2023.06. 11.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 2. futam, 1. játéknap - 2023.06.11

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 2. futam, 1. játéknap - 2023.06.11

2023 június 1-jén kezdetét vette a Tipplap Nagy Nyári Ágyúgolyó Bajnoksága, amely egészen augusztus végéig tart. Az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot és kellemes nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak, játékosunknak! A részletek kattintás után. FIGYELEM: A Top10-től (tehát, amikor már csak tíz játékos viaskodik egymással már nem lehet olyan eseményt kiválasztani, amit a többiek közül más már korábban lestoppolt magának. Aki előbb csap le magának egy eseményt, onnantól az már az övé. Még vele ellentétes kimenetelre sem lehet tippelni ugyanarra a találkozóra! Az a meccs onnantól minden szempontból tabunak számít a játékon belül. Ha tehát az alaptipp pl. over 2,5, arra a meccsre mástól H-D-V, under 2,5 vagy over 3,5 fogadásokat sem fogadunk el; a később tippelők válasszanak más találkozót. (A szabályzat végén ott van a tabella és a részletek tisztázása! Olvassátok el alaposan!)

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG

Szabályok (OLVASSÁTOK EL ALAPOSAN!) 

A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG 10-12 futamból áll majd attól függöen, milyen hosszú futamok lesznek és hogyan fér bele időben augusztus végéig. A játék minden futama pontosan úgy zajlik le, mint eddig is egy Ágyúgolyó futam, de van néhány kicsi szabálymódosítás. Ezért olvassátok el a szabályzatot: 

