2023.09. 04.

NAGY ÖSZI-TÉLI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 1. játéknap - 2023.09.04 FONTOS INFÓK A CIKK ALJÁN

NAGY ÖSZI-TÉLI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 1. játéknap - 2023.09.04 FONTOS INFÓK A CIKK ALJÁN

Az első sorozat sikeres fogadtatása okán, elindítjuk a második sorozatot az Ágyúgolyó bajnokságból! Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot kívánunk mindenkinek!

FIGYELEM: A Top10-től (tehát, amikor már csak tíz játékos viaskodik egymással már nem lehet olyan eseményt kiválasztani, amit a többiek közül más már korábban lestoppolt magának. Aki előbb csap le magának egy eseményt, onnantól az már az övé. Még vele ellentétes kimenetelre sem lehet tippelni ugyanarra a találkozóra! Az a meccs onnantól minden szempontból tabunak számít a játékon belül. Ha tehát az alaptipp pl. over 2,5, arra a meccsre mástól H-D-V, under 2,5 vagy over 3,5 fogadásokat sem fogadunk el; a később tippelők válasszanak más találkozót. (A szabályzat végén ott van a tabella és a részletek tisztázása! Olvassátok el alaposan!)

Szabályok (OLVASSÁTOK EL ALAPOSAN!) 

Az Őszi-Téli BAJNOKSÁG 10-15 futamból áll majd attól függöen, milyen hosszú futamok lesznek és hogyan fér bele időben december  17-ig!!! A játék minden futama pontosan úgy zajlik le, mint eddig is egy Ágyúgolyó futam, de van néhány kicsi szabálymódosítás. Ezért olvassátok el a szabályzatot: 

