2023.06. 02.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 2. játéknap - 2023.06.02

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 2. játéknap - 2023.06.02

2023 június 1-jén kezdetét veszi a Tipplap Nagy Nyári Ágyúgolyó Bajnoksága, amely egészen augusztus végéig tart. Az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot és kellemes nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak, játékosunknak! A részletek kattintás után.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG

Szabályok (OLVASSÁTOK EL ALAPOSAN!) 

A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG 10-12 futamból áll majd attól függöen, milyen hosszú futamok lesznek és hogyan fér bele időben augusztus végéig. A játék minden futama pontosan úgy zajlik le, mint eddig is egy Ágyúgolyó futam, de van néhány kicsi szabálymódosítás. Ezért olvassátok el a szabályzatot: 

  • Alaphangon 10 napig tart egy futam. Minden tippelőnek lehetősége van az adott napra vonatkozó Tippmixes kínálatból kiválasztani eseményt, amelynek a kimenetelére tippet küld. Nincs olyan megkötés, hogy háromesélyes fogadási lehetőségnek kell lennie (tehát tenisz, foci under/over 2,5 és mindkét csapat lő/nem lő gólt is szóba jöhet). A tippelőnek az a feladata, hogy az adott napi kínálatból kiválaszt egy tetszőleges eseményt, választ hozzá a kimenetelek közül  és a lehulló menűből tippel! Régen beírós játék volt, de már ez lehulló menü lett! A valódi Tippmix-szel ellentétben itt tétösszeget sem kell feltüntetni, ugyanis pontokért megyünk. De az elsődleges szempont, a túlélés. A javaslat, hogy a lehulló menű tipperősségnél 100-at válasszatok, hogy ne fogyjatok el. Itt a lényeg a túlélés és a pontgyűjtés. Minden nap kell tippet leadni, aki kimarad, az kiesik!  TIPPELNI A KOMMENTMEZŐBEN KELL! 
  • Minimális oddszhatár NINCS, de a maximum az 5,00. Továbbra is fennáll az a szabály, hogy a bármilyen szempontból szabálytalan tippeket (pl 5,00-nál magasabb nyereményszorzó; egy fordulóval későbbi megtehető tipp küldése, vagy nem a megfelelő formátumban leadott tipp) azonnal hibának vesszük, és a játékost kiejtjük. Ennek különösen az első egy, maximum két napban lesz jelentősége, a tapasztalat ugyanis az, hogy akinek megadtuk a javítás lehetőségét, úgyis kiesett egy-két napon belül, akik viszont sokáig jutottak, több napon át tippeltek sikeresen, nos, nekik már az első fordulótól sem okozott gondot figyelembe venni azt a néhány szabályt, ami eddig is megadta a játék keretét. Az oddszmozgások miatt 5,10-ig elfogadjuk a tippeket, de az 5,11 már szigorúan kiesést jelent! 
  • ELSŐ NAP: A korábbi Ágyúgolyó-játékokkal ellentétben MOST AZ ELSŐ NAPON IS CSAK EGY TIPPET KELL ADNI! 
  • KIEMELJÜK A LEGFONTOSABB SZABÁLYOK EGYIKÉT: Ha a játék végigmegy, csak akkor nyerhet bárki is, ha MEGVAN A 15 pontja! Ha nem megy végig, akkor annak a napnak a sorszáma (1-9 között), amikor véget ér a játék, be kell szorozni 1,5-tel! Akkor van meg a győzelemhez szükséges pontmennyiség! Például: a 7. napon 10,5 pont kell a győzelemhez minimum! A 8. napon 12 pont! Az 5. napon 7,5 pont! KÉREK MINDENKIT, ERRE FIGYELJETEK! Nem az a játék célja, hogy 1,05-ös szorzókkal végigmenjünk! (LENTEBB MÉG EGYSZER KITÉRÜNK ERRE A SZABÁLYRA!)
  • FIGYELEM: A Top10-től (tehát, amikor már csak tíz játékos viaskodik egymással már nem lehet olyan eseményt kiválasztani, amit a többiek közül más már korábban lestoppolt magának. Aki előbb csap le magának egy eseményt, onnantól az már az övé. Még vele ellentétes kimenetelre sem lehet tippelni ugyanarra a találkozóra! Az a meccs onnantól minden szempontból tabunak számít a játékon belül. Ha tehát az alaptipp pl. over 2,5, arra a meccsre mástól H-D-V, under 2,5 vagy over 3,5 fogadásokat sem fogadunk el; a később tippelők válasszanak más találkozót.