 • Alaphangon 10 napig tart egy futam. Minden tippelőnek lehetősége van az adott napra vonatkozó Tippmixes kínálatból kiválasztani eseményt, amelynek a kimenetelére tippet küld. Nincs olyan megkötés, hogy háromesélyes fogadási lehetőségnek kell lennie (tehát tenisz, foci under/over 2,5 és mindkét csapat lő/nem lő gólt is szóba jöhet). A tippelőnek az a feladata, hogy az adott napi kínálatból kiválaszt egy tetszőleges eseményt, választ hozzá a kimenetelek közül  és a lehulló menűből tippel! Régen beírós játék volt, de már ez lehulló menü lett! A valódi Tippmix-szel ellentétben itt tétösszeget sem kell feltüntetni, ugyanis pontokért megyünk. De az elsődleges szempont, a túlélés. A javaslat, hogy a lehulló menű tipperősségnél 100-at válasszatok, hogy ne fogyjatok el. Itt a lényeg a túlélés és a pontgyűjtés. Minden nap kell tippet leadni, aki kimarad, az kiesik!  TIPPELNI A KOMMENTMEZŐBEN KELL! 
 • Minimális oddszhatár NINCS, de a maximum az 5,00. Továbbra is fennáll az a szabály, hogy a bármilyen szempontból szabálytalan tippeket (pl 5,00-nál magasabb nyereményszorzó; egy fordulóval későbbi megtehető tipp küldése, vagy nem a megfelelő formátumban leadott tipp) azonnal hibának vesszük, és a játékost kiejtjük. Ennek különösen az első egy, maximum két napban lesz jelentősége, a tapasztalat ugyanis az, hogy akinek megadtuk a javítás lehetőségét, úgyis kiesett egy-két napon belül, akik viszont sokáig jutottak, több napon át tippeltek sikeresen, nos, nekik már az első fordulótól sem okozott gondot figyelembe venni azt a néhány szabályt, ami eddig is megadta a játék keretét. Az oddszmozgások miatt 5,10-ig elfogadjuk a tippeket, de az 5,11 már szigorúan kiesést jelent! 
 • ELSŐ NAP: A korábbi Ágyúgolyó-játékokkal ellentétben MOST AZ ELSŐ NAPON IS CSAK EGY TIPPET KELL ADNI! 
 • KIEMELJÜK A LEGFONTOSABB SZABÁLYOK EGYIKÉT: Ha a játék végigmegy, csak akkor nyerhet bárki is, ha MEGVAN A 15 pontja! Ha nem megy végig, akkor annak a napnak a sorszáma (1-9 között), amikor véget ér a játék, be kell szorozni 1,5-tel! Akkor van meg a győzelemhez szükséges pontmennyiség! Például: a 7. napon 10,5 pont kell a győzelemhez minimum! A 8. napon 12 pont! Az 5. napon 7,5 pont! KÉREK MINDENKIT, ERRE FIGYELJETEK! Nem az a játék célja, hogy 1,05-ös szorzókkal végigmenjünk! (LENTEBB MÉG EGYSZER KITÉRÜNK ERRE A SZABÁLYRA!)
 • FIGYELEM: A Top10-től (tehát, amikor már csak tíz játékos viaskodik egymással már nem lehet olyan eseményt kiválasztani, amit a többiek közül más már korábban lestoppolt magának. Aki előbb csap le magának egy eseményt, onnantól az már az övé. Még vele ellentétes kimenetelre sem lehet tippelni ugyanarra a találkozóra! Az a meccs onnantól minden szempontból tabunak számít a játékon belül. Ha tehát az alaptipp pl. over 2,5, arra a meccsre mástól H-D-V, under 2,5 vagy over 3,5 fogadásokat sem fogadunk el; a később tippelők válasszanak más találkozót.
 • Hogy meddig lehet tippelni egy meccsre? Minden esetben 22:30 a fogadási határidő, akkor is, ha a játékos hajnali NHL vagy egyéb más hajnali eseményt választ. Reggel hat órai kezdetű eseményeket fogadunk el még maximum hajnalinak, még érvényes az aznapi fogadása, de a tippet MINDENKINEK le KELL ADNIA adott nap 22:30-ig!   
 • A versenynap végén a rossz tippet adó játékostól elbúcsúzunk, a helyesen tippelők másnap is folytathatják a játékot. Mindaddig játékban marad egy játékos, amíg jól tippel a saját maga választotta eseményre. Amennyiben a 10. nap vége előtt mindenki kiesne, kezdjük elölről az egészet. Ha a 10. nap előtt marad pontosan egy játékos, akkor abban az esetben ő a győztes, ha rendelkezik az addig eltelt játéknapok másfélszeresének megfelelő ponttal. Tehát mondjuk a 6. napon ér véget a küzdelem, akkor 9 pont kell a győzelemhez. Ha pedig a 10. nap végére egynél többen maradnak versenyben, akkor pontozás alapján hirdetünk győztest.
 • Minden eltalált napi tippünkhöz tartozik egy pontérték, maga a szorzó lesz az az összeg, amit a játékos felír a gyűjteményébe! A napi sikeres fogadások nyereményszorzóit viszi magával minden talpon maradt játékos tovább, a következő körbe. Az újabb találatot pedig a következő nap végén hozzáadjuk (tehát nem szorozzuk vele, hiszen kvázi új szelvényről volt szó), így a végére kialakul egy erősorrend akkor is, ha többen túlélnék a 10 próbatételt. Alsó határ persze nincs, viszont a felső határ 5,0. EGY KIS EXTRA AZ ELMÚLT IDŐKBEN TÖRTÉNT ODDS UGRÁLÁSOK MIATT. 5.10 A FELSŐ HATÁR DE EFELETT AUTOMATA KIZÁRÁS! AZ 5.10 VISZONT UGYANÚGY 5.00-AT FOG ÉRNI. CSAK AZÉRT HOZTUK AZ 5.10-ET MERT MOSTANÁBAN ELŐFORDULT TÖBBSZÖR HOGY BERAKTÁL EGY 2.20-AT A TIPPLAPCLUBBA ÉS 5 MÁSODPERC MÚLVA BEKÜLDÉS UTÁN MÁR 2.22 VOLT ÉS KIZÁRTUNK. NE KOCKÁZTASSATOK ÍGY SE 5.00 FELETT MERT HA 5.10-NEK IS FÖLÉ UGRIK BUKTA VAN. 5.00-RÓL 5.11-IG NEM FOG FELUGRANI. HA TESZTEK VALAMIT LEGYEN MAX 5.00 ÉS NEM LESZ GOND. MÁSRÉSZT HOGY NE LEHESSEN ELŐNYT SZEREZNI ÍGY A MEGHATÁROZOTT 5.00 FELETTI PL 5.05 NEM FOG ELŐNYHÖZ JUTTATNI MERT UGYANÚGY 5.00 PONTOT FOG ÉRNI HOGY EZZEL NE LEGYEN TRÜKKÖZÉS SZÁNDÉKOSAN BEKÜLDÖTT 5.10-EL. REMÉLEM ELFOGADHATÓ A FELTÉTEL. VISZONT a 10 nap alatt mindenkinek össze kell gyűjtenie minimum 15 pontot! Ha a játék úgy ér véget, hogy egy versenyző marad talpon akkor abban az esetben, ha megvan az előírt pontszáma (a játékban töltött napok szorozva 1,5-el) akkor ő a győztes, ha nincsen, meg akkor újra indítjuk a versenyt (Vagyis ösztönözve lesztek a jobb szorzók választására is, de alsó határa az oddsznak nincs továbbra sem)
 • Az élen holtverseny esetén az nyer, akinek a legmagasabb single talált oddsa van, ha azonos akkor a második legnagyobb talált stb. egészen a legvégéig. Egy esetben jár több embernek 15 pont, ha mind a 10 oddsuk azonos.
 • Többen is kérték, hogy szabályozzuk le egyértelműen a félbeszakadt meccseket. Nos, ha törölnek egy meccset, akkor 1,00-ás az oddsz, ehhez mérjük a pontokat, de a tippelőjének megvan a továbbjutás arra a napra. Ha elkezdik, de félbeszakítják a meccset, ha még azon a napon folytatják (és be is fejezik), akkor a pályán elért eredmény számít, ám, ha portugál-módra elnapolják a találkozó egy részét, a Tippmix hivatalos eredményhirdetésére nem várva, nálunk 1,00-ás oddsz és továbbjutás. Itt kell megemlíteni az elnapolt teniszmeccsek esetét. Ha pl. van egy hétfői teniszmeccs, amelyet keddre napolnak, akkor érvénytelen tipp, és a tippért kapható pont nélkül ugyan, de továbbjut a következő dörrenésre.
 • Egy eseményre csak EGYSZER lehet tippelni! Tehát nincs olyan, hogy a keddi kiírásba hajnali tippet rakok, de a szerda éjfél után egy perccel kikerülő szerdai kiírásban is ugyanazt a hajnali tippet játszom meg! Erre mindenki figyeljen oda, mert kizárást von maga után! MAGA A MECCS SEM JÁTSZHATÓ ÚJRA!!! EZZEL ZÁRJUK KI AZT  PL. HOGY TEGNAP MEGTETTEM 6.5 FÖLÉ A HAJNALI HOKIT, MÁRA MEGTESZEM 5,5 FÖLÉ!!!
 • ÚJ/RÉGI SZABÁLY:   NINCS TORNAGYŐZTES, DÖNTETLEN TÉT VISSZAJÁR, ÁZSIAI HENDI TIPP!!!