Alaphangon 10 napig tart egy futam. Minden tippelőnek lehetősége van az adott napra vonatkozó Tippmixes kínálatból kiválasztani eseményt, amelynek a kimenetelére tippet küld. Nincs olyan megkötés, hogy háromesélyes fogadási lehetőségnek kell lennie (tehát tenisz, foci under/over 2,5 és mindkét csapat lő/nem lő gólt is szóba jöhet). A tippelőnek az a feladata, hogy az adott napi kínálatból kiválaszt egy tetszőleges eseményt, választ hozzá a kimenetelek közül  és a lehulló menűből tippel! Régen beírós játék volt, de már ez lehulló menü lett! A valódi Tippmix-szel ellentétben itt tétösszeget sem kell feltüntetni, ugyanis pontokért megyünk. De az elsődleges szempont, a túlélés. A javaslat, hogy a lehulló menű tipperősségnél 100-at válasszatok, hogy ne fogyjatok el. Itt a lényeg a túlélés és a pontgyűjtés. Minden nap kell tippet leadni, aki kimarad, az kiesik!  TIPPELNI A KOMMENTMEZŐBEN KELL! 
Minimális oddszhatár NINCS, de a maximum az 5,00. Továbbra is fennáll az a szabály, hogy a bármilyen szempontból szabálytalan tippeket (pl 5,00-nál magasabb nyereményszorzó; egy fordulóval későbbi megtehető tipp küldése, vagy nem a megfelelő formátumban leadott tipp) azonnal hibának vesszük, és a játékost kiejtjük. Ennek különösen az első egy, maximum két napban lesz jelentősége, a tapasztalat ugyanis az, hogy akinek megadtuk a javítás lehetőségét, úgyis kiesett egy-két napon belül, akik viszont sokáig jutottak, több napon át tippeltek sikeresen, nos, nekik már az első fordulótól sem okozott gondot figyelembe venni azt a néhány szabályt, ami eddig is megadta a játék keretét. Az oddszmozgások miatt 5,10-ig elfogadjuk a tippeket (de az is 5,00-at ér), de az 5,11 már szigorúan kiesést jelent! 
ELSŐ NAP: A korábbi Ágyúgolyó-játékokkal ellentétben MOST AZ ELSŐ NAPON IS CSAK EGY TIPPET KELL ADNI! 
KIEMELJÜK A LEGFONTOSABB SZABÁLYOK EGYIKÉT: Ha a játék végigmegy, csak akkor nyerhet bárki is, ha MEGVAN A 15 pontja! Ha nem megy végig, akkor annak a napnak a sorszáma (1-9 között), amikor véget ér a játék, be kell szorozni 1,5-tel! Akkor van meg a győzelemhez szükséges pontmennyiség! Például: a 7. napon 10,5 pont kell a győzelemhez minimum! A 8. napon 12 pont! Az 5. napon 7,5 pont! KÉREK MINDENKIT, ERRE FIGYELJETEK! Nem az a játék célja, hogy 1,05-ös szorzókkal végigmenjünk! (LENTEBB MÉG EGYSZER KITÉRÜNK ERRE A SZABÁLYRA!)
FIGYELEM: A Top10-től (tehát, amikor már csak tíz játékos viaskodik egymással már nem lehet olyan eseményt kiválasztani, amit a többiek közül más már korábban lestoppolt magának. Aki előbb csap le magának egy eseményt, onnantól az már az övé. Még vele ellentétes kimenetelre sem lehet tippelni ugyanarra a találkozóra! Az a meccs onnantól minden szempontból tabunak számít a játékon belül. Ha tehát az alaptipp pl. over 2,5, arra a meccsre mástól H-D-V, under 2,5 vagy over 3,5 fogadásokat sem fogadunk el; a később tippelők válasszanak más találkozót.
Hogy meddig lehet tippelni egy meccsre? Minden esetben 23:59 a fogadási határidő, akkor is, ha a játékos hajnali NHL vagy egyéb más hajnali eseményt választ. Reggel hat órai kezdetű eseményeket fogadunk el még maximum hajnalinak, még érvényes az aznapi fogadása, de a tippet MINDENKINEK le KELL ADNIA adott nap 23-59-ig!   
A versenynap végén a rossz tippet adó játékostól elbúcsúzunk, a helyesen tippelők másnap is folytathatják a játékot. Mindaddig játékban marad egy játékos, amíg jól tippel a saját maga választotta eseményre. Amennyiben a 10. nap vége előtt mindenki kiesne, kezdjük elölről az egészet. Ha a 10. nap előtt marad pontosan egy játékos, akkor abban az esetben ő a győztes, ha rendelkezik az addig eltelt játéknapok másfélszeresének megfelelő ponttal. Tehát mondjuk a 6. napon ér véget a küzdelem, akkor 9 pont kell a győzelemhez. Ha pedig a 10. nap végére egynél többen maradnak versenyben, akkor pontozás alapján hirdetünk győztest.
Minden eltalált napi tippünkhöz tartozik egy pontérték, maga a szorzó lesz az az összeg, amit a játékos felír a gyűjteményébe! A napi sikeres fogadások nyereményszorzóit viszi magával minden talpon maradt játékos tovább, a következő körbe. Az újabb találatot pedig a következő nap végén hozzáadjuk (tehát nem szorozzuk vele, hiszen kvázi új szelvényről volt szó), így a végére kialakul egy erősorrend akkor is, ha többen túlélnék a 10 próbatételt. Alsó határ persze nincs, viszont a felső határ 5,0. EGY KIS EXTRA AZ ELMÚLT IDŐKBEN TÖRTÉNT ODDS UGRÁLÁSOK MIATT. 5.10 A FELSŐ HATÁR DE EFELETT AUTOMATA KIZÁRÁS! AZ 5.10 VISZONT UGYANÚGY 5.00-AT FOG ÉRNI. CSAK AZÉRT HOZTUK AZ 5.10-ET MERT MOSTANÁBAN ELŐFORDULT TÖBBSZÖR HOGY BERAKTÁL EGY 2.20-AT A TIPPLAPCLUBBA ÉS 5 MÁSODPERC MÚLVA BEKÜLDÉS UTÁN MÁR 2.22 VOLT ÉS KIZÁRTUNK. NE KOCKÁZTASSATOK ÍGY SE 5.00 FELETT MERT HA 5.10-NEK IS FÖLÉ UGRIK BUKTA VAN. 5.00-RÓL 5.11-IG NEM FOG FELUGRANI. HA TESZTEK VALAMIT LEGYEN MAX 5.00 ÉS NEM LESZ GOND. MÁSRÉSZT HOGY NE LEHESSEN ELŐNYT SZEREZNI ÍGY A MEGHATÁROZOTT 5.00 FELETTI PL 5.05 NEM FOG ELŐNYHÖZ JUTTATNI MERT UGYANÚGY 5.00 PONTOT FOG ÉRNI HOGY EZZEL NE LEGYEN TRÜKKÖZÉS SZÁNDÉKOSAN BEKÜLDÖTT 5.10-EL. REMÉLEM ELFOGADHATÓ A FELTÉTEL. VISZONT a 10 nap alatt mindenkinek össze kell gyűjtenie minimum 15 pontot! Ha a játék úgy ér véget, hogy egy versenyző marad talpon akkor abban az esetben, ha megvan az előírt pontszáma (a játékban töltött napok szorozva 1,5-el) akkor ő a győztes, ha nincsen, meg akkor újra indítjuk a versenyt (Vagyis ösztönözve lesztek a jobb szorzók választására is, de alsó határa az oddsznak nincs továbbra sem)
Az élen holtverseny esetén az nyer, akinek a legmagasabb single talált oddsa van, ha azonos akkor a második legnagyobb talált stb. egészen a legvégéig. Egy esetben jár több embernek 15 pont, ha mind a 10 oddsuk azonos.
Többen is kérték, hogy szabályozzuk le egyértelműen a félbeszakadt meccseket. Nos, ha törölnek egy meccset, akkor 1,00-ás az odds, ehhez mérjük a pontokat, de a tippelőjének megvan a továbbjutás arra a napra. Ha elkezdik, de félbeszakítják a meccset, ha még azon a napon folytatják (és be is fejezik), akkor a pályán elért eredmény számít, ám, ha portugál-módra elnapolják a találkozó egy részét, a Tippmix hivatalos eredményhirdetésére nem várva, nálunk 1,00-ás oddsz és továbbjutás. Itt kell megemlíteni az elnapolt teniszmeccsek esetét. Ha pl. van egy hétfői teniszmeccs, amelyet keddre napolnak, akkor érvénytelen tipp, és a tippért kapható pont nélkül ugyan, de továbbjut a következő dörrenésre.
Egy eseményre csak EGYSZER lehet tippelni! Tehát nincs olyan, hogy a keddi kiírásba hajnali tippet rakok, de a szerda éjfél után egy perccel kikerülő szerdai kiírásban is ugyanazt a hajnali tippet játszom meg! Erre mindenki figyeljen oda, mert kizárást von maga után! MAGA A MECCS SEM JÁTSZHATÓ ÚJRA!!! EZZEL ZÁRJUK KI AZT  PL. HOGY TEGNAP MEGTETTEM 6.5 FÖLÉ A HAJNALI HOKIT, MÁRA MEGTESZEM 5,5 FÖLÉ!!!
ÚJ/RÉGI SZABÁLY:   NINCS TORNAGYŐZTES, DÖNTETLEN TÉT VISSZAJÁR, ÁZSIAI HENDI/ GÓLSZÁM SEMMI ÁZSIAI TIPP!!!

