne legyen szoros a tabella, ezért ne engem okolj.

Mi az igazságos? Végigdolgozol egy versenyt és a munkád gyümölcse hogy nagy előnyhöz jutsz és nagy eséllyel te nyersz vagy az hogy végigdolgozol sikeresen 12 napot de édes mindegy mert úgyis az utolsó nap dönt el mindent és 1000 előny se ér semmit mert azt is elvesztheted a játék végén?
Vác_all_in 2023-09-09 15:57:57
Én kérek elnézést hogy reggel nem volt időm azóta még forgatáson vagyok és csak pihenőben tudok egy kicsit írni... Én kérek elnézést hogy dolgozom
seantaylor21 2023-09-09 10:20:41
Ne mérgelődj te se :D Lillatitanillat felmentve ő csak szerintem pár játékjavitó gondolatot akart kifejezni a játek finom részleteit hangolni, nem pedig támadni :)
Lillatitanilla 2023-09-09 10:36:35
Köszönöm Sean! Isten ments hogy én támadjak!!!
Elnézést Sandokan ha úgy vetted!
K3csuh 2023-09-09 09:42:40
Hajrá 8-as ✌️. Tetszik ez a kézilabda vonal muszáj kockáztatni a “Semmiért “ 😂

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:00
Herning-Ikast - Kristiansand
Nyertes különbség
Vendégcsapat 6-10 góllal nyer
4.10 30 - 26
2023.09.09. 18:00
Gyöngyös - PLER
Nyertes különbség
Hazai csapat 6-10 góllal nyer
2.85 32 - 27
Eredő odds 11.69
Tét 100
Kihagyott nyeremény 1169
Spitball 2023-09-09 09:22:05
4

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 21:00
NAC Breda - Roda
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.83 1 - 2
2023.09.09. 18:00
CSM Bukarest - Odense
Gólszám 54,5
Több, mint 54,5
1.62 28 - 24
Eredő odds 2.97
Tét 100
Kihagyott nyeremény 297
Abdul69 2023-09-09 09:15:42
Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Románia - Izrael
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.19 1 - 1
2023.09.09. 20:45
Németország - Japán
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.13 1 - 4
Eredő odds 4.67
Tét 100
Kihagyott nyeremény 467
Spitball 2023-09-09 08:55:48
Sean! Ugye jól értjük (Fankafery), lehet meccset(eket) másolni, csak nem pontosan ugyanarra fogadni. Worst case az egyik meccset másolja valaki egy az egyben, a másiknál -2,5 hendi helyett -3,5 hendit lesz, akkor az szabályos, ugye?
seantaylor21 2023-09-09 09:02:42
Szabályos de még az is ha az egyik meccs fullra megegyezik csak a komplett szeló nem egyezhet senkivel.
.szóval svéd 1x2 t megfogadhatja több ember is csak akkor a másik elem ne passzoljon senki mással
49ers_fan 2023-09-09 08:39:38
Ha ez a mai szabály, akkor a 4-es csapatot nem lehet már előzni, azaz nyertek:A legjobb csapat 5, a következő 4,5 majd 4 uána 3,5 következő 3, kövi 2,5 a hetedik helyezett 2, a nyolcadik 1,5 az utolsó 1 (kivéve ha valaki, valakik teljesen nulláznak, azoknak 0 jár) - Jól értelmeztem?
49ers_fan 2023-09-09 09:03:59
Bocsi, azt hittem, ma van az utolsó nap. Akkor nem szóltam, köszi.
Spitball 2023-09-09 08:50:21
Holnap még van egy forduló. Arra gondoltál, hogy ma nem lehet előzni?
49ers_fan 2023-09-09 08:40:39
Nem valószínű, hogy nulláznak.
prigioni 2023-09-09 08:44:20
Holnap is tart még a játék.
prigioni 2023-09-09 08:14:32
4-es
Csak arra figyeljünk ma, hogy ne legyen teljes szelvény másolás! Nézd végig az előtted tippelők tippjeit!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 19:45
Servette - Rouen
1X2 + Gólszám 5,5
Hazai és több
1.53 9 - 1
2023.09.09. 10:00
FTC - Myjava
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
1.42 7 - 0
Eredő odds 2.17
Tét 300
Nyeremény 651
Spitball 2023-09-09 21:42:00
Bravó!
prigioni 2023-09-09 21:39:46
Túl biztonsági lett, de ez is növeli az előnyt egy kevéssel.📈
Johnny840 2023-09-09 08:10:50
Hajrá.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 09:00
Perth RedStar - Stirling Lions
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.45 1 - 0
2023.09.09. 11:00
Trnava - FC Tatran Presov
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.31 6 - 0
Eredő odds 1.90
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1900
kissbela83 2023-09-09 08:00:35
Jó reggelt mindenkinek, és hajrá 6-os