PONTOZÁS A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG-BAN: 

 2023 három nyári hónapjában (június-július-augusztus) kerül a bajnokság megrendezése. A tervek szerint 10-12 futamból áll majd a bajnokság (attól függ, milyen hosszúak lesznek a játékok). Minden futamban lehet pontokat gyűjteni az alábbiak szerint. 

 • - MINDEN játékos aki eljut a 6. napig az 6 pontot kap az összesítő listájára. Aki a 7. napig jut el 7 pontot szerez, a 8. nap 8 pontot ér, a 9.napon még versenyben lévő játékosok 9 pontot kapnak, aki pedig megéri a 10. napot, az 10 pontot zsákmányol! MINDENKI, aki eléri az adott napot megkapja a pontot, nem csak egy játékos! ezeket a pontokat viszi tovább a következő futamra. Az összetettben első, aki megérte a 10. napot és a legtöbb szorzókból szerzett pontegységet csinált az adott futamon (a szorzók összeadódnak) az 15 pontot kap, ő az adott futam győztese. MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ELÉRT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT? HA KIESETT! Tehát ha valaki a 7. napon esik ki, akkor a 6. napért járó 6 pontot nem kapja meg! VALAMINT MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ADOTT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT, HA ELÉRTE A MEGFELELŐ ÁTLAGSZORZÓT, AHOGYAN EDDIG IS A ÁGYÚ-játékokban! Ha nem éri el, akkor simán kiesik és nem kap pontot! Tehát nem érdemes 1,05-ökkel elballagni a 6. napig, mert ha nincs meg az 1,5-ös átlag, akkor kiesés a vége! A fő szabályzatban benne van! 
 • Részletesebb pontozás szabálymagyarázat: Ha a 6.nap találata után átlag felett vagy és elbuksz a 7.napon akkor a 6 pont jár. Ám ha a 6.nap találata után átlag felett vagy, de a 7.napi találattal bezuhansz a 7 nap átlaga alá (azaz 10,5), majd a 8.napon elhasalsz akkor 0 pont lesz a jutalmad, odavész minden. Ezzel próbáljuk kizárni, hogy akik a határon mozognak ne lézengjenek a 6.nap után sem. Nyílván aki korábban húz egy igazán nagy oddsot, az utána lazábban lesz és megy a biztos pontszerzésért, de amikor már lesz egy pár fordulós tabella, akkor bedurvul a buli. Lehet taktikázni ki mennyire hajt a részpontokra vagy éppen a futamgyőzelemre, mert a folyamatosan ellébecolt 6-7 pont a végén nem biztos, hogy elég lesz a dobogóra, mert egy szakaszgyőzelem 15 pontja sokkal értékesebb. Mikor már sokaknak lesz sok pontja akkor lesz igazán nagy üldözőverseny ebből a játékból. Lehet lazázni, de a végén ez visszaüthet.
 • MINDENKI viszi tovább a pontjait a következő futamra. Mint a Forma-1-ben! Minden futamnál így megtörténik a verseny és a pontszerzés, majd az ÖSSZES futam után kialakul a végleges bajnoki táblázat. Az első három helyezett kap nyereményfeltöltést!  