​PONTOZÁS AZ ŐSZI-TÉLI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG-BAN: 

 2023 őszi-téli hónapjaiban (szeptember, október, november, december) kerül a bajnokság megrendezése. A tervek szerint 10-12 futamból áll majd a bajnokság (attól függ, milyen hosszúak lesznek a játékok). Minden futamban lehet pontokat gyűjteni az alábbiak szerint. 

- MINDEN játékos aki eljut az 5. napig az 5 pontot kap az összesítő listájára. Aki a 6.napig jut el 6-ot, aki a 7. napig jut el 7 pontot szerez, a 8. nap 8 pontot ér, a 9.napon még versenyben lévő játékosok 9 pontot kapnak, aki pedig megéri a 10. napot, az 10 pontot zsákmányol! MINDENKI, aki eléri az adott napot megkapja a pontot, nem csak egy játékos! ezeket a pontokat viszi tovább a következő futamra. Az összetettben első, aki megérte a 10. napot és a legtöbb szorzókból szerzett pontegységet csinált az adott futamon (a szorzók összeadódnak) az 15 pontot kap, ő az adott futam győztese. MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ELÉRT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT HA KIESETT! VALAMINT MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ADOTT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT, HA ELÉRTE A MEGFELELŐ ÁTLAGSZORZÓT, AHOGYAN EDDIG IS A ÁGYÚ-játékokban! Ha nem éri el, akkor simán kiesik és nem kap pontot! Tehát nem érdemes 1,05-ökkel elballagni a 6. napig, mert ha nincs meg az 1,5-ös átlag, akkor kiesés a vége! A fő szabályzatban benne van! 
Részletesebb pontozás szabálymagyarázat: Ha a 6.nap találata után átlag felett vagy és elbuksz a 7.napon akkor a 6 pont jár. Ám ha a 6.nap találata után átlag felett vagy, de a 7.napi találattal bezuhansz a 7 nap átlaga alá (azaz 10,5), majd a 8.napon elhasalsz akkor 0 pont lesz a jutalmad, odavész minden. Ezzel próbáljuk kizárni, hogy akik a határon mozognak ne lézengjenek a 6.nap után sem. Nyílván aki korábban húz egy igazán nagy oddsot, az utána lazábban lesz és megy a biztos pontszerzésért, de amikor már lesz egy pár fordulós tabella, akkor bedurvul a buli. Lehet taktikázni ki mennyire hajt a részpontokra vagy éppen a futamgyőzelemre, mert a folyamatosan ellébecolt 6-7 pont a végén nem biztos, hogy elég lesz a dobogóra, mert egy szakaszgyőzelem 15 pontja sokkal értékesebb. Mikor már sokaknak lesz sok pontja akkor lesz igazán nagy üldözőverseny ebből a játékból. Lehet lazázni, de a végén ez visszaüthet.
MINDENKI viszi tovább a pontjait a következő futamra. Mint a Forma-1-ben! Minden futamnál így megtörténik a verseny és a pontszerzés, majd az ÖSSZES futam után kialakul a végleges bajnoki táblázat. Az első három helyezett kap nyereményfeltöltést!  

