2023.06. 01.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 1. játéknap - 2023.06.01

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 1. játéknap - 2023.06.01

2023 június 1-jén kezdetét veszi a Tipplap Nagy Nyári Ágyúgolyó Bajnoksága, amely egészen augusztus végéig tart. Az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot és kellemes nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak, játékosunknak! A részletek kattintás után.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG

Szabályok (OLVASSÁTOK EL ALAPOSAN!) 

A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG 10-12 futamból áll majd attól függöen, milyen hosszú futamok lesznek és hogyan fér bele időben augusztus végéig. A játék minden futama pontosan úgy zajlik le, mint eddig is egy Ágyúgolyó futam, de van néhány kicsi szabálymódosítás. Ezért olvassátok el a szabályzatot: 

  • Alaphangon 10 napig tart egy futam. Minden tippelőnek lehetősége van az adott napra vonatkozó Tippmixes kínálatból kiválasztani eseményt, amelynek a kimenetelére tippet küld. Nincs olyan megkötés, hogy háromesélyes fogadási lehetőségnek kell lennie (tehát tenisz, foci under/over 2,5 és mindkét csapat lő/nem lő gólt is szóba jöhet). A tippelőnek az a feladata, hogy az adott napi kínálatból kiválaszt egy tetszőleges eseményt, választ hozzá a kimenetelek közül  és a lehulló menűből tippel! Régen beírós játék volt, de már ez lehulló menü lett! A valódi Tippmix-szel ellentétben itt tétösszeget sem kell feltüntetni, ugyanis pontokért megyünk. De az elsődleges szempont, a túlélés. A javaslat, hogy a lehulló menű tipperősségnél 100-at válasszatok, hogy ne fogyjatok el. Itt a lényeg a túlélés és a pontgyűjtés. Minden nap kell tippet leadni, aki kimarad, az kiesik!  TIPPELNI A KOMMENTMEZŐBEN KELL! 
  • Minimális oddszhatár NINCS, de a maximum az 5,00. Továbbra is fennáll az a szabály, hogy a bármilyen szempontból szabálytalan tippeket (pl 5,00-nál magasabb nyereményszorzó; egy fordulóval későbbi megtehető tipp küldése, vagy nem a megfelelő formátumban leadott tipp) azonnal hibának vesszük, és a játékost kiejtjük. Ennek különösen az első egy, maximum két napban lesz jelentősége, a tapasztalat ugyanis az, hogy akinek megadtuk a javítás lehetőségét, úgyis kiesett egy-két napon belül, akik viszont sokáig jutottak, több napon át tippeltek sikeresen, nos, nekik már az első fordulótól sem okozott gondot figyelembe venni azt a néhány szabályt, ami eddig is megadta a játék keretét. Az oddszmozgások miatt 5,10-ig elfogadjuk a tippeket, de az 5,11 már szigorúan kiesést jelent! 
  • ELSŐ NAP: A korábbi Ágyúgolyó-játékokkal ellentétben MOST AZ ELSŐ NAPON IS CSAK EGY TIPPET KELL ADNI! 
  • KIEMELJÜK A LEGFONTOSABB SZABÁLYOK EGYIKÉT: Ha a játék végigmegy, csak akkor nyerhet bárki is, ha MEGVAN A 15 pontja! Ha nem megy végig, akkor annak a napnak a sorszáma (1-9 között), amikor véget ér a játék, be kell szorozni 1,5-tel! Akkor van meg a győzelemhez szükséges pontmennyiség! Például: a 7. napon 10,5 pont kell a győzelemhez minimum! A 8. napon 12 pont! Az 5. napon 7,5 pont! KÉREK MINDENKIT, ERRE FIGYELJETEK! Nem az a játék célja, hogy 1,05-ös szorzókkal végigmenjünk! (LENTEBB MÉG EGYSZER KITÉRÜNK ERRE A SZABÁLYRA!)
  • FIGYELEM: A Top10-től (tehát, amikor már csak tíz játékos viaskodik egymással már nem lehet olyan eseményt kiválasztani, amit a többiek közül más már korábban lestoppolt magának. Aki előbb csap le magának egy eseményt, onnantól az már az övé. Még vele ellentétes kimenetelre sem lehet tippelni ugyanarra a találkozóra! Az a meccs onnantól minden szempontból tabunak számít a játékon belül. Ha tehát az alaptipp pl. over 2,5, arra a meccsre mástól H-D-V, under 2,5 vagy over 3,5 fogadásokat sem fogadunk el; a később tippelők válasszanak más találkozót.