NYEREMÉNYEK A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁGBAN: 

 • 1. hely 15.000 forintos Tippmixpro-feltöltés 
 • 2. hely 10.000 forintos Tippmixpro-feltöltés
 • 3. hely 5000 forintos Tippmixpro-feltöltés 

KIEGÉSZÍTÉS ÉS TABELLA Seantól: 
 

Mindaddig lesz új kör amíg tudunk kezdeni legkésőbb augusztus 31.-én újat. PL: Augusztus 29 egy zárónap, egy nap pihi, 31-én még indulhat egy utolsó etap. Amennyiben 30.-án zárulna egy szakasz utána már nem indul másik hisz az egy nap szünettel már átesne a rajt szeptemberre. Amennyiben augusztus 31.-én zajlik egy korábban kezdett játék, azt végigjátszuk mindenképp. NEM AKKOR FOGUNK KITALÁLNI ÚJ KÖRT AZ IZGALMAK FOKOZÁSÁÉRT, EZ AMIT MOST LEÍRTAM EZZEL SZÁMOLJON MINDENKI!!!

Ágyúgolyó tabella: 

 1. Medzsr 8 pont
 2. Pantin 8 pont
 3. Barnamedve 8 pont
 4. Champion 7 pont
 5. Senki 6 pont
 6. Dongool 6 pont
 7. Péksrác 6 pont
   