NYEREMÉNYEK A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁGBAN: 

1. hely 15.000 forintos Tippmixpro-feltöltés 
2. hely 10.000 forintos Tippmixpro-feltöltés
3. hely 5000 forintos Tippmixpro-feltöltés 

KIEGÉSZÍTÉS ÉS TABELLA Seantól: 
 

Mindaddig lesz új kör amíg tudunk kezdeni legkésőbb december 17.-én újat. PL: December 15 egy zárónap, egy nap pihi, 17-én még indulhat egy utolsó etap. Amennyiben 16.-án zárulna egy szakasz utána már nem indul. Amennyiben december 17.-én zajlik egy korábban kezdett játék, azt végigjátszuk mindenképp. NEM AKKOR FOGUNK KITALÁLNI ÚJ KÖRT AZ IZGALMAK FOKOZÁSÁÉRT, EZ AMIT MOST LEÍRTAM EZZEL SZÁMOLJON MINDENKI!!!

 

 
Ahol az "átlag odds" szóösszetétel szerepel azalatt értsétek az adott nap 1,50-el felszorzott értékét, ezt kell elérni a tabellára való felkerüléshez. Az nem baj, ha bizonyos időszakokban alatta vagy az átlagnak, a lényeg, hogy a pontkiértékelős napodon felette legyél. Pl 6.napon 6*1,50 azaz 9 pontnak kell lennie, 7. nap =10,50 stb.
Pontot ugyebár akkor kaphat valaki, ha minimum 5 napot hibátlanul teljesít, bizonyos esetekben ez is kevés!!!
Nyertest (azaz 15 pontos játékost) csak akkor hírdetünk, ha vagy egyedül marad valaki egy adott nap végén és megvan az átlag pontja VAGY többen végigérnek a 10 napon és van akinek átlag felett van a pontja. HA többen végigmennek a 10 napon és több embernek van átlag feletti pontja, akkor jön a tie break szabály, az viszi a 15 pontot, aki a legtöbb pontot gyűjtötte a 10 napon végigérők és átlag felett levők közül. Ha az összegyűjtött pont is azonos akkor végignézzük napra lebontva, kinek van magasabb önálló oddsa. Amennyiben mind a 10 odds megegyezik (mindegy hogy melyik napon melyiket rakta valaki, a sorrend nem számít) ebben az esetben mindegyik játékos megkapja a 15 pontot, de előbb veri bele Chuck Norris a fejemet ebbe a billentyűzetbe minthogy ez megtörténik..jgdofpjoioijhaeji áú :D A nyertesen kívűl a többi végigérő ember 10 pontot kap.
Amennyiben egy játékos egy nap végén egyedül marad, de nincs meg az átlag oddsa, úgy azt a pontot kapja, ahányadik napon egyedül maradt. A többiek, akiket azon a napon legyőzött ugyebár MAXIMUM egyel kevesebbet. Miért Maximum? Aki kiesik a 8. napon az ugyebár 7 pontot gyűjthet, AMENNYIBEN a 7. napon megvolt az átlag oddsa. AMENNYIBEN AZ NEM VOLT MEG ÚGY 0 PONT A JUTALOM. Lehet hogy igazságtalan, de pár sorral lejebb kifejtem miért van ez.
Amennyiben valaki a 6. napot teljesíti, megvan az átlag pontja majd kiesik a 7.napon akkor begyűjti a 6 pontot, mindegy milyen oddsot rakott a 7.napra az a lényeg, hogy a 6.napra azaz az utolsó jó napra megvolt az átlag. Aki a 8.napon esik ki, annak a 7. napját nézzük ott legyen 10,50 pontja és bezsebeli a 7 pontot a tabellára stb stb.
Amennyiben valaki a 6.napot teljesíti, átlag felett van, majd teljesíti a 7.napot is de ott már becsúszik átlag alá, majd a 8. napon kiesik, az teljesen lenullázza magát hiába volt a 6.napon átlag felett. Nincs ilyen, hogy biztos pont a 6.nap átlag felett vagyok esetén, ezt felejtsük el, értve ezt a többi pontszerzős napra is.
Amennyiben maximum az 4. napon (azaz pontszerzések előtt) véget ér a játék, úgy, hogy 1 ember marad életben, akkor, ha megvan neki a nap szükséges átlaga ezesetben is megkapja a 15 pontot, nem kell eljutni a pontszerzős napokig. Ez egyértelmű szerintem, de azért leírtam, lehet ágyúgolyó futamot nyerni egy nap után is.