  • Hogy meddig lehet tippelni egy meccsre? Minden esetben 22:30 a fogadási határidő, akkor is, ha a játékos hajnali NHL vagy egyéb más hajnali eseményt választ. Reggel hat órai kezdetű eseményeket fogadunk el még maximum hajnalinak, még érvényes az aznapi fogadása, de a tippet MINDENKINEK le KELL ADNIA adott nap 22:30-ig!   
  • A versenynap végén a rossz tippet adó játékostól elbúcsúzunk, a helyesen tippelők másnap is folytathatják a játékot. Mindaddig játékban marad egy játékos, amíg jól tippel a saját maga választotta eseményre. Amennyiben a 10. nap vége előtt mindenki kiesne, kezdjük elölről az egészet. Ha a 10. nap előtt marad pontosan egy játékos, akkor abban az esetben ő a győztes, ha rendelkezik az addig eltelt játéknapok másfélszeresének megfelelő ponttal. Tehát mondjuk a 6. napon ér véget a küzdelem, akkor 9 pont kell a győzelemhez. Ha pedig a 10. nap végére egynél többen maradnak versenyben, akkor pontozás alapján hirdetünk győztest.
  • Minden eltalált napi tippünkhöz tartozik egy pontérték, maga a szorzó lesz az az összeg, amit a játékos felír a gyűjteményébe! A napi sikeres fogadások nyereményszorzóit viszi magával minden talpon maradt játékos tovább, a következő körbe. Az újabb találatot pedig a következő nap végén hozzáadjuk (tehát nem szorozzuk vele, hiszen kvázi új szelvényről volt szó), így a végére kialakul egy erősorrend akkor is, ha többen túlélnék a 10 próbatételt. Alsó határ persze nincs, viszont a felső határ 5,0. EGY KIS EXTRA AZ ELMÚLT IDŐKBEN TÖRTÉNT ODDS UGRÁLÁSOK MIATT. 5.10 A FELSŐ HATÁR DE EFELETT AUTOMATA KIZÁRÁS! AZ 5.10 VISZONT UGYANÚGY 5.00-AT FOG ÉRNI. CSAK AZÉRT HOZTUK AZ 5.10-ET MERT MOSTANÁBAN ELŐFORDULT TÖBBSZÖR HOGY BERAKTÁL EGY 2.20-AT A TIPPLAPCLUBBA ÉS 5 MÁSODPERC MÚLVA BEKÜLDÉS UTÁN MÁR 2.22 VOLT ÉS KIZÁRTUNK. NE KOCKÁZTASSATOK ÍGY SE 5.00 FELETT MERT HA 5.10-NEK IS FÖLÉ UGRIK BUKTA VAN. 5.00-RÓL 5.11-IG NEM FOG FELUGRANI. HA TESZTEK VALAMIT LEGYEN MAX 5.00 ÉS NEM LESZ GOND. MÁSRÉSZT HOGY NE LEHESSEN ELŐNYT SZEREZNI ÍGY A MEGHATÁROZOTT 5.00 FELETTI PL 5.05 NEM FOG ELŐNYHÖZ JUTTATNI MERT UGYANÚGY 5.00 PONTOT FOG ÉRNI HOGY EZZEL NE LEGYEN TRÜKKÖZÉS SZÁNDÉKOSAN BEKÜLDÖTT 5.10-EL. REMÉLEM ELFOGADHATÓ A FELTÉTEL. VISZONT a 10 nap alatt mindenkinek össze kell gyűjtenie minimum 15 pontot! Ha a játék úgy ér véget, hogy egy versenyző marad talpon akkor abban az esetben, ha megvan az előírt pontszáma (a játékban töltött napok szorozva 1,5-el) akkor ő a győztes, ha nincsen, meg akkor újra indítjuk a versenyt (Vagyis ösztönözve lesztek a jobb szorzók választására is, de alsó határa az oddsznak nincs továbbra sem)
  • Többen is kérték, hogy szabályozzuk le egyértelműen a félbeszakadt meccseket. Nos, ha törölnek egy meccset, akkor 1,00-ás az oddsz, ehhez mérjük a pontokat, de a tippelőjének megvan a továbbjutás arra a napra. Ha elkezdik, de félbeszakítják a meccset, ha még azon a napon folytatják (és be is fejezik), akkor a pályán elért eredmény számít, ám, ha portugál-módra elnapolják a találkozó egy részét, a Tippmix hivatalos eredményhirdetésére nem várva, nálunk 1,00-ás oddsz és továbbjutás. Itt kell megemlíteni az elnapolt teniszmeccsek esetét. Ha pl. van egy hétfői teniszmeccs, amelyet keddre napolnak, akkor érvénytelen tipp, és a tippért kapható pont nélkül ugyan, de továbbjut a következő dörrenésre.
  • Egy eseményre csak EGYSZER lehet tippelni! Tehát nincs olyan, hogy a keddi kiírásba hajnali tippet rakok, de a szerda éjfél után egy perccel kikerülő szerdai kiírásban is ugyanazt a hajnali tippet játszom meg! Erre mindenki figyeljen oda, mert kizárást von maga után! MAGA A MECCS SEM JÁTSZHATÓ ÚJRA!!! EZZEL ZÁRJUK KI AZT  PL. HOGY TEGNAP MEGTETTEM 6.5 FÖLÉ A HAJNALI HOKIT, MÁRA MEGTESZEM 5,5 FÖLÉ!!!
  • ÚJ/RÉGI SZABÁLY:   NINCS TORNAGYŐZTES, DÖNTETLEN TÉT VISSZAJÁR, ÁZSIAI HENDI TIPP!!!