 • Szabályok tisztázása: AcMilan nyugtatta meg a lelkem, amikor egy ember jól értelmezi a leírtakat akkor már úgy érzem megfejthető az írás. Nem egyszerű ezt úgy megfogalmazni hogy tisztán átjöjjön, ezért jó, ha kérdeztek. Íme a szabályok:
 • Ahol az "átlag odds" szóösszetétel szerepel azalatt értsétek az adott nap 1,50-el felszorzott értékét, ezt kell elérni a tabellára való felkerüléshez. Az nem baj, ha bizonyos időszakokban alatta vagy az átlagnak, a lényeg, hogy a pontkiértékelős napodon felette legyél. Pl 6.napon 6*1,50 azaz 9 pontnak kell lennie, 7. nap =10,50 stb.
 • Pontot ugyebár akkor kaphat valaki, ha minimum 6 napot hibátlanul teljesít, bizonyos esetekben ez is kevés!!!
 • Nyertest (azaz 15 pontos játékost) csak akkor hírdetünk, ha vagy egyedül marad valaki egy adott nap végén és megvan az átlag pontja VAGY többen végigérnek a 10 napon és van akinek átlag felett van a pontja. HA többen végigmennek a 10 napon és több embernek van átlag feletti pontja, akkor jön a tie break szabály, az viszi a 15 pontot, aki a legtöbb pontot gyűjtötte a 10 napon végigérők és átlag felett levők közül. Ha az összegyűjtött pont is azonos akkor végignézzük napra lebontva, kinek van magasabb önálló oddsa. Amennyiben mind a 10 odds megegyezik (mindegy hogy melyik napon melyiket rakta valaki, a sorrend nem számít) ebben az esetben mindegyik játékos megkapja a 15 pontot, de előbb veri bele Chuck Norris a fejemet ebbe a billentyűzetbe minthogy ez megtörténik..jgdofpjoioijhaeji áú :D A nyertesen kívűl a többi végigérő ember 10 pontot kap.
 • Amennyiben egy játékos egy nap végén egyedül marad, de nincs meg az átlag oddsa, úgy azt a pontot kapja, ahányadik napon egyedül maradt. A többiek, akiket azon a napon legyőzött ugyebár MAXIMUM egyel kevesebbet. Miért Maximum? Aki kiesik a 8. napon az ugyebár 7 pontot gyűjthet, AMENNYIBEN a 7. napon megvolt az átlag oddsa. AMENNYIBEN AZ NEM VOLT MEG ÚGY 0 PONT A JUTALOM. Lehet hogy igazságtalan, de pár sorral lejebb kifejtem miért van ez.
 • Amennyiben valaki a 6. napot teljesíti, megvan az átlag pontja majd kiesik a 7.napon akkor begyűjti a 6 pontot, mindegy milyen oddsot rakott a 7.napra az a lényeg, hogy a 6.napra azaz az utolsó jó napra megvolt az átlag. Aki a 8.napon esik ki, annak a 7. napját nézzük ott legyen 10,50 pontja és bezsebeli a 7 pontot a tabellára stb stb.
 • Amennyiben valaki a 6.napot teljesíti, átlag felett van, majd teljesíti a 7.napot is de ott már becsúszik átlag alá, majd a 8. napon kiesik, az teljesen lenullázza magát hiába volt a 6.napon átlag felett. Nincs ilyen, hogy biztos pont a 6.nap átlag felett vagyok esetén, ezt felejtsük el, értve ezt a többi pontszerzős napra is.
 • Amennyiben maximum az 5. napon (azaz pontszerzések előtt) véget ér a játék, úgy, hogy 1 ember marad életben, akkor, ha megvan neki a nap szükséges átlaga ezesetben is megkapja a 15 pontot, nem kell eljutni a pontszerzős napokig. Ez egyértelmű szerintem, de azért leírtam, lehet ágyúgolyó futamot nyerni egy nap után is.
 • Régen sem volt győztes, ha az utolsó napon (legyen az bármelyik nap) egyszerre kiesett mindenki, sorry MEDZSR nem veled akarunk kicseszni, de ez mindig is így működött az ágyúgolyú futamon régen is, amennyiben egyszerre hasal el az összes életben maradt játékos, akkor nem számít ki áll a legjobban.
 • KEDVES MINDENKI! REMÉLEM ELFOGADHATÓ ÍGY A JÁTÉK ÉS MINDEN TISZTA. NEM BONYOLULT, MAJD KIS RUTIN UTÁN BELEJÖVÜNK MINDANNYIAN. IGAZÁBÓL AZ EGÉSZ LÉNYEGE, HOGY A LÉBECOLÁST MINIMÁLISRA CSÖKKENTSÜK. AKIK A NAPI ÁTLAG KÖRÜL JÁRNAK MIND KÉNYSZERÍTVE VANNAK FOLYAMATOS ERŐLKÖDÉSRE MERT HA EGYIK NAP VISSZAESNEK ÁTLAG ALÁ DE TALÁLNAK, AKKOR A KÖVETKEZŐ NAPON KÖTELESEK LESZNEK MAGASABB ODDSOT RAKNI ÉS KOCKÁZTATNI MERT ELBUKHATJÁK A BIZTOSNAK TŰNT 6 PONTJUKAT. AKI MEGFOGJA A MAGAS ODDSOT AHOGY MEDZSR ÉS BARNAMEDVE MEGFOGTA, NA ILYEN ESETBEN AZT MONDOM LELKE RAJTA LAZÁZZON HISZ KIÉRDEMELTE JOGGAL. ÁM FIGYELJEN ODA MERT HA VALAKI ELKÉNYELMESEDIK EGY NAGY ODDS UTÁN AZT MÉG KÖNNYEN BE LEHET FOGNI ÉS NEM MINDEGY HOGY VALAKI 10 vagy 15 PONTOT ZSEBEL BE A VÉGÉN.
 • Jó tanács, aki ebbe belekényelmesedik az a végén későn kaphat észbe. Mikor már sokan lesznek a tabellán, sokan meglépnek pontokkal, akkor bizony késő lesz már rohanni a dobogóért és a nyereményért.