  • Hogy meddig lehet tippelni egy meccsre? Minden esetben 22:30 a fogadási határidő, akkor is, ha a játékos hajnali NHL vagy egyéb más hajnali eseményt választ. Reggel hat órai kezdetű eseményeket fogadunk el még maximum hajnalinak, még érvényes az aznapi fogadása, de a tippet MINDENKINEK le KELL ADNIA adott nap 22:30-ig!   
  • A versenynap végén a rossz tippet adó játékostól elbúcsúzunk, a helyesen tippelők másnap is folytathatják a játékot. Mindaddig játékban marad egy játékos, amíg jól tippel a saját maga választotta eseményre. Amennyiben a 10. nap vége előtt mindenki kiesne, kezdjük elölről az egészet. Ha a 10. nap előtt marad pontosan egy játékos, akkor abban az esetben ő a győztes, ha rendelkezik az addig eltelt játéknapok másfélszeresének megfelelő ponttal. Tehát mondjuk a 6. napon ér véget a küzdelem, akkor 9 pont kell a győzelemhez. Ha pedig a 10. nap végére egynél többen maradnak versenyben, akkor pontozás alapján hirdetünk győztest.
  • Minden eltalált napi tippünkhöz tartozik egy pontérték, maga a szorzó lesz az az összeg, amit a játékos felír a gyűjteményébe! A napi sikeres fogadások nyereményszorzóit viszi magával minden talpon maradt játékos tovább, a következő körbe. Az újabb találatot pedig a következő nap végén hozzáadjuk (tehát nem szorozzuk vele, hiszen kvázi új szelvényről volt szó), így a végére kialakul egy erősorrend akkor is, ha többen túlélnék a 10 próbatételt. Alsó határ persze nincs, viszont a felső határ 5,0. EGY KIS EXTRA AZ ELMÚLT IDŐKBEN TÖRTÉNT ODDS UGRÁLÁSOK MIATT. 5.10 A FELSŐ HATÁR DE EFELETT AUTOMATA KIZÁRÁS! AZ 5.10 VISZONT UGYANÚGY 5.00-AT FOG ÉRNI. CSAK AZÉRT HOZTUK AZ 5.10-ET MERT MOSTANÁBAN ELŐFORDULT TÖBBSZÖR HOGY BERAKTÁL EGY 2.20-AT A TIPPLAPCLUBBA ÉS 5 MÁSODPERC MÚLVA BEKÜLDÉS UTÁN MÁR 2.22 VOLT ÉS KIZÁRTUNK. NE KOCKÁZTASSATOK ÍGY SE 5.00 FELETT MERT HA 5.10-NEK IS FÖLÉ UGRIK BUKTA VAN. 5.00-RÓL 5.11-IG NEM FOG FELUGRANI. HA TESZTEK VALAMIT LEGYEN MAX 5.00 ÉS NEM LESZ GOND. MÁSRÉSZT HOGY NE LEHESSEN ELŐNYT SZEREZNI ÍGY A MEGHATÁROZOTT 5.00 FELETTI PL 5.05 NEM FOG ELŐNYHÖZ JUTTATNI MERT UGYANÚGY 5.00 PONTOT FOG ÉRNI HOGY EZZEL NE LEGYEN TRÜKKÖZÉS SZÁNDÉKOSAN BEKÜLDÖTT 5.10-EL. REMÉLEM ELFOGADHATÓ A FELTÉTEL. VISZONT a 10 nap alatt mindenkinek össze kell gyűjtenie minimum 15 pontot! Ha a játék úgy ér véget, hogy egy versenyző marad talpon akkor abban az esetben, ha megvan az előírt pontszáma (a játékban töltött napok szorozva 1,5-el) akkor ő a győztes, ha nincsen, meg akkor újra indítjuk a versenyt (Vagyis ösztönözve lesztek a jobb szorzók választására is, de alsó határa az oddsznak nincs továbbra sem)
  • Többen is kérték, hogy szabályozzuk le egyértelműen a félbeszakadt meccseket. Nos, ha törölnek egy meccset, akkor 1,00-ás az oddsz, ehhez mérjük a pontokat, de a tippelőjének megvan a továbbjutás arra a napra. Ha elkezdik, de félbeszakítják a meccset, ha még azon a napon folytatják (és be is fejezik), akkor a pályán elért eredmény számít, ám, ha portugál-módra elnapolják a találkozó egy részét, a Tippmix hivatalos eredményhirdetésére nem várva, nálunk 1,00-ás oddsz és továbbjutás. Itt kell megemlíteni az elnapolt teniszmeccsek esetét. Ha pl. van egy hétfői teniszmeccs, amelyet keddre napolnak, akkor érvénytelen tipp, és a tippért kapható pont nélkül ugyan, de továbbjut a következő dörrenésre.
  • Egy eseményre csak EGYSZER lehet tippelni! Tehát nincs olyan, hogy a keddi kiírásba hajnali tippet rakok, de a szerda éjfél után egy perccel kikerülő szerdai kiírásban is ugyanazt a hajnali tippet játszom meg! Erre mindenki figyeljen oda, mert kizárást von maga után! MAGA A MECCS SEM JÁTSZHATÓ ÚJRA!!! EZZEL ZÁRJUK KI AZT  PL. HOGY TEGNAP MEGTETTEM 6.5 FÖLÉ A HAJNALI HOKIT, MÁRA MEGTESZEM 5,5 FÖLÉ!!!
  • ÚJ/RÉGI SZABÁLY:   NINCS TORNAGYŐZTES, DÖNTETLEN TÉT VISSZAJÁR, ÁZSIAI HENDI TIPP!!!

