Instaszerda és bulvár-cikkek

Egy kis sportbulvár üti fel a fejét a Tipplapon!

Instaszerda: Szülinapos Sloane!

2018. Mar. 21.
Szerkesztő

Tegnap ünnepelte születésnapját az amerikai Sloane Stephens, hivatásos teniszezőnő, ennek alkalmából lestünk fel az Instagram profiljára, hogy lecsenjünk pár fotót a szépséges amerikai hölgyről. Sloanenek a tavalyi év jól zárult, hiszen megszerezte pályafutása első GS győzelmét, és tette mindezt "hazai" pályán, hiszen az US Openen emelhette magasba a kupát.

Instaszerda: Bikinis lányok

2018. Mar. 7.
Szerkesztő

Két magyar úszólányunk is fürdőzik a napsütésben valahol távol Magyarországtól, és ha már megörökítették ezt a remek pillanatot, akkor már miért ne posztolják. Mi köszönjük lányok ezeket a jó kis fotókat!

 

Szerdán Dohában majd egy tucatnál is több mérkőzésen ütögetik majd tovább a kis sárga lasztit a hölgyek. A katari torna február 12. és 18. között zajlik, ahol az összdíjazás nem kicsi, $3,173,000. A szerdai menet már a legjobb 16 közé kerülésért megy. A Tipplap előszeretettel kukkant be az Instagram profiljára, ahol már igen sok női sportolót követ, amely kör természetesen az idő előrehaladtával egyre bővül. Kíváncsiak voltunk, hogy a lányok milyen új fotókkal lepték meg a rajongóikat, követőiket, íme egy pár fotó.

Véget ért ismét egy esztendő és immáron 2018-at írunk. Rengeteg sportesemény vár ránk most januárban is, női részről lesz itt műkorcsolya Eb, vízilabda Euroliga, világliga, mennek a kézi-, kosár- és röplabdabajnokságok, na és az elmaradhatatlan teniszversenyek, a sok WTA (Auckland, Brisbane, Sydney, Hobart és Newport) mellett az első Grand Slam is, az Ausztrál Open is megmutatja már magát januárban. 

Na de nem is ez most a lényeg, hanem hogy Instagram-lányaink hogyan is mutatták meg magukat szilveszterkor a rajongóiknak. Lessünk is meg párat!