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
GABIBUSZ 2023-06-11 22:20:18
Ez maradt de ezt reggel is így gondoltam volna!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 23:00
U20Uruguay - U20Olaszország
Melyik félidőben lesz több gól?
2. félidőben
2.05 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 205
Lillatitanilla 2023-06-11 21:21:19
1. Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.12. 01:00
Minnesota - Los Angeles
Pontszám 157,5
Több, mint 157,5
1.67 91 - 86
Tét 100
Nyeremény 167
senki 2023-06-11 21:15:31
Na erről az ágyúról majdnem lemaradtam. Mindegy legyen ez nem találtam számomra már semmi jót

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 23:00
U20Uruguay - U20Olaszország
1. félidő - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.52 1 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 152
Davmadridista 2023-06-11 20:44:36
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:45
Spezia - Hellas Verona
Vendégcsapat - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.46 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 146
laca48 2023-06-11 20:16:01
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:30
Bari - Cagliari
1X2
Bari
2.59 0 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 259
big joe 2023-06-11 19:48:41
1.nap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:45
Spezia - Hellas Verona
Gólszám 2,5
Kevesebb, mint 2,5
1.49 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 149
tutisanya 2023-06-11 18:09:46

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:30
Avai - Botafogo SP
Gólszám 2,5
Kevesebb, mint 2,5
1.50 1 - 1
Tét 100
Nyeremény 150
Carlos64 2023-06-11 17:48:23
Jó lehet!!??

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:45
Spezia - Hellas Verona
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
2.12 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 212
Liverpool67 2023-06-11 17:47:45
- 1 -

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 18:00
Telekom Bonn - Ulm
Hendikep -2,5
Telekom Bonn -2,5
1.53 104 - 75
Tét 100
Nyeremény 153
Csereiné 2023-06-11 17:41:02
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 19:45
Fenerbahce - Istanbul Basaksehir
1X2
Fenerbahce
1.64 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 164
lalamano 2023-06-11 17:34:33
01.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 19:45
Fenerbahce - Istanbul Basaksehir
1X2
Döntetlen
4.00 2 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 400
sdave.93 2023-06-11 17:16:29
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:15
Olympiakosz - Panathinaikosz
1X2
Olympiakosz
1.21 75 - 52
Tét 100
Nyeremény 121
lacus56 2023-06-11 16:55:25
Remélem lesz ennyi gól.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 21:15
Vikingur Reykjavik - Fram
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.33 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 133
SzD 2023-06-11 16:43:04
Halo

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 21:00
Alavés - Levante
Gólszám
2-3
1.94 0 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 194
Norbert06250609 2023-06-11 15:27:26
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:30
Bergischer - Erlangen
Hendikep -3,5
Erlangen +3,5
1.52 29 - 30
Tét 100
Nyeremény 152
Domlasz 2023-06-11 15:15:06
2/1. ⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:45
Spezia - Hellas Verona
1X2
Döntetlen
3.00 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 300
davidbuffon 2023-06-11 15:01:43
1. Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:30
Hamburg - Melsungen
1X2
Hamburg
1.66 33 - 28
Tét 100
Nyeremény 166
mazsolas_kalacs 2023-06-11 14:51:08
Sziasztok!
🎾

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
A mérkőzés győztese + Játékszám 38,5
Hazai és kevesebb
1.96 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 196
PabloAimar83 2023-06-11 14:27:33
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
C. Ruud - Játékszám 19,5
Kevesebb, mint 19,5
1.57 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 157
Gempa11 2023-06-11 14:14:25
Sziasztok!
Sok sikert mindenkinek! 😀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
Hendikep -3,5 (játékszám)
N. Djokovic -3,5
1.44 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 144
Ququli86 2023-06-11 14:05:23
Üdv 😉

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 19:30
U20Izrael - U20Dél-Korea
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.51 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 151
pisti75 2023-06-11 14:00:58
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:30
Bari - Cagliari
1X2
Bari
2.60 0 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 260
szeretlekandi 2023-06-11 13:02:41
1.durr

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:30
Minden - Gummersbach
1X2 + Gólszám 60,5
Vendég és kevesebb
3.10 38 - 38
Tét 100
Kihagyott nyeremény 310
szeretlekandi 2023-06-11 16:37:09
Lol... Vendeg es tobbet szerettem volna... 🤦‍♂️🤷‍♂️
szeretlekandi 2023-06-11 17:15:30
Es meg se lett volna jo 😅
Dartwookie 2023-06-11 13:01:42
sziasztok!

sok sikert mindenkinek! :)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 16:00
America MG - Athlético PR
1X2
Döntetlen
3.25 2 - 2
Tét 100
Nyeremény 325
Jordan 2023-06-11 12:45:52
1. játék a 15K-hoz

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:30
Stuttgart - Burgdorf-Hannover
1X2
Burgdorf-Hannover
1.53 31 - 34
Tét 100
Nyeremény 153
Cisco 2023-06-11 12:37:14
))