PONTOZÁS A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG-BAN: 

 2023 három nyári hónapjában (június-július-augusztus) kerül a bajnokság megrendezése. A tervek szerint 10-12 futamból áll majd a bajnokság (attól függ, milyen hosszúak lesznek a játékok). Minden futamban lehet pontokat gyűjteni az alábbiak szerint. 

  • - MINDEN játékos aki eljut a 6. napig az 6 pontot kap az összesítő listájára. Aki a 7. napig jut el 7 pontot szerez, a 8. nap 8 pontot ér, a 9.napon még versenyben lévő játékosok 9 pontot kapnak, aki pedig megéri a 10. napot, az 10 pontot zsákmányol! MINDENKI, aki eléri az adott napot megkapja a pontot, nem csak egy játékos! ezeket a pontokat viszi tovább a következő futamra. Az összetettben első, aki megérte a 10. napot és a legtöbb szorzókból szerzett pontegységet csinált az adott futamon (a szorzók összeadódnak) az 15 pontot kap, ő az adott futam győztese. MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ELÉRT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT? HA KIESETT! Tehát ha valaki a 7. napon esik ki, akkor a 6. napért járó 6 pontot nem kapja meg! VALAMINT MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ADOTT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT, HA ELÉRTE A MEGFELELŐ ÁTLAGSZORZÓT, AHOGYAN EDDIG IS A ÁGYÚ-játékokban! Ha nem éri el, akkor simán kiesik és nem kap pontot! Tehát nem érdemes 1,05-ökkel elballagni a 6. napig, mert ha nincs meg az 1,5-ös átlag, akkor kiesés a vége! A fő szabályzatban benne van! 
  • MINDENKI viszi tovább a pontjait a következő futamra. Mint a Forma-1-ben! Minden futamnál így megtörténik a verseny és a pontszerzés, majd az ÖSSZES futam után kialakul a végleges bajnoki táblázat. Az első három helyezett kap nyereményfeltöltést!  

NYEREMÉNYEK A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁGBAN: 

  • 1. hely 15.000 forintos Tippmixpro-feltöltés 
  • 2. hely 10.000 forintos Tippmixpro-feltöltés
  • 3. hely 5000 forintos Tippmixpro-feltöltés 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Jani bá' 2023-06-03 07:18:28
Sziasztok,
én az Ágyúgolyó futam második napján tippeltem először, akor máris kiestem ?
Norbert06250609 2023-06-02 20:39:15
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:45
Paris FC - Annecy
Kétesély
Paris FC vagy Döntetlen
1.20 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 120
senki 2023-06-02 20:14:50
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 21:00
Olympiakosz - FTC
Vámos M. hány gólt szerez?
Több, mint 1,5
1.70 9 - 4
Tét 100
Nyeremény 170
big joe 2023-06-02 19:51:15
2.nap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:00
Paris SG - Nantes
Gólszám 63,5
Több, mint 63,5
1.56 35 - 32
Tét 100
Nyeremény 156
Bazsika56 2023-06-02 19:19:46
NESZTE

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:30
Sassuolo - Fiorentina
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.53 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 153
DonGoool 2023-06-02 19:01:58
2. Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:45
UC Dublin - St. Patrick's
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
1.46 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 146
vodapeti 2023-06-02 18:41:15
Üdv!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 19:00
Ulm - Bayern München
A mérkőzés győztese
Bayern München
1.71 92 - 92
Tét 100
Kihagyott nyeremény 171
mazsolas_kalacs 2023-06-02 18:35:58
Sziasztok!
🤾

