Beharangozó, labdarúgó-cikkek

A magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz az NB1, az amerikai foci, vagyis az NFL és a Premier League fordulóról fordulóra történő beharangozója, esélyekkel, tippekkel.

A svájciak között négy koszovói néz ma farkasszemet a szerb válogatottal. A meccs előtt már ment az üzengetés, aki nem érti miért, az nézegessen a youtube-on videókat a balkáni háborúról! Hatalmas indulatok feszülnek ma a pályán, a bukik pedig mintha ezt nem vették volna figyelembe. Remek tippünk van a meccsre!

Eljutottunk az első játék döntőjéhez, ma győztest hirdethetünk már. Ez jó hír a végső győztesnek és jó hír a többieknek ugyanis ma lezárul a jelentkezés a következő játékra és holnap újra neki lehet rugaszkodni. Igyekszünk majd kicsit változatosabbá tenni a tipp opciókat és remélhetőleg én sem bakizom majd és egy élvezetes játék lesz belőle. Kívánunk sok szerencsét a döntős játékosainknak és várunk mindenkit szeretettel a következő játékban!

Utolsóként a H-csoportban szereplő csapatok is megkezdik szereplésüket a világbajnokságon. Talán a legkiegyenlítettebb kvartettről van szó, hiszen a kolumbiai, a szenegáli és lengyel válogatott is közel hasonló szintet képvisel és egyedül Japán az, amelyik papíron elmarad tőlük. Lássuk, mire jutnak egymással a lengyelek és a szenegáliak!?

 

Oldalak