KEDVES MINDENKI! REMÉLEM ELFOGADHATÓ ÍGY A JÁTÉK ÉS MINDEN TISZTA. NEM BONYOLULT, MAJD KIS RUTIN UTÁN BELEJÖVÜNK MINDANNYIAN. IGAZÁBÓL AZ EGÉSZ LÉNYEGE, HOGY A LÉBECOLÁST MINIMÁLISRA CSÖKKENTSÜK. AKIK A NAPI ÁTLAG KÖRÜL JÁRNAK MIND KÉNYSZERÍTVE VANNAK FOLYAMATOS ERŐLKÖDÉSRE MERT HA EGYIK NAP VISSZAESNEK ÁTLAG ALÁ DE TALÁLNAK, AKKOR A KÖVETKEZŐ NAPON KÖTELESEK LESZNEK MAGASABB ODDSOT RAKNI ÉS KOCKÁZTATNI MERT ELBUKHATJÁK A BIZTOSNAK TŰNT 6 PONTJUKAT. AKI MEGFOGJA A MAGAS ODDSOT AHOGY MEDZSR ÉS BARNAMEDVE MEGFOGTA, NA ILYEN ESETBEN AZT MONDOM LELKE RAJTA LAZÁZZON HISZ KIÉRDEMELTE JOGGAL. ÁM FIGYELJEN ODA MERT HA VALAKI ELKÉNYELMESEDIK EGY NAGY ODDS UTÁN AZT MÉG KÖNNYEN BE LEHET FOGNI ÉS NEM MINDEGY HOGY VALAKI 10 vagy 15 PONTOT ZSEBEL BE A VÉGÉN.
Jó tanács, aki ebbe belekényelmesedik az a végén későn kaphat észbe. Mikor már sokan lesznek a tabellán, sokan meglépnek pontokkal, akkor bizony késő lesz már rohanni a dobogóért és a nyereményért.

 

 

A lényeges változás nyárhoz képest, hogy már az 5. nap is pontot ér, 7,5 átlag kell, 5 pont a jutalom. Oddsot nem emeltünk 1,60-ra, maradt az 1,50!!! December 17 alapból a zárónap, jó játékot!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
László Czihat 2024-02-21 22:38:47
Rg

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.02.21. 23:00
Maranhao MA - Juazeirense
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.31 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 131
Hocika04 2024-01-03 20:37:14
Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.01.03. 21:00
Barcelona - Real Madrid
Pontszám 160,5
Több, mint 160,5
1.64 83 - 78
Tét 100
Nyeremény 164
surda64 2023-10-28 04:57:26
1...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.10.28. 13:00
Hertha BSC - Paderborn
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
2.35 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 235
zsoca12 2023-09-12 12:45:20
1 tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.12. 13:30
M. Selby - H. Vafaei Ayouri
A mérkőzés győztese
M. Selby
1.40 6 - 5
Tét 100
Nyeremény 140
Lulemin 2023-09-05 16:26:13

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 20:00
Wimbledon - Stevenage
Kétesély
Wimbledon vagy Döntetlen
1.38 1 - 1
Tét 100
Nyeremény 138
Lulemin 2023-09-05 16:33:08
Ezt a holnapihoz akartam. De ha hiba, szóljatok, semmi gond.
vikingharcos 2023-09-04 23:12:50
Sziasztok

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 02:10
Gimnasia Mendoza - Nueva Chicago
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
2.39 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 239
Carlos64 2023-09-04 23:05:13
Kezdetnek.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 03:20
Once Caldas - Atl. Huila
Gólszám 3,5
Kevesebb, mint 3,5
1.20 1 - 2
Tét 100
Nyeremény 120
Szasa 2023-09-04 21:59:01
Sziasztok

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 00:25
D. Medvedev - A. De Minaur
A mérkőzés győztese + Játékszám 38,5
Hazai és kevesebb
2.29 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 229
big joe 2023-09-04 21:51:23
1/1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 23:00
Barracas Central - Arsenal Sarandí
Gólszám 2,5
Kevesebb, mint 2,5
1.35 2 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 135
thumy 2023-09-04 21:38:29
¹

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 00:25
D. Medvedev - A. De Minaur
Játékszám 36,5
Több, mint 36,5
1.82 3 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 182
laca48 2023-09-04 21:28:02
Kezdjük egy erős tippel,

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 00:25
D. Medvedev - A. De Minaur
Mérkőzés alakulása (1.játszma/mérkőzés)
D. Medvedev/D. Medvedev
1.64 3 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 164
Az Imi 2023-09-04 21:26:35
Talán..