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:00
Nimes - Selestat
Gólszám 63,5
Kevesebb, mint 63,5
1.56 31 - 23
Tét 100
Nyeremény 156
Cimpi 2023-06-02 18:34:35
2.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:45
Bordeaux - Rodez Aveyron
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.50 (0 - 0)
Tét 100
Kihagyott nyeremény 150
Cisco 2023-06-02 18:25:19
Ma

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:30
Bari - Südtirol
Kétesély
Bari vagy Döntetlen
1.17 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 117
tutisanya 2023-06-02 18:04:35
2.tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:00
Nimes - Selestat
Hendikep -4,5
Nimes -4,5
1.88 31 - 23
Tét 100
Nyeremény 188
Lali68 2023-06-02 16:51:36
Űzzük

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:20
K. Muchova - I-C. Begu
K. Muchova nyer legalább egy játszmát
Igen
1.28 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 128
Lulemin 2023-06-02 16:03:59
2. 🌞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:45
Pau - Caen
1X2
Pau
2.35 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 235
davidbuffon 2023-06-02 15:30:54
2. Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 04:10
Mic. Smith - Jim Long
180-ak száma 3,5
Több, mint 3,5
1.76 2 - 6
Tét 100
Nyeremény 176
Modeste 2023-06-02 15:28:52
2.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 19:00
J.P. Varillas - H. Hurkacz
Játékszám 37,5
Több, mint 37,5
1.79 3 - 2
Tét 100
Nyeremény 179
Modeste 2023-06-02 15:26:49
2.
tibcsi68 2023-06-02 14:25:05
2.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 21:00
Olympiakosz - FTC
Varga Dénes hány gólt szerez?
Több, mint 1,5
1.70 9 - 4
Tét 200
Kihagyott nyeremény 340
thumy 2023-06-02 13:47:17
²

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 17:30
L. Musetti - C. Norrie
A mérkőzés győztese
L. Musetti
1.53 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 153
Peter Szalo 2023-06-02 13:46:07
Üdv Mindenkinek ! Akkor én most pihenek pár hónapot, amíg vissza nem tér a Tipp Lap Club. Mindenkinek jó tippelést, jó pihenést, frankó nyári élményeket kívánok !
seantaylor21 2023-06-02 15:07:48
Várunk vissza, ha itt nem szeretnéd magad kipróbálni . Jo nyarat viszont
DonGoool 2023-06-02 21:36:58
Jó pihenést és kellemes nyarat kívánok! Bár szerintem kár kihagyni ezt a játékot, gondold át!
sdave.93 2023-06-02 13:32:33
2

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 17:30
L. Musetti - C. Norrie
Játékszám 36,5
Több, mint 36,5
1.78 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 178
Jordan 2023-06-02 13:20:41
Kezdődik a 2. szex szezon

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:00
Paris SG - Nantes
Hendikep -0,5
Paris SG -0,5
1.40 35 - 32
Tét 100
Nyeremény 140
surda64 2023-06-02 12:56:25
2...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 17:50
Jonava - Lietkabelis Panevezys
Pontszám 154,5
Több, mint 154,5
1.65 87 - 88
Tét 100
Nyeremény 165
Ququli86 2023-06-02 12:26:53
Üdv 2. Puff neki durr 😀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:00
Paris SG - Nantes
Gólszám 63,5
Több, mint 63,5
1.56 35 - 32
Tét 100
Nyeremény 156
pantin 2023-06-02 11:38:33
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 18:15
Szeged - Veszprém
Gólszám 66,5
Kevesebb, mint 66,5
1.50 31 - 25
Tét 100
Nyeremény 150
Liverpool67 2023-06-02 11:33:24
- 2 -

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 15:00
N. Djokovic - A. Davidovich Fokina
Játékszám 30,5
Több, mint 30,5
1.67 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 167
medzsr 2023-06-02 11:10:53
2.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 14:45
F. Fognini - S. Ofner
A mérkőzés győztese
S. Ofner
2.25 2 - 3
Tét 100
Nyeremény 225
Domlasz 2023-06-02 10:36:24
1/2. ⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:45
Metz - SC Bastia
1X2
Metz
1.39 3 - 2
Tét 100
Nyeremény 139
Champion 2023-06-02 10:13:16