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:00
Njardvik - ÍA Akranes
1X2
ÍA Akranes
1.64 2 - 4
2023.09.09. 11:00
O'Connor Knights SC - Gungahlin Utd.
1X2
O'Connor Knights SC
1.74 2 - 1
Eredő odds 2.85
Tét 100
Nyeremény 285
senki 2023-09-09 12:35:02
Bocsánat ma láttam az e-mailedet. Ma úgy vagyok vele annyit szerzünk mit az ellenfelek akkor esélytelen. Próbálok mást
Ququli86 2023-09-09 07:48:03
Üdv 8 asok 😉 lesz ami lesz...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Németország - Japán
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.09 1 - 4
2023.09.09. 16:30
Pardubice - Ingolstadt
1X2 + Gólszám 5,5
Hazai és több
2.89 6 - 1
Eredő odds 6.04
Tét 100
Nyeremény 604
skorpio63 2023-09-09 22:04:52
Gyönyörű,legalább már van pontunk!
Ququli86 2023-09-09 22:27:39
Juhu 😅 ha még a másik x lenne akkor még jobbak lennénk...csak kár hogy nem tegnap volt ekkora szerencsénk
hero08 2023-09-09 07:22:10
Sziasztok 9-es csapat!
Feketelo helyére jöttem.
Üdv mindenkinek!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 18:00
Andorra - Fehéroroszország
1. félidő - 1X2
Döntetlen
1.94 0 - 0
2023.09.09. 15:30
Diósgyőr - Soroksár
1X2
Soroksár
3.65 3 - 0
Eredő odds 7.08
Tét 100
Kihagyott nyeremény 708
Gyurka72 2023-09-09 11:36:26
Üdv. a csapatban! Hajrá!!!
49ers_fan 2023-09-09 07:45:59
👍🏻🍀💯
szeretlekandi 2023-09-09 07:15:31
8as csapat gyerunk meg nincs vege 😎

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:00
Herning-Ikast - Kristiansand
Nyertes különbség
Vendégcsapat 6-10 góllal nyer
4.10 30 - 26
2023.09.09. 18:00
CSM Bukarest - Odense
Nyertes különbség
Hazai csapat 6-10 góllal nyer
4.55 28 - 24
Eredő odds 18.66
Tét 100
Kihagyott nyeremény 1866
szeretlekandi 2023-09-09 17:38:11
Vipers nem tudom hogyan nyerte meg a bl t... De nagyon gyenge teljesitmenyt nyujtottak most
Domlasz 2023-09-09 07:08:18
8-as csapat