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 17:30
Häcken - Mjällby
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.49 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 149
dotpot 2023-06-11 12:15:36
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 19:00
St. Louis - Los Angeles Galaxy
Kétesély
St. Louis vagy Döntetlen
1.25 1 - 1
Tét 100
Nyeremény 125
skorpio63 2023-06-11 11:54:04
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 12:00
Balestier Khalsa - Tanjong Pagar Utd.
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
3.05 4 - 3
Tét 100
Nyeremény 305
szudoku33 2023-06-11 11:48:23
2 futam 1. tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 14:30
Twente - Sparta Rotterdam
1X2
Twente
1.39 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 139
szudoku33 2023-06-11 11:48:23
2 futam 1. tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 14:30
Twente - Sparta Rotterdam
1X2
Twente
1.39 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 139
Betmix 2023-06-11 11:45:37
2.1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:30
Bari - Cagliari
Gólszám
2-3
1.90 0 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 190
DonGoool 2023-06-11 11:36:29
1. Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 17:00
Bodö/Glimt - Ham-Kam
1X2 + Gólszám 3,5
Hazai és több
1.88 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 188
Champion 2023-06-11 11:11:57

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:15
Olympiakosz - Panathinaikosz
1X2
Olympiakosz
1.23 75 - 52
Tét 100
Nyeremény 123
Niké 2023-06-11 11:07:06
A két Ausztria között nagy különbség van,már idegenben is a bécsiek majdnem előnybe kerültek.
Szerintem magabiztosan nyernek és vívják ki a Konferencialigába az indulást.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 17:00
Austria Wien - Austria Lustenau
Hendikep 0:1
Austria Wien
2.14 5 - 0
Tét 700
Nyeremény 1498
maya74 2023-06-11 10:56:00
gólok

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 17:00
Aalesund - Tromsö
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
2.19 2 - 3
Tét 100
Nyeremény 219
Péksrác 2023-06-11 10:50:39
2/1⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 11:00
Kashima A. - Shonan Bellmare
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
2.11 1 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 211
sandokan4444 2023-06-11 10:50:24
Sutty

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
A mérkőzés győztese
N. Djokovic
1.25 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 125
tibcsi68 2023-06-11 10:22:24
1, kézi

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:30
Hamburg - Melsungen
Gólszám 52,5
Több, mint 52,5
1.48 33 - 28
Tét 300
Nyeremény 444
Lulemin 2023-06-11 10:13:58
1. 🌞 Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 11:00
Kashima A. - Shonan Bellmare
1X2
Kashima A.
1.69 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 169
Modeste 2023-06-11 10:02:49
2.1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
Játékszám 36,5
Több, mint 36,5
1.78 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 178
cerrone 2023-06-11 10:00:45
Szép napot!
Sok sikert mindenkinek
Tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 18:30
U20Montenegró - U20Horvátország
Kétesély
Döntetlen vagy U20Horvátország
1.65 9 - 9
Tét 100
Nyeremény 165
pantin 2023-06-11 09:50:12
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
Hendikep -5,5 (játékszám)
N. Djokovic -5,5
1.71 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 171
Johnny840 2023-06-11 09:44:10
Hajrà.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 11:00
Gamba Osaka - FC Tokyo
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.92 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1920
Almaspite 2023-06-11 09:23:01
2.futam/1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 09:30
Gold Coast Knights - Eastern Suburbs
Gólszám 4,5
Több, mint 4,5
2.03 5 - 1
Tét 100
Nyeremény 203
Feketelo 2023-06-11 09:17:33
2/1 durr, remélem tovább jutok mint a múltkor🍀💪

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 14:30
Twente - Sparta Rotterdam
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
2.83 1 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 283
surda64 2023-06-11 09:07:14
1....Nézzük...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 12:00
Kawasaki Frontale - Sanfrecce Hiroshima
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
2.07 1 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 207
cool36 2023-06-11 09:06:46
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 17:00
Bodö/Glimt - Ham-Kam
Hendikep 0:1
Bodö/Glimt
1.41 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 141
AC Milan 2023-06-11 09:01:39
Mai tipp.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
Hendikep -4,5 (játékszám)
N. Djokovic -4,5
1.49 3 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1490
prigioni 2023-06-11 08:34:06
Csak mert a szingapúri nincs a kínálatban