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 23:00
Barracas Central - Arsenal Sarandí
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.55 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 155
gamestar16 2023-09-04 21:23:01
1/1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 21:45
J.A. Munar Clar - A. Giannessi
A mérkőzés győztese + Játékszám 19,5
Hazai és több
2.29 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 229
Norbert06250609 2023-09-04 20:57:28
Fogalmam sincs milyen mérkőzéssel szálljak be a játékba.. Megy ez..🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 21:00
Cambridge Utd. - Reading
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.68 1 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 168
tutisanya 2023-09-04 20:31:52

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 22:15
C. Vallejo Trujillo - Atl. Grau
Gólszám 2,5
Kevesebb, mint 2,5
1.71 5 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 171
senki 2023-09-04 19:45:17
Nem tudom remélem.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 20:30
Sepsi OSK - UTA Arad
1. félidő - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.47 1 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 147
Niké 2023-09-04 19:43:05
Kezdek egy teniszel!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 00:25
D. Medvedev - A. De Minaur
Játékszám 36,5
Több, mint 36,5
1.79 3 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 179
GABIBUSZ 2023-09-04 19:42:43
Szegényes kínálat, ez ami lejöhet!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 22:45
O. Jabeur - Qinwen Zheng
A mérkőzés győztese
O. Jabeur
1.71 0 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 171
medzsr 2023-09-04 19:25:34
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:35
J. Draper - A. Rublev
1. játszma győztese
J. Draper
2.44 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 244
lacus56 2023-09-04 18:55:36
1. tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:00
Rödovre - Herning
Gólszám 4,5
Több, mint 4,5
1.27 6 - 5
Tét 100
Nyeremény 127
Dombi89 2023-09-04 18:36:55
Helló
🍀🍀🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:00
Rödovre - Herning
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
1.55 6 - 5
Tét 100
Nyeremény 155
Cisco 2023-09-04 18:27:32
))

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 21:00
Cambridge Utd. - Reading
Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.26 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 126
todika 2023-09-04 18:26:10
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 00:25
D. Medvedev - A. De Minaur
A. De Minaur nyer legalább egy játszmát
Igen
1.42 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1420
t97abb 2023-09-04 17:53:05
medve

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 00:25
D. Medvedev - A. De Minaur
Pontos végeredmény
D. Medvedev 3:1
3.75 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 375
kissbela83 2023-09-04 17:42:49
1/1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:00
Gornik Zabrze - Gwardia Opole
1X2
Gornik Zabrze
1.10 29 - 19
Tét 100
Nyeremény 110
DonGoool 2023-09-04 17:41:43
Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:00
Gornik Zabrze - Gwardia Opole
Hendikep -3,5
Gornik Zabrze -3,5
1.39 29 - 19
Tét 100
Nyeremény 139
PabloAimar83 2023-09-04 17:24:12
1/1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:05
M. Keys - J. Pegula
A mérkőzés győztese
J. Pegula
1.57 2 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 157
Champion 2023-09-04 17:09:14

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:00
Gornik Zabrze - Gwardia Opole
Hendikep -3,5
Gornik Zabrze -3,5
1.39 29 - 19
Tét 100
Nyeremény 139
Davmadridista 2023-09-04 16:56:57
01.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:35
J. Draper - A. Rublev
A mérkőzés győztese
A. Rublev
1.40 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 140
Giuseppe1974 2023-09-04 16:32:42
Talán

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 21:00
Cambridge Utd. - Reading
1X2
Cambridge Utd.
2.24 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 224
Lulemin 2023-09-04 16:20:53

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:00
Lyn - Arendal
1X2
Lyn
1.63 4 - 3
Tét 100
Nyeremény 163
Totti80 2023-09-04 16:17:34
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 20:45
Vicenza - Albinoleffe
1X2
Vicenza
1.38 0 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 138
Domlasz 2023-09-04 16:10:26
1/1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 00:25
D. Medvedev - A. De Minaur
A mérkőzés győztese
D. Medvedev
1.40 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 140
Bankrator 2023-09-04 15:47:06
Remélem jól értettem a szabályokat.Elsőre kicsit sok .