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 18:00
Ukrajna - Anglia
1X2
Döntetlen
5.25 1 - 1
2023.09.09. 20:45
Románia - Izrael
1X2
Döntetlen
3.65 1 - 1
Eredő odds 19.16
Tét 100
Nyeremény 1916
prigioni 2023-09-10 00:41:25
Szép fogás! Gratulálok!
szeretlekandi 2023-09-09 23:28:13
Bravo 😎
skorpio63 2023-09-09 22:53:29
Szuper,nagy gratuláció! DE!! Hajnalban is jeleztem előre,hogy ez így nem jó. Tegnap pl. a 4-es csapat 10,76-os odds-ra kapott 21,2 pontot.Nem tudtuk előre,de ma mi szereztünk 25-ös ödds-ot,erre mit csinál Sean,ÖTÖDÖLI!!!Csapatunk mai sikeres tippjeivel mindenkit lehagytunk volna!Egy kapitány ezt nem hagyhatja szó nélkül!Ha meg valaki azt mondja,hogy ez így IGAZSÁGOS és a SZERVEZŐ NEM NYÚLT BELE DURVÁN A VERSENYBE,az nézzen a tükörbe és gratuláljon magának!
Spitball 2023-09-09 23:11:43
53,65
skorpio63 2023-09-09 23:47:34
Tegnap duplázva volt.Úgy is ennyi?
Spitball 2023-09-09 23:56:02
Ja értem amit mondani akarsz, ha még a mait is dupláznánk. Aha, így igaz LENNE.
Spitball 2023-09-09 23:57:12
Csak ugye tegnap 3-as kötéssel volt duplázó. Szóval ez ezer sebből vérzik.
skorpio63 2023-09-10 00:17:02
Nem a győzelem miatt mondtam.Ha utolsók leszünk,akkor is azt mondom,hogy egy nagyon jó játék volt,nagy gratuláció a kitalálójának.Köszönöm!
prigioni 2023-09-09 23:59:57
Meg ugyebár az se járja, hogy csak a 8-as csapatét duplázzuk, hanem mindenki másét is kellett volna. Akkor sem jó már a dolog.De nincs VOLNA!
Spitball 2023-09-09 23:52:26
A jelenlegi pontszámotokhoz hozzáadtam a mostani odds, csak játékon kívül. Szóval az a 7. helyre lenne elegendő 20 pontos lemaradással. De ez csak játék a számokkal, mert kijelentetted, hogy mindenkit megelőztetetek volna. Szóval ez nem igaz, de mindegy is ..
skorpio63 2023-09-09 23:04:28
Ui:A csapatok közül SENKIT SEM "BÁNTOK",mindenki sportszerűen,a szabályok szerint küzdött.
Spitball 2023-09-09 22:40:13
Ügyes! Ezzel az 5 pont szerintem a Tiétek!
Ququli86 2023-09-09 21:43:27
Ez még jöhet gyerünk az enyém már jött 😁
skorpio63 2023-09-09 22:06:25
Alakul!
Cimpi 2023-09-09 06:54:14
Hajra 1-es!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Észak-Macedónia - Olaszország
1X2
Olaszország
1.33 1 - 1
2023.09.09. 20:45
Koszovó - Svájc
1X2
Svájc
1.59 2 - 2
Eredő odds 2.12
Tét 100
Kihagyott nyeremény 212
1_Petipp 2023-09-09 12:11:24
Buena suerte! - Sok sikert! Vamos 1-es csapat!
49ers_fan 2023-09-09 06:53:19
9-esek! Mindent bele!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:00
FTC - Metz
Gólszám 54,5
Több, mint 54,5
1.53 25 - 38
2023.09.09. 14:30
Lettország - Litvánia
Hendikep 3,5
Litvánia -3,5
1.53 98 - 63
Eredő odds 2.34
Tét 100
Kihagyott nyeremény 234
Mark'yhennon 2023-09-09 06:38:33
angolos

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:00
Wrexham - Doncaster
1X2
Wrexham
1.35 2 - 1
2023.09.09. 16:00
Port Vale - Burton
1X2
Port Vale
1.79 (0 - 0)
Eredő odds 1.35
Tét 100
Nyeremény 135
Spitball 2023-09-09 20:00:16
Ha jól látom elhalasztották 10 nappal
Lillatitanilla 2023-09-09 21:13:10
Én is pont azt néztem
Lillatitanilla 2023-09-09 07:02:03
Hajrá, ha jól számoltam ( ami nem biztos) 8 ponttal vezet előttünk a 9es , nem lehetetlen behúzni,pláne ha holnap olyan nap lesz !
Ne adjuk fel :)
fankafery 2023-09-09 06:22:30
Sziasztok 7-esek!
Ha jól olvastam akkor csak ugyanazt a tippet nem lehet rakni, de más opcióval ugyanazt a meccset lehet. Remélem nem hibáztam.
Hajrá! 🍀🍀🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Észak-Macedónia - Olaszország
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
1.53 1 - 1
2023.09.09. 10:45
Olaszország - Szlovénia
Hendikep 2,5
Szlovénia -2,5
1.78 85 - 89
Eredő odds 2.72
Tét 100
Kihagyott nyeremény 272
Spitball 2023-09-09 08:52:30
Azért ezt pontosítsuk!
surda64 2023-09-09 07:19:43
Tegnapi kosarakból kiindulva....nyerhetnek az Olaszok is....
Lillatitanilla 2023-09-09 06:27:33
Hajrá, ha jól számoltam ( ami nem biztos) 8 ponttal vezet előttünk a 9es , nem lehetetlen behúzni,pláne ha holnap olyan nap lesz !
Ne adjuk fel :)
49ers_fan 2023-09-09 06:54:22
Remélem, hogy jól számoltad! :)
Lillatitanilla 2023-09-09 07:02:37
Sztem nemsokára kiderül :D hajnalban számlgattam, úgyhogy bocsi ha tévedtem
skorpio63 2023-09-09 07:24:26
Szerintem,ha ez segítség a negyedik helyen vagytok,kB.8 ponttal vagytok az éllovas 4-es csapat mögött.
davidbuffon 2023-09-09 06:16:27
Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 18:00
Észtország - Svédország
1X2 + Gólszám 2,5
Vendég és több
2.06 0 - 5
2023.09.09. 13:30
J.O. de Sousa - M. de Decker
180-ak száma 5,5
Több, mint 5,5
1.68 6 - 4
Eredő odds 3.46
Tét 100
Nyeremény 346
tibcsi68 2023-09-09 11:59:26
Szia, megjöttem, van valami amiről nagyon lemaradtam?
seantaylor21 2023-09-09 13:32:28
Tegnap volt a király szakasz mely végén picit szétszakadt a mezőny. Előtte a kockáztatsz dupláért esetleges minusszal vagy sem etap. Előtte már nem tom fejből mit hagytál ki :D üdv újra itt
tibcsi68 2023-09-09 14:14:23
Nem nézem vissza, kössz az infót!
tozso001 2023-09-09 06:04:17
Hajrá.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 20:45
Koszovó - Svájc
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
1.98 2 - 2
2023.09.09. 11:00
Machida Zelvia - Tochigi
1X2
Machida Zelvia
1.65 0 - 1
Eredő odds 3.27
Tét 100
Kihagyott nyeremény 327
wvalti78 2023-09-09 05:29:57
Hajra 3-as csapat.🚴😉