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:00
Nimes - Selestat
Félidő/végeredmény
Nimes/Nimes
1.33 31 - 23
Tét 100
Nyeremény 133
lacus56 2023-06-02 10:13:16
Akár 3 játszma is lehet...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 11:00
P. Stearns - D. Kasatkina
Játékszám 19,5
Több, mint 19,5
1.57 0 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 157
Niké 2023-06-02 10:08:03
Egy sima Djokovic sikert várva! (6-4,6-3,6-3-al nyertes)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 15:00
N. Djokovic - A. Davidovich Fokina
Hendikep -7,5 (játékszám)
N. Djokovic -7,5
1.89 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 189
Davmadridista 2023-06-02 09:46:08
2.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 19:30
Austria Lustenau - Hartberg
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.54 5 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1540
pisti75 2023-06-02 09:33:32
2.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 11:00
P. Stearns - D. Kasatkina
Játékszám 19,5
Több, mint 19,5
1.61 0 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 161
AC Milan 2023-06-02 09:32:28
Mai tipp.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 09:35
Kir. George - T.J. Popov
A mérkőzés győztese
Kir. George
1.86 0 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1860
SzD 2023-06-02 09:12:21
Haj

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 15:00
Kedah - Sabah FA
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.47 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 147
1_Petipp 2023-06-02 08:36:52
Buenos Dias!
2. Bang - baang...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:00
Nimes - Selestat
1X2 + Gólszám 61,5
Hazai és kevesebb
2.24 31 - 23
Tét 100
Nyeremény 224
lalamano 2023-06-02 08:21:03
2.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 15:00
N. Djokovic - A. Davidovich Fokina
A mérkőzés győztese + Játékszám 32,5
Hazai és több
2.17 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 217
DonGoool 2023-06-02 21:44:02
Szép tipp Lala, csak az a gond, hogy tegnap kiestél...
lalamano 2023-06-03 10:54:20
Kösz! Nem olvastam el a kiírást.
maya74 2023-06-02 08:10:57
- darts -

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.03. 01:10
Rob Cross - Jason Brandon
180-ak száma 3,5
Kevesebb, mint 3,5
1.64 6 - 2
Tét 100
Nyeremény 164
baluka007 2023-06-02 08:03:34
2. Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 15:00
N. Djokovic - A. Davidovich Fokina
A mérkőzés győztese + Játékszám 33,5
Hazai és kevesebb
1.83 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 183
Dávid 98 2023-06-02 08:00:45
!!!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 17:30
L. Musetti - C. Norrie
A mérkőzés győztese
L. Musetti
1.54 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 154
Jani bá' 2023-06-02 07:52:19
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 15:35
Ebden M / Kichenok L - Withrow J / Shibahara E
A mérkőzés győztese
Ebden M / Kichenok L
1.45 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 145
Péksrác 2023-06-02 07:51:41
2. Japán ⚾

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 11:00
Hanshin Tigers - Chiba Lotte
Vendégcsapat - Pontszám 2,5
Több, mint 2,5
1.67 (0 - 0)
Tét 100
Kihagyott nyeremény 167
sandokan4444 2023-06-02 07:19:26
Supp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:45
Bordeaux - Rodez Aveyron
1X2
Bordeaux
1.44 (0 - 0)
Tét 100
Kihagyott nyeremény 144
Giuseppe1974 2023-06-02 07:14:17
2.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 20:45
St-Etienne - Valenciennes
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.71 2 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 171
cool36 2023-06-02 07:03:10
2.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 12:25
A. Pavlyuchenkova - A. Potapova
A mérkőzés győztese
A. Potapova
1.62 2 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 162
papaas 2023-06-02 06:25:09
Sziasztok!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 11:30
LG Twins - NC Dinos
A mérkőzés győztese
LG Twins
1.65 2 - 9
Tét 100
Kihagyott nyeremény 165
Barnamedve 2023-06-02 05:51:38
2. dörrenés: Győzelem, vagy halál! Ha ez bejön, utána lehet már biztos kis szorzózni. :D

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 19:00
J.P. Varillas - H. Hurkacz
A mérkőzés győztese + Játékszám 38,5
Hazai és több
4.75 3 - 2
Tét 100
Nyeremény 475
prigioni 2023-06-03 06:00:44
Szép volt Medve!
Spitball 2023-06-02 23:14:30
Bravó!
Pont ez volt Miroslav megérzése is.
Dartwookie 2023-06-02 04:52:42
2.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 11:00
K. Khachanov - T. Kokkinakis
A mérkőzés győztese
K. Khachanov
1.30 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 130
seantaylor21 2023-06-02 00:05:39
Ha már legalább az ágyúban bejött...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 01:10
Boston - Cincinnati
A mérkőzés győztese
Boston
1.55 8 - 2
Tét 1000
Nyeremény 1550

további témák a rovatból

A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal január 2-a és március 31-e között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal január 2-a és március 31-e között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!