PONTOZÁS A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG-BAN: 

 2023 három nyári hónapjában (június-július-augusztus) kerül a bajnokság megrendezése. A tervek szerint 10-12 futamból áll majd a bajnokság (attól függ, milyen hosszúak lesznek a játékok). Minden futamban lehet pontokat gyűjteni az alábbiak szerint. 

  • - MINDEN játékos aki eljut a 6. napig az 6 pontot kap az összesítő listájára. Aki a 7. napig jut el 7 pontot szerez, a 8. nap 8 pontot ér, a 9.napon még versenyben lévő játékosok 9 pontot kapnak, aki pedig megéri a 10. napot, az 10 pontot zsákmányol! MINDENKI, aki eléri az adott napot megkapja a pontot, nem csak egy játékos! ezeket a pontokat viszi tovább a következő futamra. Az összetettben első, aki megérte a 10. napot és a legtöbb szorzókból szerzett pontegységet csinált az adott futamon (a szorzók összeadódnak) az 15 pontot kap, ő az adott futam győztese. MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ELÉRT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT? HA KIESETT! Tehát ha valaki a 7. napon esik ki, akkor a 6. napért járó 6 pontot nem kapja meg! VALAMINT MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ADOTT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT, HA ELÉRTE A MEGFELELŐ ÁTLAGSZORZÓT, AHOGYAN EDDIG IS A ÁGYÚ-játékokban! Ha nem éri el, akkor simán kiesik és nem kap pontot! Tehát nem érdemes 1,05-ökkel elballagni a 6. napig, mert ha nincs meg az 1,5-ös átlag, akkor kiesés a vége! A fő szabályzatban benne van! 
  • MINDENKI viszi tovább a pontjait a következő futamra. Mint a Forma-1-ben! Minden futamnál így megtörténik a verseny és a pontszerzés, majd az ÖSSZES futam után kialakul a végleges bajnoki táblázat. Az első három helyezett kap nyereményfeltöltést!  