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 20:00
CA Banfield - River Plate
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.89 2 - 4
Tét 300
Nyeremény 567
zsoca12 2023-09-04 15:11:40
1 tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 22:45
O. Jabeur - Qinwen Zheng
A mérkőzés győztese
O. Jabeur
1.74 0 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 174
Almaspite 2023-09-04 14:16:41
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:00
Rödovre - Herning
1X2 + Gólszám 5,5
Vendég és több
2.01 6 - 5
Tét 100
Kihagyott nyeremény 201
szudoku33 2023-09-04 13:37:13
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:00
Naestved - Köge
Gólszám 3,5
Kevesebb, mint 3,5
1.47 3 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 147
papaas 2023-09-04 13:34:52
Sziasztok!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 15:00
Kelantan Utd. - Kuching City FC
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.49 2 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1490
sdave.93 2023-09-04 13:16:41
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 02:55
A. Zverev - J. Sinner
Játékszám 38,5
Több, mint 38,5
1.78 3 - 2
Tét 1000
Nyeremény 1780
AC Milan 2023-09-04 13:12:49
Mai tipp.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 17:00
Linette M / Pera B - Chang S / Parks A
Chang S / Parks A nyer legalább egy játszmát
Igen
1.53 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1530
mazsolas_kalacs 2023-09-04 13:04:08
Sziasztok!
🤾

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:00
Gornik Zabrze - Gwardia Opole
1X2 + Gólszám 54,5
Hazai és több
1.88 29 - 19
Tét 100
Kihagyott nyeremény 188
1_Petipp 2023-09-04 13:03:54
Buenos Dias!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 17:05
P. Stearns - M. Vondrousova
Játékszám 21,5
Kevesebb, mint 21,5
1.67 1 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 167
cool36 2023-09-04 12:29:47
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 20:30
Sepsi OSK - UTA Arad
1X2
Sepsi OSK
1.69 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 169
tozso001 2023-09-04 12:19:54
1.
Elég szépen termelik a gólokat a hazaiak.
Jönnie jell!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 20:30
Sepsi OSK - UTA Arad
1X2
Sepsi OSK
1.69 1 - 0
Tét 100
Nyeremény 169
Lali68 2023-09-04 12:11:53
Űzzük!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 00:25
D. Medvedev - A. De Minaur
A mérkőzés győztese
D. Medvedev
1.40 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 140
lalamano 2023-09-04 11:51:12
01.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 13:40
B. Drue-Reus - Con. Heneghan
A mérkőzés győztese
Con. Heneghan
1.73 2 - 4
Tét 100
Nyeremény 173
Giri 2023-09-04 11:30:40
1.nap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:05
M. Keys - J. Pegula
A mérkőzés győztese
J. Pegula
1.54 2 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 154
tomi65 2023-09-04 10:39:46
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:05
M. Keys - J. Pegula
Játszmák száma
3
2.37 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2370
cerrone 2023-09-04 10:39:17
Szép napot
Tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:00
Gornik Zabrze - Gwardia Opole
Gólszám 52,5
Több, mint 52,5
1.42 29 - 19
Tét 100
Kihagyott nyeremény 142
pannon 2023-09-04 10:17:46
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 00:25
D. Medvedev - A. De Minaur
Játékszám 35,5
Több, mint 35,5
1.74 3 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 174
Modeste 2023-09-04 10:07:21
1.1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:05
M. Keys - J. Pegula
Játékszám 20,5
Több, mint 20,5
1.71 2 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 171
Barnamedve 2023-09-04 10:04:34
1. durrantás

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 17:10
T. Stodder - S. Diez
A mérkőzés győztese
S. Diez
1.86 2 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 186
ferike71 2023-09-04 09:14:09
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:00
Zeleznicar Pancevo - Cukaricki
Gólszám
2-3
1.90 2 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 190
wvalti78 2023-09-04 09:01:37
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:35
J. Draper - A. Rublev
J. Draper nyer legalább egy játszmát
Igen
1.42 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 142
baluka007 2023-09-04 08:44:17
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 18:00
Frydek-Mistek - Michalovce
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
1.80 5 - 3
Tét 100
Nyeremény 180
ATAMO 2023-09-04 08:34:33
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:00
Rödovre - Herning
Gólszám 4,5
Több, mint 4,5
1.35 6 - 5
Tét 100
Nyeremény 135
Ququli86 2023-09-04 08:30:51
Üdv 😉

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 21:00
Martigues - Red Star FC
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.74 0 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 174
pisti75 2023-09-04 07:56:44
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:00
Rödovre - Herning
1. harmad - 1X2
Herning
1.84 6 - 5
Tét 100
Nyeremény 184
Baggio 2023-09-04 07:36:28
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 17:10
T. Stodder - S. Diez
A mérkőzés győztese
T. Stodder
1.86 2 - 1
Tét 100
Nyeremény 186
Mark'yhennon 2023-09-04 07:30:57
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 15:00
Piros Zs. - A. Pellegrino
A mérkőzés győztese
Piros Zs.
1.42 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 142
Spitball 2023-09-04 23:02:27
El kell kezdeni élesbe játszani a tippjeit! Csak az a baj, hogy akkor jön a negatív hullám, mert szokott jönni
Jordan 2023-09-04 23:27:36
egy baj van velem, hogy senkinek a tippjeit nem játszom csak a sajátomét :D
Spitball 2023-09-04 23:03:15
Ezt Jordan kommentjére szántam , csak rossz helyre ment.
Jordan 2023-09-04 22:56:32
Azért érdemes megjegyezni, hogy 21. helyes tipp egymás után.
nagyonjo33 2023-09-04 07:12:29
X