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 10:45
Olaszország - Szlovénia
Pontszám 179,5
Kevesebb, mint 179,5
1.67 85 - 89
2023.09.09. 14:30
Lettország - Litvánia
Pontszám 176,5
Kevesebb, mint 176,5
1.66 98 - 63
Eredő odds 2.77
Tét 100
Nyeremény 277
surda64 2023-09-09 05:03:20
2 .....csapat....irány a hegytető......

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 11:00
Mito - Zweigen Kanazawa
1X2
Mito
2.18 3 - 0
2023.09.09. 12:00
Okayama - Vegalta Sendai
1X2
Okayama
2.07 1 - 0
Eredő odds 4.51
Tét 100
Nyeremény 451
Spitball 2023-09-09 22:05:51
Gratulálok!
prigioni 2023-09-09 14:28:06
Szép volt!
tibcsi68 2023-09-09 14:15:08
Remélem ilyen jó les za mai fogásod is, gratula!!
medzsr 2023-09-09 04:23:33
Hajrá 2-es csapat, egy jó véghajrá kell!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 18:00
Ukrajna - Anglia
Vendégcsapat góljainak a száma
3+
2.53 1 - 1
2023.09.09. 18:10
T. Seyboth Wild - A. Vavassori
A mérkőzés győztese
T. Seyboth Wild
1.53 0 - 0
Eredő odds 3.87
Tét 100
Kihagyott nyeremény 387
surda64 2023-09-09 05:00:19
Tekerjünk fel a hegyre....
cool36 2023-09-09 01:28:03
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 15:00
Azerbajdzsán - Belgium
Hendikep 1:0
Belgium
1.61 0 - 1
2023.09.09. 02:00
Chicago - Minnesota
Juhász Dorka hány pontot szerez?
Kevesebb, mint 9,5
1.85 92 - 87
Eredő odds 2.98
Tét 100
Kihagyott nyeremény 298
1_Petipp 2023-09-09 12:08:07
Buena suerte! - Sok sikert! Vamos 1 csapat!
seantaylor21 2023-09-09 00:27:40
mielőtt páran feladnák, nincs még letudva semmi. az utolsó nap tabellájához és a hátrányokkal arányosan nehéz dolga lesz a lemaradóknak de nem végleg lefutott a dolog
surda64 2023-09-09 05:04:18
Feladni soha nem kell....
skorpio63 2023-09-09 00:14:18
Folytatva az éjfél előtti beszélgetést,látva a jelenlegi állást/a saját papíromon/kijelenthető olvasva a mai pontozást,hogy előzni már szinte lehetetlen.Valószínűleg az volt az eredeti forgatókönyv is,hogy aki a Királyszakasz után az élen áll,az már besétálhat a célba.Szerintem tegnap nem nyújtott egyik csapat sem a Sean által felkínált EXTRÁT,a 4-es csapat megfontolt és rutinos versenyzéssel ugrott az élre,mi meg teljesen megrogytunk.Ez van.Ne várd Sean,hogy a mai feladattól a pontozás miatt bárki izgalomba jön.Üdv.
Lillatitanilla 2023-09-09 06:07:42
Kedves Skorpió!
Egyet értek veled! Az elmúlt két napban abszolút elment a kedvem az egésztől!
Összességében nagyon tetszett és remélem lesz még ilyen játék, de egy picit kellene módosítani a szabályokon!
Játszuk végig becsülettel az utolsó két napot ;)