NYEREMÉNYEK A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁGBAN: 

  • 1. hely 15.000 forintos Tippmixpro-feltöltés 
  • 2. hely 10.000 forintos Tippmixpro-feltöltés
  • 3. hely 5000 forintos Tippmixpro-feltöltés 

BÁRMI NEM VILÁGOS, KÉRDEZZETEK!  2023.06.01-jén indul az 1. futam! 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Feketelo 2023-06-01 21:16:50
1. durr

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 00:30
Sao Paulo SP - Sport Recife
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.96 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 196
Bazsika56 2023-06-01 21:03:03
NESZTE

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 23:00
Boyaca Patriotas - Cucuta Deportivo
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
4.15 2 - 2
Tét 100
Nyeremény 415
Csereiné 2023-06-01 20:48:56
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 21:00
Utrecht - Sparta Rotterdam
1X2
Utrecht
1.85 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 185
Norbert06250609 2023-06-01 20:29:53
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:30
Brescia - Cosenza
Kétesély
Brescia vagy Döntetlen
1.21 1 - 1
Tét 100
Nyeremény 121
senki 2023-06-01 20:17:09
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 02:30
Denver - Miami
Jimmy Butler hány lepattanót szerez?
Kevesebb, mint 7,5
1.80 104 - 93
Tét 100
Nyeremény 180
Modeste 2023-06-01 20:15:28
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:45
VfB Stuttgart - Hamburg
1X2
VfB Stuttgart
1.67 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 167
skorpio63 2023-06-01 20:11:42
Tripla,vagy semmi...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:45
VfB Stuttgart - Hamburg
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
3.20 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 320
Lulemin 2023-06-01 19:44:33
1.🌞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:45
VfB Stuttgart - Hamburg
1X2
VfB Stuttgart
1.67 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 167
DonGoool 2023-06-01 19:34:43
1.
Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:00
Chambery - Limoges
Hendikep -1,5
Chambery -1,5
1.40 31 - 27
Tét 100
Nyeremény 140
GABIBUSZ 2023-06-01 18:00:39
A képlet egyszerű! Ha nem nyernek a hiénák akkor kiesnek!Meg akkor én is ezért ennek jönni kell!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:30
Brescia - Cosenza
1X2
Brescia
2.00 1 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 200
big joe 2023-06-01 17:24:37
1.nap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:05
Barcelona - Ademar Leon
Gólszám 64,5
Több, mint 64,5
1.51 43 - 30
Tét 100
Nyeremény 151
sdave.93 2023-06-01 17:16:23
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 18:50
And. Nedic - B. Bobrov
A mérkőzés győztese
And. Nedic
1.48 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 148
Kitty22 2023-06-01 16:22:24
Hajra,
1. Nap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 21:00
Utrecht - Sparta Rotterdam
1X2
Utrecht
1.77 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 177
mazsolas_kalacs 2023-06-01 16:16:48
Sziasztok!
🤾
Durranjunk!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:30
Cesson - Ivry
Gólszám 57,5
Kevesebb, mint 57,5
1.50 23 - 30
Tét 1000
Nyeremény 1500
tomi70 2023-06-01 15:03:38
Hello

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:00
ÍBV - HK Kopavogs
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.42 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 142
tibcsi68 2023-06-01 14:40:09
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:00
Toulouse - Istres
Hendikep -5,5
Istres +5,5
1.48 37 - 32
Tét 100
Nyeremény 148
Davmadridista 2023-06-01 14:28:20
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:45
VfB Stuttgart - Hamburg
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.62 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 162
AC Milan 2023-06-01 14:16:13
Mai tipp.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 18:45
Lau. Davis - L. Tsurenko
A mérkőzés győztese
L. Tsurenko
1.51
Tét 1000
Nyeremény 1510
Cisco 2023-06-01 13:29:11
F

