Instaszerda és bulvár-cikkek

Egy kis sportbulvár üti fel a fejét a Tipplapon!

Közkedvelt rovatunk mai epizódjában a Roland Garros mai két negyeddöntőjébe jutott hölgyek (Halep, Kerber, Muguruza és Sharapova) legjobb Instás fotóiból válogattunk össze egy csokorravalót. Nyári fotók után kutattunk, de nem mindenkinél leltünk rá ilyen témájúra, ezért úgy döntöttünk, hogy olyan fotókkat gyűjtünk inkább össze, ahol olyan ruhákban tetszelegnek a hölgyek, amelyekhez annyira nem vagyunk hozzászokva, hiszen többnyire sportruhában látjuk őket.  A másik ágon Keys és Stephens viaskodik majd a döntőért.

Instaszerda: Aranyos győri lányok

2018. May. 16.
Szerkesztő

Múlt vasárnap rendezték a 2017/18-as szezon női Bajnokok Ligája döntőjét, ahol az előző kiírás győztese, a Győri Audi ETO KC vívott nagy csatát a régóta győzelemre törekvő Vardarral. Mint az már köztudott, a győri lányok történelmi tettet hajtottak végre az újabb győzelemmel, mert címvédés eddig nem nagyon jött össze senkinek sem a Bajnokok Ligája történetében. Na de szavak helyett meséljenek a képek!

Instaszerda: Popsis lányok

2018. May. 9.
Szerkesztő

Közkedvelt rovatunk mai epizódjában olyan szép és formás idomokat osztunk meg veletek, amelyeket az Insta profilonkun leltünk, és hát úgy gondoltuk, hogy ezt megosszuk a kedves férfi olvasóinkkal.

Instaszerda: Mrs. Columbo

2018. May. 2.
Szerkesztő

Az anno méltán népszerű Columbo sorozatban, melyben Peter Falk alakított remek nyomozzói munkát, sosem derült ki, pedig többször szóba került, hogy ki is Columbo felesége, sosem láttuk a képernyőn (már ameddig én néztem a sorozatot, akkor nem derült rá fény), ám most lelepleződött. Az Instagramon találunk rá, íme a titkos asszony.

Instaszerda: Szülinapos Sloane!

2018. Mar. 21.
Szerkesztő

Tegnap ünnepelte születésnapját az amerikai Sloane Stephens, hivatásos teniszezőnő, ennek alkalmából lestünk fel az Instagram profiljára, hogy lecsenjünk pár fotót a szépséges amerikai hölgyről. Sloanenek a tavalyi év jól zárult, hiszen megszerezte pályafutása első GS győzelmét, és tette mindezt "hazai" pályán, hiszen az US Openen emelhette magasba a kupát.

Instaszerda: Bikinis lányok

2018. Mar. 7.
Szerkesztő

Két magyar úszólányunk is fürdőzik a napsütésben valahol távol Magyarországtól, és ha már megörökítették ezt a remek pillanatot, akkor már miért ne posztolják. Mi köszönjük lányok ezeket a jó kis fotókat!

 

Kedden kezdetét vette Budapesten a "második" Ladies Open, melyet a Magyar Tenisz Szövetség 2017-ben kétéves kihagyás után hozott vissza a WTA kalendáriumba. Ez a verseny volt Magyarországon az első fedettpályás WTA verseny.  Ennek kapcsán lessünk is be pár hölgy Instagram profiljára, akiket a Tipplap előszeretettel "követ". 

Szerdán Dohában majd egy tucatnál is több mérkőzésen ütögetik majd tovább a kis sárga lasztit a hölgyek. A katari torna február 12. és 18. között zajlik, ahol az összdíjazás nem kicsi, $3,173,000. A szerdai menet már a legjobb 16 közé kerülésért megy. A Tipplap előszeretettel kukkant be az Instagram profiljára, ahol már igen sok női sportolót követ, amely kör természetesen az idő előrehaladtával egyre bővül. Kíváncsiak voltunk, hogy a lányok milyen új fotókkal lepték meg a rajongóikat, követőiket, íme egy pár fotó.

Véget ért ismét egy esztendő és immáron 2018-at írunk. Rengeteg sportesemény vár ránk most januárban is, női részről lesz itt műkorcsolya Eb, vízilabda Euroliga, világliga, mennek a kézi-, kosár- és röplabdabajnokságok, na és az elmaradhatatlan teniszversenyek, a sok WTA (Auckland, Brisbane, Sydney, Hobart és Newport) mellett az első Grand Slam is, az Ausztrál Open is megmutatja már magát januárban. 

Na de nem is ez most a lényeg, hanem hogy Instagram-lányaink hogyan is mutatták meg magukat szilveszterkor a rajongóiknak. Lessünk is meg párat!

Oldalak