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.05. 00:25
D. Medvedev - A. De Minaur
A mérkőzés győztese
D. Medvedev
1.40 3 - 1
Tét 100
Nyeremény 140
hero08 2023-09-04 07:12:08
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 17:30
Botosani - Hermannstadt
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.50 2 - 2
Tét 100
Nyeremény 150
davidbuffon 2023-09-04 06:50:56
Hajrá

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 15:30
J. Trump - L. Kleckers
Hendikep -3,5 (frame-szám)
J. Trump -3,5
1.77 5 - 1
Tét 100
Nyeremény 177
tibcsi68 2023-09-04 21:41:08
👍
Eviola 2023-09-04 06:38:13
Egy meresz agyutoltettel inditok. Hajra mindenkinek!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 21:00
Cambridge Utd. - Reading
1X2
Reading
2.85 1 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 285
Cimpi 2023-09-04 06:16:49
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:00
Ashdod - Beitar Jerusalem
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.23 1 - 2
Tét 100
Nyeremény 123
Johnny840 2023-09-04 06:04:47
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 20:30
Sepsi OSK - UTA Arad
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
2.18 1 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2180
surda64 2023-09-04 06:03:53
1..

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 17:30
Botosani - Hermannstadt
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
2.58 2 - 2
Tét 100
Nyeremény 258
prigioni 2023-09-05 07:54:09
Gratula!
tibcsi68 2023-09-04 21:41:30
Szép!
Csereiné 2023-09-04 03:57:15
1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 04:00
Los Angeles FC - Inter Miami
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.61 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 161
Betmix 2023-09-04 03:30:00
Talán

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 04:00
Los Angeles FC - Inter Miami
Hazai csapat - Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.56 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 156
Lillatitanilla 2023-09-04 02:29:16
Sziasztok:)
Jó játékot mindenkinek :)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 04:00
Los Angeles FC - Inter Miami
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.98 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 198
Jordan 2023-09-04 01:23:05
1. nap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 04:00
Los Angeles FC - Inter Miami
1. félidő - Gólszám 1,5
Kevesebb, mint 1,5
1.69 1 - 3
Tét 200
Nyeremény 338
skorpio63 2023-09-04 01:03:43
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 04:00
Los Angeles FC - Inter Miami
L. Messi szerez gólt?
Igen
1.80 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 180
Spitball 2023-09-04 01:03:30
1/1

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 01:30
Philadelphia - New York RB
1X2
Philadelphia
1.92 4 - 1
Tét 100
Nyeremény 192
Jordan 2023-09-04 00:40:27
Ki olvasta el végig őszintén? :D
Sok sikert midnenkinek :D
seantaylor21 2023-09-04 07:18:00
Sok újat nem tartalmaz. Csak a dátum és az 5.napos pont az újdonság. Új játékosoknak viszont érdemes olvasmány
Jordan 2023-09-04 13:42:36
egy észrevétel: 3 hónappal is ennyi volt a nyeremény, talán 4 hónappal lehetne:
20 000
15 000
10 000
seantaylor21 2023-09-04 14:25:18
Olyan korán nem kelünk hogy csak úgy leljük az aranyat. Lesz más játék is ahol lehet csipegetni
Jordan 2023-09-04 22:57:12
Csak ötlet volt, félre ne érts.
prigioni 2023-09-04 00:29:05
Legyen így!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 04:00
Los Angeles FC - Inter Miami
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
2.72 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 272
seantaylor21 2023-09-04 00:10:59
bátor jóska

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.04. 19:00
Rödovre - Herning
Hendikep 1,5
Herning -1,5
1.68 6 - 5
Tét 100
Kihagyott nyeremény 168
tibcsi68 2023-09-04 10:03:57
Ezt az etepot kihagyom, (6-8 kiesne), igy van esélyed:-)))

további témák a rovatból

Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024.06.14-én megkezdődik az Európa-bajnokság. A Tipplap háromfelvonásos játékának 2. fázisa a minden napra leadott szelvénytipp, amelyben a ROI lesz a középpontban! Minden meccsnap kint lesz a játék posztja, a részletekről kattintás után!
2024.06.14-én megkezdődik az Európa-bajnokság. A Tipplap háromfelvonásos játékának 2. fázisa a minden napra leadott szelvénytipp, amelyben a ROI lesz a középpontban! Minden meccsnap kint lesz a játék posztja, a részletekről kattintás után!