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 21:00
Partick Thistle - Ross County
Kétesély
Partick Thistle vagy Döntetlen
1.25 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 125
tutisanya 2023-06-01 13:28:49
🥎

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:10
B.V. Andreescu - Emma Navarro
A mérkőzés győztese
B.V. Andreescu
1.67 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 167
SzD 2023-06-01 13:17:03
Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 13:45
Balestier Khalsa - Lion City Sailors
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
1.39 4 - 5
Tét 100
Nyeremény 139
ATAMO 2023-06-01 13:06:06
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 19:00
Jönköping Södra - Öster
Kétesély
Jönköping Södra vagy Döntetlen
1.64 2 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 164
thumy 2023-06-01 13:02:34
Kezdjuk meg!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 02:30
Denver - Miami
Jimmy Butler hány pontot szerez?
Kevesebb, mint 27,5
1.85 104 - 93
Tét 100
Nyeremény 185
Domlasz 2023-06-01 12:59:40
1/1. 🎾

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:15
A. Zverev - A. Molcan
A mérkőzés győztese
A. Zverev
1.23 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 123
Jordan 2023-06-01 12:54:48
Kezdődik a szex szezon

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 15:30
Jug Dubrovnik - Olympiakosz
Vámos M. hány gólt szerez?
Kevesebb, mint 2,5
1.85 5 - 14
Tét 100
Nyeremény 185
lacus56 2023-06-01 12:50:55
Nyer a japán !

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 13:00
Y. Nishioka - M. Purcell
A mérkőzés győztese
Y. Nishioka
1.35 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 135
Abdul Ramíz 2023-06-01 12:46:39
mnmm

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 17:30
Pribram - Pardubice
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.79 0 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 179
bartművek 2023-06-01 12:46:20
🙂

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 18:00
Kjelsas - Stabaek
1X2
Stabaek
1.36 3 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 136
Niké 2023-06-01 12:35:05
Első pukkantás!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:15
A. Zverev - A. Molcan
Hendikep -5,5 (játékszám)
A. Zverev -5,5
1.62 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 162
Johnny840 2023-06-01 12:00:18
Hajrà.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 12:00
Binh Duong - Thanh Hoa
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.52 1 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1520
Ququli86 2023-06-01 11:58:38
Üdv Sok sikert mindenkinek

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:05
Barcelona - Ademar Leon
Hendikep -9,5
Barcelona -9,5
1.57 43 - 30
Tét 100
Nyeremény 157
Betmix 2023-06-01 11:47:41
Tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 19:00
GAIS - Örgryte
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.68 0 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 168
1_Petipp 2023-06-01 11:46:39
Buenos Dias!
Köszönöm a játéklehetőséget! Sok sikert kívánok minden résztvevőnek!
Fuegooo...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 12:35
Uni-President Lions - Rakuten Monkeys
Hazai csapat - Pontszám 3,5
Több, mint 3,5
1.71 10 - 3
Tét 100
Nyeremény 171
PabloAimar83 2023-06-01 11:32:39
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 15:15
T.A. Tirante - Zhizhen Zhang
Játékszám 36,5
Több, mint 36,5
1.70 0 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 170
Champion 2023-06-01 11:24:16

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:45
VfB Stuttgart - Hamburg
1X2 + Gólszám 4,5
Hazai és kevesebb
2.08 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 208
Dávid 98 2023-06-01 11:03:53
Na hajrá!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 12:50
R. Peterson - Xinyu Wang
Xinyu Wang nyer legalább egy játszmát
Igen
1.70 0 - 2
Tét 100
Nyeremény 170
sandokan4444 2023-06-01 10:58:48
Uff neki muff