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 09:30
Gold Coast Knights - Eastern Suburbs
Gólszám
6+
3.20 5 - 1
Tét 1000
Nyeremény 3200
prigioni 2023-06-11 15:55:51
Utólag azért berakta azt is a kínálatba, na mindegy. Az a minimális eltérés nem oszt.
1_Petipp 2023-06-11 08:24:56
Buenos Dias!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 23:00
U20Uruguay - U20Olaszország
1. félidő - 1X2
Döntetlen
1.89 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 189
baluka007 2023-06-11 08:22:33
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 18:00
Olimpia Milano - Virtus Bologna
Hazai csapat - Pontszám 81,5
Több, mint 81,5
1.72 79 - 76
Tét 100
Kihagyott nyeremény 172
Gabika80 2023-06-11 08:04:30
Hajrá!🤞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 17:30
Helsinki JK - KTP
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.64 1 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 164
medzsr 2023-06-11 08:03:33
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
C. Ruud nyer legalább egy játszmát
Nem
2.19 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 219
Giuseppe1974 2023-06-11 07:57:07
1 pukk!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:00
Skeid - KFUM Oslo
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Vendég és igen
4.00 0 - 4
Tét 100
Kihagyott nyeremény 400
tozso001 2023-06-11 07:51:17
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 11:00
FC Seoul - Pohang
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.81 1 - 1
Tét 100
Nyeremény 181
Lali68 2023-06-11 07:47:41
Űzzük.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 18:30
Unicaja Malaga - Barcelona
Hendikep 3,5
Barcelona -3,5
1.75 79 - 90
Tét 100
Nyeremény 175
Cimpi 2023-06-11 07:38:43
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 14:30
Twente - Sparta Rotterdam
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.53 1 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 153
thumy 2023-06-11 07:37:45
¹

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 20:45
Spezia - Hellas Verona
Gólszám 2,5
Kevesebb, mint 2,5
1.53 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 153
Eviola 2023-06-11 07:30:54
Proba cseresznye

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 11:30
Yokohama FC - Urawa RD
Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Igen
2.09 0 - 0
Tét 100
Nyeremény 209
ATAMO 2023-06-11 07:26:27
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 09:00
Mito - JEF United Chiba
1X2
Döntetlen
3.05 4 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 305
kissbela83 2023-06-11 07:07:28
2/1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 21:15
Vikingur Reykjavik - Fram
1X2
Vikingur Reykjavik
1.30 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 130
horatius 2023-06-11 06:54:32
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
N. Djokovic - Játékszám 18,5
Kevesebb, mint 18,5
3.00 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 300
hero08 2023-06-11 06:37:29
Hali

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
Pontos végeredmény
N. Djokovic 3:1
3.30 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 330
Mark'yhennon 2023-06-11 06:00:32
Első böffentés

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
A mérkőzés győztese + Játékszám 38,5
Hazai és kevesebb
1.99 3 - 0
Tét 100
Nyeremény 199
Barnamedve 2023-06-11 05:55:51
1. durrntás

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 17:55
R. Hijikata - R. Berankis
A mérkőzés győztese
R. Hijikata
1.61 0 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 161
bartművek 2023-06-11 04:47:26
🙂

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 11:00
Fucsovics M. - A. Celikbilek
Pontos végeredmény
Fucsovics M. 2:0
1.50 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 150
Spitball 2023-06-11 00:26:03
2/1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 15:05
N. Djokovic - C. Ruud
Mérkőzés alakulása (1.játszma/mérkőzés)
C. Ruud/N. Djokovic
4.95 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 495
seantaylor21 2023-06-11 00:14:40
Rukk

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 02:00
Florida - Las Vegas
1. harmad - Gólszám 1,5
Kevesebb, mint 1,5
1.96 2 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1960
Lulemin 2023-06-11 19:33:26
Szia! Egy kérdés.
Van egy szabály, ami tényleg így van, vagy el lett írva?
"Amennyiben egy játékos egy nap végén egyedül marad, de nincs meg az átlag oddsa, úgy azt a pontot kapja, ahányadik napon egyedül maradt" .
Ezek szerint mégis végig lehet menni 1,01-es odds-al, bízva abban, hogy mindenki kiesik, mint az első játékban? .
Én nem játszom így, de ezzel mindig az élen lehetne végezni, és meglehetne nyerni vele a játékot.
seantaylor21 2023-06-11 19:57:21
Törölt hozzászólás
todika 2023-06-11 00:04:20
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.11. 01:30
New England - Inter Miami
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.57 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1570

további témák a rovatból

A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal január 2-a és március 31-e között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal január 2-a és március 31-e között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!