Szép hétvégét!
Vác_all_in 2023-09-09 00:21:10
Akkor már lehetett volna úgy pontozni, hogy pl 25 18 15 12 10 8 6 4 2 mint a F1-ben és akkor az 1 pont lemarad, és akkor így még a hátrányból is lehetne dolgozni
seantaylor21 2023-09-09 09:08:26
Nem veszekedés csak hogy értsd hogy mire akarok kilyukadni. Ha a barcelona 10 meccsel a vége előtt behozhatatlab előnyre tesz szert és semmissé válik a bajnoki harc akkor nem fogják megváltoztatni a szabályokat hogy innentől 50 pont a győzelem.

Ahogy az arsenal-city példád sem tartom jogerősnek ide a forma egyes példád szintén nem ide valo mert ott is az első fordulotól megy ez a pontrendszer. Aztán mi van ott? 6 futammal a vége előtt bajnok a világbajnok mert verstappen mindent megnyer. Ott se mondják azt hogy jaj érjen inkább 100 pontot az utolsó 6 futam siker. Ott van egy egész bajnokság gyűjtögetni.

Ezt az érvet remélem elfogadod

És még mindig nem mondtam h fixre le van futva minden
Vác_all_in 2023-09-09 09:30:38
Amit te csinálsz az sem állja meg s helyét és ezzel én sem kötekedni szeretnék
seantaylor21 2023-09-09 10:34:36
De milyen szempontból. Nyugodtan fejtsd ki azért vagyunk hogy értelmesen mindenki kimondja a véleményét. Szívesen meghallgatok minden kritikát
Vác_all_in 2023-09-09 12:19:07
Ha bármit is kifejtek akkor azt támadásnak fogják venni, ahogy Sandokan444 is
Vác_all_in 2023-09-09 00:17:02
Nagyon jó volt olvasni hogy mellettem álltál... Mindjárt lesz egy nagyon hosszú szövegem... Viszont igen... Kb már most le lehetne fújni...
skorpio63 2023-09-09 00:32:38
Ne mérgelődj!Játszunk.Ez volt az eredeti forgatókönyv,nem most találta ki SEAN,hogy éppen a hátul lévőkkel kitoljon.Ezt mi már elszabtuk.De ha lesz még ilyen játék,lehet javítani a forgatókönyvön is,azért beszélgetünk.Egyébként nagyon jó játék volt,de a második hétre ellaposodtak az ötletek,elmosódtak az első héten még fellelhető csapatposztok,de ezen lehet javítni.Én szeretnék még ilyet játszani,rengeteg ötletet még be lehet építeni és fokozni az izgalmakat.Most már lefekszem,holnap reggel 1/2 8-tól este 7-ig egyfolytában dolgoznom kell.Jó éjt!
Vác_all_in 2023-09-09 00:36:47
Neked is... Én is megyek 4-re film forgatásra... Úgy, hogy addig leírok mindent
Lillatitanilla 2023-09-09 00:10:44
Térjünk vissza a jó öreg dartshoz ;)
Hajrá 7es csapat:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.09. 16:30
Joe Cullen - S. Bunting
A mérkőzés győztese
Joe Cullen
1.60 5 - 6
2023.09.09. 14:00
K. Ratajski - Ric. Evans
A mérkőzés győztese
K. Ratajski
1.51 6 - 3
Eredő odds 2.42
Tét 100
Kihagyott nyeremény 242
Vác_all_in 2023-09-09 00:05:23
Fogok írni egy nagyon hosszú szöveget, amit lehet senki sem olvas el, de ez most kijött belőlem...

további témák a rovatból

friss 5 órája BetChallenge - 2024.07.13
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!