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:45
VfB Stuttgart - Hamburg
Gólszám 3,5
Kevesebb, mint 3,5
1.53 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 153
Liverpool67 2023-06-01 10:57:31
- 1 -

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 11:00
E. Rybakina - L. Noskova
L. Noskova nyer legalább egy játszmát
Nem
1.42 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 142
lalamano 2023-06-01 10:12:13
Sok sikert mindenkinek!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 21:00
Unicaja Malaga - Tenerife
A mérkőzés győztese + Pontszám 158,5
Hazai és kevesebb
2.82 97 - 74
Tét 100
Kihagyott nyeremény 282
Péksrác 2023-06-01 09:56:15
1.NPB⚾

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 11:00
Hokkaido Nippon - Tokyo Yakult
Vendégcsapat - Pontszám 2,5
Több, mint 2,5
1.64 0 - 5
Tét 100
Nyeremény 164
cool36 2023-06-01 09:48:29
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 11:00
B. Coric - P. Cachin
A mérkőzés győztese
B. Coric
1.38 3 - 2
Tét 100
Nyeremény 138
vodapeti 2023-06-01 09:44:41
Sziasztok!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 11:30
NC Dinos - Doosan Bears
A mérkőzés győztese
NC Dinos
1.60 (0 - 0)
Tét 100
Kihagyott nyeremény 160
pannon 2023-06-01 09:30:49
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 02:30
Denver - Miami
N. Jokic hány lepattanót szerez?
Több, mint 13,5
1.85 104 - 93
Tét 100
Kihagyott nyeremény 185
Menelaos 2023-06-01 09:11:10

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:45
VfB Stuttgart - Hamburg
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.97 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 197
Lali68 2023-06-01 09:09:09
Űzzük!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.02. 02:30
Denver - Miami
Hendikep -7,5
Denver -7,5
1.71 104 - 93
Tét 100
Nyeremény 171
Mecsek78 2023-06-01 08:53:02
1 Bum

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 19:00
Dinamo Batumi - Torpedo Kutaisi
1X2
Dinamo Batumi
1.40 1 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 140
Almaspite 2023-06-01 08:52:54
1/1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 18:25
F. Cerundolo - Y. Hanfmann
A mérkőzés győztese + Játékszám 36,5
Hazai és több
2.94 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 294
laca48 2023-06-01 08:31:56
Durrrrrrrrrrrrr?

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 19:00
KF Tirana - Egnatia Rrogozhine
1X2
KF Tirana
1.75 0 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 175
surda64 2023-06-01 08:23:23
1...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 17:50
Zalgiris Kaunas - Rytas Vilnius
Pontszám 161,5
Több, mint 161,5
1.64 108 - 93
Tét 100
Nyeremény 164
pantin 2023-06-01 08:17:02
⚽️

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 21:00
Partick Thistle - Ross County
1X2
Partick Thistle
2.13 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 213
szudoku33 2023-06-01 08:16:16
Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 11:00
K. Day - M. Keys
Pontos végeredmény
M. Keys 2:0
1.53 2 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 153
baluka007 2023-06-01 08:09:52
Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 11:00
E. Rybakina - L. Noskova
A mérkőzés győztese + Játékszám 19,5
Hazai és kevesebb
1.84 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 184
pckontar 2023-06-01 07:54:02
...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:45
VfB Stuttgart - Hamburg
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.63 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 163
szeretlekandi 2023-06-01 07:39:54
Dirrdurr :)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:00
Dunkerque - Chartres
1X2 + Gólszám 58,5
Hazai és több
3.25 29 - 39
Tét 100
Kihagyott nyeremény 325
Cimpi 2023-06-01 07:36:25
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 18:45
Heerenveen - Twente
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.59 1 - 2
Tét 100
Nyeremény 159
abedipele70 2023-06-01 07:27:55
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 17:30
Zlín - Vyskov
1. félidő - Kétesély
Zlín vagy Vyskov
1.43 1 - 0
Tét 200
Kihagyott nyeremény 286
maya74 2023-06-01 07:26:41
- csajos tipp -

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 15:15
I. Swiatek - Claire Liu
A mérkőzés győztese + Játékszám 17,5
Hazai és kevesebb
1.72 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 172
hero08 2023-06-01 07:22:27
Sziasztok

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:45
VfB Stuttgart - Hamburg
Kétesély
Döntetlen vagy Hamburg
2.14 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 214
Carlos64 2023-06-01 07:15:16
Hajrá mindenkinek!!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 19:05
R-N. Löwen Kronau - Bergischer
Gólszám 62,5
Kevesebb, mint 62,5
1.54 39 - 29
Tét 100
Kihagyott nyeremény 154
Dartwookie 2023-06-01 07:08:19
Üdv!
Jó játékot mindenkinek!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 14:35
G. Pella - T. Seyboth Wild
A mérkőzés győztese
T. Seyboth Wild
1.38 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 138
davidbuffon 2023-06-01 07:04:39
1. Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 21:00
Utrecht - Sparta Rotterdam
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.04 1 - 2
Tét 100
Nyeremény 204
Mark'yhennon 2023-06-01 07:01:02
1. Durr

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 11:00
T.M. Etcheverry - A. De Minaur
Játékszám 36,5
Több, mint 36,5
1.70 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 170
prigioni 2023-06-01 06:50:47
Mai durranás

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 18:00
Junkeren - Bodö/Glimt
Gólszám 4,5
Több, mint 4,5
2.16 1 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2160
Giuseppe1974 2023-06-01 06:33:50
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 19:00
Jönköping Södra - Öster
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.94 2 - 3
Tét 100
Nyeremény 194
papaas 2023-06-01 06:26:37
Sziasztok!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 11:00
Orix Buffaloes - Hiroshima Carp
A mérkőzés győztese
Orix Buffaloes
1.56 9 - 2
Tét 100
Nyeremény 156
zrobo 2023-06-01 06:22:19
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 17:10
M. Giron - J. Lehecka
A mérkőzés győztese
J. Lehecka
1.46 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 146
zrobo 2023-06-01 06:20:43
1.
kissbela83 2023-06-01 06:03:02
1/1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 19:00
Helsingborg - Skövde
1X2
Helsingborg
1.73 0 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 173
medzsr 2023-06-01 05:50:48
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 13:50
E. Ruusuvuori - G. Dimitrov
A mérkőzés győztese
G. Dimitrov
1.46 0 - 3
Tét 100
Nyeremény 146
Barnamedve 2023-06-01 05:48:06
1. Hollandus

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 21:00
Utrecht - Sparta Rotterdam
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.72 1 - 2
Tét 100
Nyeremény 172
tozso001 2023-06-01 05:08:56
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 20:45
VfB Stuttgart - Hamburg
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.96 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 196
pisti75 2023-06-01 03:59:14
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 11:00
E. Rybakina - L. Noskova
E. Rybakina - Játékszám 12,5
Kevesebb, mint 12,5
1.57 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 157
Spitball 2023-06-01 01:07:26
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 19:05
R-N. Löwen Kronau - Bergischer
Gólszám 62,5
Kevesebb, mint 62,5
1.54 39 - 29
Tét 100
Kihagyott nyeremény 154
ati 2023-06-01 01:02:37
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 17:30
Zlín - Vyskov
1X2
Zlín
1.59 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 159
todika 2023-06-01 00:45:04
Mai

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 01:30
Inter Miami - New York RB
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
2.45 0 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2450
seantaylor21 2023-06-01 00:24:51
Admin Úr az égre kérem
ADJA KI TISZTI RUHÁM
NEM FEKSZEM TÖBBÉ AZ ÁGYON
MEGVÉDEM MAGYAR HAZÁM!!!

Durr

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.01. 03:40
Arizona - Colorado
A mérkőzés győztese
Arizona
1.58 6 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1580

további témák a rovatból

A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!